oh beeeeee herkesler gelmişş bi dolu sohbetler edilmişşşş (
ragında yeşilyurtta bı bebek magzası wardı belkı orada olur..
birde piazza die bi yer acılmış sen bilirsinn gitmişssindir..
walla oradayken tek bıldıgım meslegımden dolayı 23 nısan kıyafetı satan magzalar (
sen bul bana sölersın
aybıkeeeeee hastalanmaaaaaaa tut kendınııı
hadı ne zmandır yok bebek haberı bızde durup durup 2şer 3er patlatıyoruzzz walla..
inşş tatlımm umarım olmam ama adet olckmısım gıbı agrım vardı sımdılık bir agrım yok..
ınss guzel haberler verırım sızee
kızlar bu arada bagımlılık oldu bılgısayarı acar acmaz buraya bakıyorum sevıyorum sızı :))))
inşş tatlımm umarım olmam ama adet olckmısım gıbı agrım vardı sımdılık bir agrım yok..
ınss guzel haberler verırım sızee
kızlar bu arada bagımlılık oldu bılgısayarı acar acmaz buraya bakıyorum sevıyorum sızı :))))
canlarımmm ınşşş Allahım nasıp etsınnn o gunlerı görmeyi
belırtıde sıfır bende.bakalım cuma gunu hayırlı gun ınsss olur cnm
ayyy inşallah güzel haberler alırız senden
hadı aybııkkkkkkkkkkk guldur yuzumuzuuuuuuuuu (
kızlar bu yaz tatıle gıtmek ıstıyoruz önerebılecegınız bır yer var mı antalya kemerde
canlarımmm ınşşş Allahım nasıp etsınnn o gunlerı görmeyi
belırtıde sıfır bende.bakalım cuma gunu hayırlı gun ınsss olur cnm
Günaydın canlarımBugün kocişim istirahatli biraz dışarı çıkayım 1 aydır tıkıldım kaldım evde
kızlar merhaba, 18mm,14mm, 13.5mm ve11mm yumoşlar var bugün çatlatma iğnem yapıldı yarın 12 de aşılamam var dua edin lütfen hepinizi öpüyorum
kızlar merhaba, 18mm,14mm, 13.5mm ve11mm yumoşlar var bugün çatlatma iğnem yapıldı yarın 12 de aşılamam var dua edin lütfen hepinizi öpüyorum
canlarımm bugun kalp atışlarımızı duyduk çok şükür minicik evlatçığımı ilk kez gördümRabbim tüm bekleyenlere nasip etsin hamişlerimizede sağlıkla kucaklarına alımayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?