inşallahhhhhhh gelmeyecek onlar bi 9ay kadar canım benimmmmm
inşallah hayırla sağlıkla hemencecik kendiliğinden gelsinler inşallahhhhh
dibe vurduğumuz dönemler olmaz mı canım kolay değil hemde hiç ama siz güçlü hatunlarsınız dibe vurduğunuz gibi yüzeye çıkmayı da bilirsiniz evelallahhh
inş canım ya inan bu yazdıkların bile mutlu ediyoo insanı...
kendim için ne kadar istiyosam senin içindde çok istiyorum inan bana çünkü senin yıpranmışlığın kırıklığın hepimizden çok fazla..
allahım bu mübarek günde duysun sesimizi tüm gönülden isteyenleri güldürsün inş
günaydın kızlarr.. aybikecim inşallah bugün hayırlı haberler alırısın..feryalcim Allah bebişini sağlıkla kucaına almayı da nasip etsin canım..
fatmaipek için bende 100 tane alıyım şimdilik.. okudukça alırım canım..
hay yaşa balım yaa...
görümcemde böyle deseydi keske beni miçin
bgün fce açim derken.. dün aksamdan kalmış sayfa esim girmisit en son..görümce hanımla konusmaları ekrana geldi.. hani ablamdır die gözüm değdi konusmalara.. görümce dediğim esimden büyük..
görümce beni sorup durmus nasıl oldu, nasıl oldu die.. hani beni de aramıyo hiç nasıl oldu die.. kardsine soruyo..o da ters geldi bana..
snra demis illa merkeze tasınalım die söylüyor benim için..
görümcede kolay mı tasınmak. onca yolu nasıl gidip gelcen..
iste evde çok sıkılıyo..bi yere gidemiyo bensiz o yüzden yazmıs..
bu da benim zoruma gitti nie dersen.. hani yine kardesinin nasıl gidip geleceğini düsünüyo..
gelini düsünen yok.. ben neler yaşadım.. dr işi için.. olan oldu biten bitti.. ben yapacak birsey bulamıyorum.. ev dar geliyo bana..
ama bunu yaşamadığı için görümceye öyle demek kolay geliyor..
snra arim de diyim dedim..
abla ben rastgele bu konusmalarınızı gördüm..
hani ben burada zaten yıllardır küçük yerde oturudğumdan dolayı, artık dr durumumuz da belli.. ben kendime yetemiyorum dedim..ben kendim gidemiyorum.. sizlerden gelin desem.. iki aktarma.. herkes bisey söylüyo fln..
tayin işimiz desen.. 8 yıla çıkmıs.. Allah bu çıkaranları islah eylesin insaAllah.. bunu duydum daha kızdım ..esimde demiyordu ben üzülüyorm die.. bu tlefn. konusması esnasınad anladım ..burada 3 yılımız bitti.. hadi 5 e ne kaldı şurda derken.. bide 8 yıl olmus..5 yıl daha.. ne kadar ömrümüz var bilmiyoruz.. hep böyle yerlered nereye kadar..vallahi içim şişti..
bu tür biseyler dedim.. he evt dru diyon fln..demeye basladı..
ahh asbem ahh.. içim yaşlandı.. görsen yaşımı göstermiyorm ama.. onu düsün bunu düsün.. arada ben telef oldum.. ama bunu gören yok..
inanır mısın.. kenid memleketime gititğmide.. kendi ablamla bi çarsıya çıkıp yürüyüs yapıyoz.. hani bisey almak şart değil.. o bile nasıl iiy geliyor anlatamam.. bütün ruh halim değisiyo..
valla bu anlattıklırımı okuyan.. bu umut hangi çağda yaşıyor der mi bilemedim simdi =(
simdi iste bikaç ev var.. diye söylüyolar esime.. arkadası saolsun bakıyor edior bizim için ..
1-2 tane dedi.. yarın fln bakmaya gidicez.. olursa.. olmazsa.. yine bakıcak fln..
orada önceden tanıstığımız arkads ortamımda var.. onlar diyor.. sen buraya tasınsan biz seni öyle evde bırakmayız..biz diyolar.. basımızı kasıycak vaktimiz olmuyo.. günlerimiz güzel geçiyor diyolar..
ahh kusum ben çok dertiliym.. adım dertli umuda çıkacak =(
ay saolasın kusum.. Allah razı olsun.. Rabbim sizlerede bana dayanma gücü, sabır versin.. ben zor vakayım.. ne diyeyim bilemedim ki simdii
kusum .. hersey sırasıyla oluyor.. tüpte bile.. hani kademe kademe..
birde bu IMS denilen yöntem her yerde yapılmıyormus.. belli yerlerde oluyormus..
yani esim bu 4. tüpte.. ıstabulu eleyelim.. bizim için zor olur dedi ama..
bu haberler istanbuldan geldi..
yani gidişat eğer olmazsa şu bikaç ay.. biraz da işte maddi-manevi topanlanmaya bakıyo durum..
olmazsa, ozmn istanbul yolu gözükcek
InsS asbelove cnmm bugun olucm korkusuyla döndum durdum
kızzz ne güüzel ortamda hazır ben olsam koşa koşa giderdim.İnan ben de çok bunaldım umutcum burda köydeyiz 1 tane arkadaşım yoksiz şuan nerdesiniz canım eşin ne işi yapıyo
Canım benim yaaa kıyamam ne sırası ben ilk denememde bile imsi olan yer aradım çünkü erkek infertilitesinde bu kesinlikle kullanılması gereken bir yöntem canım keşke istanbula gelseydiniz istanbulda yapılmayan merkez yok nerdeyse canım yaa
hakkımızda hayırlısı Rabbimin vardır bir bildiği hayırlısıyla o da olacak istanbula gelirseniz haberim olsun belki bir çay içme şansımız olur kuzum
olmayacak gelmeyecek canım onlar hayırlısıyla ne zaman test yapacaksın gelmezse
Canım benim yaaa kıyamam ne sırası ben ilk denememde bile imsi olan yer aradım çünkü erkek infertilitesinde bu kesinlikle kullanılması gereken bir yöntem canım keşke istanbula gelseydiniz istanbulda yapılmayan merkez yok nerdeyse canım yaa
hakkımızda hayırlısı Rabbimin vardır bir bildiği hayırlısıyla o da olacak istanbula gelirseniz haberim olsun belki bir çay içme şansımız olur kuzum
olmayacak gelmeyecek canım onlar hayırlısıyla ne zaman test yapacaksın gelmezse
kuzum nerden bilelim.. bizlere ne deniliyoras onu yapıyoruz..
ilk basta dedim esime.. istanbuldaki teyzesnin kızı için.. ona soralım.. 4. tüpe kalkıscaz nasıl yapalım edelim de, bu kez ki son olsun die danısalım dedim.. istemedi.. ben sonucu öğrendiğimin bikaç güünü üzrine yine bi arastırmalar yaptımda.. saolsun o abla benim için uğrastı öğrenid bunları.. önceden ona deseydik.. belkide oralarda islemler bitip suan olmusta olabilirdi..
ama iste kısmetimized ne varsa onu yaşıyoruz kusum..
geldiğimde artık istanmbula haber salacam.. beni görmek isteyen die.. çok diyen var :))
Tatlim hemen yapmak isteemiyorum biliyorsun en son adetim erken gelmisti bu ay yine duzensiz olabilir diye temkinliyim
aybikoooooooşşşşgüzel haber veeeeeeeeeeeeerrrrrrr
firaaaaaaaaarrrrr son 4 gün var mı gelen giden
Hayırrrrr henüz yokBelirti peşindeyim her şeyden medet umuyorum sanki :26: oldu mu acaba ya hissedin bi şeyler benim için nolurrrrrrrrrrrrrr
Daha öncekinde ne yaşadığımı da hatırlamıyorum sanki ya hay hafızama
Hayırrrrr henüz yokBelirti peşindeyim her şeyden medet umuyorum sanki :26: oldu mu acaba ya hissedin bi şeyler benim için nolurrrrrrrrrrrrrr
Daha öncekinde ne yaşadığımı da hatırlamıyorum sanki ya hay hafızama
Cnm bu ay tutturmuyuz belirtilerinn varmi
inşallah hamilesin kuzum bol bol dua ediyorummbelirti arama ben adet olcak gibiydim hiç bi belirtim yoktu
hoşbuldum canım...Hosgeldin cnm aramiza tez zamanda sende kavusursun bebisine bir an once
Umut lutfen moral bozmak yok bu yolda hep umutlu olacaksin olacakk insa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?