canım annemlerdeyim bu kız iflahımı kesti benim al yıka yerleştir :) bitmiyor.sen nasılsın bebiş nasıl?
isim çok hoş cnmm.bizim elimizde şuan zeynep erva var
KIZLARRRR adetime son bir hafta kaldiiii cok heyecanliyimmmmm artik bende hamis haberi vermek istiyorum hamilelik takvimi olmustur mak istiyorummm Rabbim hayirlisi I nasip etsin insallah... Ama artik bu yada regl olursam gecen aylar gibi yikilmicam insallah sonucta hersey in hayirlisi verecek olanda O... Boyle iste duygu ve dusuncelerimizi arkadaslar Mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler...
canım annemlerdeyim bu kız iflahımı kesti benim al yıka yerleştir :) bitmiyor.sen nasılsın bebiş nasıl?
isim çok hoş cnmm.bizim elimizde şuan zeynep erva var[/QUOTE
kolay gelsin sana canım isimde çok güzzelmiş erva nın anlamı ne peki :) benim bebiş iyi canım şükür büyüyodur inş.daha 2 hafta sonra falan görücem kısmet olursa
oooyyy yerim ben o zeynep ervayııııçok beğendimmmm ben de zeynep ırmak dedim ama zeynep çok var herkes zeynep koyuyo ( halbuki lise yıllarımdan bri zeynep derdim hep (
kolay gelsin sana canım isimde çok güzzelmiş erva nın anlamı ne peki :) benim bebiş iyi canım şükür büyüyodur inş.daha 2 hafta sonra falan görücem kısmet olursa
benim çevremde pek yok cnm.artık mecbur bulamayınca böyle oldu :))
bende senin ırmak kuzunu yerimmmmm
erva cesur yiğit kahraman anlamında cnm.peygamberimizin sav halasının lakabı.beğenmenize sevindim kızlar.2 hafta sonra cinsiyette öğrenirsin belkkiii :)
Kizlar nasilsinz asbem cnm gec yumurtluyorsun demekki devam et cnm
Erva ismi cok guzel bi ara bende dusunuyordm bebis olursa diye :)
Neharim prensesine cok yakisir irmak oyyyyy yeerim onu
bekliyorummmmmm heyeecanlaaa inşallahh rabbimmmmmmmmm inşallaaaaaaaahhhhhh
Canım büyük geçmiş olsun bak bebiş haberide nasıl gelcek size inşallah hamişsin canım haber verde halaya çekelim
zerbascım,çok şükür iyileşmiş eşin.. Allahım önce sağlık,huzur versin sonra hayırlı bebişler.. inşallah çift çizgiyi görürsün testte canım benim
annem evı dıdık dıdık eder şimdi bi yer temız olmasın gebertir beni (
ole bakmaz hamıle falan kendı köy yerınde 5 cocuk dogurup büyütüüğü için nazlamaz pek hatun (
neyse ben yavastan kalkayım mak camasır ataraktan işe başlayayımm (((((
zerbassssssss sende bı mujde wer be yawrum tam olsun
Maaşallah subhanallah canım herşey yolunda bak boşuna stres yapıyorsunuz demiştim dün sizeeee
yok canım yaa ben hala negatifimsilikde olsa ikinci çizgiyi görürüm demiştim ama olmadı
hadi bakalım bu ay gelecek bebişlerrrrrr
günaydın canımmmm hadi hadi sanırım biraz bahane yapıyoruz enişteyi hastaneye gidiyorsun geliyorsun bi test almıyorsun aşkolsun sana bebiş geliyor diyoruz inanmıyorsun bize sen yaaaaaa
hadi artık bir test yapta halay çekelim yaaaaaaaaaaaa
ALLAHIMMMMMMMMMMMM
biliyordum ya bılıyordum kımse normal hamıle kalmadı kı sen kalasınnnnnnnnnnnn
oyyy babasııııı hastalanmııss da öle gelmiş minik melekkkkkkkk
ya hepsini de okumadım ya heyecan yaptımmm
eşin bilio mu ???????
ya kızlar benim dün 13.günümdü ovu testim hala negatifi gösteriyor acep nedendir? Silikte olsa 2.çizgi gözükmeli değilmiydi?
ALLAHIMMMMMMMMMMMM
biliyordum ya bılıyordum kımse normal hamıle kalmadı kı sen kalasınnnnnnnnnnnn
oyyy babasııııı hastalanmııss da öle gelmiş minik melekkkkkkkk
ya hepsini de okumadım ya heyecan yaptımmm
eşin bilio mu ???????
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm test pozitiffffffffffffffff yapar yapmaz iki tane kopkoyu çizgi çıktı.inanmıyorum ki.......8 ay bekle herşeyi yap..hatta geçen ay asbem ve neharım bilir gidip dr kontrolü oldum eşimde ürologa gitti sperm azlığı ve hareket sorunu var dediler..ve 13. ve 16 gün ilşki oldu başka da yok..eşimin haberini aldım..hastanede bir an oturmadm hiç uyumadım tam 1 hafta eve geldim temzlk yemek gelen giden yine aynı..annemi aradım oda şok oldu..aklımdan çıktığa an bebiş geldi hiç ummadığım anda..absem kayınpeder ve kaynımda dr kontrolüne geldi kuzum nasıl alaydım gebelik testi..anca perşembe günü dr gidebilirm eşimde gelmek istiyo benle..ancak ozaman gebeym diyebilirm hala şoktayım elim ayağım titriyo...
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm test pozitiffffffffffffffff yapar yapmaz iki tane kopkoyu çizgi çıktı.inanmıyorum ki.......8 ay bekle herşeyi yap..hatta geçen ay asbem ve neharım bilir gidip dr kontrolü oldum eşimde ürologa gitti sperm azlığı ve hareket sorunu var dediler..ve 13. ve 16 gün ilşki oldu başka da yok..eşimin haberini aldım..hastanede bir an oturmadm hiç uyumadım tam 1 hafta eve geldim temzlk yemek gelen giden yine aynı..annemi aradım oda şok oldu..aklımdan çıktığa an bebiş geldi hiç ummadığım anda..absem kayınpeder ve kaynımda dr kontrolüne geldi kuzum nasıl alaydım gebelik testi..anca perşembe günü dr gidebilirm eşimde gelmek istiyo benle..ancak ozaman gebeym diyebilirm hala şoktayım elim ayağım titriyo...
:) dimi canım yaa.. biz de eşimle geçen konuşuoduk.. Biz uğraşınca değil, Rabbim isteyınce verio die..
canımmmmmm.. tebrık ederım yeni anneeeee :) ne buyuk mutluluk, Rabbim ol deyınce oluo bitanem :) Allahım hayırlı,sağlıklı, ömürlü kılsın bebişini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?