- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
Amann evlerden ırak 7 mahalleyi birbirine katacak hatun.
Annene üzüldüm kıyamam ya anne yüreği nasıl üzmüş kadını
Siz ne yaparsınız bilmiyorum. Ben olsam hiç çemkirmeden çok sakin nötr bir şekilde "Hakkımda yalan haber yayılmasına ve canımın çok fazla sıkılmasına sebep oldunuz. Bu yaptığınız kanunen suç. Şu an size rahatsızlığımı bildiriyorum. Bir daha buna benzer bir şey olursa kanuni yollara başvurup hakkımı arayacağımı bildiririm. Ad Soyad" şeklinde bir mesaj gönderirdim. Can sıkıcı bir şey yazarsa da "hala canımı sıkmaya devam ediyorsunuz. Buna devam ederseniz kanuni yollara başvuracağımı yazmıştım. Bir daha canımı sıkacak mesaj atmayın. Ben cevap yazmayacağım" yazardım. Sonra da sadece merhaba merhaba devam ederdim.
İnsanlar ıssız adada değil, toplum içinde yaşıyorlarsa toplumun kurallarına uymak zorundalar. Insanların canını yok yere sıkmaya hakları yok. Sıkarlarsa da sonuçlarına katlanacaklar. "Ortalığı karıştırayım da heyecan olsun, hareket olsun, sonra bana bir şey olmaz zaten" Yok öyle. Bir şey yaptın mı sonuçlarına katlanacaksın.
Geçmiş olsun. Negatif enerjiden uzak bir hayat ve mutluluklar dilerim.
Kotu olmayan haberlerde tez duyulurmus desene :) dogruluk payi hic yok ama kotu bir durum ya hemencecik konusulmus ulasmasi gereken yere ulasmis :)
Ailenin icini ferahlat canim, o kadininda soylediklerine kulak asmasinlar.
Sanki derdin olsa ilk gidip o kadina anlatacakmissin gibi :)
Önce bi herkesin icini ferahlat öyle birsey olmadigini söyle. Bundan sonra da konusurken ne söyledigine dikkat et. Herkes istedigi gibi anlayip baska yerlere cekiyor. Eger ki olurda esinle bi sorunun olursa böyle ulu orta kafam daginik fln deme. Kimsenin bilmesine gerek yok. Kimseye firsat verme. Millet hep acigini ariyor. Bi ciddi problemin olursa da git direk annenle konus.
Annenin bunu bilmesi gerek , hani kizim bir derdi olsa her konuda ilk gelir bana anlatir bana anlatmazsada kimseyle paylasmaz demesi lazim..Haklısın valla canım.
Derdi bırak artık güzel haberlerimi bile ona söylemem kii mutlu olsam yenge hanım buna daha çok bozulur. Dedikodu yapacak malzeme vermedim eline diye
Günaydın kızlar
Dün akşam annem beni aradı ağlayarak, korktum ne oldu anne dedim. Sen boşanıyormuşsun! neden derdini bana anlatmıyorsun diye kadın nasıl ağlıyor. Bir sakin ol anne ne boşanması dedim başlattı anlatmaya
Amcamın karısı olan şahıs ortalık karıştırmaya bayılır. Geçen ay kuzenimin düğününde yengemler kapı önüne çıktı sigara içmeye ben de yanlarına gittim. "ayy bana da versenize sıkıldım baya" dedim. Yengem sen içiyor musun dedi. "arada yenge dedim günde 2-3 tane ya içerim ya içmem." -"evlilik nasıl gidiyor" diyo sordu. Ben de bildiniz gibi çalıştıktan sonra daha iyi oldu kafam rahat tarzında şeyler söyledim.
Ya sen kafan nasıl çalışan bir insansın ki koşa koşa amcama git "Bujjü çok dertli sigara başlamış o kızın sonu boşanma, bizden saklıyorlar. Biz aile değil miyiz" tarzında saçmalamış. Ee amcamda babama gidip anlatıyor tabi.. Şuan hiçbir problem olmamasına rağmen kadın beni boşadı. Aile ayağa kalmış resmen büyük babamlara kadar gitmiş..
Annemle babam inanmasalar da içlerine şüphe kalmış tabii gerçekten derdin mi var diye kadın ağlıyor..
Ya ben ne yapayım arkadaşlar. Amcamla mı konuşayım karın ortalığı karıştırdı diye yoksa direkt yengeme mi çemkireyim
Sorunlarımı anneme bile söylemem ki hem önemsiz şeyler hem de uzakta oturuyorum ne diye aklı bende kalsın?
Ama insanlar bunu israk edemiyorlar her ne kadar 40 yaşına merdiven dayamış olsalarda..
Annenin bunu bilmesi gerek , hani kizim bir derdi olsa her konuda ilk gelir bana anlatir bana anlatmazsada kimseyle paylasmaz demesi lazim..
Sen malzeme vermesende o yaratmis haha :) aman canim Allah bozmasin masallah evliligine..
Ynegen sen boşansan mutlu olacak herhalde...öyle bi hava sezdim sanki.
Böyle tipler vardır ağzını arar dururlar, kendi içlerinden geçtiği gibi fesatlıkları ile yorumlarlar, çarpıtarak sizin hç aklınızdan geçmeyen bir şey çıkartırlar ortaya...
Bence herkesin içinde deyin ki "Yenge çok üzülmüşsün biliyorum ama üzülme sakın biz eşimle gayet de mutluyuz, sen yanlış anlamışsın" Ya da face de birkaç resim paylaşım mutlu olduğunuza dair...laf sokarak.
çalışmazken sorunlarınızmı vardıki, böyle ortalığı karıştırmış blender mübarek evlerdn uzak
Dogru olanda bu zaten. Söylenmemesi gerekir ev icinde ki problemler. Kendi aranizda cözmeye calismalisiniz olmayinca da aile devreye girer. Ama burda ki hataniz bence yengenin yaninda ki kurmus oldugun cümleler. Direk baska yerlere cekmis. Milletin agzi torba degilki büzesin.. Firsati vermiceksin en bastan. Yengeler de cok fena oluyor beeee
Gelismeleri bekliyorum esine mutlaka soyle. Adam yanlis anlar sonra esim beni bosamak istiyo da bana soylememis gitmis tum sulalesine soylemis diye. Bence bilsin yengenin ne mal oldugunu. İlerde cikicak baska dedikodulara karsi 'yengen zaten bosbogazin teki ben sana inanirim' desin. Cephe alsin nolcak. Kurtulursun yengene gidip gelmekten
Hem de ne fena!
Ben ne bileyim lafı böyle dolandıracağını..
25 senelik yengem sonuçta elinde büyümüşüm bu ne fesatlık ya.. insan üzülüyor
Bence eşine durumu anlatmalısın. Eğer anne babanızla aynı şehirdeysen yarın eşinle birlikte el öpmeye gönül almaya gidin. Sizi birlikte mutlu olduğunuzu görünce içlerindeki şüphe de kalkacaktır diye düşünüyorum ben.
Yenge olayını da pek sallamayın. Her ailede var bir tane malesef (evlerden ırak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?