Ne biçim yenge bu..

Vay canina o zaman seni de anliyorum yani.. Elinde büyümüssün samimiyetine güvenmissin haliyle. Nerden bilecektin kücücük birseyi dönderip kivittirip yayacagini.. Allah böylelerinden korusun hepimizi.

Ya hadi onu geçtim de amcam ya amca baba yarısı..
Hiç mi düşünmüyorsun bu insanlar yıkılır.. Onunda 2 tane evladı var..
Ne diyebilirim ki.

Elune ye katılıyorum..
Annemin bi lafı var hala tete vur g..... Cnm biraz argo kaçıyo ama napıyım tutamadım kendimi sen annene babana bak canım boşver on sene önce eşimle dükkan açtık gece gündüz çalışıyoduk kızıma babanesi bakıyodu kimse bizi görmüyo diye dedikodu almış yürümüş yok ayrılmışı kimseye demiyomuşuz kocam ist dışındaymışta kıza yazıkmış babane bakıyomuş muş derler anacım derler bu dedikoducu milleti seni her duruma sokar bence tak kocanı koluna herkez kendi yoluna....
Oooh sefaan olsun

Yok artıkk millet kafayı yemiş..
Birlikte görünsek boşanıyoruz, görülmesek ayrılmışlar. Saçmalığa bak..

amcanı ara ilk olarak olayı anlat sonra yengene cemkir bence:)

Milletin hiç işi gücü yok. Allah işsiz bırakmasın ne diyeyim :)

Ben olsam bir bir değil toplu ortamda gerekenleri söylerim.
Bozulması gereken herkese ulaşsın

ben olsam sinirden direkt yengemi arardım ve ağzına .... kız yenge sen benden ne istiyon ne uyduruyosun kıskanıyomusun fesatlık çıkarma ,annemi babamı üzmeye hakkın yok ,aklını başına devşir ,kocamla aram bozuk değil,ama seninle bozuk olur,kendine gel benim canımı sıkma derdim.kesin
Ha birde seninle akran onun kızı falan varsa kıskanıyordur emin ol!

ben olsam dırek yengeme arayıp HAYIRDIR HACI derdım :)))

Yok kız oğlu var 20 yaşında. Onunla da beni kıyaslayacak hali yoktur herhalde

Nişanlıyım evde. .
Telefon çaldı. .
Annem açtı. .
-"yenge nasılsın? "
-iyiyim sen nasılsın?
-"ya kız nişanlısıyla kaçtı mı ?"
-yoo çocuk yanımda oturuyoruz. .

İnsanlar çok enteresan. .
Kıskançlık. .

Ay güldüm valla kusura bakmayın kadın ağır manyak bence ailenizin içini ferahlatın sonrada amcanıza söyleyin. Yuh yani

Cahil kadın ...

Annemi ikna edene kadar canım çıktı zaten.
Eve gidince de eşime söylicem. Çünkü kulağına gelicek bu...
ben boşandığım zaman zaten muhattap olmadığım ve konuşmadığımız yenge ve amca bozuntuları arkamdan atıp tutmuşlar bir sürü millete laf vermiş boş yere.ben bunu duydum mu,babam zor tuttu mecbur peşime düşüp geldi,dayandım kapılarına hak ettikleri ağızda hak ettikleri cümlelerle çıngar çıkardım hatta mahkemeye verdim şikayetçi oldum.... asla tahammülüm yok bunlara heleki akraba ise. tavrıını koy tatlım bir iki derken yuzsuzlukle canını yakarlar. ama eşinede cok açıkca anlatma bir gün ufak tartışmanız olur ona koz verme. erkekler belli olmuyor biliyorsun. ne kadar kötü olsa da yengenın yaptığını koz olarak kullanabıleceğini unutmadan,senin sülalen böyle zaten demesine fırsat vermeden açıklama yap

Bence ailenin büyüklerin toplandığı bi ortamda esinle yan yana otur. İyi olduğunuzu göster. Sonra da herkezin içinde sen boyle demisin tarzı bi kaç laf sok. Simdi gidip yengene söylesen veya amcana. Aralarında kalır. Kalkıp yengen rezil oldgunu anlatmaz. Bence bu. Seni çok iyi anlıyorum çünkü benim bi yenge sorunlu. Çocuklarıyla birlikte laf çıkarıyor fırsat kolluyorlar.

Hani unluler hakkinda yalan haber yaparlar , ona benzemis. Esine söyle bence. Millete gidip ondan dert yanmissin gibi anlamasin

Dedikodu kimden çıktıysa onu aramanız gerekir.
Ancak size tavsiyem amcanızın evde olduğu bir zaman arayın. Hatta amcanızın telefonundan arayın.
Kırgınlığınızı dile getirin. Onunla konuşunca bundan sonra iki kez düşünmeniz gerektiğini söyleyin.

Bence eşinize söylemeyin.. Kulağına giderse evet oyle bir yanlış anlaşılma olmuş , basit birşey. Çözüldü dersiniz.
Şimdi durduk yere gerek yok aileye tepki toplamaya.

Bir sigara içişinizden bunu mu çıkardı yengeniz
Pes valla ya
Ben olsam yengeye çemkirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…