Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canım annemlerdeyim bu kız iflahımı kesti benim al yıka yerleştir :) bitmiyor.sen nasılsın bebiş nasıl?

isim çok hoş cnmm.bizim elimizde şuan zeynep erva var

oooyyy yerim ben o zeynep ervayıııı çok beğendimmmm ben de zeynep ırmak dedim ama zeynep çok var herkes zeynep koyuyo ( halbuki lise yıllarımdan bri zeynep derdim hep (

Son düzenleme:

RAbbim gönlüne göre versin canım inş.

Biri beni dürtsün kalk desinnnnnn ütü temizlik annem gelecek gitmeme 1 hafta varrrrrr ve hala oturmuş dizi izliyorum

oooyyy yerim ben o zeynep ervayıııı çok beğendimmmm ben de zeynep ırmak dedim ama zeynep çok var herkes zeynep koyuyo ( halbuki lise yıllarımdan bri zeynep derdim hep (

benim çevremde pek yok cnm.artık mecbur bulamayınca böyle oldu :))
bende senin ırmak kuzunu yerimmmmm

kolay gelsin sana canım isimde çok güzzelmiş erva nın anlamı ne peki :) benim bebiş iyi canım şükür büyüyodur inş.daha 2 hafta sonra falan görücem kısmet olursa

erva cesur yiğit kahraman anlamında cnm.peygamberimizin sav halasının lakabı.beğenmenize sevindim kızlar.2 hafta sonra cinsiyette öğrenirsin belkkiii :)

annesi gelicek hala yatıyor ne ayıppp kalk kallkkk ben şu ahlimle koca evi süpürdüm sildim mutfağı temizledim lavabo vs. kalk bakimmmm annecik sevinsin :)))

annem evı dıdık dıdık eder şimdi bi yer temız olmasın gebertir beni (
ole bakmaz hamıle falan kendı köy yerınde 5 cocuk dogurup büyütüüğü için nazlamaz pek hatun (
neyse ben yavastan kalkayım mak camasır ataraktan işe başlayayımm (((((
zerbassssssss sende bı mujde wer be yawrum tam olsun

gerçekten beğendim canım anlamıda güzelmiş.inş.öğreniriz canım valla neharın kuzusu gibi gösterirse çok sevindirik olurum

Kizlar nasilsinz asbem cnm gec yumurtluyorsun demekki devam et cnm
Erva ismi cok guzel bi ara bende dusunuyordm bebis olursa diye :)
Neharim prensesine cok yakisir irmak oyyyyy yeerim onu

Kizlar nasilsinz asbem cnm gec yumurtluyorsun demekki devam et cnm
Erva ismi cok guzel bi ara bende dusunuyordm bebis olursa diye :)
Neharim prensesine cok yakisir irmak oyyyyy yeerim onu

teşekkür ederim teyzesiiiiiii inşallaaaaaahh seninde zilli bi kızın oluuuuuuuuurrrrr

bekliyorummmmmm heyeecanlaaa inşallahh rabbimmmmmmmmm inşallaaaaaaaahhhhhh

Canım büyük geçmiş olsun bak bebiş haberide nasıl gelcek size inşallah hamişsin canım haber verde halaya çekelim

zerbascım,çok şükür iyileşmiş eşin.. Allahım önce sağlık,huzur versin sonra hayırlı bebişler.. inşallah çift çizgiyi görürsün testte canım benim

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm test pozitiffffffffffffffff yapar yapmaz iki tane kopkoyu çizgi çıktı.inanmıyorum ki.......8 ay bekle herşeyi yap..hatta geçen ay asbem ve neharım bilir gidip dr kontrolü oldum eşimde ürologa gitti sperm azlığı ve hareket sorunu var dediler..ve 13. ve 16 gün ilşki oldu başka da yok..eşimin haberini aldım..hastanede bir an oturmadm hiç uyumadım tam 1 hafta eve geldim temzlk yemek gelen giden yine aynı..annemi aradım oda şok oldu..aklımdan çıktığa an bebiş geldi hiç ummadığım anda..absem kayınpeder ve kaynımda dr kontrolüne geldi kuzum nasıl alaydım gebelik testi..anca perşembe günü dr gidebilirm eşimde gelmek istiyo benle..ancak ozaman gebeym diyebilirm hala şoktayım elim ayağım titriyo...

ALLAHIMMMMMMMMMMMM
biliyordum ya bılıyordum kımse normal hamıle kalmadı kı sen kalasınnnnnnnnnnnn
oyyy babasııııı hastalanmııss da öle gelmiş minik melekkkkkkkk
ya hepsini de okumadım ya heyecan yaptımmm
eşin bilio mu ???????

canım testi yapar yapmaz eşimin yanına koştum ağlıyorum elimde test eşim uyuyodu ne oldu dedi..korktu beni ağlamaklı görünce gebeyim aşkım ben dedim baksana oda şok oldu..canım testi aldım eşime dedim yaparım gün içinde okadar ki gebe kalacağıma inanmıyodum anla yani..neden bu bebişler böle geliyo bekle 8 ay gelme şimdi gel..canım bende anlamış değilim bu durumu...

ya kızlar benim dün 13.günümdü ovu testim hala negatifi gösteriyor acep nedendir? Silikte olsa 2.çizgi gözükmeli değilmiydi?

asbelove cnm ben bu ay 18-19.günde gördüm çift çizgiyi ama 12.günden beri silikte olsa hep çizgi vardı.

:) dimi canım yaa.. biz de eşimle geçen konuşuoduk.. Biz uğraşınca değil, Rabbim isteyınce verio die..

canımmmmmm.. tebrık ederım yeni anneeeee :) ne buyuk mutluluk, Rabbim ol deyınce oluo bitanem :) Allahım hayırlı,sağlıklı, ömürlü kılsın bebişini :)

ZEBRASSSSS yuppiiiiiiiii tebriklerrrrrrrr nasil sevindim anlatamammm ayni seyleri yasayor sanirim burda herkes bu sebep le empati kurmak cok kolay oluyor demekki hep diyor katya hic ummadigimiz anda oldu seninde oyle olmus burdan cikar sonuc Kun fe yekun Ol der ve oluverir... Darisi bizeeee bende bir hafta sonra boyle bir haber veririm umarim...

zerbas gözün aydın cnm ya nasıl sevindim bilemezsin bu bebiş size şifa olacak .
misyamamn hissediyonmu kız sen zerbasda haberi verdiğine göre için rahat temizliğe devam edersin artık.
bende misafir bekliyorum gelmeden bakıyım dedim bir hamişimiz daha olmuş.sende ayaklarını sürü de güzel haberler almaya devam edelim.

cnm benim saolasın güzel dileklerin karşılıklı cnm...inş bebişim iyidir çok iş güç yaptım uykusuz kaldım eşimin durumunu herkes biliyo zaten..hala şoktayımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…