Ne ahlak kalmış, ne de insanlık...

hanımlar sevgiliyi tehdit ettik biz.
yani bu kız herkesin her şeyi bildiğinin farkında.
hatta bir süredir ortalarda yoktu.
nedeni evlenmiş olmasıymış.ben de dün öğrendim evlendiğini.

ben az önce dayımlara gittim(yan evdeler).
orda dayımın kızlarıyla falan konuştum bu iş ne olacak gibisinden
onların dediğini aynen yazıyorum size;

"o kız aldatıldığını öğrense bile bırakmaz kardeşimi. nasılsa ayrılmaz, en azından huzuru bozulmasın. zaten o aşi.te evlenmiş.kocası varken daha da yaklaşamaz."

ben de dedim ki
" e abla ama doğum günü kutlaması yapmışlar evde bir de utanmadan. hala arkadaş mı kalacaklar bunlar. kızı enayi yerine koyuyo herkes."

kuzenimin dediği;
"biz ona kaç defa o kızın sağlam ayakkabı olmadığını söyledik. ama bizi dinlemedi. illa karşısına geçip senin en yakın arkadaşın kocanla birlikte oluyo mu dememiz lazım. kocası varken de yanaşırsa kardeşime o zaman yeniden düşünürüz sen kafanı yorma."

ne biçim iş bu yaa

ve bunu o kızın evlendiği kocasınada yapın, hatta madem öyle önce o kızın kocasına yapın...

ahahaha buldum bence kadına değilde.. ooooo aşi.te ye gönder ne yaptığını herkes biliyo kocanda bilecek falan diye. bi panik olsun ömründen ömür gitsin uykuları kaçsın hatta adresi falan ver ben gönderiyim

fazla rahatlar ya. kendi başlarına gelse bu olay bu kadar rahat olurlarmı acaba... yazık,günah.. çoluk çocukta var. hiç utanmıyor bu millet. bide alelen yaşıyorlar. korkuda yok..!! çok üzüldüm ve feci sinir oldum bu olaya. Allah kimseye vermesin böyle dert.

ben yinede olaya müdahale etmenden yanayım. kendim haksızlığa dayanamam ve böyle bir şeye şahit olsam müdahale ederdim. yalnız kızda epey saf biri sanırım,söylenmiş ama hala umursamıyor. benim içime kesin kurt düşerdi

çok makul bir çözüm buda yapıla bilir

bu gerçeği bilip susanlar en az o rezil insanlar kadar suçludur bence
söylemenin bi şekilde yolu bulunur
susarak en kolayını yapıyorsunuz

dur bakalım bir profil açıp tehdit edeyim.

ya kızlar bana söyle diyorsunuz da korkuyorum ben. bir öğrenilirse tüm sülale onların yuvasını yıkmışım gibi davranacak bana.

yine de gizliden bir mesaj yazayım o aşi.teye

evet evet birşeyler yapmalısın. isterse senden olduğu bilinsin ama ıspatlanmayacak şekilde olursa problem olmayacaktır. sen ayrıca kötü birşey yapmıyorsun. yapan utansın sen doğru şeyi yapıyorsun. o aşi. nin gözünü bir korkutmak gerek. yüzsüz...!!!!

sana yüklenmiyoruz sen korkmakta haklisın zaten.. ama gizli gizli karıştır olayı.. nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

Böyle konuları görünce çok moralim bozuluyor...
Ben olsam kıza çoktan söylemiştim yediremem böyle birşeyi...

yazdım bakalım cevap verecek mi...hem kocasına hem de ailesine söylemekle tehdit ettim.

sana yüklenmiyoruz sen korkmakta haklisın zaten.. ama gizli gizli karıştır olayı.. nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

karıştırmaya başladım umarım kabak benim başıma patlamaz

Böyle konuları görünce çok moralim bozuluyor...
Ben olsam kıza çoktan söylemiştim yediremem böyle birşeyi...

buda söylenmez. hiç kolay değil birine kocan seni altatıyor demek. belki ileride anlar acısı hafifleyince ama ilk duyduğunda tepkiyi kesinlikle wenars arkadaşımız alacaktır. hatta yalan söylediği söylenip ilişkilerini kıskanan kişi olarak bile görünebilir.

yazdım bakalım cevap verecek mi...hem kocasına hem de ailesine söylemekle tehdit ettim.

karıştırmaya başladım umarım kabak benim başıma patlamaz

o zaman rast gele diyoruz... bu kadar çok kişi biliyorsa bu olayı oooo şüphelenecek çok kişi var ama istersen sen bu konuyu daha açma akrabalarına, umursamaz görün ortaya çıkmasın.

o zaman rast gele diyoruz... bu kadar çok kişi biliyorsa bu olayı oooo şüphelenecek çok kişi var ama istersen sen bu konuyu daha açma akrabalarına, umursamaz görün ortaya çıkmasın.

evet arkadaşa katılıyorum umursamaz görün senden bilmesinler

aldatılan kadına uyduruktan bir hikaye anlatıp uyarın..işte bi tanıdığınız varmışta adam karısının en yakın arkadaşı ile aldatıyormuşta vs gibi bi hikaye mesela..ne bileyim aklıma şimdilik o geldi..allah belasını versin o kadınında adamında..haram ne de tatlı yarabbim..

o aşi.teye mesaj yazdım ama geri dönmedi henüz
hatta dayımın torununa da yazayım ben. o da korksun.

nelerle uğraşıyoruz Allahım esirgesin böylelerinden bizi...

o aşi.teye mesaj yazdım ama geri dönmedi henüz
hatta dayımın torununa da yazayım ben. o da korksun.

nelerle uğraşıyoruz Allahım esirgesin böylelerinden bizi...

yazin bence de.
ama dikkatli olun kimse sizin oldugunuzu anlamasin, ne olur ne olmaz yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…