- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
arkadaşım öylede zaten barışılıcak ve hayat bukadar kısayken saçma birşey için bi hafta surat asmak lüks bence ve bu hiçbir ilişkiye iyi gelmezbirşeyi kaybetmeden değerini anlamıyorum hiçbirşeyi uzatmanın manası yok zamanı gelir keşke uzatmasaydım deriz
Aa yok kız güzel karıcım neler yapıyor diye mesaj atmış az öncebiraz geç yazayım bari Allahım iyice ergene bağladım
canım burcu başak mı çok tanıdık geldi banaşaka bi yana gerçekten işin zor benimkide 1 sene önce olan şeyi içinde tutup yeri geldiğinde lafı sokar hiç sevmediğim huyudur ama biraz alıştırdım galiba 8 senede artık çok fazla uzatmıyor bende senin gibi uzatmayı hiç sevmem o uzattıkça boğuluyorum bende neyseki biz yanyanayken nerdeyse hiç kavga etmiyoruz :26:
arkadaşım öylede zaten barışılıcak ve hayat bukadar kısayken saçma birşey için bi hafta surat asmak lüks bence ve bu hiçbir ilişkiye iyi gelmezbirşeyi kaybetmeden değerini anlamıyorum hiçbirşeyi uzatmanın manası yok zamanı gelir keşke uzatmasaydım deriz
Okuyunca eşiniz benim gibi, siz de erkek arkadaşım gibi davranıyorsunuz diyesim geldi :)
Ben de aynı eşiniz gibiyim, tartışınca kolay kolay üstümden atamam o modu...
Ama sevgilim sanki az önce kavga etmemişiz gibi davranıp sarılıp öpmeye kalkıyor beni iyice cinlerim tepeme çıkıyor o zaman....
Yahu biraz beklesin diyorum içimden ne çabuk mod değiştiriyor diye azar yiyor bir de benden :)
Velhasıl arkadaşım; diğer alınganlıklarını, triplerini bilemem ama bu tartışmadan sonra hemen barışma olayına girmeyin bence...
Ben çok sıkılıyorum o durumdan, eşinizi anlayabiliyorum şu an :/
Biraz siz bekleyin bence, bakalım ilk adımı o ne zaman atacak?
Belki adam siz yeterince beklemediğiniz için, ona fırsat vermediğiniz için bu denli geriliyordur?
Bence tartışmalardan sonra iki tarafında biraz sükuta ihtiyacı var :)
Ben de 5 senedir cekiyorum hic hos bir durum değil gercekten en ufak sacin bugun neden kötü olmuş desem kuser bir hafta konusmaz hep övgü ister bes yasinda cocuk gibi bende hemen barisalim hic kus kalmayalim diye arar dururum sonuc elime hiçbir şey geçmiyor ben bu hale getirdim biliyorum ve hemen durumu degistirdim artik aramiyorum kusunce bi kere konusmaya calisiyorum baktim olmuyor bende hiçbir şey yapmiyorum ve kendi geliyor ins seninki de duzelir gercekten hic cekilmiyor kafasini duvarlara vurmak istiyor insan Allah yardimcin olsun
yok hayatım benimki akrep tam böyle kızdı mı cıs yapıp sokan cinstenaslında biz de yan yanayken öyleyiz kavga etsek dahi uzatmıyoruz ama böyle telefondayken mesajlaşırken bi haller oluyor yanımdayken sokulan kedi gibi adam o değil sanki yüzünü görünce dayanamıyorum diyor sen hakkından nasıl geliyorsun peki
yani Allah korusun yarın bir gün bir şey olur hastalığı var ölümü var ne kadar yaşayacağımız belli değil ben dolu dolu geçirmek taraftarıyım günleri sonra ileride yaşlanınca geriye dönüp boşa birbirimizi yemişiz demeyelim zira öyle yapıyoruz şu an geçen yıl ne kadar çocuklaşmışız saçmalamışız iyi ki bunu bunu yapmıyoruz diyoruz ve ben mesela pişman oluyorum geçmişteki saçma çocukluklarım için kıymet bilmek istiyorum artık bir yuva kolay kurulmuyor bir kk klasiğiyle söylersek =) sen gibi ben de unutuyorum siliyorum zamanında kalbimi kırmıştır etmiştir bi odunluk ama bunu tekrar gündeme getirince o odunluk geri alınmayacak sonuçta değil mi insanız sinirli oluruz söyleriz bir şeyler özür dileriz tekrarlamayız bana şu anda yaptığım şeyle gelsin canımı yesin ben hep kendi hatalarımı düzeltmek için yırtınırım zaten
ama onda maşallah bir hafıza var ben hiç hatırlamıyorum öyle şeyleri
Pışpışlama nazlama tepene çıkarma.Yani sen alıştırıp,sonra da neden böyle deme.Tatildeyken eski konuları açıp biz neden böyleyiz diye sorma anı yaşa.O sana eskiyle ilgili birşey sorduğunda,o zaman sorsaydın şimdi geçmiş bitmiş bir olayın anlamı yok de.YANİ KISACASI ŞIMARTMA.
braz benm sevgilime benziyo ilk başlarda aynen böyleydi arkadaşıma giderdim bana terch ettin derdi halbuki hergün onlayım kırk yılın başı gitmişim sonra ben buna deli gibi bağırmaya olayları abartmaya başladım sanki sinirden çıldırmış gibi piskopat gibi ben öyle yapınca gülüyo çimdikliyorum falan şımartıyo beni hoşuma gidiyodu ama şimdi nerdeeee çok uzaklarda of fena oldum aklıma geldi şimdi
işe yarıyor
10 dk sonra at mesajıolsun bazen ergene baglamak iyidir
mesela bende fena sert bir insanım ama belkide yaşımdandır artık okadar saçma geliyorki kıla tüye tartışıp küsmek yoksa fena inadımdır küserim ama uzatmıyorum artıkın
İyi oldu o zaman buraya yorum yazdığınız peki o an özür dilemese sevgiliniz bir kaç saat konuşmasanız sen kendiliğinden gidip konuşacak mısın onunla normal bir şekilde?
ben de erkek arkadaşını çok iyi anlıyorum yazık kavgadan sonra pişman oluyor hemen seni tekrar sarıp sarmalamak istiyor çok seviyor bak seni
Fırsat verse emin olun gidip ben özür dileyeceğim...
Bunu yaptım da, yapmadım değil... Ama bana bunu gösterebilemem için fırsat tanımıyor bana...
Ama son zamanlarda bunu öğrendiğini düşünüyorum, ve çok daha mutluyum...
Tartışmalarımızdan sonra biraz bekliyor, hak tanıyor bana gidip ben sarmalıyorum onu bu sefer, belki özür diliyorum, belki sabah işe giderken uyanamaz o genellikle arıyorum ''geç kalıcaksın kalk artık uykucu diyorum'', mutlu oluyor aramızdaki buzlar yavaş yavaş eriyor... :)
Aslında eşim de öyle diyor bana fırsat tanısan ben koşarım peşinden ama tanımıyorsun diyor hey Allahım anlayamadım gitti sizi
Alın bütün fırsatlar sizin olsun hehe
Senden alıcam taktiği artık
Heyecanlandım kız işe yarayacak hakkaten
Şu an o aşamadayım öyle yapıcam artık
Ben fark edememiştim böylesine şımarttığımı sağolsun kızlar taktik verdiler
ben de öyle vallahi evden işe işten eve bir insanım nadir olarak zaten arkadaşlarımla görüşürüm onlar da bekar diye mi kıskanıyordur nedir bir de bu problem var evlendikten sonra bak haberin olsunuzak düştük derken farklı şehirler mi
Ahahahah ay güldüm kusura bakmayın aynı işte saçlarının rengi açılmış dedim diye nasıl bozuluyor defalarca da soruyor çok mu kötü moralimi bozdun ya kötü demesene falanille güzelsin süpersin dedirtecek aşkım bak benimkilerde açılıyor üzülme diyorum
Bence gel el ele verip yorumları dikkate alalım hakkından gelelim şunların
Bir şeyden kavga ediyoruz mesela uzattıkça uzatıyor sen şöyle yaptın böyle yaptın vs diye ve suratı bir karış geziyor 3 gün benim de sinirlerim yıpranıyor haliyle sürekli pışpışlamaktan yoruldum
ben mesela kavgadan sonra sakinleşirim, toplar hemen tekrar eski halime dönerim ama o öyle değil. misal 6 ay boyunca yoğunluktan mıdır ayrı yerlere düşmemizden mi bilemiyorum bir hayata küskünlüğü ilgisizliği vardı ve ben 6 ay bunu söyledim "ilgilenmiyorsun" diye 14 şubatta beraber tatile gittik ve bize çok iyi geldi tekrar ilk günlerimize dönmüş gibiydik bir dakika yanımdan ayrılmıyordu önceden duşa girer yemek yer falan bunlarla çok oyalanıyordu öylece küvette yatıyordu mesela yarım saat
ben de sordum seni önceden o hale koyacak ne yaptım bana söyler misin dedim bilmek istiyorum hatamı ona göre bu halimizi kaybetmek istemiyorum dedim geçmişi sorgulamanın ne anlamı var şu an güzeliz işte beni sürekli aşağılıyodun belki sebep budur dedi ama bu tartışma uzadı böyle çok hatasız mükemmelim demiyorum ama bu şekilde sürekli gönlünü almaktan, pışpışlamaktan yoruldum saçımı başımı yolmak istiyorum artık daha napayım ya bana geçen gün durmuş diyor ki sen geçen sene bana bir şeyler ısmarlıcaktın paran kalmadı arkadaşlarınla gezmişsin diye ben çok kırıldım buna artık nasıl çıldırmıyım ya geçen yıl öğrenciydim ben olabilir kalmamıştır özür dilerim dedim onları bana tercih ettin diyor insan 1 sene bekler mi bunu söylemek için neyin nazı tafrası bu yemin ediyorum çok yoruldum ya
şimdi de ödüm kopuyor yine eski birbirimizi yiyen halimize dönücez diye tatilden döndüğümüzdeki gibi mükemmel olalım istiyorum yoksa yine 6 ay yalvartıcak mı beni o sanıyor ki ufak bir kavga dahi olmıcak ama böyle evlilik ilişki olmaz ki ille kavga olucak her kavgadan sonra 6 ay inatlaşıcaz mı yoruldum YORULDUM YORULDUM
biri akıl versin nasıl hakkından gelinir bunun ya of..
Böyle nazlı kocaya napılır bilmiyorum ki
Ehehehe o yüzden diyorum ya; adamı anlayabiliyorum ben :)))
Şaka bir yana kızmaya üzülmeye zamanımız yok, hayat çok kısa ama can çıkıyor huy çıkmıyor keşke biraz yontsam kendimi diyorum çoğu zaman, ben ondan o benden bir çok şey öğreniyor, eminim ki sizin evliliğiniz de böyle, tartışmalarla kavgalarla birbirimizi iyi tanıyor ona göre davranıyoruz artık, birbirimizi tamamlıyoruz adeta :)
Mutluluklar diliyorum :)
ama heyecandan yine özür dileme adamdan
sert dur:99:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?