Ne bos insanlar var...

konu sahibi kıskanıyor eltisini
apırsa da köpürse de böyle
sanırım elti de hissediyor kıskandığını bide üstüne borcunu ödemediği için tatili söylettirerek hırs yaptırtıyor

velhasılı borcunuzu ödemeliydiniz

Bakin kaynim cok zengin anlamadiz galiba amac para degil amac bodruma gidiorum mesaji cokta umrumdaydi...
20 liraya tatil icin bir sey tekmi alicak

Kadın parasını istemek için illa o kadar paraya ihtiyaç mi duyacak. Kadının parasi borç aldığınızı da unutmuşsunuz. Burada siz hatalisiniz.

Benim anlamadığım sizin üzerinizde niye hiç para olmuyor. Dişçiye gidiyorsunuz elinizdeki parayı dusuruyorsunuz para yok, birlikte alışverişe gittiğinizde yine para yok o oduyor. Verdiği borç istenince yine para yok. Cuzdaninizin köşesinde mutlaka bir 100-200 euronuz bulunsun. Acil durumlarda oradan kullanın ve hemen sonra harcadığınız miktarı yerine koyun.

bence tatile gitmeyi bahane olarak kullanıpborcunu geri almaya çalışmış hani biz verdiğimiz borcu geri alamayınca bir sebep uydurur şunun için lazım deriz ya, sanki para bizim paramız değil de isterken utanıyoruz. konu sahibi bunu hava atmak olarak algılamış. bensonradan vereceğini fln düşünmüştüm ne demek ister diye kızdığını okumayıp iyi niyetle yorum yapmıştım ama 5 tl bile olsa kimsede hakkı kalmasın ve kimsenin de ağzına laf vermesin bu kadar gururluysa. kadın belli ki parasını geri alamamış nasıl isterim diye böyle çare bulmuş küçük kızla haber göndermiş. bu duruma düşmeyip önceden ödeseydi, hemen eline para geçtiği anda ödemeliydi ama onu da harcayıp parasız kaldığında kadın isteyince yine zor duruma düşmüş sonra mağdur edebiyatı. bu o kdr çok başıma geldi ki borç veririm geri alamam, gözümün önünde paralar harcar sonra ben utana çekine istediğimde, ama yok kiiiii ((((( . yok da var olduğunda neden vermedin beni mi bekledin?

En güzeli kimseye borç vermeyeceksin arkadaş. Sonra böyle arkandan hadsiz derler. Bir de ben mi istedim diyor. Kadın zor zamanında yardım etmiş. Sonra verirsin demiş. Yani sana hibe etmemiş parayı. Ama konu sahibi olayı hibe gibi görmüş herhalde hemen unutuvermiş.

bence ikinizin davranışı da yanlış. özellikle de sizin...siz baştan borç almayacaktınız,, madem borç almışsınız onun demesine kalmadan verecektiniz.. ama 20 lira ama 5 lira... eltinizin de telefonla söyleyip bi de üstüne kızını gönderip istemesi de hoş değil bana göre.. bi araya geldiğinizde isteseydi.

Haklısınız bence de. Ben yanlış bir tavır goremedim eltide.
Burda eşin ailesi kardeşi vs para istediğini kıyameti koparıyoruz,böyle olmamalı vs şeklinde .alırken de aynı şekilde davranmamız gerekir .ayrıca çok zengin olması da kimseyi bağlamaz ,üzerine basarak zengin denilmesi de hoş değil .

Alışverişte paranız çıkışmadı diye borç vermiş üstünüzde o an yok diye. Bunun normali eve gidince parayı alıp geri vermektir. Hayrına vermemiş, gel bi yemek yiyelim benden dememiş, ya da siz zor durumdayım borç lazım dememişsiniz o da akşam eve gidince evden verir diye düşünüp vermiştir. Belki de onun şuan tatil Alışverişi için 20 eurosu eksiktir kendi parasına muhtaç kalmıştır? Ayrıca siz birikim yapmıyosunuz belli, durumu iyi diye o birikim yapmak zorunda mı eve 1000 lira getirip ucu ucuna yaşayan da var 5000 getirip ucu ucuna yaşayan da var. Ya o benim muhattabım kaynım diyip parayı eşinizden isteyip rencide etseydi karın borcunu vermiyor diye miktar hiç önemli değil siz fazla alıngansınız eşinizle. Sanki sizden varlık içinde borç para istemişler

Yabancı turist gelmeyince , bodrum fiyatları düşürdü.. Bu sene herkes bodrum da. Para sı var veya yok istemesi bence normal . Senin yapacağın parasını da hediyesini de kapıdan ver . Acelam var de çık.

ben anlamadım ki kadından ne zaman 20 tl aldınız ne kadar zamandır vermediniz,
ben olsam ben de isterim, bunun zenginlikle ilgisi yok ki, sonra veririm diye alınmış para verilmeli bu kadar basit.
ayrıca neden bodruma gittiğini duyurmaya çalışsın, çalışmasa da duyardınız öyle ya da böyle, kadıncağız 20 lirasının derdinde, verin de kurtulun ikiniz de.

20 TL değil Euro yani 80 TL civarı
Alışveriş yaparken konu sahibinin parası yokmuş eltisi de konu sahibi zorda kalmasın diye ben oderim sen bana sonra verirsin demiş ama konu sahibi vermemiş

Bı zaman sonra elti çocuğunu yollamış paran varsa annem tatile gidecek alışveriş yapacak istiyor demiş konu sahibesi vermek istemiyor gerekcesi ise ne haddineymis zaten zenginmis kocasından hep para alıyormuş muhattap kayniymis eşine bı söylerlerse gününü görürmüş :)

Yani elti konu sahibine elini uzatıp kolunu kaptırıyor

20 euro muymuş bi de, elti iyi beklemiş valla ertesi güne isterdi başkası olsa
vay arkadaş, kimseye iyilik yapmayacaksın bu devirde, kendi paranı istemek bile suç olmuş.

Aslinda borc alma meselesine yaklasimi da farkli konu sahibinin. Ben almadim o verdi diyor.
Istemedim kendi verdi sonra verirsin dedi tmm dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…