Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Selaam kızlar sabaha kadar şiddetli baş ağrısı(migren) ve kusma devam etti.Sanırım çok fena üşüttüm.Aksi gibi eşim de nöbetçiydi sabah 5e kadar dayandım,eşimi aradım ilçe devlet hastanesine gitmek zorunda kaldık.Orası da 3 ayı doldurmadan müdahale edemeyiz dediler.Eşimin nöbetinden dolayı ile de gidemedik,eve geldik,yarım saat boş boş öğürdüm, sağolsun eşim de evde kaldı.Nasıl uyudum o baş ağrısıyla bilmiyorum.Şuan da üzerimden kamyon geçmiş gibi.İnşallah bebeğim iyidir.

canım yaaaaaaaa çok çok geçmiş olsun kıyamam ya dr nu aradınmı canım belki zararı olmıcak bişey verir.Bebişin iyidir üzülme sen çok fena üşüttün demekki yaaaa

canım dikkat et kendıne.. limon zararlı mıdır hamişlere bilmiorum ama, vücut direncini yükseltio bi kaç saat bile olsa.. ince bi dilim yiebiliosan ye.. yiemessen ıhlamurun içine damlat canım..

canım yaaaaaaaa çok çok geçmiş olsun kıyamam ya dr nu aradınmı canım belki zararı olmıcak bişey verir.Bebişin iyidir üzülme sen çok fena üşüttün demekki yaaaa

teşekkür ederim evet kuzum çok fena üşütmüşüm, daha iyi gibiyim aramayacam doktorumu. üşüttüğüm zaman hep böyle olurum, ama bu sefer beni süründürdü resmen. Zaten ilaç vermeyecek, bakalım akşama kadar iyi olmazsam tekrar giderim.

rimelimm teşekkür ederim kuzum, limon zararlı diyolar ama valla ancak o iyi geliyo.nane limon kaynatıyo eşim şimdi.inşallah kendime gelirim

Canım ya çok geçmiş olsun. Bebeğin iyidir inşallah kötü düşünme sakın. Allah şifa versin bi an önce sana.

Selam kızlar hepinize

selam canım daha kırmızılar gelmedi dimi
Gelmedi canım benim kafam karıştı iyice. :26:

canımm teşekkür ederim.Gelen giden yok inşallah di mi? bi test yapsan ya tekrar

Canım sabah test yaptım ama bi şey anlamadım çok çok çok hafif ikinci çizgiyi gördüm gibi geldi ama emin değilim. Ben anlamadım ne olduğunu ya idrarda tortu hamilelik belirtisi midir? Ne diyosunuz? Kan testi yaptırsam diyorum sağlık ocağı yapar mı acaba bugün?

testi çekip at bi bakalım anaaaaaaammmm tortu olur evet

testi çekip at bi bakalım anaaaaaaammmm tortu olur evet

Ya canım afedersin böyle idrarımda beyaz beyaz bi şeyler uçuşuyodu resmen baya araştırdım hamilelik belirtisi diyen de var belli olmaz diyen de. Resmi çektim ama ikinci çizgi yok sanki Sabah yapmıştım testi.

Ah gittin konserlere üşüttün demi inşAllah iyileşirsin bi an önce
firarcan bebişin seninle ben eminim

firarcığımmmm çok net değil resimler ama 2. resimde gördüm gibi sanki. ben senden çok umutluyum, yarın kanda baktır bi

sorma misiiimmm artık normal bir insan gibi değilim o dank etti. Ben bende değilim meçhullerdeyim yani bir ben var benden içeri
Şaka bi yana mahfettim kendimi de bebeğimi de bundan sonra çok dikkat etcem

slm kızlar nasılsınız umarım her şey yolundadır..
eşim küçük bir kaza geçirdi..yolda düşüp bayıldı kafa tasında çatlak oluştu ödem oluştu bir haftadır hastanedeyz 2 gün oldu eve geleli..zor günler geçiriyorm..Allah'tan ödem geçmiş..oluşan çatlakta kendiliğinden geçebileck bir çatlakmış ama eşim bayağı hastanede çekti anlayacanız her an başındydım gelen giden derken bayağı yoruldm ama şükür eve geldk iyiyz..Allah kimsenin başına vermesin..kızlar dualarınızı bekliyorm..kısa zamanda inş eski sağlığımıza Allah'ın izniyle kavuşuruz..

nehar kuzum kendine dikkat et, üşütmüşün herhalde geçmişler olsun

absem nerdesn dün yazacm dedim anca vakit oldu da neti açtım..değerleriniz çok güzel kısa zamanda bebiş geleck inş..

biraz kötü günler geçiriyorm fıstığım...bebiş nası gittin mi yakında kontrole?

canım benimm yaaa çok üzüldüm çookk. Allahım korumuş gelmiş geçmiş olsun. Çok şükür ki hemen toparlamış. İnşallah bi hastalığı felan yoktur bayılmasına neden olan. Dualarımız seninle canımcım. Ama sakın habersiz bıraakma bizi kuzum.
Ben de biraz üşüttüm sanırım allahın izniyle haftaya perşembe randevumuz.

nehar geçmiş olsun cnm dikkat et tabi kendine hamişlikte ilaç kullanımıda kısıtlı.unutma bebişini annesi artık 2 canlısın.
zerbas sizede geçmiş olsun cnm allah kimseyi hastanelere düşürmesin ya...
bende bugün tekrar aile hekimine gittim dünkü dr.dan daha iyiydi.hatta onun verdiği ilaçlarıda gereksiz ve yersiz buldu.toparlayamazsan yarın gel rapor vereyim dedi.boğazlarım çok tahrip olmuşbir evde en son hasta olması gereken bayanlar ya perişan olduk vallahi sıcak bir çorba bile yapanımız yok .eşimde bugün diyor anneni yada annemi çağıralım diye ama istemedim.işin kötüsü pazarda ipeğin doğum gününü yapmayı istiyoruz ama kısmet artık.

canım o kadar çok haklısın ki. Kadın hasta oldu mu hayat duruyor. Eşime bağırdım çağırdım az önce. saat üç buçuk olmuş. ev süpürülecek dedim daha öğle yemeği yemedim tamam tamam yaparız dedi durdu.en son bi hışımla kalktım ben söyleniyorum o bana söyleniyo.en son 15 gün önce süpürüldü düşün.ağlaya ağlaya çorba yaptım. kolumu kaldıramıyorum. neyse en son geldi sarıldı, süpürdü toz aldı.
Bu arada aile hekimi konusunda ben de çok şanslıyım. Cidden bizim burdaki de harika. o kadar hastalandım verdiği tüm ilaçlar ertesi gün beni ayağa kaldıracak cinsten.hatta merdivenden düştüğümde bile direk ona gittim yine ilaçlar mükemmeldi.
Bu arada mutlaka rapor al canım, biliyosun bu hastalık yatmadan geçmiyo, hem de en azından hafta sonuna kadar toparlanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…