Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

inş 5. de zafer bizim olacak

olsun balım da.. bizim bundan sonra ki tüp te neler olucak belli olduu , daha ağır islemler olucak ((

şu taşınma işimiz.. derken.. ortak değisikliğinden kendilğinden olsa keske.. ama nerdeee ((

Son düzenleme:
olsun balım da.. bizim bundan sonra ki tüp te neler olucak belli olduu , daha ağır islemler olucak ((

şu taşınma işimiz.. derken.. ortak değisikliğinden kendilğinden olsa keske.. ama nerdeee ((

ne gibi işlemler anlat biraz az önce tüp bebek bölümünde bi konuya cevap yazdım ardışık tarnsfer diye bişey hiç duymamıştım sende bi bak

bugün öğlen yasine gittim herkes acıyarak allah sana evlat versin diyo belki kötü demiyolar ama çook eziliyorum o sözler karşısında

al işte bak .. ? insan böyle sözler karsısında kendini ezik gibi hissediyosun.. =((

asbem de şaşıracak simdi.. umudum nasılsın dedim bi.. tam da dertli anına denk gelmişim dicek

öyle tabi de.. evde durmaktan da çok sıkılıyorum.. kendime yetemiyorum ki ben.. :'(
taşınıcaz diyosun ya inş daha iyi olur o zaman
al işte bak .. ? insan böyle sözler karsısında kendini ezik gibi hissediyosun.. =((
evet canım ya hemde ne ezik hissetmek
asbem de şaşıracak simdi.. umudum nasılsın dedim bi.. tam da dertli anına denk gelmişim dicek

seni çook iyi anlıyorum arkadaşım hep bi umut var ama sobra olmayıncada bi yıkım

Cnm arastirayim bi oteli ben sagol sekerim gel gelelim adet e daha bisi gelmedi ama ben pek ümitlenmiyorum belli olmaz birkacgun daha bekleyip gorcz cnm ya hayirlisi bakalim

slm kızlar tanışalım buda kim nerden çıktı diyenlere ben melek181
umudum tüp bebek arkadaşım onu görünce bende daldım hemen
rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin hepinizede tez vakitte versin bebişini

Canım benimmmmm seni seviyorummm
inşallah şu ev işi bir an önce çözülür de sen de o koşturmacaya dahil olup atlatırsın bu dönemi görümceyi falan da çok umursama bırak ne halleri varsa görsünler

inş 5. de zafer bizim olacak

hoşgeldim melek inşallah hayırlısıyla olacak meleklerimize kavuşacağız biz deeee

ne gibi işlemler anlat biraz az önce tüp bebek bölümünde bi konuya cevap yazdım ardışık tarnsfer diye bişey hiç duymamıştım sende bi bak

kuzum onu duymadım da..

esim için.. IMS mı ne bi yöntem varmıs.. bu yapılıp şans daha arttırabilinirmis..
normal tüpte.. eşin spermi 400 defa mkroskop altında büyütülerek seçilirken,
bu IMS denilen yöntemde.. spermler 4000-6000 defa büyütülüp daha kalitesini seçme şansı oluyormus..ve şansı artıtırıyomus iste..
esim için yine verilecek bi ilaç olmadığını söylemisler..
hem sperm yapısında problem varmış.. hem Yumurtalik rezervi azalmış. benim FSH degerinin yüksekliği bundanmış. Ama sperm DNA analizini iyi bulmuşlar...
benim için de.. co-culture denilen yöntem varmıs.. bu yapılabilinirmis.. bu yapılıdğında.. bebeğin hem çoğalma.. hemde tutunma şansını artırıyormus..
benim kan pıhtılasma sorunum da olduğu için 9ay boyunca iğne olucakmısım..sanırım Cleaxan ..bilirsin..yakıyor bu.. buna bile aldrıs etmiyom inan..olsa keske..
Sperm ve yumurta kalitesi yüksek olanlardan seçilirse döllenme ve çoğalma şansı artar demisler.
hani imkansız değil ama sabır edip tekrar baslamak gerekiyor demisler..

artık verecek olan Allah.. sabır diyorum baska ne diyeyim :'(

Son düzenleme:

hoşbuldum canım
inş tez vakitte gelsin meleklerimiz daha fazla beklemeye gücümüz kalmıyo bazen

ımsı yapmadılar mı sana şu an şu durumdayım inanmıyorum yaaaaa

Cnm gelen giden yok bakalimm insss olck kizlarrr dualarinizi bekliyorummmm

inşallahhhhhhh gelmeyecek onlar bi 9ay kadar canım benimmmmm

hoşbuldum canım
inş tez vakitte gelsin meleklerimiz daha fazla beklemeye gücümüz kalmıyo bazen

inşallah hayırla sağlıkla hemencecik kendiliğinden gelsinler inşallahhhhh
dibe vurduğumuz dönemler olmaz mı canım kolay değil hemde hiç ama siz güçlü hatunlarsınız dibe vurduğunuz gibi yüzeye çıkmayı da bilirsiniz evelallahhh

inş canım ya inan bu yazdıkların bile mutlu ediyoo insanı...
kendim için ne kadar istiyosam senin içindde çok istiyorum inan bana çünkü senin yıpranmışlığın kırıklığın hepimizden çok fazla..
allahım bu mübarek günde duysun sesimizi tüm gönülden isteyenleri güldürsün inş

kızlar şimdi çıkmak zorundayım kendinize iyi bakın sonra görüşürüz yine

öyle şey olur mu canımm biz birbirimize destek olmak için burdayız iyi günde kötü günde dedik

ay saolasın kusum.. Allah razı olsun.. Rabbim sizlerede bana dayanma gücü, sabır versin.. ben zor vakayım.. ne diyeyim bilemedim ki simdii
ımsı yapmadılar mı sana şu an şu durumdayım inanmıyorum yaaaaa

kusum .. hersey sırasıyla oluyor.. tüpte bile.. hani kademe kademe..
birde bu IMS denilen yöntem her yerde yapılmıyormus.. belli yerlerde oluyormus..
yani esim bu 4. tüpte.. ıstabulu eleyelim.. bizim için zor olur dedi ama..
bu haberler istanbuldan geldi..
yani gidişat eğer olmazsa şu bikaç ay.. biraz da işte maddi-manevi toparlanmaya bakıyo durum..
olmazsa, ozmn istanbul yolu gözükcek

gerçi Rabbim verdikten sonra her yoldan olur da.. işte.. sabır sabır sabır .. sabrım arş-ı alaaya ulastı.. bekliyoz bakalım

Son düzenleme:
slm kızlar tanışalım buda kim nerden çıktı diyenlere ben melek181
umudum tüp bebek arkadaşım onu görünce bende daldım hemen
rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin hepinizede tez vakitte versin bebişini

Hosgeldin cnm aramiza tez zamanda sende kavusursun bebisine bir an once
Umut lutfen moral bozmak yok bu yolda hep umutlu olacaksin olacakk insa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…