pilates setim geldi bugün başladım ancak 30dk yapabildim ve kollarım bacaklarım ağrıyorrrr
canım cok teşekkürler.. tamam bende o gün ne hıssedıosam o yaşı söölerim 29- 23 -20 -27
sen iyice burjuva oldun be yavrum pilates felan
canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşların olsun biz topikçek 23 yaşındayız hayatım
eee kuzummm kociş bacaklarımın kalınlığıyla dalga geçti geçen gün sinirim bozulduuuuu
hem hamiş falan kalırsam bebişimi spor yüzünden kaybetmek istemiyorummm
hem doğuma da faydalıymışşşşş öneririmm
onun ki kadar kalınmış bacaklaırmmmmyoksa roberto karlos gibi bacaklarınmı var dedi kızyap canım yap streste atarsın.Şu an tek isteğim uyumak platesi sonra düşünürüm :)
Herkese günaydınnnnnn
ben törene gittim izin aldım erken ayrıldım
fatmaipek yok ne zamandır bn mi göremiyorum
sen iyice burjuva oldun be yavrum pilates felan
canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşların olsun biz topikçek 23 yaşındayız hayatım
eee kuzummm kociş bacaklarımın kalınlığıyla dalga geçti geçen gün sinirim bozulduuuuu
hem hamiş falan kalırsam bebişimi spor yüzünden kaybetmek istemiyorummm
hem doğuma da faydalıymışşşşş öneririmm
amanda aman konsere de gitmişler bebişiyleeeeekızlaaaaaarrr selaaamm
biz dün demet akılını seyretmeye gittik cücü anasının karnında hopladı
ama çok üşüdüm inşAllah hhasta olmam gözlerim yanıyo
benim de aynı durum basen kısmında var canım o regl dönemi berbt birşey yaaaa gözlerimin önünde yemekler uçuştu valla geçen gün ama kendimi engelledim nasıl yaptım bende anlamadım ama oldu vallaayy walla benımde kilo wermem lasım ben hepsini göbişten alıorum.. patatese çöp sokmuş kürdan gibiyim.. adetim gelınce spora başlıcam.. çünkü kısa dönemde verdıklerımı alıverıorum hemencik ayın 3. ve 20. günler arası spor sonra dinlenmece..
Kıyamam canım görevini yapıp gelmişsin canım Allahtan müdürün izin vermiş dinlen şimdi bol bolOyyyy iyii olmuşta konserlere gitmiş (;
bak gribe çok dikkat et benim eltim erken doğum yaptı o yüzden bebeğide 1250 kilo doğdu..
doktor demiş ki grip olunca ilaçsız geçirmeyin ilaç değil amatedavisizlik bebeğe iyi gelmez
Asbecikk iyiyim çok şükür sadece ayakta dikiliyorsun o zor oluyo müdürde izin verdi zaten katılmam zorunlu oldu diğer öğretmen raporu olunca iş bana kaldı ..
mutlu yıllar rimeeeeeeeeeeell
canım benim çok teşekkürler.. musmutluyummm :))))
Rimelin dogum gunu mu kacirmisim canim nice senelere bebisli yillar :)
ben 25ime girdiğim ay hamiş kaldım, yeni yaşım bebiş getirdi.inşalllaaaaaaaaaaaahh senden de gelcekk bu ay
Kimse bana selam vermedi yaffff( ben kacar temizlik zamani grssss
aminnnnnnn
lütfen benim doğum günümü beklemesim ta temmuzdaaaaaa
aaayyyyyy aybikoşummmmmm gel sarılalım yavrummmmmmmm küsmeeeeeeeee
yok yooookkkk seninki onu bekleeeeeeeezzz geliyo geliyooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?