Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

umudummmm nasılsınnnn

nasıl olim kusum.. bazen iyiyim.. bazen kötü hissdeyrm kendimi ..
sen nasılsın..

şu profil resmimi değistim ya..
orda ki bebeğin elni tutmak için.. ne çok zorlandım =(
Kurban olsunlar o eli verene :'(
hele şu boğumlara bak.. ölürüm ben o boğumlara :'(((

Son düzenleme:
nasıl olim kusum.. bazen iyiyim.. bazen kötü hissdeyrm kendimi ..
sen nasılsın..

Canım haklısın diyebilecek hiç birşey yok herşey Rabbimden ama zaman her şeyin ilacı
Allahım hakkımızda hayırlı olanı yazmıştır alnımıza dua edeceğiz başka çaremiz yok
Tedbir bizden takdir Allah'tan
Gel konuşalım ne zamandır yoksun içine kapanma canım benimmm

öyle tabi de.. birde taşınma işimiz var şu sıra gündemde olan..
bizim bu oturudğumuz yer kısıtlı, ben bi yere gidemiyorum esim götürmedikçe..
ve dr isimiz de böyle oldu.. esime dedim ben burada duramam artık .. halimi de görüyor.. hep evdeyim..
burada ki ortamı da çok içime sinmedi..
tmm demisti.. dr isimiz bi hollalsa, tasınma kolay dedi..
merkeze tasınma isimiz var..
tmm esimde gidip.. gelme yapacak.. onuda düsünüyorum.. yarımsaat yolda izde.. hava şartları bozuk olursa bu 1saatte de çıkabilir ..nebilim böyle de.. ben aradan gidecem..
burda beni yaşamayan anlamıyo halimi..ben yapcak bisey bulamıyom ..onu düsün bunu düsün.. olmuyo böylede kendime zarar.. yinede Rabbim yardım etsin.. her ikimizi de.. yıllardır böyle küçük yerde yaşamayı ben fedakarlık ettim.. birazda esim yapıcak.. çalısıyo olsam.. hadi bi derece.. o da yok.. böyle evde sürekli.. ya kafayı yicem, yada elden ben gidecem, aman uzak olupta esim gitmesin dersem.. aha dr isimizde.. ne olduğu belli.. evde durdukça bunu düşünoyrm..esim diyo sen çok kafayı takıyosun.. yani ne yapim.. benim yerimde ol da ne yapim .. (

herkesin belli sıkıntıları var.. böyle yazıpta sizleri de etkilemek istemiyorum.. yazmiyim diyom yinede sorup edince.. böyle yazıyorum iste

Son düzenleme:
şu profil resmimi değistim ya..
orda ki bebeğin elni tutmak için.. ne çok zorlandım =(
Kurban olsunlar o eli verene :'(
hele şu boğumlara bak.. ölürüm ben o boğumlara :'(((

canım haklısın sonuna kadar hemde hiç bir tarafa sığmıyorsundur kolay mı ama merkeze giderseniz belki daha iyi olur senin için arkadaş edinirsin ne bileyim çarşıya çıkar gezersin biraz rahatlarsın en azından. Erkeklere bişey olmaz merak etme 30-60 dk lık yol gidip gelmeyle benim eşimin 1saat bazen 1,5 saati buluyor eve gelmesi hiç şikayet ettiğini görmedim artık biraz kendini düşün kendini toplaman lazım bir an önce çünkü evde otur otur yapacak bişey yok düşünmekten kendini alamazsın çok haklısın canım hele bir de kirada oturuyorsanız hiç düşünmeyin hemen gidin derim

Umutcuğum senin ciddi anlamda bi değişikliğe ihtiyacın var,taşınma çok iyi bir fikir.Bizi bizden başkası anlamaz.Ama kendine biraz zaman ver,kurslara katıl, neyden hoşlanıyosan onu yap. Ama biraz dinlenmen gerek,eşinn haklı. Sen üzüldükçe o da kahroluyordur,bilirsin erkekler hep içlerine atar.İşte tüm bu üzüntü stresin sonucu da malum.Canım o yüzden kafanı oyalaman lazım ev değişikliği,yeni ortam,yeni başllangıçlar pek çok şeyin üstesinden gelmede faydalı.

hay yaşa balım yaa...
görümcemde böyle deseydi keske beni miçin
bgün fce açim derken.. dün aksamdan kalmış sayfa esim girmisit en son..görümce hanımla konusmaları ekrana geldi.. hani ablamdır die gözüm değdi konusmalara.. görümce dediğim esimden büyük..
görümce beni sorup durmus nasıl oldu, nasıl oldu die.. hani beni de aramıyo hiç nasıl oldu die.. kardsine soruyo..o da ters geldi bana..
snra demis illa merkeze tasınalım die söylüyor benim için..
görümcede kolay mı tasınmak. onca yolu nasıl gidip gelcen..
iste evde çok sıkılıyo..bi yere gidemiyo bensiz o yüzden yazmıs..
bu da benim zoruma gitti nie dersen.. hani yine kardesinin nasıl gidip geleceğini düsünüyo..
gelini düsünen yok.. ben neler yaşadım.. dr işi için.. olan oldu biten bitti.. ben yapacak birsey bulamıyorum.. ev dar geliyo bana..
ama bunu yaşamadığı için görümceye öyle demek kolay geliyor..
snra arim de diyim dedim..
abla ben rastgele bu konusmalarınızı gördüm..
hani ben burada zaten yıllardır küçük yerde oturudğumdan dolayı, artık dr durumumuz da belli.. ben kendime yetemiyorum dedim..ben kendim gidemiyorum.. sizlerden gelin desem.. iki aktarma.. herkes bisey söylüyo fln..
tayin işimiz desen.. 8 yıla çıkmıs.. Allah bu çıkaranları islah eylesin insaAllah.. bunu duydum daha kızdım ..esimde demiyordu ben üzülüyorm die.. bu tlefn. konusması esnasınad anladım ..burada 3 yılımız bitti.. hadi 5 e ne kaldı şurda derken.. bide 8 yıl olmus..5 yıl daha.. ne kadar ömrümüz var bilmiyoruz.. hep böyle yerlered nereye kadar..vallahi içim şişti..
bu tür biseyler dedim.. he evt dru diyon fln..demeye basladı..

ahh asbem ahh.. içim yaşlandı.. görsen yaşımı göstermiyorm ama.. onu düsün bunu düsün.. arada ben telef oldum.. ama bunu gören yok..

inanır mısın.. kenid memleketime gititğmide.. kendi ablamla bi çarsıya çıkıp yürüyüs yapıyoz.. hani bisey almak şart değil.. o bile nasıl iiy geliyor anlatamam.. bütün ruh halim değisiyo..

valla bu anlattıklırımı okuyan.. bu umut hangi çağda yaşıyor der mi bilemedim simdi =(

simdi iste bikaç ev var.. diye söylüyolar esime.. arkadası saolsun bakıyor edior bizim için ..
1-2 tane dedi.. yarın fln bakmaya gidicez.. olursa.. olmazsa.. yine bakıcak fln..
orada önceden tanıstığımız arkads ortamımda var.. onlar diyor.. sen buraya tasınsan biz seni öyle evde bırakmayız..biz diyolar.. basımızı kasıycak vaktimiz olmuyo.. günlerimiz güzel geçiyor diyolar..

ahh kusum ben çok dertiliym.. adım dertli umuda çıkacak =(

Son düzenleme:

öyle kusum öyle.. skıntı stres.. bütün vücudumu etkiliyor.. ama işte bunu yaşayan biliyo..
ilk senesi burada kursa takıldım.. oda iki senedir bizim yakınımızda yok simdi.. iyiyidim ..el becerim iyidir, güvenirim kendime.. nakıs tarzı katılmıstım.. çok güzel seyler yaptım.. daha da yapıcaktım.. ama iste bska açılmadı..
ama smid gideceğimiz yere gitmis olsak.. orda bi arkadasıml kursa da gidiyorfum güzel eğlenceli oluyor dediydi..
işte bi değisik ortam şart bana.. yoksa ben fena olucam

şu sıralar.. baska birseyler pesindeyiz yine..
esim için.. net de.. havuç suyu kürü okuduk.. bunun için gerekli şeyleri aldık derken.. 2aksamdır onu yapıyoruz..
benim zaten bu ay ki adetim bi değisik oldu.. ilaçlardan.. neredeyse 10 güün buldu tam temizlenmem..
adetim düzene girsin die soğan kürü yapmayı istiyorm, bi sonra ki ay..
dha önceden de yapmıstım.. ekim ayı gbi çok iiy gelmisti..
öyle böyle derken.. yeni ortam.. ruh halimed iyi olur..bakarsınız kendiğilinden olur molur..
ahh insaAllah Rabbim nasip etsin de.. bir sonra ki tedavimizi arastırdık ettik de.. daha zora çıkdı , neler yapılır belil oldu ((

asbem bak tanıstırayım.. melekim de.. subat tüp topiğinden .. o da benim gibi 4 tüp maduru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…