inş 5. de zafer bizim olacak
onu doğru dedin iste.. nolucak bu halimizz =((
sakın yanlızımdeme biz varız sanalda olsa burası bizi derdimizi en iyi anlatabilidiğimiz mekan
olsun balım da.. bizim bundan sonra ki tüp te neler olucak belli olduu , daha ağır islemler olucak((
şu taşınma işimiz.. derken.. ortak değisikliğinden kendilğinden olsa keske.. ama nerdeee((
bugün öğlen yasine gittim herkes acıyarak allah sana evlat versin diyo belki kötü demiyolar ama çook eziliyorum o sözler karşısında
taşınıcaz diyosun ya inş daha iyi olur o zamanöyle tabi de.. evde durmaktan da çok sıkılıyorum.. kendime yetemiyorum ki ben.. :'(
evet canım ya hemde ne ezik hissetmekal işte bak .. ? insan böyle sözler karsısında kendini ezik gibi hissediyosun.. =((
asbem de şaşıracak simdi.. umudum nasılsın dedim bi.. tam da dertli anına denk gelmişim dicek
biz gecen yaz antalya'da tatilde idik gloria resort otel ama ömrümde böyle bi tatil görmedimmm wede resmen cennetin prowası idiiiiiiii (
parasınıda biz ödemeyince bayıldıkkkkkkkkkk resmen...
aybikeeeee hadı yarınn güzel bi haber weeerrr tatılde mide bulantısı cekersın azıcık ama yapacak birşey yok (
hay yaşa balım yaa...
görümcemde böyle deseydi keske beni miçin
bgün fce açim derken.. dün aksamdan kalmış sayfa esim girmisit en son..görümce hanımla konusmaları ekrana geldi.. hani ablamdır die gözüm değdi konusmalara.. görümce dediğim esimden büyük..
görümce beni sorup durmus nasıl oldu, nasıl oldu die.. hani beni de aramıyo hiç nasıl oldu die.. kardsine soruyo..o da ters geldi bana..
snra demis illa merkeze tasınalım die söylüyor benim için..
görümcede kolay mı tasınmak. onca yolu nasıl gidip gelcen..
iste evde çok sıkılıyo..bi yere gidemiyo bensiz o yüzden yazmıs..
bu da benim zoruma gitti nie dersen.. hani yine kardesinin nasıl gidip geleceğini düsünüyo..
gelini düsünen yok.. ben neler yaşadım.. dr işi için.. olan oldu biten bitti.. ben yapacak birsey bulamıyorum.. ev dar geliyo bana..
ama bunu yaşamadığı için görümceye öyle demek kolay geliyor..
snra arim de diyim dedim..
abla ben rastgele bu konusmalarınızı gördüm..
hani ben burada zaten yıllardır küçük yerde oturudğumdan dolayı, artık dr durumumuz da belli.. ben kendime yetemiyorum dedim..ben kendim gidemiyorum.. sizlerden gelin desem.. iki aktarma.. herkes bisey söylüyo fln..
tayin işimiz desen.. 8 yıla çıkmıs.. Allah bu çıkaranları islah eylesin insaAllah.. bunu duydum daha kızdım ..esimde demiyordu ben üzülüyorm die.. bu tlefn. konusması esnasınad anladım ..burada 3 yılımız bitti.. hadi 5 e ne kaldı şurda derken.. bide 8 yıl olmus..5 yıl daha.. ne kadar ömrümüz var bilmiyoruz.. hep böyle yerlered nereye kadar..vallahi içim şişti..
bu tür biseyler dedim.. he evt dru diyon fln..demeye basladı..
ahh asbem ahh.. içim yaşlandı.. görsen yaşımı göstermiyorm ama.. onu düsün bunu düsün.. arada ben telef oldum.. ama bunu gören yok..
inanır mısın.. kenid memleketime gititğmide.. kendi ablamla bi çarsıya çıkıp yürüyüs yapıyoz.. hani bisey almak şart değil.. o bile nasıl iiy geliyor anlatamam.. bütün ruh halim değisiyo..
valla bu anlattıklırımı okuyan.. bu umut hangi çağda yaşıyor der mi bilemedim simdi =(
simdi iste bikaç ev var.. diye söylüyolar esime.. arkadası saolsun bakıyor edior bizim için ..
1-2 tane dedi.. yarın fln bakmaya gidicez.. olursa.. olmazsa.. yine bakıcak fln..
orada önceden tanıstığımız arkads ortamımda var.. onlar diyor.. sen buraya tasınsan biz seni öyle evde bırakmayız..biz diyolar.. basımızı kasıycak vaktimiz olmuyo.. günlerimiz güzel geçiyor diyolar..
ahh kusum ben çok dertiliym.. adım dertli umuda çıkacak =(
inş 5. de zafer bizim olacak
ne gibi işlemler anlat biraz az önce tüp bebek bölümünde bi konuya cevap yazdım ardışık tarnsfer diye bişey hiç duymamıştım sende bi bak
asbem de şaşıracak simdi.. umudum nasılsın dedim bi.. tam da dertli anına denk gelmişim dicek
tamam canım ekliyorum
aybike için büyük gün yarın Allah izin verirse güzel haberler verecek bize
Canım benimmmmm seni seviyorummm
inşallah şu ev işi bir an önce çözülür de sen de o koşturmacaya dahil olup atlatırsın bu dönemi görümceyi falan da çok umursama bırak ne halleri varsa görsünler
hoşgeldim melek inşallah hayırlısıyla olacak meleklerimize kavuşacağız biz deeee
kuzum onu duymadım da..
esim için.. IMS mı ne bi yöntem varmıs.. bu yapılıp şans daha arttırabilinirmis..
normal tüpte.. eşin spermi 400 defa mkroskop altında büyütülerek seçilme tekniğiymiş..
ama bu IMS denilen yöntemde.. spermler 4000-6000 defa büyütülüp daha kalitesini seçem şansı oluyormus..ve şansı artıtırıyomus iste..
esim için yine verilecek bi ilaç olmadığını söylemisler..
hem sperm yapısında problem varmış.. hem Yumurtalik rezervi azalmış. benin FSH degerinin yüksekliği bundan. Ama sperm DNA analizini iyi bulunmuş...
benim için de.. co-culture denilen yöntem varmıs.. bu yapılabilinirmis.. bu yapılıdğında.. bebeğin hem çoğalma.. hemed tutunma şansını artırıyormus..
benim kan pıhtılasma sorunum da olduğu için 9ay boyunca iğne olucakmısım..sanırım Cleaxan ..bilirsin..yakıyor bu.. buna bile aldrıs etmiyom inan..olsa keske..
Sperm ve yumurta kalitesi yüksek olanlardan seçilirse döllenme ve çoğalma şansı artar demisler.
hani imkansız değil ama sabır edip tekrar baslamak gerekiyor demisler..
artık verecek olan Allah.. sabır diyorum baska ne diyeyim :'(
Cnm gelen giden yok bakalimm insss olck kizlarrr dualarinizi bekliyorummmm
hoşbuldum canım
inş tez vakitte gelsin meleklerimiz daha fazla beklemeye gücümüz kalmıyo bazen
kuzum onu duymadım da..
esim için.. IMS mı ne bi yöntem varmıs.. bu yapılıp şans daha arttırabilinirmis..
normal tüpte.. eşin spermi 400 defa mkroskop altında büyütülerek seçilirken,
bu IMS denilen yöntemde.. spermler 4000-6000 defa büyütülüp daha kalitesini seçme şansı oluyormus..ve şansı artıtırıyomus iste..
esim için yine verilecek bi ilaç olmadığını söylemisler..
hem sperm yapısında problem varmış.. hem Yumurtalik rezervi azalmış. benin FSH degerinin yüksekliği bundan. Ama sperm DNA analizini iyi bulunmuş...
benim için de.. co-culture denilen yöntem varmıs.. bu yapılabilinirmis.. bu yapılıdğında.. bebeğin hem çoğalma.. hemed tutunma şansını artırıyormus..
benim kan pıhtılasma sorunum da olduğu için 9ay boyunca iğne olucakmısım..sanırım Cleaxan ..bilirsin..yakıyor bu.. buna bile aldrıs etmiyom inan..olsa keske..
Sperm ve yumurta kalitesi yüksek olanlardan seçilirse döllenme ve çoğalma şansı artar demisler.
hani imkansız değil ama sabır edip tekrar baslamak gerekiyor demisler..
artık verecek olan Allah.. sabır diyorum baska ne diyeyim :'(
öyle şey olur mu canımm biz birbirimize destek olmak için burdayız iyi günde kötü günde dedik
ımsı yapmadılar mı sana şu anşu durumdayım inanmıyorum yaaaaa
slm kızlartanışalım buda kim nerden çıktı diyenlere ben melek181
umudum tüp bebek arkadaşım onu görünce bende daldım hemen
rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin hepinizede tez vakitte versin bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?