Di mi? Bir de orasi var...Güzel arkadaşım geç bunları
Sorun senin bakış açında tamamen.
Sen diyorsun ki evet bana para verdi sonra verirsin diyerek
Nasıl geri ister?
Parayı veren elti ama sahibi kaynım ona ne oluyora getiriyorsun.
Borçmuş zaten ödemen lazım diyoruz
Gururum olmasa ödemezdim, kaynım bize bu güveni veriyor
Bir bilse parayı geri istediğini ona çok kızar,
Abime söylersem görür gününü o falan..
Resmen aldığınız 3 ün 5 in üstüne yatma peşindesiniz.
O kadın haklı olarak
İnadına istiyor, istesin de.
Birde tutmuş haddini bilecek falan diyorsun.
Şaka gibi, hadi o adamın karısı sen neyisin pardon derler adama..
madem öyle.Versede almam muhatabimiz kaynim ..
Ben senin yazdıklarından yola çıkarak yorum yaptım,sen önce bir kendi içini temizle,eltini kıskanmayı bırak .kadının kapıya gelmesini bodruma tatile gideceğini duyurmaya bağlayan sensin.senin gibiler kadın hiç bir şey demeden tatile gitse,sosyal medyadan gördüğünde tatilde olduğunu bana söylemedi diye laf eder.Burda cnm siz kafaniza göre almiyorsinuz randevuyu sizin keyfinize göre hareket etmiyorlar ..o güne denk gelmisi benim elimde olmaz bu arada almayacak olsam 1 hafta oldu siparis ettiedim bu gün gelicek ancak icinizi temizleyin bnce..
Lazım olmasına gerek yok ki ,vermezsen ister tabi ..ben olsam ben de isterim. Para kolay mı kazanılıyor ?Eltiniz parayı isteyerek ne amaçlamış ki? Siz ne anladınız ben bir şey anlamadım.
Ne kadar zaman oldu ondan para alalı? Cok uzun zaman olduysa lazımdır istemiştir haklı değil mi? Ya da daha once de bu tür bi durum oldu mu para alıp geç verdiginiz felan?
bence hiç hediyeyi vs de vermeSlm kizlar almanyada oturuyorum ben 3 yil oldu geldim bi kaynimda bana 15 dk uzak evli 2 kizi var...
Eltimle pek aram iyi degil bu ayin 7 de kizinin dogum günüydü cagirdi dis randevum vardi diye kizimi biraktim 20 dk sonra gittim almaya ama üzerime para almistim yoldan bi hediye alir öyle giderim die ama oparayi kaybettim bnde hediyesiz gittim kizimi hemen aldim ciktim..
Utandim cünkü cok utandim söyledimde int.siparis edicem die neyse cocuklar icin cok güzel bir makyaj masasi aldim bugün o gelicek simdi meselese buraya kadar böyle...
Dün kapim caldi eltimin kizi geldi yenge annem 20 lirasini istio alisverise gidecek para yokmus
Tatile BODRUMA gidiyoruzda.. dedi duymamazliktan geldim üzerimde yok var lazim bnde cikicam söyle dedim eltim sonra geri aradi biz persembe günü gidecez dedi hiii haberim yoktu dedim.. parani yarin veririm dedim gerek yok daha acelesi yok dedi tamm dedim..10 dk gecti bu kez kizim gelicek verirsin dedi gercekten kizlar ay sonuydu muhakkak bi cok kisi muzdarip olur ...
Önemli bir seyde diyeyim kaynim eltime 1000 euro her ay muhakkak birakir heleki tatile gidecekse alisveris icin daha fazlasini birakir ...
Anladim zaten ne yapmaya calistigini esim geldi anlattim oda kizdi abime söylesem o görür gününü ne icin yaptigi belli zaten dedi...
Bnada kizdi nie vermedin die gercekten unutmustum ...
Bu gün kizinin esyasi gelicek götürücem iceri girsemmi yolun acik olsun desemmi bilemedim..umrumda degilmis gibimi yapsam..bi akįl verin ...
bence hiç hediyeyi vs de verme
Kızlar borç almamış20 tl yi senin eltine vermen lazim onun da lafi mi olur vs demesi lazim bence. Kapiya cocuk gondermesi, sonra telefonla arayip istemesi falan ayip olmus ben sana daha cok hak verdim. Sen de bir daha 1 2 saatligine bile olsa borc alma eltinden. Iceri de girme hayirli yolculuklar de kapidan git. Eger daha once borc alip odemediginiz olmadiysa yaptigi gorgusuzluk olmus.
Haklısınız bence de. Ben yanlış bir tavır goremedim eltide.Lazım olmasına gerek yok ki ,vermezsen ister tabi ..ben olsam ben de isterim. Para kolay mı kazanılıyor ?
Bakin kaynim cok zengin anlamadiz galiba amac para degil amac bodruma gidiorum mesaji cokta umrumdaydi...
20 liraya tatil icin bir sey tekmi alicak
Yok canim olur mu oyle sey parayi alirken eltiden al, sonra onun parasi degil, benim muhattabim degil de. Yorumlari okumamisim. Boyle dusunuyorsa verdigim hakki geri aldim.Kızlar borç almamış
O an parasız kalmış konu sahibi eltide konu sahibesi zorda kalmasın diye 20 euro vermiş sonra verirsin bana demiş 80 TL civarı yani
Konu sahibi de tamam demiş
Ustunden zanaaan geçmiş konu sahibesi Vermemiş parayı
Eltide tatile giderken küçük çocuğu yollamış paran varsa anneme lazım oldu tatile cikicaz para lazım alışveriş yapacak demiş konu sahibi de vay efendim parayı nasıl ister muhattap değil haddini bilsin kocası zengin her ay dünya para alıyor kocasından onun parası değil kocasının parası benim muhattap kaynım diyor.
Bu doğru mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?