Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

inşş tatlımm umarım olmam ama adet olckmısım gıbı agrım vardı sımdılık bir agrım yok..
ınss guzel haberler verırım sızee
kızlar bu arada bagımlılık oldu bılgısayarı acar acmaz buraya bakıyorum sevıyorum sızı :))))

kuzucum biz de seni seviyossss
Bu arada o adet belirtisine kanma. Ben hamiş olduğumu öğrendiğim yün 100 defa lavaboya gittim oldum olacam diye.Üstelik adet sancısından kıvranıyodum Hala da öyle ağrım var

tatlım az kaldı inşallah güzel haberler vereceksin bize iki gün sonraaaaaa
o adet sancısına hiç bakma o hep oluyor

canlarımmm ınşşş Allahım nasıp etsınnn o gunlerı görmeyi
belırtıde sıfır bende.bakalım cuma gunu hayırlı gun ınsss olur cnm

ayyy inşallah güzel haberler alırız senden

cnm ınsss bebıslerını bekleyenler bır an once kavusurlar...
ya kızlar bır ruya gördumm bana cok entresan geldı diye anlatıyorum...ruyamda yatagımızın kenarlarına su dökuyordum yatagmz baza degıl karyola yatak ıcıne yerlesık yanı...bende bır tepsıde olan suyu kenarlrına dökuyordum anlam veremedım ama bu arada bugun nıyetlıyımde..

kızlar bu yaz tatıle gıtmek ıstıyoruz önerebılecegınız bır yer var mı antalya kemerde

Günaydın canlarım Bugün kocişim istirahatli biraz dışarı çıkayım 1 aydır tıkıldım kaldım evde

kızlar merhaba, 18mm,14mm, 13.5mm ve11mm yumoşlar var bugün çatlatma iğnem yapıldı yarın 12 de aşılamam var dua edin lütfen hepinizi öpüyorum

Rochakkk dualarımız senınle
aybik son gun demi bu gun ??
neharımmm gez tabi bebişin de hava alsın (

kızlar merhaba, 18mm,14mm, 13.5mm ve11mm yumoşlar var bugün çatlatma iğnem yapıldı yarın 12 de aşılamam var dua edin lütfen hepinizi öpüyorum

Canım Rabbim işinizi rast getirsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah yumoşlarında çok güzel maşaallah

canlarımm bugun kalp atışlarımızı duyduk çok şükür minicik evlatçığımı ilk kez gördüm Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin hamişlerimizede sağlıkla kucaklarına alımayı nasip etsin inşallah.

Canımmmm herşey yolunda gider de 12gün sonra bize mutlu hayırlı haberler verirsin inşallah maaşallah maaşallahhhh

Canımmmmm bu kalp atışlarını kucağında da duymayı nasip etsin Rabbim hayırlı sağlıklı evlatler etsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…