Ne anlamı kaldı...

Annemin maddi yardıma ihtiyacı olacak, kardeşimle ona destek çıkacağız gücümüz yettiğince.
Ancak eve perde isteyen karım yüzünden yardım edemeyeceğim ya da evde başımın eti yenecek.
Üstelik karımın eve katkısı da maddi yönden sıfır olacak.
Kısaca kendi kazandığım parayı, kendi anneme harcamama hırgür çıkarıyor olacak.
Boşar, rahat yaşarım.

Kesinlikle, ben esimin anne babası ile ilgili konulara hep bu mantıkla bakarım, maddi yardım, gelip kalmaları vs. , aynı durumda benim annem babam olsa ne yaparım diye, çok uç durumlar olmadikca da sesimi çıkarmam, biz onlara kayınvalide kayınpeder gözüyle bakiyoruz ama herkesin anne babası kendine kıymetli.

Katılıyorum, herkesin anne babası kendine kıymetli. Ben anneme neler neler yapıyorum, eşimin sesi çıkmıyor.
Kendi ailesi yurt dışından emekli, Euro ile maaş alıyorlar ki bizim ülkede ne kadar ediyor malum. Yine de erkek evlat diye midir nedir, beklentileri oluyor. Ağzımı açıp onlar Euro ile maaş alıyorlar demiyorum. 10 gün olmadı 1100 liralık harcama yaptı eşim. Her ay bu tutarda olsa konuşurum, ama 300-500ün lafı olmaz. O paranın kıymeti kalmadı ülkemizde.

İyi de annesi sonucta ne yapmasini bekliyorsunuz ki? Siz iş bulamıyormuşsunuz o nasıl bulacak? Aç mı kalsın kadın?

siz ve sizin gibiler kocalarını ağaç kabuğundan çıktığinı falan sanıyosunuz ya yazık valla. 500 tl çokmuş!!! gencecik kadınsın kocanda aslan gibi adam çalışın yapın.

Kayinvalidem eşimin evinde oturup, diğer evinde kirasini aliyor. Hic gozume batmaz. O onun annesi. Biraz empati yapin bence veya calisin

İşkura gidip iş bulmanız 10 dakikanızı almaz bu bahane değil siz iş bulamyosunuz o yaşta ki kadın nasıl bulsun eşe bağlı kalmayın

Bir anne ya anne ..Elbet bir gün sizin evlatlarınızda...
Perdeye feda edecek sizi..

Yaşı çok genç çocuk baksın. Çok yük olmasın tabiki. Çocuklar da ellerim den geldiğince bakacak ama önce taşın altına elini koymalı o kv.

Is bulacaksin konu kapanacak.. annesine verdigi paranin hesabini soramazsiniz..

O zaman bilemem icinizi bazı insanlar çok fena oluyor öyle biriyse haklısınız ama işten cicmis artık yapacak bişey yok yine vermek zorunda

Yazık, sizin anneniz aynı durumda olsaydı acaba nasıl davranırdınız merak ediyorum?

Siz de bir anne olunca anlarsınız çocuk büyütmenin meşakatlerini.
Acaba kayınvalideniz çocuğunu büyütürken "bütün ihtiyaçları da bana kaldı" demiş midir?
Bir evladın görevi, annesine ve babasına gerektiğinde en iyi şekilde destek olabilmektir.

Böyle konular görünce üzülüyorum ve gerçekten gelecekten endişe ediyorum.
Nasıl bir nesil bizi bekliyor olacak acaba?
Bu tarz söylemler arasında yetişen çocukların sonu ne olacak acaba?

Gerçekten inanamıyorum.

Ben beni bu yaşa kadar büyüten getiren aileme ayda 500 TL yollamak isteyeceğim ve eşim olan insan buna bu şekilde tepki verecek, çıldırırım herhalde. Gerekçesi de daha güzel ev, perde falan olacak.

Sizin o başkası dediğiniz insan eşinizin annesi, farkında mısınız? İster keyfi çalışmaz, ister zorunluluktan. Demek ki olmuş zamanında bir şeyler ki kadın da en son eşek gibi vereceksiniz, demiş. Acaba o bunu diyene kadar ne krizler çıktı.

Enayi değilim demişsiniz, o parayla neler neler alınır demişsiniz, inanamıyorum.

Sanırım unuttuğunuz bir şey var, eşiniz sizinle evlenince sizle bir aile olmuş oluyor ama annesi annelikten çıkmıyor.

Konınun derin noktslarını bilmeynce Böyle konuşmak kolay olur tabi .
12 yaşında oğullarına al oğlum sigara iç diye ilk pketini alıp soğuk kış günlerinde kendisi Komşu Komşu gezerken çocuklrını çslışıp para getşrsin diye 13 yaşında çocuğunu kamyonla bişeyler satmak için yaylalara dağlara gönderen anne bu bahsettiğim ondan kızıyorum.
Acaibai ne krizler çıktı yazmışsınız en son 10.000 tl kredi çektik kendisi için iş kurmak istedi zorla kredi çektşrdi bizi borçkandırdı ben ödwyeceğim diye çektirip ödemedi açtırdığı dükkanı kapatıp kapatıp arkadaşlarıyla gezdi tozdu dükkan sürekli kpalı olduğu için iflas etti paraları batırdı hepsi çöpe gitti bizi bankaya borçlandırdığıyla kaldı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…