Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

pilates setim geldi bugün başladım ancak 30dk yapabildim ve kollarım bacaklarım ağrıyorrrr

sen iyice burjuva oldun be yavrum pilates felan

canım cok teşekkürler.. tamam bende o gün ne hıssedıosam o yaşı söölerim 29- 23 -20 -27

canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşların olsun biz topikçek 23 yaşındayız hayatım

sen iyice burjuva oldun be yavrum pilates felan

canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşların olsun biz topikçek 23 yaşındayız hayatım

eee kuzummm kociş bacaklarımın kalınlığıyla dalga geçti geçen gün sinirim bozulduuuuu
hem hamiş falan kalırsam bebişimi spor yüzünden kaybetmek istemiyorummm
hem doğuma da faydalıymışşşşş öneririmm

yoksa roberto karlos gibi bacaklarınmı var dedi kız yap canım yap streste atarsın.Şu an tek isteğim uyumak platesi sonra düşünürüm :)

Herkese günaydınnnnnn
ben törene gittim izin aldım erken ayrıldım
fatmaipek yok ne zamandır bn mi göremiyorum

yoksa roberto karlos gibi bacaklarınmı var dedi kız yap canım yap streste atarsın.Şu an tek isteğim uyumak platesi sonra düşünürüm :)
onun ki kadar kalınmış bacaklaırmmmm alındım bende sonra telafi etmeye çalıştı ama iş işten geçtiiiiiiiii görür o gününü
uyusun da büyüsün ninniiiiii

Herkese günaydınnnnnn
ben törene gittim izin aldım erken ayrıldım
fatmaipek yok ne zamandır bn mi göremiyorum

günaydın tatlım iyi değilsin galiba erken ayrıldım dediğine göre hayırdır canım
evet ne zamandır yok ortada bende merak etmeye başladım artık:44:

kızlaaaaaarrr selaaamm
biz dün demet akılını seyretmeye gittik cücü anasının karnında hopladı
ama çok üşüdüm inşAllah hhasta olmam gözlerim yanıyo

ayy walla benımde kilo wermem lasım ben hepsini göbişten alıorum.. patatese çöp sokmuş kürdan gibiyim.. adetim gelınce spora başlıcam.. çünkü kısa dönemde verdıklerımı alıverıorum hemencik ayın 3. ve 20. günler arası spor sonra dinlenmece..

Oyyyy iyii olmuşta konserlere gitmiş (;
bak gribe çok dikkat et benim eltim erken doğum yaptı o yüzden bebeğide 1250 kilo doğdu..
doktor demiş ki grip olunca ilaçsız geçirmeyin ilaç değil amatedavisizlik bebeğe iyi gelmez
Asbecikk iyiyim çok şükür sadece ayakta dikiliyorsun o zor oluyo müdürde izin verdi zaten katılmam zorunlu oldu diğer öğretmen raporu olunca iş bana kaldı ..

kızlaaaaaarrr selaaamm
biz dün demet akılını seyretmeye gittik cücü anasının karnında hopladı
ama çok üşüdüm inşAllah hhasta olmam gözlerim yanıyo
amanda aman konsere de gitmişler bebişiyleeeee
aman dikkat tatlım bitkisel şeyler tüket meyve ye c vitamini al

benim de aynı durum basen kısmında var canım o regl dönemi berbt birşey yaaaa gözlerimin önünde yemekler uçuştu valla geçen gün ama kendimi engelledim nasıl yaptım bende anlamadım ama oldu valla
Kıyamam canım görevini yapıp gelmişsin canım Allahtan müdürün izin vermiş dinlen şimdi bol bol

Kizlar nasilsnz törene gittim geldim ayakta durmktn baska birsey yapmiosun cok sukur 10da bitti :) firarcim napti merak ettim ins gelmemistir kirmizilr

Rimelin dogum gunu mu kacirmisim canim nice senelere bebisli yillar :)

Kimse bana selam vermedi yaffff ( ben kacar temizlik zamani grssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…