- 12 Temmuz 2006
- 58.913
- 225.089
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ellerinizi birbirinizin omuzuna koyup çiiiizzz deyin çekiyorum çekiyoruuum:)Hoşgeldin :)
Kesinlikle, ben esimin anne babası ile ilgili konulara hep bu mantıkla bakarım, maddi yardım, gelip kalmaları vs. , aynı durumda benim annem babam olsa ne yaparım diye, çok uç durumlar olmadikca da sesimi çıkarmam, biz onlara kayınvalide kayınpeder gözüyle bakiyoruz ama herkesin anne babası kendine kıymetli.Annemin maddi yardıma ihtiyacı olacak, kardeşimle ona destek çıkacağız gücümüz yettiğince.
Ancak eve perde isteyen karım yüzünden yardım edemeyeceğim ya da evde başımın eti yenecek.
Üstelik karımın eve katkısı da maddi yönden sıfır olacak.
Kısaca kendi kazandığım parayı, kendi anneme harcamama hırgür çıkarıyor olacak.
Boşar, rahat yaşarım.
Katılıyorum, herkesin anne babası kendine kıymetli. Ben anneme neler neler yapıyorum, eşimin sesi çıkmıyor.Kesinlikle, ben esimin anne babası ile ilgili konulara hep bu mantıkla bakarım, maddi yardım, gelip kalmaları vs. , aynı durumda benim annem babam olsa ne yaparım diye, çok uç durumlar olmadikca da sesimi çıkarmam, biz onlara kayınvalide kayınpeder gözüyle bakiyoruz ama herkesin anne babası kendine kıymetli.
İzmir bir üniversite mezunu için hiç de kolay iş bulunabilecek bir şehir degilInsan gibi konuş bir ikincisi gezmediğim yer kalmadı iş bulamadım bilip etmeden atıp tutıyorsun
Ay kurban olurum sizi vereeneeeeeee vereeeeneeeeee, ablasının minnoşları banlanmak için can atıyorlarmış da nasıl mune mune diye etiketliyorlarmış
siz ve sizin gibiler kocalarını ağaç kabuğundan çıktığinı falan sanıyosunuz ya yazık valla. 500 tl çokmuş!!! gencecik kadınsın kocanda aslan gibi adam çalışın yapın.Iki ay sonra kaynım askerden gelecek fakat şuan kaynanam yalnız yaşıyor..
47 yaşında çslışmıyor..
Ev kirası faturaları el harçlığı kişisel ihtiyaçları herşeyi bize kaldı..
Moralm çok bozuluyor..
Yiyip içip gezip kimseyi umruna takmıyor eşek gibi verecekler gözüyle bakıyo vermeyince de küfüre hakarete geçiyor. Iki üç haftadır eşimle bu yüzden konuşuyorsak. Eşim de para vermek istemiyordıu ama mecbur veriyo.
Kardeşiyle aylık 500 er anlaşmşlar.
100 tl fazla verip taşınamam o kadar param yok diyen eşim 500 her ay annesine verecek. Ne anladımm ben o zaman bu işten? Hem iyi evde oturamayıp hem de 500 de başkasının kiraya para verince demekki bizde daha güzelinde oturabilirz.
Bende eşime ben enayi değilim o zaman en yakın zamanda bu evi taşıyacaksın dedim.
Aylardr perde istiyorum fon perde 300 tl lik bi onu alamadk ama her ay 500 verecekmişiz..
Ben çalışmıyorum iş arıyorum bulamıyorum bulunduğum şehrde iş bulmk çok zor çünkü.
Sinirlerim oynuyo. Her ay 500 ne kadar büyük para.. O paralarla neler alınır düşündükçe moralm çok bozuluyor..
Ne olacak böyle ya.. Dğşünmemem gerek giden gidecek malesef.......
İşkura gidip iş bulmanız 10 dakikanızı almaz bu bahane değil siz iş bulamyosunuz o yaşta ki kadın nasıl bulsun eşe bağlı kalmayınIki ay sonra kaynım askerden gelecek fakat şuan kaynanam yalnız yaşıyor..
47 yaşında çslışmıyor..
Moralm çok bozuluyor..
Yiyip içip gezip kimseyi umruna takmıyor eşek gibi verecekler gözüyle bakıyo vermeyince de küfüre hakarete geçiyor. Iki üç haftadır eşimle bu yüzden konuşuyorsak. Eşim de para vermek istemiyordıu ama mecbur veriyo.
100 tl fazla verip taşınamam o kadar param yok diyen eşim 500 her ay annesine verecek. Ne anladımm ben o zaman bu işten? Hem iyi evde oturamayıp hem de 500 de başkasının kiraya para verince demekki bizde daha güzelinde oturabilirz.
Bende eşime ben enayi değilim o zaman en yakın zamanda bu evi taşıyacaksın dedim.
Aylardr perde istiyorum fon perde 300 tl lik bi onu alamadk ama her ay 500 verecekmişiz..
Ben çalışmıyorum iş arıyorum bulamıyorum bulunduğum şehrde iş bulmk çok zor çünkü.
Sinirlerim oynuyo. Her ay 500 ne kadar büyük para.. O paralarla neler alınır düşündükçe moralm çok bozuluyor..
Bir anne ya anne ..Elbet bir gün sizin evlatlarınızda...Iki ay sonra kaynım askerden gelecek fakat şuan kaynanam yalnız yaşıyor..
47 yaşında çslışmıyor..
Moralm çok bozuluyor..
O zaman bilemem icinizi bazı insanlar çok fena oluyor öyle biriyse haklısınız ama işten cicmis artık yapacak bişey yok yine vermek zorundaÇalışıyordu keyfi olarak işten ayrıldı..
Bizim de dolu borcumuz var ayrıca bi kere olsun halimizi sormuyor gerçekten paramz yokken para istedi yoktu gerçekten yoktu köpekler diye küfür etti bi kere veremeyince tüm vrrilenleri unutuyor
Gerçekten inanamıyorum.
Ben beni bu yaşa kadar büyüten getiren aileme ayda 500 TL yollamak isteyeceğim ve eşim olan insan buna bu şekilde tepki verecek, çıldırırım herhalde. Gerekçesi de daha güzel ev, perde falan olacak.
Sizin o başkası dediğiniz insan eşinizin annesi, farkında mısınız? İster keyfi çalışmaz, ister zorunluluktan. Demek ki olmuş zamanında bir şeyler ki kadın da en son eşek gibi vereceksiniz, demiş. Acaba o bunu diyene kadar ne krizler çıktı.
Enayi değilim demişsiniz, o parayla neler neler alınır demişsiniz, inanamıyorum.
Sanırım unuttuğunuz bir şey var, eşiniz sizinle evlenince sizle bir aile olmuş oluyor ama annesi annelikten çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?