Nazlı eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Belki ben fazla sertim bilmiyorum, ama konu sahibinin eşini anlayabiliyorum :)
Kavga esnasında ''gülüm özür dilerim canım'' diyen bir adam görmek istemiyorum karşımda şahsen....
Bu kadar kolay mod değiştirebiliyorsa kavga da etmesin benimle, her dediğime he desin geçsin :)

yok hayatım benimki akrep tam böyle kızdı mı cıs yapıp sokan cinsten aslında biz de yan yanayken öyleyiz kavga etsek dahi uzatmıyoruz ama böyle telefondayken mesajlaşırken bi haller oluyor yanımdayken sokulan kedi gibi adam o değil sanki yüzünü görünce dayanamıyorum diyor sen hakkından nasıl geliyorsun peki

yani Allah korusun yarın bir gün bir şey olur hastalığı var ölümü var ne kadar yaşayacağımız belli değil ben dolu dolu geçirmek taraftarıyım günleri sonra ileride yaşlanınca geriye dönüp boşa birbirimizi yemişiz demeyelim zira öyle yapıyoruz şu an geçen yıl ne kadar çocuklaşmışız saçmalamışız iyi ki bunu bunu yapmıyoruz diyoruz ve ben mesela pişman oluyorum geçmişteki saçma çocukluklarım için kıymet bilmek istiyorum artık bir yuva kolay kurulmuyor bir kk klasiğiyle söylersek =) sen gibi ben de unutuyorum siliyorum zamanında kalbimi kırmıştır etmiştir bi odunluk ama bunu tekrar gündeme getirince o odunluk geri alınmayacak sonuçta değil mi insanız sinirli oluruz söyleriz bir şeyler özür dileriz tekrarlamayız bana şu anda yaptığım şeyle gelsin canımı yesin ben hep kendi hatalarımı düzeltmek için yırtınırım zaten

ama onda maşallah bir hafıza var ben hiç hatırlamıyorum öyle şeyleri

İyi oldu o zaman buraya yorum yazdığınız peki o an özür dilemese sevgiliniz bir kaç saat konuşmasanız sen kendiliğinden gidip konuşacak mısın onunla normal bir şekilde?

ben de erkek arkadaşını çok iyi anlıyorum yazık kavgadan sonra pişman oluyor hemen seni tekrar sarıp sarmalamak istiyor çok seviyor bak seni

Ahahahah ay güldüm kusura bakmayın aynı işte saçlarının rengi açılmış dedim diye nasıl bozuluyor defalarca da soruyor çok mu kötü moralimi bozdun ya kötü demesene falan ille güzelsin süpersin dedirtecek aşkım bak benimkilerde açılıyor üzülme diyorum

Bence gel el ele verip yorumları dikkate alalım hakkından gelelim şunların

Son düzenleme:

mesela bende fena sert bir insanım ama belkide yaşımdandır artık okadar saçma geliyorki kıla tüye tartışıp küsmek yoksa fena inadımdır küserim ama uzatmıyorum artıkın

Şu an o aşamadayım öyle yapıcam artık
Ben fark edememiştim böylesine şımarttığımı sağolsun kızlar taktik verdiler

ben de öyle vallahi evden işe işten eve bir insanım nadir olarak zaten arkadaşlarımla görüşürüm onlar da bekar diye mi kıskanıyordur nedir bir de bu problem var evlendikten sonra bak haberin olsun uzak düştük derken farklı şehirler mi

mesela bende fena sert bir insanım ama belkide yaşımdandır artık okadar saçma geliyorki kıla tüye tartışıp küsmek yoksa fena inadımdır küserim ama uzatmıyorum artıkın

benim fevriliğim de yaşımdan zaten canım

olgunlaştıkça insan daha mantıklı davranmayı, duygularını kontrol etmeyi öğreniyor

Fırsat verse emin olun gidip ben özür dileyeceğim...
Bunu yaptım da, yapmadım değil... Ama bana bunu gösterebilemem için fırsat tanımıyor bana...
Ama son zamanlarda bunu öğrendiğini düşünüyorum, ve çok daha mutluyum...
Tartışmalarımızdan sonra biraz bekliyor, hak tanıyor bana gidip ben sarmalıyorum onu bu sefer, belki özür diliyorum, belki sabah işe giderken uyanamaz o genellikle arıyorum ''geç kalıcaksın kalk artık uykucu diyorum'', mutlu oluyor aramızdaki buzlar yavaş yavaş eriyor... :)

Aslında eşim de öyle diyor bana fırsat tanısan ben koşarım peşinden ama tanımıyorsun diyor hey Allahım anlayamadım gitti sizi
Alın bütün fırsatlar sizin olsun hehe

Aslında eşim de öyle diyor bana fırsat tanısan ben koşarım peşinden ama tanımıyorsun diyor hey Allahım anlayamadım gitti sizi
Alın bütün fırsatlar sizin olsun hehe

Ehehehe o yüzden diyorum ya; adamı anlayabiliyorum ben :)))
Şaka bir yana kızmaya üzülmeye zamanımız yok, hayat çok kısa ama can çıkıyor huy çıkmıyor keşke biraz yontsam kendimi diyorum çoğu zaman, ben ondan o benden bir çok şey öğreniyor, eminim ki sizin evliliğiniz de böyle, tartışmalarla kavgalarla birbirimizi iyi tanıyor ona göre davranıyoruz artık, birbirimizi tamamlıyoruz adeta :)
Mutluluklar diliyorum :)

askerde tatlım ama benmkide 3 gün tavır yapardı tek sevmediğim huyu bu ama bir kere konuşmuştum onla ben mutlu olmak için çıkıyorumn senle hatalarım olabilir söleyebilirsin ama bu kadar uzatmak neden diye sonra uzatmadı bu kadar

Erkeklerin nazi cekilmiyo... Helle ki , pis pisladigin zaman
Asla naz yapmaktan vazgecmezler...

Naz mi yapiyo , birak yapsin " Ne hali varsa gorsun "
Ustune gittikce konuyu kapatmaya calistikca , erkekler bayanlar gibi degiller kendilerini hemen bulunmaz hint kumasi saniyolar uzatikca uzatiyolar ..

Cidden artık üstüne dusmeyecegim ne oyle surekli harikasin guzelsin mükemmelsin o mu kadin ben mi anlayamadim prenses gibi bi nazlar bi nazlar ama yokk aramak yok mesaj atmak yok artik ben bekleyeceğim kendimi oyalayip aramayacagim

sende üstüne düşme . bırak konuşmuyorsa surat asıyorsa ne oldu deme . sürekli problemleri çözen taraf olursan karşıdaki sürekli problem çıkarmaya devam eder . benim bildiğim kadın kısmı nazlı olur . ne demek küsmek küserse küssün derim ben . sen üstüne düştükçe şımarıyor bence .zaten her ilişkide yada evlilikte hep bir taraf daha çok üstüne düşüyor ve bu genelde kadınlar oluyor ...

Kendiniz iliskide ustun tutarak esinizi sindirin. Bu sekilde sizden cekinip naz yapamaz.
Ama benim.karakterim oyle degil derseniz maalesef bu tip insanlarin cozumu yok. Katlanacaksiniz.
Ama yine de elinizden gel digince yuz vermemeye calisin. Ayrica ayni evde 3 gun nasil kus kaldiniz?? Sureyi uzatmayin sorunlar sicagi sicagina cozun bitirin.
Benim de bu tip bir arkadasim vardi zor kurtuldum elinden tabi es gibi degerli degil ama unumayin omurnuzun sonuna dek bu insan olacak yaninizda.
Allah sabir versin

teşekkür ediyorum :)

ama heyecandan yine özür dileme adamdan
sert dur:99:

Hayır yumuşamıcam aklıma seni getiricem yumuşayınca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…