Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Canlarımmmm çok güzel haberlerle geldimmmmm değerlerimiz çok iyi çok şükürrrrrr

ml de 20 milyon canım morfoloji %3e çıkmış

yumurta takibi yaptırayım diyorum canım bu ay değerler bu kadar iyi gelmişken
Ay ne güzel şeyler söylüyorsun canımmmmmm

canım benim çok sevindim.. maşallah size :) güzel şeyler olduğu belliydi.. bencede yumurta takibi yaptır.. dört taraftan kuşatın bebişinizi :)

canım benim çok sevindim.. maşallah size :) güzel şeyler olduğu belliydi.. bencede yumurta takibi yaptır.. dört taraftan kuşatın bebişinizi :)

Sağol tatlım benimmmmm Evet bir gelse şu kırmızılar hemen başlayacağım takibe Allahım izniyle ovulasyon testi aldım ama garantiye almak lazım dimi
Biraz nazlı ama sonunda alacağız kucağımıza meleklerimizi inşallah canımmmmm

asbecikkkkkkkkkk hdı gelsın meleklerın konsun göbüşüneeee
iskorpittt sen onları ALlaha hawale ettt gerisini boşwerrr
raginda artık memlektten haberler werırsın nerde ne satılıyo (
yehan gelmıo ne zmandır iyidir inşAllah
firarcannn sende knedını cok dınleme rahat ol gelecekkk o bebişşş
sen we scorpinin ikinci melekleri daha inatci inşAllahhhhhh
herkese iyi akşamlarrrrrr bu aradaaa

misim valla gezdim tozdum miniço ucuz ve seçenek çok biraz ama oyun parkı ve bebek arabası bulamadım çok kötüler.
ünal bebe ile furkan bebe ye bakacağım birde.

bence onları netden al gercekten fıyat farkı oluo ama tabı once bı denemek lazım sonra alırsın begendıgını..Ünal bebe de güzel şeyler oluo sewerım bnde orayı..Fatıh sultan mehmet carsısında cok fazla bebek gıyımı war

mmiiiiiiiiiiisssyumoşummmm nasılsınnn, kardeşinle ilgili sorun kalmamıştır inşallah

tülayımmmmmmmmmmmmmm seni çok özledim nerdesiiiiiiiiiiiiiinnn geri dööööööööööönnn

Neharımmmmmm tatlıya bağlandı çok şükürrrr hemde çok güzel bi şekilde çiçeklerle pastalarla...(

mmiiiiiiiiiiisssyumoşummmm nasılsınnn, kardeşinle ilgili sorun kalmamıştır inşallah

tülayımmmmmmmmmmmmmm seni çok özledim nerdesiiiiiiiiiiiiiinnn geri dööööööööööönnn

cnm benim bende seni özledimmm yaaaa memleketteyim koşturuyoruz bugün doktordaydık.şekerli su içtim iyi çıktı hamdolsun hamilelik şekerim darısı sana.

sen nasılsın cnm herşey yolunda mı?

cnm zaten önce deneyebileceğim bir yer bulsam netten almay düşünüyorum.bu yazdıklarım dışında kraft chicco oyun parkı falan satan yer biliyor musun?

İnşallah canımcımmm inşallahhhh
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallahhhhh

İnşallah canım sağolasın insan merak ediyor işte ne biliyim

cnm benim bende seni özledimmm yaaaa memleketteyim koşturuyoruz bugün doktordaydık.şekerli su içtim iyi çıktı hamdolsun hamilelik şekerim darısı sana.

sen nasılsın cnm herşey yolunda mı?

çok şükür canım her şey yolunda. mide bulantılarıyla yuvarlanıp duruyoruz. şeker yüklemesi değil mi kuzum.Maşallah çok sevindim, bizim de 2-3 haftaya 2li tarama bakalım.ailene kavuşmana sevindim hayırlısıyla tayininiz de gönlünüze göre bi yere çıksaydı süper olurdu.

Selam kızlar. Burda birileri beni sormuş, memlekete gelmişler alışverişler falan yapılıyormuş. Hadi hayırlısı bakalım.

Kızlar ben henüz beşik olayına falan girişmedim. Büyük bişiler almadım yani. Ayakkabı, tulum, zıbın, hastane çıkışı, emzik vs daha çok yükleniyoruz. Bu hafta sonu odası boyanıcak inşallah ve duvarda gömme olan bir kısım var, oraya da kartpostal duvar kağıdı yapıp beşiği oraya koymayı düşünüyoruz. Baya oda takımı alıcam büyüyen beşikli falan. Kayınpederim alıcakmış zaten onları. Odamız doğa konseptli olucak. Çileğin safari diye bir takımı var, o olabilir büyük ihtimalle.

26+1 haftalığım an itibariyle. İyice büyümeye başladı karnım. Hamileliğimin en güzel zamanlarını geçiriyorum. Allah herkese kolay doğum nasip etsin. Bana bişe sormak isterseniz cevap veririm kızlar.

Gunaydin kizlar...
Asbelove cnm deger cok iyi cikmis hadi darisi hcg nin basina
Raginda cnm joker diye bir magazada var cnm Ne guzel alışverişlerde başlamış
Yehan cnm h.gldn iyi oldugna sevindim bebiş de büyümüş maşallah. .guzel dogumlar olur inşallah
Bu arada sancilar girmeye basladi adet olucm sanirim

ben bebğim için sadece hastane için bişiler hazırlıcam hiçbişey almıcam..çünkü bizim buralarda ilk gebelikte bebeğin çeyinizi kız tarafı hazırlıyo..yani emziğinden primasına herbişini annem getirecekk:))

bizimde öyledir..ilk bebekte kız tarafının ailesi bebek odası mobilyasını almak zorundadır.. tülüne nevresimide battaniyesine kısaca tüm bebek eşyasını..ablamda öyle yapmıştık..bebek odası mobilyası..+ayrıca beşik ve bebek hamağı aldık.. birde doğum hediyesi olarak altından set takım alındı..şimdi aynı şey bende de olacak ama bende icraat yok annem beklesin dursun işi ne

Son düzenleyen: Moderatör:

Tşk ederim canımmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…