arkadaşlar bugün doktora gittim yumurtalıklarım 20 mm olmuşyarın saat 10 da çatlatma iğnesi vurulacak çarşamba günüde çalışmalara başlıyoruz dua edin lütfen bu sefer benimde bir bebeşim olur inş hayırlısıyla. evleneli 11 ay oldu ben hala uğraşıyorum işte hemen hemen bütün testleri yatırdım hiç bir sorun yok dedi sanırım yaşımdan dolayı 22 nin içindeyim 21 yeni bitti acaba ondan mı olmuyor artık bu seferde olmazsa eşim sperm kalitesine baktırıcak bende kanal yollarıma bakalım ne var ne yok
Dualarımız seninle kuzum. Ama merak ettim yaşın daha 22 üstelik 11 aylık evlisin bi sorununuz da yok.Neden bu kadar aceleci davrandın. Keşke biraz daha bekleseniz daha çok yenisiniz ve yaşın da küçük
canım yaa inan evlendiğimiz günden beri istiyoruz bekarken çok hayalini kurduk bebeklerimiz olsun diye nasip işte ayy birde aileler çok üzerimize geliyorlar özellikle kayınvaldem 1 sene oldu neden olmadı bir doktora gidin falan deyip duruyor zaten psikolojimi bozdu aramız çok iyi değil zaten limoniyiz neyse bizde eşimle anlaştık doktora gittiğimizi kimselere söylemiyoruz sadece ikimiz birbirimize dayadık sırtımızı birbirimizden güç alıyoruz öyle işte canım
Dualarımız seninle kuzum. Ama merak ettim yaşın daha 22 üstelik 11 aylık evlisin bi sorununuz da yok.Neden bu kadar aceleci davrandın. Keşke biraz daha bekleseniz daha çok yenisiniz ve yaşın da küçük
oooyy canım benim hayırla sağlıkla gelsin bebeğin.Dua etcem sana, ama çok da takma kafana bak yaşın daha küçük. Mutlaka olur.
çok tşk ederim canım desteğin için şu sıralar güzel haberler alıyorum doktorumdan o yüzden morelim biraz yüksek çok şükür eşimlede mutluyuz zaten uzağız kayınvaldemlere pek takmıyorum kafama ama insanız işte üzülüyoruz arada neyse hayırlısı olsun inş ben haberdar ederim sizleri sonuç güzel olurda güle oynaya gelirim inş :) edeceğin dualar için şimdiden çok tşk ederim
Evet cnm haklisin ah bu kadinlar olmasa erkekler ne yapardi acaba
Sagol cnm amin inss..topicigimiz hep mutlu olsun gobisler bebis dolsun
arkadaşlar bugün doktora gittim yumurtalıklarım 20 mm olmuşyarın saat 10 da çatlatma iğnesi vurulacak çarşamba günüde çalışmalara başlıyoruz dua edin lütfen bu sefer benimde bir bebeşim olur inş hayırlısıyla. evleneli 11 ay oldu ben hala uğraşıyorum işte hemen hemen bütün testleri yatırdım hiç bir sorun yok dedi sanırım yaşımdan dolayı 22 nin içindeyim 21 yeni bitti acaba ondan mı olmuyor artık bu seferde olmazsa eşim sperm kalitesine baktırıcak bende kanal yollarıma bakalım ne var ne yok
günaydın kızçelerrrrr
Günaydın canlarımmmm
Günaydın balımmmmmm
7.haftaya girmişiz çok şükürrrr
Canlarımmmm çok güzel haberlerle geldimmmmm değerlerimiz çok iyi çok şükürrrrrr
canım şöyle bişi var k.pederimde kulaktan dolma sözlerle babamı arıyor..gözüyle gçrmüş değilki yazdıklarımı .. neyse ben babamla papaz oldum babamada çok kızdım onlara prim verip duruyorsun bi araya girip durma çekil kenara diye bağırdım.. oda ben senin tarafındayım kızım dedi..bende benım tarafımda olan onlara itimat etmez gereken cevabı verirdi dedim.. babamda bana kızım zaten ben onlara kızımla ilgili birşeyiniz varsa iyi kötü önce bana söyleyin dedim..seni incitsinler istermiyim dedicanım inanmıyorum ya gerçekten üzüldüm orda ettiğimiz muhabbetten onlara ne babanı arayıp nasıl söylerler alt tarafı kadınca muhabbetler yani dediğin gibi iftira edenlere acıyorum kendilerine yazık ederler Allah yardımcın olsun valla ne diyim çok üzüldüm.
canım bunlar el birlik olmuşlar beni sindirmek için çabalıyorlar..eşime karşı beni sürekli küçük düşürmem mi desem itibar zedeleme desem yani aramızı bozma bizi birbizimizden soğutma derdine düşmüş insanlarcıklar kısaca.ben onlara 2 numara büyük geldim onu hazmedemiyorlar..baktılar yarıştırdıkları sidiklerini kaale alan yok buseferde böyle belaltı vurmaya çalışıyor canım tek mesele bu yani.. yok canım uzagız bırbırımıze ahh keşke yakın olsakda sıcsam ağızlarına böyle uzaktan vur kaç yapıyorlar..kocamı arada bıraktırıyorlar herseferınde..ben eşime şu ikilemde bıraktırmak istemiyorum ya ailen ya ben diyemem ben bunu canım..ben bir evlat kaybettim sende bilirsin acısını iliklerine kadar hissettim her aklıma geldiğinde burnumun direği sızlar benim..o yüzde her ne kadar kendilerini sevmesemde k.validemi evlatsız bırakmak istemem canım..eşime desem belki dünden kabul edecek seninleyim dicek çünkü şuan paçaları tutuştu onu boşucam diye..ailesiylede 15günden beri konuşmuyor..yavrum dallası geçmişsiniz yaaaaNe biçim bir aile bunlar en ufak hareketin batıyor böyle yakın değillerdi galiba sana bi de yakın olsalar nolcak acaba facebook tan bile yetiyorlar sizin huzurunuzu bozmaya baksana canım Rabbim tez zamanda huzur nasip etsin canımmm
bakalım canım bu dr.a ilk defa gideceğim inşallah iyi çıkar da kurtulurum bu dertten de
sabır taşı bunlar canımmm ben biliyorum sürekli yoksa bileniyor muyum kestiremedimKızlar merhaba nasılsınız?
İskorpit valla Allah yardımcın olsun ne biçim insanlarla muhattapsın öyle :26:
Ben kendimi aşırı dinlemeye aldım kızlar belirtiler en erken ne zaman başlar ki acaba?Bat 23 Nisan bu arada
canım kimseye düşmez senin evliliğini yargılamak ama sana bi kardeş bi arkadaş olarak da fikrimi söylemiştim, uzun uzun sohbet ettiğimizde. Bence evliliğini yoluna koymadann bebek işine girişme.Sonuçta aileler,eltiler kuzenler vs ve senin eşin bunlara tamah ediyor.Aşılmayıbekleyen çok engeliniz var gibi.Sen onun tüm sülalesini değiştiremezsin ama kendini,bakış açını değiştirebilirsin. taktik değiştirmekten bahsediyorum yani.Sakın yanlış anlama sadece dışardan bir göz olarak yorumum bu.
geçmişi okumadım umarım herkes iyidir..
bizim tüp bebek işi kaldı.. eşim göreve gitti .. buraya kadar normal heh benım moralim bozuldu illaki 2-3gun zırladım kendımı hırpaladım yıprattım geçti..
Kızlar REAN artık hiç gelmiyor.Çok özledim valla.Mesaj atıyorum ama kutu dolu diye gitmiyor.İnşAllah iyidir.
canımmmmmmmmmm maşallaaaahh gözün aydınnnnn,kaç olmuş
Canım ne diyeceğimi şaşırdımcanım şöyle bişi var k.pederimde kulaktan dolma sözlerle babamı arıyor..gözüyle gçrmüş değilki yazdıklarımı .. neyse ben babamla papaz oldum babamada çok kızdım onlara prim verip duruyorsun bi araya girip durma çekil kenara diye bağırdım.. oda ben senin tarafındayım kızım dedi..bende benım tarafımda olan onlara itimat etmez gereken cevabı verirdi dedim.. babamda bana kızım zaten ben onlara kızımla ilgili birşeyiniz varsa iyi kötü önce bana söyleyin dedim..seni incitsinler istermiyim dediolsun baba de4dim onların lafı tersten anlama kabiliyetleri var bak kötü olucaz seninle bi hiç için dedim..(onlarında istedikleri bu zaten ailemin beni dışlamasını istiyorlar yalnız kalayım onlara muhtaç olayım istiyorlar) lütfen bi daha karışma dedim anlayacağın babamı da bi güzel kırdım ama bu olması gerekti artık her seferinde aileme intikal etmesi olayların canımı sıktı canım..
ben koyun değilimki birileri gütsün beni .. bu zamana kadar nasıl kendi irademle hareket ettiysem bundan sonrada o şekilde..bu zamana kadar facede nasılsam öyle olmaya devam onlaradan çekinecek değilim..kendimi kasamam yok laf olur söz olur diye..zaten öyle bir durumumda yok çok şükür.. ben facede istediğimi yazarım çizerim arkadaş olurum ne bilim beğenirim..onlara neymiş..
canım bunlar el birlik olmuşlar beni sindirmek için çabalıyorlar..eşime karşı beni sürekli küçük düşürmem mi desem itibar zedeleme desem yani aramızı bozma bizi birbizimizden soğutma derdine düşmüş insanlarcıklar kısaca.ben onlara 2 numara büyük geldim onu hazmedemiyorlar..baktılar yarıştırdıkları sidiklerini kaale alan yok buseferde böyle belaltı vurmaya çalışıyor canım tek mesele bu yani.. yok canım uzagız bırbırımıze ahh keşke yakın olsakda sıcsam ağızlarına böyle uzaktan vur kaç yapıyorlar..kocamı arada bıraktırıyorlar herseferınde..ben eşime şu ikilemde bıraktırmak istemiyorum ya ailen ya ben diyemem ben bunu canım..ben bir evlat kaybettim sende bilirsin acısını iliklerine kadar hissettim her aklıma geldiğinde burnumun direği sızlar benim..o yüzde her ne kadar kendilerini sevmesemde k.validemi evlatsız bırakmak istemem canım..eşime desem belki dünden kabul edecek seninleyim dicek çünkü şuan paçaları tutuştu onu boşucam diye..ailesiylede 15günden beri konuşmuyor..
sabır taşı bunlar canımmm ben biliyorum sürekli yoksa bileniyor muyum kestiremedim
canım benım senın her zaman iyi niyetli olduğunu biliyorumaksini hiç bi zaman düşünmedim ..aksi olacak olsaydı zaten seninle samimiyetimide ilerletmezdim canım ..
zaten biz kavga ettiğimiz gün pazardı ve benım gözüm hiç bişey görmedi o onda eğer haftaiçi olsaydı tüp bebeği iptal edecektim ve çoookk sinirlendiğimm için valizimi toparlayıp evimden defolup gidesim geldi.. hatta kendimi durdrmak için sinirim geçsin diye duş aldım..yok geçmiyor sonra düşündüm boşanma olursa evi terkeden kaybettiği için evde durmaya karar verdim.. 15dk sonrada eşim geldi sarıldı özür diledi..bende dedimki '' 1 gr değerim kalmamış sende ,1gr umrunda değilim artık senin ,güvenmiyorsun bana başkalarının laflarına itimat ediyorsun dedim..haftaiçi olsaydı tüp bebeği iptal edip,izmir kadın sığınma evine gidecektim dedim valizimi toparlayıp sonra niye vazgeçtim biliyomusun,çünkü boşanırsak ben haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorumda oyuzden dedim..
ağlak bi yüz ifadesiyle sarılmak istedi geri ittim busefer..herşeyi mahveden sensin gör artık dedim..bu evlilik biterse senin sayende olacak dedim..sinirşmden elim ayağım zangır zangır titredi..uzzunnn uzadıyaa özürler bidaha olmayack vaatler dilendi sarıldııı o günü oyle atlattık sonra şu spremini vermeyişi ve gün almak istememesine busefer hepten patladım canım.. ve artık bişeyleri zorlamanın alemi yo diyorum..koyverdim gitti...ne hali varsa görsün..ne halim varsa göreyim budur yani.
yok canım zaten bebek fikrini ben şimdilik rafa kaldırdım bu msjımdan sonra
akşamına aradı beni eşim..tmm aldım randevuyu dedi 29 hazirana sorumluluk sahibiyim ben bikere falan dedi bende hiç bişi demedim tlf kapattım yuzune.. kkya gelıp burayada yazmadım eşim randevuyu almış diye çünkü gerçekten şuan bebek düşünecek halim yok zamanı değil..dediğim gibi koyverdim gitti..ittire kaktıra olmasın bazı şeyler haa zaten var ki bir hayır olmuyor..bana göre şer derken belkide hayır bu engeller sebepler..Allah herşeyin hayırlısını versin canım..olupta hayırsız olcağına olmasın daha iyi.
ml de 20 milyon canım morfoloji %3e çıkmış
ooohhhh gelsin bebişleeeeeeeeeerrbebişler dedim bak ikizz istiyoruz sendennnnn asbemmmmmm
asbee canım çok sevindimmaşallah değerleriniz nerelerden nerelere gelmişi olacak herşey allah çok daha izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?