Ya var sanki ama bana mı öyle geliyo acaba bilemiyorum. Son zamanlarda aşırı halsizlik vardı mesela. Kolumu kaldıracak halim yoktu. Yoğun çalışıyorum ondan dedim ama son bir haftadır aşırı halsizim. Geçtiğimiz günlerde çok fazla kasık ağrısı yaşadım mesela hareket edince falan. İştahsızlık var bi şey yiyesim gelmiyo. Sonra su gibi akıntım var. Aniden bi ıslaklık hissediyorum bi bakıyorum akıntım olmuş.
Sonraaaaa idrar rengi koyuluğu var ama enfeksiyondandır belki o geçen ay öyle bi şikayetim olmuştu çünkü. Şimdilik bunlar geliyo aklıma.
Sende var mı canım günün de gelmiş senin
İnşallah canım sağolasın insan bebek fikrini kafaya koydu mu başka bi şey düşünemiyo resmen napıyım
Cnm bende farkli birsey yok sadece dün cok kotu bir agri girdi kasigima ve belime arada bir islaklik oluyor baskada bisi yok cnm senin belirtilerden suphelendim bak :)
Ay bilmiyorum canım ya hepsi benim hüsnü kuruntum da olabilir :26: Rabbim hayırlısını versin bu kez üzülmek istemiyorum onu biliyorum sadece.. İnşallah hamilesindir canım sağlıkla inşallah
ayyy innşallllaaah ikiniz de hamişsinizdir, bir de rochaktan güzel haber alırsak 3 hamişimiz daha olmuş olur
aybikem canımmmm umutlarımızı kaybetmek yok, dualarımız seninle
Canım Rabbim işinizi rast getirsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah yumoşlarında çok güzel maşaallah
Canımmmm herşey yolunda gider de 12gün sonra bize mutlu hayırlı haberler verirsin inşallah maaşallah maaşallahhhh
Canımmmmm bu kalp atışlarını kucağında da duymayı nasip etsin Rabbim hayırlı sağlıklı evlatler etsinnnn
Hayirlisi olsun cnm ins guzel olur hersey
Hayırlı Cumalar canııım
nasılsın
Fatma için ben de 100 tefriciye alayım
Rochak dualarımız seninle, Rabbim gönlüne göre verir inşallah
Aybikecim güzel haberlerini bekliyoruz
Rochak ımmmmm inşallah herşey yolunda gitmiştir bugün bebişlerin seninledir hayırlısıylaa
aaaa bebişlerin dedimmmmm ikiz gelio ikizzz
ayyy innşallllaaah ikiniz de hamişsinizdir, bir de rochaktan güzel haber alırsak 3 hamişimiz daha olmuş olur
Canim inşallah güzel haberlerini aliriz sağlıkla...hepinize iyi dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim
Canim gozun aydin.bende carsamba gidicem doktora bakalim bizim sipacik nasil?kizlar.merhaba gecmisi okudm ama tambitiremedim ins.hersey yolundadir.evdeki nete problem var giremiyorum is yerondede yanimda arkadas.var giremiyorum.teldem girip bi merhaba diyeyom dedik.
bizde.bu hafta ayrintiliya.girdik sukurler.olsun mevlaya bir terslik yolmus hersey yolundaymis
Canim nasilsin bebis nasil? Kanaman olmadi herhalee gecmisi okuyamadim.kontrolun ne zaman?rochaaaaaakk nasılsın? neler oldu?
aybikem hiç gitmedin mi doktora canım. Hazır regliyken gitsen iyi olur.
savaşcım özledik seni de. inşallah sağ salim gelir yavrucuğun.
canımcım iyiyiz çok şükür kanamam da olmadı. sen nasılsınCanim nasilsin bebis nasil? Kanaman olmadi herhalee gecmisi okuyamadim.kontrolun ne zaman?
ooyyy yerim ben o şişkoyuuuuuuuuuuuuBizde doktordaydık bu günnnn.. Oğlumuz büyümüş kocaman olmuş haftası ileriden gidiyor yine boyu uzun olacakmış öle dedi doktor amca birazda şişko .. Sonraki randevu doğum izni için... Zaman geçip gitti daha dün gibi keseyi gördüm yazmıştım ..
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınnn
aybikecim gelecek senin bebiş ama işte naz yapıyor benımki gibibizde çok baktık yoluna..
fırarcan güzel haberlerini bekliyorummmm
hrrkse güzel haftasonları
iyiyiz teyzesi yatıp yuvarlanıyozrochak canim nasil.gecti asilaman ins guzel haberler alacagiz sendende dualrimiz seninle ve tum arkadaslarla
nehar canm isyerinde arkadasim vR ben izne ayrilinca o devam edecek giremedim.aksamlarida.su.ara.cok gaz sancim ve bel agrim oldu oyle.yani.senin minik nasil bakalim.
elifcim ins sende guzel haberlerle gelirsin canim
Canım benim inşallahhhhh bi kaç güne güzel haberler alacağız sendenHayırrrrr henüz yokBelirti peşindeyim her şeyden medet umuyorum sanki :26: oldu mu acaba ya hissedin bi şeyler benim için nolurrrrrrrrrrrrrr
Daha öncekinde ne yaşadığımı da hatırlamıyorum sanki ya hay hafızama
canım benim bende dün regl oldum bu ay birlikte güzel haberler veririz inşallahhhhhhhhAsbelove cnm bu arada bat 15 mayis yeni bir ay daha bakalim ne olacakkk
nerdeyse 1 haftadır giremedim kk ya canlarım hepinizi çok özledim.herkes iyidir inşallah.geçmişi okuyamıyoru kusuruma bakmayın.artık çok fazla gelemeyebilrim.
Çok yorucu geçiyor günlerim işten eve zor atıyorum kendimi bulantı yorgunluk halsizlik malum.pc ye bakacak halim olmuyor.şimdilik iyiyiz çok şükür. 30 nisanda randevumuz var bi kontrolden geçicez 2li test için zaman belirliycez.
Hepinizi öpüyorummm.anneciklerin kuzucuklarını da çok öpüyorummm
Bizde doktordaydık bu günnnn.. Oğlumuz büyümüş kocaman olmuş haftası ileriden gidiyor yine boyu uzun olacakmış öle dedi doktor amca birazda şişko .. Sonraki randevu doğum izni için... Zaman geçip gitti daha dün gibi keseyi gördüm yazmıştım ..
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınnn
aybikecim gelecek senin bebiş ama işte naz yapıyor benımki gibibizde çok baktık yoluna..
fırarcan güzel haberlerini bekliyorummmm
hrrkse güzel haftasonları
Canım benim inşallahhhhh bi kaç güne güzel haberler alacağız senden
:
bende dün gittim Dr.a ancak regl oldum gitmeden önce o yüzden vajinal ultrasonla bakmadı normal baktı ve yumurta takibi diye konuştuk ama içime sinmedi açıkçası kadına derdimi anlatıyorum şöyle böyle diye bana buraya niye geldiğinizi anlatır mısınız diyorgeçmişimi bilmeden bana nasıl yardımcı olacaksınız dedim enfeksiyon yaşadım son duruma bakın dedim reglisin vajinal ultrason yapmam dedi bilmiyorum ben mi çok mükemmeliyetçiyim Dr.lar mı sapıtmış anlayamadım yani bana yardım edin kızlar yaaa
Canım ya pek emin değilim bu ay olmadı galiba..Sabah dayanamadım test yaptım daha günüm bile geçmedi ama dayanamadım işte sonuç negatif
Canım günün geçmeden negatif vermesi doğal ama bence biraz bekle olmazsa tekrarlarsın kana bile 9günden sonra geçiyor ki daha idrara geçmemesi çok doğal sabır canım sabır
Adamakıllı bi doktor bulmak çok zor canım ya, bana çoğu zaman insanı dinlemiyolarmış sırf oyalıyolarmış gibi geliyo.Reglin bitince gidersin olmazsa ya da başka doktor var mı gidebileceğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?