- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
Breeeh. Valla kime ne diye çemkireceksin ki? Sen annenin babanın yüreğini ferahlat yeter, gerekli carlamayı onlar yapsın boşver.
O değilde şaka yollu eşine de söyle, yengem bizi boşamış zaaa falan diye, senden duysun. Yarın onu da arayıp böyle yaparlarsa kavga çıkabilir.
Yenge muhatap alınacak bir tip değil, burdan bile anlaşıldı. Amcanız deseniz ne yapabilir, ağzını bantlayacak hali yok karısının. Bir de körle yatan şaşı kalkarmış, amcanız da hafiften ona benzemiş olabilir, direk gidip babanızla konuşmasından öyle sezdim.
En güzeli, kendi anne babanızı ikna etmek. Yengenizin daha önce de böyle hareketlerine şahit olmuşlardır eminim. Onları hatırlayıp size hak verirler bence.
Günaydın kızlar
Dün akşam annem beni aradı ağlayarak, korktum ne oldu anne dedim. Sen boşanıyormuşsun! neden derdini bana anlatmıyorsun diye kadın nasıl ağlıyor. Bir sakin ol anne ne boşanması dedim başlattı anlatmaya
Amcamın karısı olan şahıs ortalık karıştırmaya bayılır. Geçen ay kuzenimin düğününde yengemler kapı önüne çıktı sigara içmeye ben de yanlarına gittim. "ayy bana da versenize sıkıldım baya" dedim. Yengem sen içiyor musun dedi. "arada yenge dedim günde 2-3 tane ya içerim ya içmem." -"evlilik nasıl gidiyor" diyo sordu. Ben de bildiniz gibi çalıştıktan sonra daha iyi oldu kafam rahat tarzında şeyler söyledim.
Ya sen kafan nasıl çalışan bir insansın ki koşa koşa amcama git "Bujjü çok dertli sigara başlamış o kızın sonu boşanma, bizden saklıyorlar. Biz aile değil miyiz" tarzında saçmalamış. Ee amcamda babama gidip anlatıyor tabi.. Şuan hiçbir problem olmamasına rağmen kadın beni boşadı. Aile ayağa kalmış resmen büyük babamlara kadar gitmiş..
Annemle babam inanmasalar da içlerine şüphe kalmış tabii gerçekten derdin mi var diye kadın ağlıyor..
Ya ben ne yapayım arkadaşlar. Amcamla mı konuşayım karın ortalığı karıştırdı diye yoksa direkt yengeme mi çemkireyim
Vay be boşanıyorsun da haberin mi yokmuşŞaka bir yana ortalığı ayağa kaldırmaktan hoşlanan bir yengen var sanırım. Artık o etraftayken daha temkinli davranırsın. Annenlere de durumu izah edersen emin ol ki onlar senin yerine yengene gereken hesabı sorarlar.
ayy annene kıyamam yaa kadını nasıl üzmüşler, millet böyle işte canım her lafın her hareketin altında bir şey arıyor malesef
Günaydın kızlar
Dün akşam annem beni aradı ağlayarak, korktum ne oldu anne dedim. Sen boşanıyormuşsun! neden derdini bana anlatmıyorsun diye kadın nasıl ağlıyor. Bir sakin ol anne ne boşanması dedim başlattı anlatmaya
Amcamın karısı olan şahıs ortalık karıştırmaya bayılır. Geçen ay kuzenimin düğününde yengemler kapı önüne çıktı sigara içmeye ben de yanlarına gittim. "ayy bana da versenize sıkıldım baya" dedim. Yengem sen içiyor musun dedi. "arada yenge dedim günde 2-3 tane ya içerim ya içmem." -"evlilik nasıl gidiyor" diyo sordu. Ben de bildiniz gibi çalıştıktan sonra daha iyi oldu kafam rahat tarzında şeyler söyledim.
Ya sen kafan nasıl çalışan bir insansın ki koşa koşa amcama git "Bujjü çok dertli sigara başlamış o kızın sonu boşanma, bizden saklıyorlar. Biz aile değil miyiz" tarzında saçmalamış. Ee amcamda babama gidip anlatıyor tabi.. Şuan hiçbir problem olmamasına rağmen kadın beni boşadı. Aile ayağa kalmış resmen büyük babamlara kadar gitmiş..
Annemle babam inanmasalar da içlerine şüphe kalmış tabii gerçekten derdin mi var diye kadın ağlıyor..
Ya ben ne yapayım arkadaşlar. Amcamla mı konuşayım karın ortalığı karıştırdı diye yoksa direkt yengeme mi çemkireyim
en büyük tekme ailenden sülalenden gelir canım,uzakta aramamak gerekir. nasıl fesat bir yenge bu yaaa allah aşkına....amcanda aynı kaarısı gibi olmuş ki gidip babana yetiştirmiş,saygısız insanlar. eşine durumu anlat bir an evvel bence,ailenede açıklama yap yazık üzülmüş kadıncaaaz okadar....pisss yengeee
her aılede vardır boyle abartmayı seven ınsanlar
sen esıne saka yollu soyle bıde annenın ıcını ferahlat yeterlı
bı gun yengenle karsılastıgınızda nasılsın dıye sorarsa
ay senle konusulmaz ıyıyım dememe bıle kotu dıye laf cıkarıyorsun de
bosver
Ben böyle insanları hemen siliveriyorum defterden
Şimdiye kadar eşimin amcası yengesi ve benim teyzemi sildim gitti
Aaaaa boşanıyosun ve en son bizimmi haberimiz oluyo çok gücendik bujjuu.
Yengenize çemkirmenizi öneririm bence bir daha adınızı ağzına alırken 2 kere düşünmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?