Ne bos insanlar var...

Di mi? Bir de orasi var...

Ja bak simdi kalp kirmak istemem ama 20 Euronun almanyada adi dahi gecmez. Sizde almanyada yasadiginiz icin o paranin lafini ne sen nede eltinin yapmasi cok tuhafima gitti. O parayla 2 paket cola alsan bitiyor. Yapmayin gözünüzü seveyim neyi paylasamiyorsunuz...

Bende para alirken alan ama sonra nedense hep unutan tiplere hastayim. Unutmusunuz ee simdi verin yok ay sonu ee o zaman musriflik yapmayin alisveris yapmayin demek ki sikintidasiniz. Ister 1000 euroluk ister 10000 euroluk tatile gider. Siz borcunuzu verin otesi sizi ilgilendirmez.

Ufffff verdiğimiz parayı da isteyemiycez artık.Azsa az kimbilir kac kez aynı durumda yattınız borcunuzun üstüne rahatlığınızdan belli.Ayrıca doğum günüyle bu konu ne alaka hediye mediye?Biz onun çocuklarına hediye alıyoruz o 20 lira peşinde mesajı falansa yemedik borç namustur paşa paşa ödeyeceksiniz.Ortalık karıştırmayın kıskançlıktan rica ederim

Ne demek muhattabım kaynim
Parayı kaynından mı aldın
Sizene kaynınızın aylık kaç euro bıraktıgından

Bu yorumlarınıza gore para kaynınızın
O zaman esinizin parasıda sizin olmuyo

Konunuzu okurken size hak vermistim ama yorumlarda haksız oldugunuzu anladim

Ben senin yazdıklarından yola çıkarak yorum yaptım,sen önce bir kendi içini temizle,eltini kıskanmayı bırak .kadının kapıya gelmesini bodruma tatile gideceğini duyurmaya bağlayan sensin.senin gibiler kadın hiç bir şey demeden tatile gitse,sosyal medyadan gördüğünde tatilde olduğunu bana söylemedi diye laf eder.

Lazım olmasına gerek yok ki ,vermezsen ister tabi ..ben olsam ben de isterim. Para kolay mı kazanılıyor ?

bence hiç hediyeyi vs de verme

20 tl yi senin eltine vermen lazim onun da lafi mi olur vs demesi lazim bence. Kapiya cocuk gondermesi, sonra telefonla arayip istemesi falan ayip olmus ben sana daha cok hak verdim. Sen de bir daha 1 2 saatligine bile olsa borc alma eltinden. Iceri de girme hayirli yolculuklar de kapidan git. Eger daha once borc alip odemediginiz olmadiysa yaptigi gorgusuzluk olmus.

bence hiç hediyeyi vs de verme

Kızlar borç almamış

O an parasız kalmış konu sahibi eltide konu sahibesi zorda kalmasın diye 20 euro vermiş sonra verirsin bana demiş 80 TL civarı yani
Konu sahibi de tamam demiş

Ustunden zanaaan geçmiş konu sahibesi Vermemiş parayı

Eltide tatile giderken küçük çocuğu yollamış paran varsa anneme lazım oldu tatile cikicaz para lazım alışveriş yapacak demiş konu sahibi de vay efendim parayı nasıl ister muhattap değil haddini bilsin kocası zengin her ay dünya para alıyor kocasından onun parası değil kocasının parası benim muhattap kaynım diyor.

Bu doğru mu sizce

Bakin kaynim cok zengin anlamadiz galiba amac para degil amac bodruma gidiorum mesaji cokta umrumdaydi...
20 liraya tatil icin bir sey tekmi alicak

Yok devenin nali.
Abartmissiniz.
Aklinizdan cokmu senaryo yazarsiniz hep boyle?
Ne alaka bodruma gidiyorum mesaji felan.
Borclu borcunu en kisa surede vermeli.
Zengin fakir size ne, borcunuzu odeyin.

Ver hediyeyi iyi yolculuklar de çık.. para da alma bi daha.. uzatmaya küs kalmaya değmez, o onun ayıbı, kendine yakışanı yapmış daha mesafeli olursun bundan sonra

Yok canim olur mu oyle sey parayi alirken eltiden al, sonra onun parasi degil, benim muhattabim degil de. Yorumlari okumamisim. Boyle dusunuyorsa verdigim hakki geri aldim.

Muhatabı elti değilmişte kaynıymiş. Yok eşide kardeşine bi söylese eltisi gorurmuş gününü bla bla bla.
Sen benim eltim olsan dünya zengini olsam 1 lirayı bile geri alırım. Elti dusmemis sana . Çünkü siz kayninizi yoluncak kaz gibi gördunuz sanırım.
O nasıl kafa öyle canım maşallah pırıl pırıl. Üzgünüm ki çok saygısızsın. Kimse Sana bodruma gidiyoruz mesajı vermemiş. Ama evet belliki durumu sizden iyi ve kiskançliktan çatliyorsunuz. Sana tatile gideceğini hava atmaya çalışmış ta bilmem ne,,yok artık !nasıl çıkardın bu düşünceyi? ben şuan şok oldum.
Allah eltinizi sizden korusun zira aile içi tartışma bile yaptırıp insanların huzurunu bozabilirsiniz.

Oldum olasi borç mevzusunu sevmem param varsa alirim yoksa almam.. İste sonra boyle sıkıntı lar cikiyor.. Parasini iade edin hediyesi ni de verin bir daha mumkunse asla para veya esya aliaverisi yapmayin eltinizle.. O da garip bir insanmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…