ben 25ime girdiğim ay hamiş kaldım, yeni yaşım bebiş getirdi.inşalllaaaaaaaaaaaahh senden de gelcekk bu ay
aminnnnnnn
lütfen benim doğum günümü beklemesim ta temmuzdaaaaaa
yok canım benım senınkı gençlik ve spor bayramı hediyesi olcak inşallah :)
kızlar miğdem çok bulanıyor yaaaa işyerinde hiç bir iş yapamıyorum
hadi hayırlı olsun bulanmaya başladın mıÇözüm yok kuzum çekecen
Canım benim eğer dayanamicak gibiysen ilaç al doktoruna danış. Ya da topiklerde okuyorum hamilelikte kullanılan bi bant var.mide bulantısını hafifletiyo, bileklik
Oylemi cnm dikkat etmemisim cnm gecen sene ocak 28 de evlndk cnmm yarin guzel haberlerini bekliyoruz ins bebislerdede arayi acmayiz once sen sonrada ben :))
İnşallah arayı açmayız canım biz de geçen sene 26 Ocak'ta evlendikMerak etmişsin bu arada beni kırmızılar gelmedi henüz inşallah da gelmezzzz
Kızlar hepinize merhaba,
Rimelcim doğum günün kutlu olsun, nice senelere
İnşallah arayı açmayız canım biz de geçen sene 26 Ocak'ta evlendikMerak etmişsin bu arada beni kırmızılar gelmedi henüz inşallah da gelmezzzz
Kızlar hepinize merhaba,
canım kasım topiğinde kullanıyo kızlar.psibant gibi bişey adı. iki bileğine takıyosun sanırım ordaki damarları baskılıyo ve kesiyo. ben çok fazla kötülemediğim ve çıkarmadığım için almadım.ama alanlar çok memnunFeryalnur ac kalma hiç ac kalınca daha da bulanıyo mide
meyve yada ara öğün birşeyler mutlaka atıştır
neharımmm baharımmmm bileklik neymiş ya nasıl birşey acaba keske çözüm olsada kurtulsa bütün anneler
Kızlar hepinize merhaba,
inşallah hamişsindir canım günün geçtimi
saol canım.. hepimiz güzel bi yıl geçirelimm.. inşallahh bebişin geliyordur canım benim :)
firarcım heyecanla bekliyorummmmmmm
Herkese günaydınnnnnnn
uyku artık yok sabah erkenden uyandım tatil ya ondan okul olsa gözümü açamam (
Kadınlara tatil mi war temizlik yapıyorummm maalesef yavaş yavaş evi topluyorum artık az kaldı gitmemize ben önce gideceğim o yüzden mutfak giysi falan koliliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?