- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
Vay canina o zaman seni de anliyorum yani.. Elinde büyümüssün samimiyetine güvenmissin haliyle. Nerden bilecektin kücücük birseyi dönderip kivittirip yayacagini.. Allah böylelerinden korusun hepimizi.
Elune ye katılıyorum..Günaydın kızlar
Dün akşam annem beni aradı ağlayarak, korktum ne oldu anne dedim. Sen boşanıyormuşsun! neden derdini bana anlatmıyorsun diye kadın nasıl ağlıyor. Bir sakin ol anne ne boşanması dedim başlattı anlatmaya
Amcamın karısı olan şahıs ortalık karıştırmaya bayılır. Geçen ay kuzenimin düğününde yengemler kapı önüne çıktı sigara içmeye ben de yanlarına gittim. "ayy bana da versenize sıkıldım baya" dedim. Yengem sen içiyor musun dedi. "arada yenge dedim günde 2-3 tane ya içerim ya içmem." -"evlilik nasıl gidiyor" diyo sordu. Ben de bildiniz gibi çalıştıktan sonra daha iyi oldu kafam rahat tarzında şeyler söyledim.
Ya sen kafan nasıl çalışan bir insansın ki koşa koşa amcama git "Bujjü çok dertli sigara başlamış o kızın sonu boşanma, bizden saklıyorlar. Biz aile değil miyiz" tarzında saçmalamış. Ee amcamda babama gidip anlatıyor tabi.. Şuan hiçbir problem olmamasına rağmen kadın beni boşadı. Aile ayağa kalmış resmen büyük babamlara kadar gitmiş..
Annemle babam inanmasalar da içlerine şüphe kalmış tabii gerçekten derdin mi var diye kadın ağlıyor..
Ya ben ne yapayım arkadaşlar. Amcamla mı konuşayım karın ortalığı karıştırdı diye yoksa direkt yengeme mi çemkireyim
Elune ye katılıyorum..
Annemin bi lafı var hala tete vur g..... Cnm biraz argo kaçıyo ama napıyım tutamadım kendimi sen annene babana bak canım boşver on sene önce eşimle dükkan açtık gece gündüz çalışıyoduk kızıma babanesi bakıyodu kimse bizi görmüyo diye dedikodu almış yürümüş yok ayrılmışı kimseye demiyomuşuz kocam ist dışındaymışta kıza yazıkmış babane bakıyomuş muş derler anacım derler bu dedikoducu milleti seni her duruma sokar bence tak kocanı koluna herkez kendi yoluna....
Oooh sefaan olsun
amcanı ara ilk olarak olayı anlat sonra yengene cemkir bence:)Günaydın kızlar
Dün akşam annem beni aradı ağlayarak, korktum ne oldu anne dedim. Sen boşanıyormuşsun! neden derdini bana anlatmıyorsun diye kadın nasıl ağlıyor. Bir sakin ol anne ne boşanması dedim başlattı anlatmaya
Amcamın karısı olan şahıs ortalık karıştırmaya bayılır. Geçen ay kuzenimin düğününde yengemler kapı önüne çıktı sigara içmeye ben de yanlarına gittim. "ayy bana da versenize sıkıldım baya" dedim. Yengem sen içiyor musun dedi. "arada yenge dedim günde 2-3 tane ya içerim ya içmem." -"evlilik nasıl gidiyor" diyo sordu. Ben de bildiniz gibi çalıştıktan sonra daha iyi oldu kafam rahat tarzında şeyler söyledim.
Ya sen kafan nasıl çalışan bir insansın ki koşa koşa amcama git "Bujjü çok dertli sigara başlamış o kızın sonu boşanma, bizden saklıyorlar. Biz aile değil miyiz" tarzında saçmalamış. Ee amcamda babama gidip anlatıyor tabi.. Şuan hiçbir problem olmamasına rağmen kadın beni boşadı. Aile ayağa kalmış resmen büyük babamlara kadar gitmiş..
Annemle babam inanmasalar da içlerine şüphe kalmış tabii gerçekten derdin mi var diye kadın ağlıyor..
Ya ben ne yapayım arkadaşlar. Amcamla mı konuşayım karın ortalığı karıştırdı diye yoksa direkt yengeme mi çemkireyim
ben olsam dırek yengeme arayıp HAYIRDIR HACI derdım :)))
ben olsam sinirden direkt yengemi arardım ve ağzına .... kız yenge sen benden ne istiyon ne uyduruyosun kıskanıyomusun fesatlık çıkarma ,annemi babamı üzmeye hakkın yok ,aklını başına devşir ,kocamla aram bozuk değil,ama seninle bozuk olur,kendine gel benim canımı sıkma derdim.kesin
Ha birde seninle akran onun kızı falan varsa kıskanıyordur emin ol!
Cahil kadın ...Günaydın kızlar
ben boşandığım zaman zaten muhattap olmadığım ve konuşmadığımız yenge ve amca bozuntuları arkamdan atıp tutmuşlar bir sürü millete laf vermiş boş yere.ben bunu duydum mu,babam zor tuttu mecbur peşime düşüp geldi,dayandım kapılarına hak ettikleri ağızda hak ettikleri cümlelerle çıngar çıkardım hatta mahkemeye verdim şikayetçi oldum.... asla tahammülüm yok bunlara heleki akraba ise. tavrıını koy tatlım bir iki derken yuzsuzlukle canını yakarlar. ama eşinede cok açıkca anlatma bir gün ufak tartışmanız olur ona koz verme. erkekler belli olmuyor biliyorsun. ne kadar kötü olsa da yengenın yaptığını koz olarak kullanabıleceğini unutmadan,senin sülalen böyle zaten demesine fırsat vermeden açıklama yapAnnemi ikna edene kadar canım çıktı zaten.
Eve gidince de eşime söylicem. Çünkü kulağına gelicek bu...
Hani unluler hakkinda yalan haber yaparlar , ona benzemisGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?