Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

InsS asbelove cnmm bugun olucm korkusuyla döndum durdum

saolasın kusum ..
yeni yıkılmışlığımın üzerine.. esimin teyzesinin kızı ist. dr.. face baktı ben ağlıyom ediyom.. saolsun yardımıcı olayım die uğrasıt durdu..

dedim abla.. bunlar bunlar yapılıd ama hani eksik bisey mi kaldı ki.. yada yapılması gereken birsey..
dedi yapılanların hepsini yollayın bana.. ben arkadaslara göstereyim..
oda göstermis etmis saolsun..
bunları demisler..
smdi bunlar yapılır.. hani önümüzde yapılacak seçeneklerimiz var daha die.. inan bunlara bile sevinir oldum (
Allahım duysun sesimizi, yine cuma saatinde okudum herkese dua ettim.. kabul lur insaAllah..
yapabilidğimiz dua..

Sagol rimelllcim insss olur Allah hepimize nasip etsin

kızzz ne güüzel ortamda hazır ben olsam koşa koşa giderdim.İnan ben de çok bunaldım umutcum burda köydeyiz 1 tane arkadaşım yok siz şuan nerdesiniz canım eşin ne işi yapıyo

Canım benim yaaa kıyamam ne sırası ben ilk denememde bile imsi olan yer aradım çünkü erkek infertilitesinde bu kesinlikle kullanılması gereken bir yöntem canım keşke istanbula gelseydiniz istanbulda yapılmayan merkez yok nerdeyse canım yaa
hakkımızda hayırlısı Rabbimin vardır bir bildiği hayırlısıyla o da olacak istanbula gelirseniz haberim olsun belki bir çay içme şansımız olur kuzum

InsS asbelove cnmm bugun olucm korkusuyla döndum durdum

olmayacak gelmeyecek canım onlar hayırlısıyla ne zaman test yapacaksın gelmezse

kızzz ne güüzel ortamda hazır ben olsam koşa koşa giderdim.İnan ben de çok bunaldım umutcum burda köydeyiz 1 tane arkadaşım yok siz şuan nerdesiniz canım eşin ne işi yapıyo

kuzum ilçeye bağlı küçük bi yerde oturuyoz ama esim ilçeye gidip geliyor 10 km. tersine bizde de bu işler.. ilk zaman ev bulamamıstık.. burayı tavsiye etmisler bulana kadar die.. burasını da oturdukça ilk senemizde mart- nisan gibi ilçeden daire var die teklifte gelmisit ama esim üsenid tasınmaya.. halbu ki benim tasınma konusunda daha çok işim olucakdı.. gitcem evde temizlik yaphcakdım.. evdeki esyayı kolilicekdim.. yeni eve eşya dağıtıp silip temizleyip yerlestiricekdim.. ama esim kamyon bulup, bikaç adam bulmaya üsenid iste..
ama simdi daha büyük bir durumla karsı karsıya..
ilçede çalıscak.. il e gidip gelecek..
eşim memur cnm. bu kdar diyeyim :)

kuzum nerden bilelim.. bizlere ne deniliyoras onu yapıyoruz..
ilk basta dedim esime.. istanbuldaki teyzesnin kızı için.. ona soralım.. 4. tüpe kalkıscaz nasıl yapalım edelim de, bu kez ki son olsun die danısalım dedim.. istemedi.. ben sonucu öğrendiğimin bikaç güünü üzrine yine bi arastırmalar yaptımda.. saolsun o abla benim için uğrastı öğrenid bunları.. önceden ona deseydik.. belkide oralarda islemler bitip suan olmusta olabilirdi..
ama iste kısmetimized ne varsa onu yaşıyoruz kusum..
geldiğimde artık istanmbula haber salacam.. beni görmek isteyen die.. çok diyen var :))

ben biraz çıkıyorum asbem.. esim gelmek üzere.. mtfakat yapılcak islerim var.. gösürüz yine.. saolun iyi ki varsınız sizde.. öptüm..

Tatlim hemen yapmak isteemiyorum biliyorsun en son adetim erken gelmisti bu ay yine duzensiz olabilir diye temkinliyim

hadi hayırlısı canım inşallah bu son olur öpüyorum seni
Tatlim hemen yapmak isteemiyorum biliyorsun en son adetim erken gelmisti bu ay yine duzensiz olabilir diye temkinliyim

haklısın canım sende ama arada kalmak daha kötü 2gün falan geçerse yap bence ki inşallah çift çizgiyi göreceksin hayırlısıylaaa

Rochak ımmmmm inşallah herşey yolunda gitmiştir bugün bebişlerin seninledir hayırlısıylaa
aaaa bebişlerin dedimmmmm ikiz gelio ikizzz

firaaaaaaaaarrrrr son 4 gün var mı gelen giden

Hayırrrrr henüz yok Belirti peşindeyim her şeyden medet umuyorum sanki :26: oldu mu acaba ya hissedin bi şeyler benim için nolurrrrrrrrrrrrrr
Daha öncekinde ne yaşadığımı da hatırlamıyorum sanki ya hay hafızama

Cnm bu ay tutturmuyuz belirtilerinn varmi

inşallah hamilesin kuzum bol bol dua ediyorumm belirti arama ben adet olcak gibiydim hiç bi belirtim yoktu

Cnm bu ay tutturmuyuz belirtilerinn varmi

Ya var sanki ama bana mı öyle geliyo acaba bilemiyorum. Son zamanlarda aşırı halsizlik vardı mesela. Kolumu kaldıracak halim yoktu. Yoğun çalışıyorum ondan dedim ama son bir haftadır aşırı halsizim. Geçtiğimiz günlerde çok fazla kasık ağrısı yaşadım mesela hareket edince falan. İştahsızlık var bi şey yiyesim gelmiyo. Sonra su gibi akıntım var. Aniden bi ıslaklık hissediyorum bi bakıyorum akıntım olmuş.
Sonraaaaa idrar rengi koyuluğu var ama enfeksiyondandır belki o geçen ay öyle bi şikayetim olmuştu çünkü. Şimdilik bunlar geliyo aklıma.
Sende var mı canım günün de gelmiş senin

inşallah hamilesin kuzum bol bol dua ediyorumm belirti arama ben adet olcak gibiydim hiç bi belirtim yoktu

İnşallah canım sağolasın insan bebek fikrini kafaya koydu mu başka bi şey düşünemiyo resmen napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…