- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Konınun derin noktslarını bilmeynce Böyle konuşmak kolay olur tabi .Yazık, sizin anneniz aynı durumda olsaydı acaba nasıl davranırdınız merak ediyorum?
Siz de bir anne olunca anlarsınız çocuk büyütmenin meşakatlerini.
Acaba kayınvalideniz çocuğunu büyütürken "bütün ihtiyaçları da bana kaldı" demiş midir?
Bir evladın görevi, annesine ve babasına gerektiğinde en iyi şekilde destek olabilmektir.
Böyle konular görünce üzülüyorum ve gerçekten gelecekten endişe ediyorum.
Nasıl bir nesil bizi bekliyor olacak acaba?
Bu tarz söylemler arasında yetişen çocukların sonu ne olacak acaba?
Valla burda bir şey yapmana gerek yok
Ama seni tınlamayıp annesine yardım eden eşini tebrik ederim :)
Hayırlı evlatmis.
Çula çaputa değil de annesine baktığı için insan gibi insanmis .
Iletirsin
Bunları-yaptiysa eger- eşinize yapmış. Eşiniz takmıyor bu kadar size ne oluyor. Ayrıca siz iş bulamazken annesi nasıl buldun.Konınun derin noktslarını bilmeynce Böyle konuşmak kolay olur tabi .
12 yaşında oğullarına al oğlum sigara iç diye ilk pketini alıp soğuk kış günlerinde kendisi Komşu Komşu gezerken çocuklrını çslışıp para getşrsin diye 13 yaşında çocuğunu kamyonla bişeyler satmak için yaylalara dağlara gönderen anne bu bahsettiğim ondan kızıyorum
Çok haklısın geçen sene çalıştığım yerde bi abla 50 yaşındaydı bulaşık yıkıyordu isteyen yapıyor birşeylerBu konuda herkes kvsever olmuş
Valla kv var kv var
Bu yaşta nasıl iş bulsun denmiş de kadın zaten var olan işinden çıkmış
Bizim yakınlarda da var teyzeler bu yaşta bankada şirkette çaycılık yapıyor çocuk bakıyor vs.
Kadın bana para vermeye mecbursunuz diyip ağzıbozuk konuşuyormuş böyle bir insan sevilmez zaten. Ben olsam işkura gider başvururum olmadı fabrikalara cv bırakırım işe girerim istediklerimi kendi paramla alırım evime. Çünkü o kv ne kadar kötü olursa olsun oğlu bakmak zorunda şu an. Sende akıl sağlığın için iş seçme gir çalış hem kafan dağılır hem de paranı kendine harcarsın.
Eminim boşanma davası açılsa hakim de bu yorumu yapar. Ön sayfalardaki yorumlara hayret etim. Evlilik müessesinin temelinde karı koca vardırEşimin annesine para vereceğim diye kızcağız iş bulmak zorunda değil. Sonuçta aile denen kavram öncelik olarak karı kocadan ibarettir. Ve eşinin rızası olmadan evin ihtiyaçlarını es geçerek eşlerin aile dışındaki kişilere yardım etmesi normal değil bence.
Iki taraf da razı ise pek tabii olabilir. Karı koca aynı evi paylaşan iki kişi artık. Kadın çalışmıyor diye eşinin maaşına karışamayacak mı yani ???
Eşimin annesine para vereceğim diye kızcağız iş bulmak zorunda değil. Sonuçta aile denen kavram öncelik olarak karı kocadan ibarettir. Ve eşinin rızası olmadan evin ihtiyaçlarını es geçerek eşlerin aile dışındaki kişilere yardım etmesi normal değil bence.
Iki taraf da razı ise pek tabii olabilir. Karı koca aynı evi paylaşan iki kişi artık. Kadın çalışmıyor diye eşinin maaşına karışamayacak mı yani ???
Gelin-kv ikisi de evde oturup,çalışmadanÇok haklısın geçen sene çalıştığım yerde bi abla 50 yaşındaydı bulaşık yıkıyordu isteyen yapıyor birşeyler
Devir eski değil ki herşey çok pahalı iki tane gencecik kadın evde oturacak adam para yetiştirecek eskidenmis onlar valla Allah yardım etsin ne diyelimGelin-kv ikisi de evde oturup,çalışmadan
rahat harcama yapmak istiyorlar.
Allah adamcağızın yardımcısı olsun.
Eşimin annesine para vereceğim diye kızcağız iş bulmak zorunda değil. Sonuçta aile denen kavram öncelik olarak karı kocadan ibarettir. Ve eşinin rızası olmadan evin ihtiyaçlarını es geçerek eşlerin aile dışındaki kişilere yardım etmesi normal değil bence.
Peki senin fikrin ne. Eşin napsın annesini geliride yetmiyorsa istiyorsa eşin napsinIki ay sonra kaynım askerden gelecek fakat şuan kaynanam yalnız yaşıyor..
47 yaşında çslışmıyor..
Ev kirası faturaları el harçlığı kişisel ihtiyaçları herşeyi bize kaldı..
Moralm çok bozuluyor..
Yiyip içip gezip kimseyi umruna takmıyor eşek gibi verecekler gözüyle bakıyo vermeyince de küfüre hakarete geçiyor. Iki üç haftadır eşimle bu yüzden konuşuyorsak. Eşim de para vermek istemiyordıu ama mecbur veriyo.
Kardeşiyle aylık 500 er anlaşmşlar.
100 tl fazla verip taşınamam o kadar param yok diyen eşim 500 her ay annesine verecek. Ne anladımm ben o zaman bu işten? Hem iyi evde oturamayıp hem de 500 de başkasının kiraya para verince demekki bizde daha güzelinde oturabilirz.
Bende eşime ben enayi değilim o zaman en yakın zamanda bu evi taşıyacaksın dedim.
Aylardr perde istiyorum fon perde 300 tl lik bi onu alamadk ama her ay 500 verecekmişiz..
Ben çalışmıyorum iş arıyorum bulamıyorum bulunduğum şehrde iş bulmk çok zor çünkü.
Sinirlerim oynuyo. Her ay 500 ne kadar büyük para.. O paralarla neler alınır düşündükçe moralm çok bozuluyor..
Ne olacak böyle ya.. Dğşünmemem gerek giden gidecek malesef.......
Askerde ki kayni bakıyormus annesine....o askerde olduğu için de evin masrafını sırtlayan yok...anladığım kadarıyla 3 oğlu var KV nin ve ikisi evli biri bekar.Sansli kadinmis ...ben anlmadım. sadece 2 ay 500 lira verilecek öyle mi? e tamam sıkın dişinizi.
ama anlamadım kayınbiraderin askerden gelmesi ne alaka.
Senin yerinde olsam hayatta çalışmam Bir de para kazanıp da onları mı besleyeceğimIki ay sonra kaynım askerden gelecek fakat şuan kaynanam yalnız yaşıyor..
47 yaşında çslışmıyor..
Ev kirası faturaları el harçlığı kişisel ihtiyaçları herşeyi bize kaldı..
Moralm çok bozuluyor..
Yiyip içip gezip kimseyi umruna takmıyor eşek gibi verecekler gözüyle bakıyo vermeyince de küfüre hakarete geçiyor. Iki üç haftadır eşimle bu yüzden konuşuyorsak. Eşim de para vermek istemiyordıu ama mecbur veriyo.
Kardeşiyle aylık 500 er anlaşmşlar.
100 tl fazla verip taşınamam o kadar param yok diyen eşim 500 her ay annesine verecek. Ne anladımm ben o zaman bu işten? Hem iyi evde oturamayıp hem de 500 de başkasının kiraya para verince demekki bizde daha güzelinde oturabilirz.
Bende eşime ben enayi değilim o zaman en yakın zamanda bu evi taşıyacaksın dedim.
Aylardr perde istiyorum fon perde 300 tl lik bi onu alamadk ama her ay 500 verecekmişiz..
Ben çalışmıyorum iş arıyorum bulamıyorum bulunduğum şehrde iş bulmk çok zor çünkü.
Sinirlerim oynuyo. Her ay 500 ne kadar büyük para.. O paralarla neler alınır düşündükçe moralm çok bozuluyor..
Ne olacak böyle ya.. Dğşünmemem gerek giden gidecek malesef.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?