Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Cnm bende farkli birsey yok sadece dün cok kotu bir agri girdi kasigima ve belime arada bir islaklik oluyor baskada bisi yok cnm senin belirtilerden suphelendim bak :)

Cnm bende farkli birsey yok sadece dün cok kotu bir agri girdi kasigima ve belime arada bir islaklik oluyor baskada bisi yok cnm senin belirtilerden suphelendim bak :)

Ay bilmiyorum canım ya hepsi benim hüsnü kuruntum da olabilir :26: Rabbim hayırlısını versin bu kez üzülmek istemiyorum onu biliyorum sadece.. İnşallah hamilesindir canım sağlıkla inşallah

Ay bilmiyorum canım ya hepsi benim hüsnü kuruntum da olabilir :26: Rabbim hayırlısını versin bu kez üzülmek istemiyorum onu biliyorum sadece.. İnşallah hamilesindir canım sağlıkla inşallah

ayyy innşallllaaah ikiniz de hamişsinizdir, bir de rochaktan güzel haber alırsak 3 hamişimiz daha olmuş olur

Son düzenleme:
Asbelove cnm bu arada bat 15 mayis yeni bir ay daha bakalim ne olacakkk

Canım Rabbim işinizi rast getirsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah yumoşlarında çok güzel maşaallah

Hayirlisi olsun cnm ins guzel olur hersey

Hayırlı Cumalar canııım
nasılsın

Fatma için ben de 100 tefriciye alayım

Rochak dualarımız seninle, Rabbim gönlüne göre verir inşallah

Aybikecim güzel haberlerini bekliyoruz

Rochak ımmmmm inşallah herşey yolunda gitmiştir bugün bebişlerin seninledir hayırlısıylaa
aaaa bebişlerin dedimmmmm ikiz gelio ikizzz

ayyy innşallllaaah ikiniz de hamişsinizdir, bir de rochaktan güzel haber alırsak 3 hamişimiz daha olmuş olur

hepinize iyi dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim

kizlar.merhaba gecmisi okudm ama tambitiremedim ins.hersey yolundadir.evdeki nete problem var giremiyorum is yerondede yanimda arkadas.var giremiyorum.teldem girip bi merhaba diyeyom dedik.
bizde.bu hafta ayrintiliya.girdik sukurler.olsun mevlaya bir terslik yolmus hersey yolundaymis

rochaaaaaakk nasılsın? neler oldu?
aybikem hiç gitmedin mi doktora canım. Hazır regliyken gitsen iyi olur.
savaşcım özledik seni de. inşallah sağ salim gelir yavrucuğun.

hepinize iyi dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim
Canim inşallah güzel haberlerini aliriz sağlıkla...

Canim gozun aydin.bende carsamba gidicem doktora bakalim bizim sipacik nasil?

rochaaaaaakk nasılsın? neler oldu?
aybikem hiç gitmedin mi doktora canım. Hazır regliyken gitsen iyi olur.
savaşcım özledik seni de. inşallah sağ salim gelir yavrucuğun.
Canim nasilsin bebis nasil? Kanaman olmadi herhalee gecmisi okuyamadim.kontrolun ne zaman?

nerdeyse 1 haftadır giremedim kk ya canlarım hepinizi çok özledim.herkes iyidir inşallah.geçmişi okuyamıyoru kusuruma bakmayın.artık çok fazla gelemeyebilrim.
Çok yorucu geçiyor günlerim işten eve zor atıyorum kendimi bulantı yorgunluk halsizlik malum.pc ye bakacak halim olmuyor.şimdilik iyiyiz çok şükür. 30 nisanda randevumuz var bi kontrolden geçicez 2li test için zaman belirliycez.
Hepinizi öpüyorummm.anneciklerin kuzucuklarını da çok öpüyorummm

Bizde doktordaydık bu günnnn.. Oğlumuz büyümüş kocaman olmuş haftası ileriden gidiyor yine boyu uzun olacakmış öle dedi doktor amca birazda şişko .. Sonraki randevu doğum izni için... Zaman geçip gitti daha dün gibi keseyi gördüm yazmıştım ..
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınnn
aybikecim gelecek senin bebiş ama işte naz yapıyor benımki gibi bizde çok baktık yoluna..
fırarcan güzel haberlerini bekliyorummmm
hrrkse güzel haftasonları

rochak canim nasil.gecti asilaman ins guzel haberler alacagiz sendende dualrimiz seninle ve tum arkadaslarla
nehar canm isyerinde arkadasim vR ben izne ayrilinca o devam edecek giremedim.aksamlarida.su.ara.cok gaz sancim ve bel agrim oldu oyle.yani.senin minik nasil bakalim.
elifcim ins sende guzel haberlerle gelirsin canim

Canim nasilsin bebis nasil? Kanaman olmadi herhalee gecmisi okuyamadim.kontrolun ne zaman?
canımcım iyiyiz çok şükür kanamam da olmadı. sen nasılsın

ooyyy yerim ben o şişkoyuuuuuuuuuuuu
iyiyiz teyzesi yatıp yuvarlanıyoz eninki büyüdü tabi artık rahatsız ediyo

Canım benim inşallahhhhh bi kaç güne güzel haberler alacağız senden

Asbelove cnm bu arada bat 15 mayis yeni bir ay daha bakalim ne olacakkk
canım benim bende dün regl oldum bu ay birlikte güzel haberler veririz inşallahhhhhhhh

Canım benimmmmm kıyamam bulantılar da başladığına göre herşey yolunda çok şükür sabır tatlım geçecek Allahın izniyle bu günlerde herşey yoluna gürecek öpüyorum sizi

Şişko hee maaşalalhhhhh subhanallahhhhhhhhh

bende dün gittim Dr.a ancak regl oldum gitmeden önce o yüzden vajinal ultrasonla bakmadı normal baktı ve yumurta takibi diye konuştuk ama içime sinmedi açıkçası kadına derdimi anlatıyorum şöyle böyle diye bana buraya niye geldiğinizi anlatır mısınız diyor geçmişimi bilmeden bana nasıl yardımcı olacaksınız dedim enfeksiyon yaşadım son duruma bakın dedim reglisin vajinal ultrason yapmam dedi bilmiyorum ben mi çok mükemmeliyetçiyim Dr.lar mı sapıtmış anlayamadım yani bana yardım edin kızlar yaaa

Canım benim inşallahhhhh bi kaç güne güzel haberler alacağız senden
:

Canım ya pek emin değilim bu ay olmadı galiba..Sabah dayanamadım test yaptım daha günüm bile geçmedi ama dayanamadım işte sonuç negatif

Adamakıllı bi doktor bulmak çok zor canım ya, bana çoğu zaman insanı dinlemiyolarmış sırf oyalıyolarmış gibi geliyo.Reglin bitince gidersin olmazsa ya da başka doktor var mı gidebileceğin?

Canım aynen öyle hissettim hiç dinlemedi bile eşimin durumunu düşüğümü anlatıyorum benden ne istiyorsunuz diye soruyor bir de muayene ettiği kısımla büro kısmı aynı oda da kapıyı bir açsalar herşey ortada yani rahatsız oldum bir paravan bile yok arada kendi dr.um yüzünden enfeksiyon geçirdim zaten bi akrabamın vasıtasıyla bu Dr.a gittim ama o da pek bir işe yaramadı bakalım bir dr. daha var ama o biraz pahalı canım bizde bu ay şu düşüktü falandı filandı derken bayağı masraf yapmışız eşimle karar aldık bu ay ovulasyon testiyle deneyeceğiz olmazsa bir daha ki ay o Dr.a gideceğiz inşallah hiç gerek kalmadan gelir meleğimiz bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…