Ne anlamı kaldı...

Konınun derin noktslarını bilmeynce Böyle konuşmak kolay olur tabi .
12 yaşında oğullarına al oğlum sigara iç diye ilk pketini alıp soğuk kış günlerinde kendisi Komşu Komşu gezerken çocuklrını çslışıp para getşrsin diye 13 yaşında çocuğunu kamyonla bişeyler satmak için yaylalara dağlara gönderen anne bu bahsettiğim ondan kızıyorum

Valla burda bir şey yapmana gerek yok
Ama seni tınlamayıp annesine yardım eden eşini tebrik ederim :)
Hayırlı evlatmis.
Çula çaputa değil de annesine baktığı için insan gibi insanmis .
Iletirsin

Tahrik etmek için amma yırtındın canım bu kadar zorlamasaydın kendini baya baya takipçimsin ay sağol..

Bunları-yaptiysa eger- eşinize yapmış. Eşiniz takmıyor bu kadar size ne oluyor. Ayrıca siz iş bulamazken annesi nasıl buldun.

Kendi açından baktığında haklı olabilirsin fakat kendini esinin yerine koy sen onun yerinde olsan ne yapardın? Annenin parasız kalmasına gönlün razı olur muydu?
Bu arada k.v nın sigortası babadan eşten kalma emekli maaşı yokmu?yani durumu ne iş hayatı yok mu çocukları mi bakacak hep düşünce nedir anlamadım? Evlat annesine bakmalı tamam ama ben genç yaşta bu kadar hazirciliga karşıyım yani evlatları para versede kendi biseyler yapmalı

Bu konuda herkes kvsever olmuş
Valla kv var kv var
Bu yaşta nasıl iş bulsun denmiş de kadın zaten var olan işinden çıkmış
Bizim yakınlarda da var teyzeler bu yaşta bankada şirkette çaycılık yapıyor çocuk bakıyor vs.
Kadın bana para vermeye mecbursunuz diyip ağzıbozuk konuşuyormuş böyle bir insan sevilmez zaten. Ben olsam işkura gider başvururum olmadı fabrikalara cv bırakırım işe girerim istediklerimi kendi paramla alırım evime. Çünkü o kv ne kadar kötü olursa olsun oğlu bakmak zorunda şu an. Sende akıl sağlığın için iş seçme gir çalış hem kafan dağılır hem de paranı kendine harcarsın.

Çok haklısın geçen sene çalıştığım yerde bi abla 50 yaşındaydı bulaşık yıkıyordu isteyen yapıyor birşeyler

Eşimin annesine para vereceğim diye kızcağız iş bulmak zorunda değil. Sonuçta aile denen kavram öncelik olarak karı kocadan ibarettir. Ve eşinin rızası olmadan evin ihtiyaçlarını es geçerek eşlerin aile dışındaki kişilere yardım etmesi normal değil bence.
Iki taraf da razı ise pek tabii olabilir. Karı koca aynı evi paylaşan iki kişi artık. Kadın çalışmıyor diye eşinin maaşına karışamayacak mı yani ???

Eminim boşanma davası açılsa hakim de bu yorumu yapar. Ön sayfalardaki yorumlara hayret etim. Evlilik müessesinin temelinde karı koca vardır

Valla ben 5 kurusu bir araya getirip te eve sokamayan kadınların
Yok anana vermiceksin
Yok babana vermiceksin diye konuşmalarına hayretle bakıyorum.
Kazanmadigin parada nasıl hak sahibi oluyorsun yani .
Isin kolayı bu
Çalışmak zor tabi..
Gri eşofman i altına cekip popo büyütecek bu kafadaki insanlar :))))

Çok haklısın geçen sene çalıştığım yerde bi abla 50 yaşındaydı bulaşık yıkıyordu isteyen yapıyor birşeyler
Gelin-kv ikisi de evde oturup,çalışmadan
rahat harcama yapmak istiyorlar.
Allah adamcağızın yardımcısı olsun.

Gelin-kv ikisi de evde oturup,çalışmadan
rahat harcama yapmak istiyorlar.
Allah adamcağızın yardımcısı olsun.
Devir eski değil ki herşey çok pahalı iki tane gencecik kadın evde oturacak adam para yetiştirecek eskidenmis onlar valla Allah yardım etsin ne diyelim

Konu sahibine ben hak verdim açıkçası..sin çare olmalı evlattan para istemek..evladın zaten durumu olsa istetmeden verir düşüncesindeyim..isteyince sanki iyi niyeti de kalmıyor büyüklerin..konu sahibinin isteklerini göz ardı edip, annesi için harcaması hoş değil..ikisinin de bi şekilde gönlü olmalı..eşinin gönlü olmadan verdiği paranın hayrı olur mu, bunu da düşünmeli eşler ya da parayı eğilip büzülmeden hakkıymış gibi alan büyükler..

ben anlmadım. sadece 2 ay 500 lira verilecek öyle mi? e tamam sıkın dişinizi.
ama anlamadım kayınbiraderin askerden gelmesi ne alaka.

Evin ihtiyacını es geçmek denmiş de fon perde olmayınca da oluyor

Ne kadardır evliler bilmiyorum ama yokmuş fon perdeleri bu sürede bir sıkıntı yaşanmamış

Zorunlu ihtiyaç değil ki bu

Kadının hiçbir geliri yokmuş ayrıca askerdeki kardeşe de göndermek lazım para

Peki senin fikrin ne. Eşin napsın annesini geliride yetmiyorsa istiyorsa eşin napsin

Yorumlara çok şaşırdım ya
Kız kendi evi için perde alacakken bütçe ayırmayan adam annesini neden her ay maaşa bağlasın ?
Bunu yapıyor ise karısından da parayı kısmamalı

Ya anneye 1000 tl verilmez mi ? Gerçekten soruyorum valla icim aciyor bazi konularda, evet ayri bir yuva ama anne buda atsin mi ne yapsın

ben anlmadım. sadece 2 ay 500 lira verilecek öyle mi? e tamam sıkın dişinizi.
ama anlamadım kayınbiraderin askerden gelmesi ne alaka.
Askerde ki kayni bakıyormus annesine....o askerde olduğu için de evin masrafını sırtlayan yok...anladığım kadarıyla 3 oğlu var KV nin ve ikisi evli biri bekar.Sansli kadinmis ...

Reactions: KV_
Senin yerinde olsam hayatta çalışmam Bir de para kazanıp da onları mı besleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…