- 27 Nisan 2012
- 15.820
- 19.051
- 498
konu sahibi kıskanıyor eltisiniGüzel arkadaşım geç bunları
Sorun senin bakış açında tamamen.
Sen diyorsun ki evet bana para verdi sonra verirsin diyerek
Nasıl geri ister?
Parayı veren elti ama sahibi kaynım ona ne oluyora getiriyorsun.
Borçmuş zaten ödemen lazım diyoruz
Gururum olmasa ödemezdim, kaynım bize bu güveni veriyor
Bir bilse parayı geri istediğini ona çok kızar,
Abime söylersem görür gününü o falan..
Resmen aldığınız 3 ün 5 in üstüne yatma peşindesiniz.
O kadın haklı olarak
İnadına istiyor, istesin de.
Birde tutmuş haddini bilecek falan diyorsun.
Şaka gibi, hadi o adamın karısı sen neyisin pardon derler adama..
valla yabancı yok şurda ay sonunda çok paraKaynı zengin, kocası "abime söylerim görür gününü" diyor. Karı-koca beleşçilik peşinde.
20 lira az para mı yahu?
Bakin kaynim cok zengin anlamadiz galiba amac para degil amac bodruma gidiorum mesaji cokta umrumdaydi...
20 liraya tatil icin bir sey tekmi alicak
bence tatile gitmeyi bahane olarak kullanıpborcunu geri almaya çalışmış hani biz verdiğimiz borcu geri alamayınca bir sebep uydurur şunun için lazım deriz ya, sanki para bizim paramız değil de isterken utanıyoruz. konu sahibi bunu hava atmak olarak algılamış. bensonradan vereceğini fln düşünmüştüm ne demek ister diye kızdığını okumayıp iyi niyetle yorum yapmıştım ama 5 tl bile olsa kimsede hakkı kalmasın ve kimsenin de ağzına laf vermesin bu kadar gururluysa. kadın belli ki parasını geri alamamış nasıl isterim diye böyle çare bulmuş küçük kızla haber göndermiş. bu duruma düşmeyip önceden ödeseydi, hemen eline para geçtiği anda ödemeliydi ama onu da harcayıp parasız kaldığında kadın isteyince yine zor duruma düşmüş sonra mağdur edebiyatı. bu o kdr çok başıma geldi ki borç veririm geri alamam, gözümün önünde paralar harcar sonra ben utana çekine istediğimde, ama yok kiiiiiMuhatabı elti değilmişte kaynıymiş. Yok eşide kardeşine bi söylese eltisi gorurmuş gününü bla bla bla.
Sen benim eltim olsan dünya zengini olsam 1 lirayı bile geri alırım. Elti dusmemis sana . Çünkü siz kayninizi yoluncak kaz gibi gördunuz sanırım.
O nasıl kafa öyle canım maşallah pırıl pırıl. Üzgünüm ki çok saygısızsın. Kimse Sana bodruma gidiyoruz mesajı vermemiş. Ama evet belliki durumu sizden iyi ve kiskançliktan çatliyorsunuz. Sana tatile gideceğini hava atmaya çalışmış ta bilmem ne,,yok artık !nasıl çıkardın bu düşünceyi? ben şuan şok oldum.
Allah eltinizi sizden korusun zira aile içi tartışma bile yaptırıp insanların huzurunu bozabilirsiniz.
Burda eşin ailesi kardeşi vs para istediğini kıyameti koparıyoruz,böyle olmamalı vs şeklinde .alırken de aynı şekilde davranmamız gerekir .ayrıca çok zengin olması da kimseyi bağlamaz ,üzerine basarak zengin denilmesi de hoş değil .Haklısınız bence de. Ben yanlış bir tavır goremedim eltide.
20 TL değil Euro yani 80 TL civarıben anlamadım ki kadından ne zaman 20 tl aldınız ne kadar zamandır vermediniz,
ben olsam ben de isterim, bunun zenginlikle ilgisi yok ki, sonra veririm diye alınmış para verilmeli bu kadar basit.
ayrıca neden bodruma gittiğini duyurmaya çalışsın, çalışmasa da duyardınız öyle ya da böyle, kadıncağız 20 lirasının derdinde, verin de kurtulun ikiniz de.
20 TL değil Euro yani 80 TL civarı
Alışveriş yaparken konu sahibinin parası yokmuş eltisi de konu sahibi zorda kalmasın diye ben oderim sen bana sonra verirsin demiş ama konu sahibi vermemiş
Bı zaman sonra elti çocuğunu yollamış paran varsa annem tatile gidecek alışveriş yapacak istiyor demiş konu sahibesi vermek istemiyor gerekcesi ise ne haddineymis zaten zenginmis kocasından hep para alıyormuş muhattap kayniymis eşine bı söylerlerse gününü görürmüş :)
Yani elti konu sahibine elini uzatıp kolunu kaptırıyor
Aslinda borc alma meselesine yaklasimi da farkli konu sahibinin. Ben almadim o verdi diyor.20 TL değil Euro yani 80 TL civarı
Alışveriş yaparken konu sahibinin parası yokmuş eltisi de konu sahibi zorda kalmasın diye ben oderim sen bana sonra verirsin demiş ama konu sahibi vermemiş
Bı zaman sonra elti çocuğunu yollamış paran varsa annem tatile gidecek alışveriş yapacak istiyor demiş konu sahibesi vermek istemiyor gerekcesi ise ne haddineymis zaten zenginmis kocasından hep para alıyormuş muhattap kayniymis eşine bı söylerlerse gününü görürmüş :)
Yani elti konu sahibine elini uzatıp kolunu kaptırıyor
Istemedim kendi verdi sonra verirsin dedi tmm dedim
Ben başliga takildim adeta kendini anlatiyorAslinda borc alma meselesine yaklasimi da farkli konu sahibinin. Ben almadim o verdi diyor.
Aslinda borc alma meselesine yaklasimi da farkli konu sahibinin. Ben almadim o verdi diyor.
Muhatabımız derken siz burda eşinizle kendinizi kastediyorsunuz ama iş eltiye gelince onları iki kişi olarak görmüyor sadece kaynınızı adam yerine koyuyorsunuz, çok hadsizsiniz.Versede almam muhatabimiz kaynim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?