Canım aynen öyle hissettim hiç dinlemedi bile eşimin durumunu düşüğümü anlatıyorum benden ne istiyorsunuz diye soruyor bir de muayene ettiği kısımla büro kısmı aynı oda da kapıyı bir açsalar herşey ortada yani rahatsız oldum bir paravan bile yok aradakendi dr.um yüzünden enfeksiyon geçirdim zaten bi akrabamın vasıtasıyla bu Dr.a gittim ama o da pek bir işe yaramadı bakalım bir dr. daha var ama o biraz pahalı canım bizde bu ay şu düşüktü falandı filandı derken bayağı masraf yapmışız eşimle karar aldık bu ay ovulasyon testiyle deneyeceğiz olmazsa bir daha ki ay o Dr.a gideceğiz inşallah hiç gerek kalmadan gelir meleğimiz bu ay
rochaaaaaakk nasılsın? neler oldu?
aybikem hiç gitmedin mi doktora canım. Hazır regliyken gitsen iyi olur.
savaşcım özledik seni de. inşallah sağ salim gelir yavrucuğun.
Canım ya pek emin değilim bu ay olmadı galiba..Sabah dayanamadım test yaptım daha günüm bile geçmedi ama dayanamadım işte sonuç negatif
Adamakıllı bi doktor bulmak çok zor canım ya, bana çoğu zaman insanı dinlemiyolarmış sırf oyalıyolarmış gibi geliyo.Reglin bitince gidersin olmazsa ya da başka doktor var mı gidebileceğin?
aynı gun adet olmusuz demek.. bu ay gelecek bebeklerımız bende yarın gıdebılırsem gıdıcem dra cnm adetlıyken bakıyorlar mı alttan yarın 3.gunum olacak cunku tatlım 23 nısanda resmı tatıl ya salı gunu özel hastaneler acıkmıdr..
Canım normalde bakıyorla ama benim bu dr. cins çıktı hem seni muayene etmeye gerek kalmayacak muhtemelen senin hormon testlerini yapacaklar kontrol edecekler ondan sonra daha rahat edeceksin inşallah canım benimmmmm git git 2. veya 3. gün kontrol ediyorlar zaten hormonları merak etme canımcım herşey yoluna girecek. Gelecek gelecek ovu testi kullanmış mıydın canım sen ben bu ay onu da deneyeyim diyorum bi de silkelettik mi bu arada bu ay bal-çörek otu-tarçın yapayım diyorum ekstra gelsin melekler salı günü özel hastaneler açıktır ama bence yarın git canımcım 3.gündeyken yapsınlar testlerini
yarın ıstıyorum gıtmeyı yar ın okulda var yetısebılrmıym dıye dusunuyorum okuldn 14:30 cıkıyorm 1 saat yol sürüyorrr..cnm bu ay 2 kere test yaptım ama koyu cızgı görmedımm snrm 11.gun ve 12. gundu sonra bıraktımm yapmadım..cnm aslında yumurtalar catlayınca olan o sancıyı hıssetmıyorum ben. acaba catlamıyormu artık bu ay gun asırı yaparzz test yapmıycm ben
Iyi pazarlar kızlar, nasılsınız? Epeydir giremedim annem bizdeydi.o gitti gelen gidenler oldu.çok yoğun yasiyorum hayatı.telefondan takip etmeye çalışıyorum ama yorgunluktan birşey yazacak halim kalmıyor.bu akşamda misafirim var azıcık dinleneyim dedim.nehar,scorpi bebisleriniz nasıl?aybikecim umudunu kaybetme Allah hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah.
Canım aynen öyle hissettim hiç dinlemedi bile eşimin durumunu düşüğümü anlatıyorum benden ne istiyorsunuz diye soruyor bir de muayene ettiği kısımla büro kısmı aynı oda da kapıyı bir açsalar herşey ortada yani rahatsız oldum bir paravan bile yok aradakendi dr.um yüzünden enfeksiyon geçirdim zaten bi akrabamın vasıtasıyla bu Dr.a gittim ama o da pek bir işe yaramadı bakalım bir dr. daha var ama o biraz pahalı canım bizde bu ay şu düşüktü falandı filandı derken bayağı masraf yapmışız eşimle karar aldık bu ay ovulasyon testiyle deneyeceğiz olmazsa bir daha ki ay o Dr.a gideceğiz inşallah hiç gerek kalmadan gelir meleğimiz bu ay
firarcım cnm ınss bu ay olur senın...
firarcım nasıllsın cnmm ne alemdesınnn az kaldı bata
İyi diyelim canım sen nasılsın?
Ben bugün daha bi halsizim, içim de sıkkın. Akşam kasıklarım ağrıyodu şimdi bi şey yok. Su gibi akıntım var demiştim o da kesildi.Bakalım 2 güne ne olacak ne bitecek merak ediyorum.
cnm sende yap bu ay ekstra herseyıı ınss gelecek bebısınnn
hoş geldin tatlım herşeyin yolunda olmasına sevindim inşallah meleğinde iyidirIyi pazarlar kızlar, nasılsınız? Epeydir giremedim annem bizdeydi.o gitti gelen gidenler oldu.çok yoğun yasiyorum hayatı.telefondan takip etmeye çalışıyorum ama yorgunluktan birşey yazacak halim kalmıyor.bu akşamda misafirim var azıcık dinleneyim dedim.nehar,scorpi bebisleriniz nasıl?aybikecim umudunu kaybetme Allah hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah.
İnşallah canım ya inşallah önümüzdeki ay alırız müjdeni
İnşallah aybikecim ama olsaydı çıkmaz mıydı silik de olsa? :26:
asbemm canımm yaa bu doktorlar varya töbee töbee, neyse kuzum aslında var adam akıllı doktorlar ama bize denk gelmiyo sanırım. Bence sen başka doktor bul.Ve özellikle de tüp bebek doktoru olsun. Ve mümkünse erkek olsun. Bilemiyorum ben ama hep erkek doktor tercih ediyorum. Güya kadın kadının halinden anlar ama bence kadın doktorlar daha bi anlayışsız oluyor.bende dün gittim Dr.a ancak regl oldum gitmeden önce o yüzden vajinal ultrasonla bakmadı normal baktı ve yumurta takibi diye konuştuk ama içime sinmedi açıkçası kadına derdimi anlatıyorum şöyle böyle diye bana buraya niye geldiğinizi anlatır mısınız diyorgeçmişimi bilmeden bana nasıl yardımcı olacaksınız dedim enfeksiyon yaşadım son duruma bakın dedim reglisin vajinal ultrason yapmam dedi bilmiyorum ben mi çok mükemmeliyetçiyim Dr.lar mı sapıtmış anlayamadım yani bana yardım edin kızlar yaaa
Iyi pazarlar kızlar, nasılsınız? Epeydir giremedim annem bizdeydi.o gitti gelen gidenler oldu.çok yoğun yasiyorum hayatı.telefondan takip etmeye çalışıyorum ama yorgunluktan birşey yazacak halim kalmıyor.bu akşamda misafirim var azıcık dinleneyim dedim.nehar,scorpi bebisleriniz nasıl?aybikecim umudunu kaybetme Allah hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah.
asbemm canımm yaa bu doktorlar varya töbee töbee, neyse kuzum aslında var adam akıllı doktorlar ama bize denk gelmiyo sanırım. Bence sen başka doktor bul.Ve özellikle de tüp bebek doktoru olsun. Ve mümkünse erkek olsun. Bilemiyorum ben ama hep erkek doktor tercih ediyorum. Güya kadın kadının halinden anlar ama bence kadın doktorlar daha bi anlayışsız oluyor.
canımmmm iyiyiz çok şükürsen nasılsın, özlüyoruz eski sohbetlerimizi
sagol elfıdacmmm ınss gelecek bebısımmzzz..bebegın nasılll iyi miii
Iyi çok şükür ayrıntılı ultrasona girdik cuma günü bir sorun yok dediler.dünde kontrolümuz vardı 600 gr olmuşuz boyumuzda 30 cm olmuş büyüyoruz teyzeleri:)ama henüz net bir dr.umuz yok napicaz bakalım.
Asbecimb,neharim bende özlüyorum eski sohbetleri ama hayat okadar kosturmaca geçiyorki çoğu şeye zaman bulamıyorum.arada sırada da olsa iyi oldugunuzu öğrenmek mutlu ediyor beni
evet canım doğru söylüyorsun ya aslında var bir dr. ama şu anda mali durum ona gitmeye el vermiyor şu düşük meselesi bayağı sarstı bizi bakalım biraz toplayalım da o zaman kadar da gelmezse meleğimiz ona gideceğiz mecbur inşallah Rabbim izin verir de bu ay gelir meleğimiz kendiliğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?