umudummmm nasılsınnnn
nasıl olim kusum.. bazen iyiyim.. bazen kötü hissdeyrm kendimi ..
sen nasılsın..
Canım haklısın diyebilecek hiç birşey yok herşey Rabbimden ama zaman her şeyin ilacı
Allahım hakkımızda hayırlı olanı yazmıştır alnımıza dua edeceğiz başka çaremiz yok
Tedbir bizden takdir Allah'tan
Gel konuşalım ne zamandır yoksun içine kapanma canım benimmm
öyle tabi de.. birde taşınma işimiz var şu sıra gündemde olan..
bizim bu oturudğumuz yer kısıtlı, ben bi yere gidemiyorum esim götürmedikçe..
ve dr isimiz de böyle oldu.. esime dedim ben burada duramam artık .. halimi de görüyor.. hep evdeyim..
burada ki ortamı da çok içime sinmedi..
tmm demisti.. dr isimiz bi hollalsa, tasınma kolay dedi..
merkeze tasınma isimiz var..
tmm esimde gidip.. gelme yapacak.. onuda düsünüyorum.. yarımsaat yolda izde.. hava şartları bozuk olursa bu 1saatte de çıkabilir ..nebilim böyle de.. ben aradan gidecem..
burda beni yaşamayan anlamıyo halimi..ben yapcak bisey bulamıyom ..onu düsün bunu düsün.. olmuyo böylede kendime zarar.. yinede Rabbim yardım etsin.. her ikimizi de.. yıllardır böyle küçük yerde yaşamayı ben fedakarlık ettim.. birazda esim yapıcak.. çalısıyo olsam.. hadi bi derece.. o da yok.. böyle evde sürekli.. ya kafayı yicem, yada elden ben gidecem, aman uzak olupta esim gitmesin dersem.. aha dr isimizde.. ne olduğu belli.. evde durdukça bunu düşünoyrm..esim diyo sen çok kafayı takıyosun.. yani ne yapim.. benim yerimde ol da ne yapim ..(
canım haklısın sonuna kadar hemde hiç bir tarafa sığmıyorsundur kolay mı ama merkeze giderseniz belki daha iyi olur senin için arkadaş edinirsin ne bileyim çarşıya çıkar gezersin biraz rahatlarsın en azından. Erkeklere bişey olmaz merak etme 30-60 dk lık yol gidip gelmeyle benim eşimin 1saat bazen 1,5 saati buluyor eve gelmesi hiç şikayet ettiğini görmedim artık biraz kendini düşün kendini toplaman lazım bir an önce çünkü evde otur otur yapacak bişey yok düşünmekten kendini alamazsın çok haklısın canım hele bir de kirada oturuyorsanız hiç düşünmeyin hemen gidin derim
Umutcuğum senin ciddi anlamda bi değişikliğe ihtiyacın var,taşınma çok iyi bir fikir.Bizi bizden başkası anlamaz.Ama kendine biraz zaman ver,kurslara katıl, neyden hoşlanıyosan onu yap. Ama biraz dinlenmen gerek,eşinn haklı. Sen üzüldükçe o da kahroluyordur,bilirsin erkekler hep içlerine atar.İşte tüm bu üzüntü stresin sonucu da malum.Canım o yüzden kafanı oyalaman lazım ev değişikliği,yeni ortam,yeni başllangıçlar pek çok şeyin üstesinden gelmede faydalı.
canım naberyine dertlisin be yaaaaaa
melekim hsgeldn kuzum nasılsın
şimdi üzülme diyecem ama bu imkansız bende bilmiyom ki ne olacak bu halimizsorma yaa.. yine geldiler bana
iyiyim canım seni gördüm daldım hemen
yine dertlisin
asbem bak tanıstırayım.. melekim de.. subat tüp topiğinden .. o da benim gibi 4 tüp maduru
şimdi üzülme diyecem ama bu imkansız bende bilmiyom ki ne olacak bu halimiz
saolasın kusum.. dal tabi.. çok yalnızım zaten(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?