Ne ahlak kalmış, ne de insanlık...

hanımlar dayımın torunuyla abisi,babası herkes konuştu.
bir daha yapmayacağım diye sözler veriyor ama her buluştuklarında da birimiz yakalıyoruz.
az tükürmedik yüzlerine, az hakaret etmedik ama yokk...

bu kızcağıza da gidip söyleyemiyorum ben işte...
öncelikle onlar aile içinde halletmeli...

bu arkadaşını sevmedim, eşine yan gözle bakıyor gibi geldi bana diye imalarda bulunuyorum ama kötü bişey getirmiyor aklına.. yok diyor o kız benim nikah şahidimdi öyle bişey yapmaz diyor...
kaçç yıllık arkadaşlar taa ilkokuldan...

acayip canım sıkılıyor bu duruma ama benim karışmam olmaz. benden büyüklerin el atması lazım.

''Ben dahil herkes biliyor'' demişsiniz ya en çok buraya takıldım. Madem adamCIK ile o kadar konuşulmuş anlamamış o zaman artık iş kadınla konuşmaktır. Buna mecbursunuz. Çünkü zulme susmakta bir zulumdur.

Siz konuşamıyorsanız bir şekilde yazın bilgisayarda print edin kapının altından atın. Yakın arkadaşınız ve eşin seni aldatıyor gözünü aç diye.

Ha bu yuva yıkmak mıdır diye düşündüm yazarken bence susmak daha kötü.

bırakın insanın insana saygısını artık bu zamanda insanın kendisine bile saygısı kalmamış. Ne acı ...

haklısın canım ama benden önce bunu yapması gereken bi ton kişi var...
aile büyüklerinin konuşması lazım artık.
umarım o kız evlendiğinden beri görüşmüyorlar...

Kocasına kırığını bulan kendi hanımı olurmuş derdi rahmetli babam

gercekten bu insanlarda ahlak diye bir sey kalmamis...
anlamadigim sey neden bu kiz enayi yerien koyuluyor ve herkes susuyor???
yazik degil mi? hic mi kendinizi onun yerine koymuyorsunuz?
herkes gercegi bilmeyi hak ediyor...
birinin bu kizla konusup gercegi soylemesi gerek.

yazık vallahi yaaa.Allah kimseye böyle arkadaş vede koca vermesin.bence bir şekilde kadını uyarmalısın...telefon ettir yakın bir arkadaşına telinide gizle.anlattır olanı biteni maille falan olmaz bu iş çünkü...

Ne insanlar var sinirim ayağa kalktı...
birde en yakın arkadaşı , insan bırakın hissetmeyi konduramaz bile...
nereye gidiyoruz allah sonumuzu hayır etsin diyim..
sizinde durumunuz çok zor.. elbette aile büyüklerinin söylemesi gerekiyor ama bir an önce söylesinler çunki yeterince aptal yerine konulmuş kadıncağız..

ahlaksızlık saygısızlık herşey diz boyu kadının düşmanı yine bi kadın ne kadar acıki bu onun en yakın arkadası allah ikisinede hakettikleri cezayı versin inş kadını uyarmak lazım bence bi şekilde onun yerine koydumda kendımı en az aldatanlar kadar bilipte uyarmayanlarıda suçlu bulurdum ben

uyarsanıza kadını ya.. hiç olmadı mesaj falan atın yakalanmasını sağlayın bu gerçekten çok acı birşey. herkes tarafından aldatılıyor kadın. ama öncelikle o yakın arkadaş diye geçinen kıza bir ders vermek lazım.. kötülüğe iyilikle cevap verilmez

bencede yaptıklarının bedeli ödetilmeli ikisinede. yazık yaa bunlar utanmayı bile bilmiyorlar yüzsüzler. bence bu o.... nun kocasınada söylenmeli oda enayi yerine konuluyor

Bu kadar rezil bir olay karşısında bilip susanlar da vebal altındadır bence. Hangi akıl ve vicdan sahibi insan böyle bir olay karşısında susar ki.

katılıyorum en azından karısına not birakın isimsiz en samimi dostuyla eşinin davranışlarını bir gözlemlesin diye kız nasıl anlamıyor ya kadınlar hisseder

kızlar ben ailenin en küçüğü konumunda olduğum için korkuyorum bu işe karışmaktan.
bu adamın abisi,babası,ablası herkes konuştu kendisiyle.
ben de kızcağıza gidip bişeyler ima ettim ama ima etmekle kalabildim.
o toz konduramadı ki en yakın arkadaşına.
evine not falan bıraksam kesin o notu ben bırakırken birisi görür. çünkü evler müstakil ve herkes birbirini tanıyor burda.
ne yapacağımı ben de bilemiyorum.
resimleri nette görünce oturdum ağladım resmen ne kadar acı bişey bir kadın için.

benim anlamadığım bu adam bu kızı alabilmek için 13 yaşından beri acı çekiyordu.
ne kadar uğraştı evlenmek için.
ama evlendikten sonra da böyle yaptı.
onca uğraş ne içindi peki...

söylemeli bir şekilde ama, benim söylediğim öğrenilirse herkesin bana alacağı tavrı düşünebiliyor musunuz...
yuva yıkmışım muamelesi edecekler...
bu akşam da kendi çocuklarının doğum günü var inşallah o kızı çağırmazlar.
kızı da görseniz, adamın karısından bin çirkin.

sende internet ortamıyla bir mail atmayı deneyebilirsin..! bir şekilde habri olmalı olaydan. en azından içine kurt düşürmeli. direk söyle diyemiyorum malesefki. ama keşke söylene bilse!

ailenin küçüğü büyüğü diye çekinme yazık günah bence kuzeninin sevgilisini çek bi kenara kocasına söylemekle tehtit et yüz yüze yapamıyorsan mail at

direk olarak sölenemez bencede çünkü ayıbı yapan değil sen suçlu olursun..ama bi yolu vardır yaa
ne bilim o sosyal paylaşımda bir tane sahte adres al mail at bu kadına. yada buluştuklarında bi fotograf çekmeye çalış evde yada görebileceğib iyere at. bu arada diğer o.... kadın damı evli inan bana bu yapılanın hesabı verilmeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…