Ne biçim yenge bu..

söylediklerin mantıklı fakat aile içi çok ağır şeyler de getirebilir :)
Çok teşekkür ederim canım

Önce bi herkesin icini ferahlat öyle birsey olmadigini söyle. Bundan sonra da konusurken ne söyledigine dikkat et. Herkes istedigi gibi anlayip baska yerlere cekiyor. Eger ki olurda esinle bi sorunun olursa böyle ulu orta kafam daginik fln deme. Kimsenin bilmesine gerek yok. Kimseye firsat verme. Millet hep acigini ariyor. Bi ciddi problemin olursa da git direk annenle konus.

Kotu olmayan haberlerde tez duyulurmus desene :) dogruluk payi hic yok ama kotu bir durum ya hemencecik konusulmus ulasmasi gereken yere ulasmis :)

Ailenin icini ferahlat canim, o kadininda soylediklerine kulak asmasinlar.

Sanki derdin olsa ilk gidip o kadina anlatacakmissin gibi :)

Haklısın valla canım.
Derdi bırak artık güzel haberlerimi bile ona söylemem kii mutlu olsam yenge hanım buna daha çok bozulur. Dedikodu yapacak malzeme vermedim eline diye

Sorunlarımı anneme bile söylemem ki hem önemsiz şeyler hem de uzakta oturuyorum ne diye aklı bende kalsın?
Ama insanlar bunu israk edemiyorlar her ne kadar 40 yaşına merdiven dayamış olsalarda..

Haklısın valla canım.
Derdi bırak artık güzel haberlerimi bile ona söylemem kii mutlu olsam yenge hanım buna daha çok bozulur. Dedikodu yapacak malzeme vermedim eline diye
Annenin bunu bilmesi gerek , hani kizim bir derdi olsa her konuda ilk gelir bana anlatir bana anlatmazsada kimseyle paylasmaz demesi lazim..

Sen malzeme vermesende o yaratmis haha :) aman canim Allah bozmasin masallah evliligine..

Ynegen sen boşansan mutlu olacak herhalde...öyle bi hava sezdim sanki.
Böyle tipler vardır ağzını arar dururlar, kendi içlerinden geçtiği gibi fesatlıkları ile yorumlarlar, çarpıtarak sizin hç aklınızdan geçmeyen bir şey çıkartırlar ortaya...
Bence herkesin içinde deyin ki "Yenge çok üzülmüşsün biliyorum ama üzülme sakın biz eşimle gayet de mutluyuz, sen yanlış anlamışsın" Ya da face de birkaç resim paylaşım mutlu olduğunuza dair...laf sokarak.

çalışmazken sorunlarınızmı vardıki, böyle ortalığı karıştırmış blender mübarek evlerdn uzak

Sorunlarımı anneme bile söylemem ki hem önemsiz şeyler hem de uzakta oturuyorum ne diye aklı bende kalsın?
Ama insanlar bunu israk edemiyorlar her ne kadar 40 yaşına merdiven dayamış olsalarda..

Dogru olanda bu zaten. Söylenmemesi gerekir ev icinde ki problemler. Kendi aranizda cözmeye calismalisiniz olmayinca da aile devreye girer. Ama burda ki hataniz bence yengenin yaninda ki kurmus oldugun cümleler. Direk baska yerlere cekmis. Milletin agzi torba degilki büzesin.. Firsati vermiceksin en bastan. Yengeler de cok fena oluyor beeee

Annenin bunu bilmesi gerek , hani kizim bir derdi olsa her konuda ilk gelir bana anlatir bana anlatmazsada kimseyle paylasmaz demesi lazim..

Sen malzeme vermesende o yaratmis haha :) aman canim Allah bozmasin masallah evliligine..

Annem zaten bir sorunu yok onu nerden çıkardın deyince sana söylememiş olabilir ama kızın sigaraya başladı demiş tekrardan annemde ben de içiyorum bir derdim yok çok şükür diyince susmuş tekrar.
Ona belli etmemiş annem daha fazla malzeme vermemk için ama direkt eve geçip, çeşmeleri açmış :)

Amin arkadaşım, çok teşekkürler

Bu kadar düşünme aç telefon yengene ne yapmaya çalıştığını sor. Durduk yerden insanları üzdüklerini söyle.

İnstagram facebook zaten hep fotoğraflarımızla dolu :) daha ne yapalım ayol

Gelismeleri bekliyorum esine mutlaka soyle. Adam yanlis anlar sonra esim beni bosamak istiyo da bana soylememis gitmis tum sulalesine soylemis diye. Bence bilsin yengenin ne mal oldugunu. İlerde cikicak baska dedikodulara karsi 'yengen zaten bosbogazin teki ben sana inanirim' desin. Cephe alsin nolcak. Kurtulursun yengene gidip gelmekten

Hem de ne fena!
Ben ne bileyim lafı böyle dolandıracağını..
25 senelik yengem sonuçta elinde büyümüşüm bu ne fesatlık ya.. insan üzülüyor

Akşam mutlaka söyleyeceğim zaten. Şöyle şöyle lafları değiştirmiş sana bir şey demezler de yarın öbür gün duyarsan diye diyorum falan dicem işte.

Hem de ne fena!
Ben ne bileyim lafı böyle dolandıracağını..
25 senelik yengem sonuçta elinde büyümüşüm bu ne fesatlık ya.. insan üzülüyor

Vay canina o zaman seni de anliyorum yani.. Elinde büyümüssün samimiyetine güvenmissin haliyle. Nerden bilecektin kücücük birseyi dönderip kivittirip yayacagini.. Allah böylelerinden korusun hepimizi.

Bence eşine durumu anlatmalısın. Eğer anne babanızla aynı şehirdeysen yarın eşinle birlikte el öpmeye gönül almaya gidin. Sizi birlikte mutlu olduğunuzu görünce içlerindeki şüphe de kalkacaktır diye düşünüyorum ben.
Yenge olayını da pek sallamayın. Her ailede var bir tane malesef (evlerden ırak )

Haklısın yarın izinimizde gitmeyi düşünüyorum.
Tabii önce akşam eşimle konuşayım da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…