rochaaaaaakk nasılsın? neler oldu?
aybikem hiç gitmedin mi doktora canım. Hazır regliyken gitsen iyi olur.
savaşcım özledik seni de. inşallah sağ salim gelir yavrucuğun.
rochak canim nasil.gecti asilaman ins guzel haberler alacagiz sendende dualrimiz seninle ve tum arkadaslarla
nehar canm isyerinde arkadasim vR ben izne ayrilinca o devam edecek giremedim.aksamlarida.su.ara.cok gaz sancim ve bel agrim oldu oyle.yani.senin minik nasil bakalim.
elifcim ins sende guzel haberlerle gelirsin canim
bende dün gittim Dr.a ancak regl oldum gitmeden önce o yüzden vajinal ultrasonla bakmadı normal baktı ve yumurta takibi diye konuştuk ama içime sinmedi açıkçası kadına derdimi anlatıyorum şöyle böyle diye bana buraya niye geldiğinizi anlatır mısınız diyorgeçmişimi bilmeden bana nasıl yardımcı olacaksınız dedim enfeksiyon yaşadım son duruma bakın dedim reglisin vajinal ultrason yapmam dedi bilmiyorum ben mi çok mükemmeliyetçiyim Dr.lar mı sapıtmış anlayamadım yani bana yardım edin kızlar yaaa
rimeeeeeeeeeeelll nasılsın canım nasıl gidiyor
bi ara eşin ve ailesiyle ilgili sıkıntılar vardı, düzeltebildiniz mi canım
Yaşasınnnnn 23 nisan ((
bu gün çocuklarımla çok eğlendik yarışmalar yaptıkkkkk
şekerler dağıttım çok eğlendilerrrrrr
herkese musmutlu günler güzel anneler ve Anne adayları (
rimel 3 Mayıs'ı hep beraber bekliyoruzzzz (;
firarcan nasılsın war mı istenmeyen lekeler
Yaşasınnnnn 23 nisan ((
bu gün çocuklarımla çok eğlendik yarışmalar yaptıkkkkk
şekerler dağıttım çok eğlendilerrrrrr
herkese musmutlu günler güzel anneler ve Anne adayları (
rimel 3 Mayıs'ı hep beraber bekliyoruzzzz (;
firarcan nasılsın war mı istenmeyen lekeler
canım benim çok şükür iiim.. sen ve beişimiz nasıl?
onları bilmem ama ben düzeldim sallamıom,dünyada neler war onları da sallasm ooo... onlar hala belirsiz ve düzensiz yaşamaya dewam edio, ne zaman gelırler ne zaman gıderler, belli olmaz, ararsın gel dersın altında bişe ararlar.. arayıp sormassın pat biz gelıoz yarın..gelırler çalışan insandan insanüstü muamele beklerler,yemeği ben yaparım derler anneme "napalım ev işleri yemek uğraşıoruz" derler, sofrada tuzlu yogurt yerım(bayılırımda) reçel yememem devlet meselesi olur, aşırı acı biberi bana yedirmeye çalışırlar, hala garipler, şmdi kızının yanında bursada cuma ve cumartesi aradım açmadı.. oğlunun kini de açmıo.. gelcek mi gelmıcek mı bellı değil.. çok şükür normalde aynı şehirde değiliz.. sanırım kız çocuğu sewmem we oğullarına hataydan değil oturduğumuz şehir olan ankaradan ev almamızın mantıklı oldugunu soylemem, onlara ters gelio.. amannn napiimmm.. bi de ayakkabılarının içine tuz dokmus muydum hatırlamıorum ama 12. aydan beri tel harıcı görüşemedik malum işşş
canlarım çok teşekkür ederim işte cuma günü aşılama oldu 3 gün dinlendim bugünde nöbetçiyim, 3 mayısta ak koyun kara koyun belli olacak inşallah dua edin lütfen, bu arada dua ya katılamıyorum vajinal yolla kullandığım bir jel var abdestlimiyim değilmiyim onuda bilmiyorum içime sinmiyor yani
asbeciğim sen başka dr bul bence nehar doğru söylüyor erkek doktora git
canım senin bi sürü yawrun war maşallah.. batım 3 mayıstan önce,amaaaa yarın 29 umu doldurmuş bi bağyan oluorum :)))) sana we tombiş bebişimize de musmutlu günler :)))
Rimel 29 demek sonsuzluk yaşı demek kadınlar için
firarcan gelmesin kırmızılar inşAllah bizde halay çekelim (
neharı hamiş hamiş zıplatırıs ((
bebiş iyi çok şükür hersey yolunda 1 hafta önden gidiyo gelişimi şükürler olsun..
darısı herkesin başınaaaa
selam.. 23 haftalık bile olmuş bebişin savaşcım.. maşallah size.. günler su gibi akıp geçio walla..
hoşgeldin canım nasılsınız bakalım
evet canımmm hepimiz kavuşacağız meleklerimize Allahımın izniyle
bebiş iyi çok şükür hersey yolunda 1 hafta önden gidiyo gelişimi şükürler olsun..
Kizlar merhaba firarcim ins gelmez kirmizilr... kizlar ates olcme yonteminde adetin ilk gunu mu baslanir onuda denemek istiyorumda
İnşallah gelmez de canım çekeriz halayı
Bebişine de sana da maşallah tatlım rabbim sağlık sıhhat versin.
İnşallah canım sağolasın batım yarın ama hiçbir şey hissetmiyorum hayırlısı bakalım. Bu arada seninle 2 gün arayla evlenmişiz biz
ayy çok güldüm salla gitsin vallaa benim kaynanada burdaydı 15 gün kaldı, biz de kız istiyoz dedikçe suratı astı da astı.çok zoruma gitti,biliyom ben onlara ammaaaaaaa
nice senelere diyoruz o zaman sanaaaa benim babamında doğum günü yarınnnnnnn
bende 29um bu güzel bişey oluyor galibaaaaaaa
evet canım zaman öyle çabuk geçiyor ki anlayamıyorum bazen bende diyorum kendime ne çabuk.aynada göbeğimi görünce inanıyorum zamanın geçtiğine
darısı en yakın zamanda senin ve tüm dostların başına canım inşallahhhhh
iyiyiz tatlım sen nasılsın.güzel haberlerini okudukça daha da iyi oluyoruz.kızlara katılıyorum bencede bay ve iyi bir dr.bul kendine canım.
ROCHAK güzel haberler gelecek herzaman dularımızdasın mevlam emeklerini boşa çıkarmasın
RİMEL doğum günün kutlu olsun canım uzun süre 29 da kalabilirsin çünkü ilk etapta 30 demek (3 onluk devirmek) ne dile ne de kalbe pek yakışmıyordamalumm biz bayanlarr
kollar bacaklar kaslarım ağrıyor kızlarrrrrherkese iyi akşamlar
asbecim kolay gelsin sana, ben de yürüme bandı aldım ama üşeniyorum yürümeye
hemen başla canım sıkıntı olmaz hatta sana bir site önereyim oraya yazarsın daha sağlıklı olur Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility ChartingKizlar merhaba firarcim ins gelmez kirmizilr... kizlar ates olcme yonteminde adetin ilk gunu mu baslanir onuda denemek istiyorumda
maaşallah canım maaşallah Rabbim sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin de ne kadar saklasak artacak o onluklarevet canım zaman öyle çabuk geçiyor ki anlayamıyorum bazen bende diyorum kendime ne çabuk.aynada göbeğimi görünce inanıyorum zamanın geçtiğine
darısı en yakın zamanda senin ve tüm dostların başına canım inşallahhhhh
iyiyiz tatlım sen nasılsın.güzel haberlerini okudukça daha da iyi oluyoruz.kızlara katılıyorum bencede bay ve iyi bir dr.bul kendine canım.
ROCHAK güzel haberler gelecek herzaman dularımızdasın mevlam emeklerini boşa çıkarmasın
RİMEL doğum günün kutlu olsun canım uzun süre 29 da kalabilirsin çünkü ilk etapta 30 demek (3 onluk devirmek) ne dile ne de kalbe pek yakışmıyordamalumm biz bayanlarr
oleyyy.. babanın da dogum gunu kutlu mutlu olsun tüm senesi canım benim.. oleyy 29 kardeşliğiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?