Ne bu emzirme merakı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne cesaret izin almadan başkasının bebeğini emzirmek.
Bir de üstüne sizi kışkırtıcı ve üzücü abuk sabuk mesajlar yazmak.
Aklım almıyor bazı davranışları...

Kafayi yemis millet ya ne emzirme meraklisi karilar var.ablamin kaynanasi da oyle her firsstta cikarir emdirtirdi cocugu igrencler ya.konusma boyle insanla ne demek sana bisey olursa falan delimidir nedir.canim kusura bakmada bu kadinin senin kocanda falanda gozu vardir.kesinlikle mesafeni koy konusma muhattap bile olma

Aynı durumu benim ablam tam yaşıyordu ki tam zamanında yakaladı amcamın oğlu erke diye yiğenimle süt kardeş yapmak istediler..nasıl bi kafa yapısı ya

Canım benim kaynanamın sütü yok ve duydumki bebeğimin ağzına göğsünü koymuş sinirlenip anneanneme söylediğimde oda bana "yok çocuğun sana yalan söylemez" dedi. Çok şaşırdım yengeme anneannem neden böyle söyledi diye sorduğumda göğsünde süt olmayan kadınların süt emen bebeklerin ağzına göğüslerini koydukları zaman büyüyünce Annesine yalan söylüyormuş. Yani onlar buna inanıyor. Senin arkadaşınında böyle bir düşüncesi olabilir. Kuzenin çok patavatsız ve terbiyesiz bide canım.

Bu nasıl bir sapıklıktır ya. Tam bir ruh hastası. Kesinlikle uzak durulması gereken biri. Anneden gizli saklı çocuk emzirmek de ne demek, gözlerimden ateş çıktı okurken

Siz de 2 dak onun çocuğunu emziriverin kaşla göz arasında ve benzer lafları edip küsün.
Sinir oldum he kuzene

Bir insan bir kimseye sinir bozucu, üzücü, tahammülünü zorlayıcı derecede davranıyorsa ve bunu bilerek, özellikle yapıyorsa amacı gerçekten o kişiyi çileden çıkarmaktır.

Ben sizin yerinizde olsam sinir krizlerine de girsem bu olayı bu kadar büyütmeye kalkmazdım. Bakın size haksızsınız demiyorum sonuna kadar haklısınız ama anlattıklarınıza göre o kişinin tavrı sizi kızdırmaya yönelik konu kızınız falan değil. O an uyarıp geçecektiniz çok üstünde durmayacaktınız bu konunun ve bundan sonra da ne olursa olsun kızınızı yalnız bırakmayacaktınız onunla.

Tekrar dediğim gibi burada sorun kızınız falan değil sizin sinirlerinizi altüst etmesi. Anlattıklarınızdan bariz bir şekilde bunu anladım.

Bu andan sonra taktik değiştirip sanki o konu hiç yaşanmamış gibi davranın ve o açarsa da üstüne durmayıp başka konuya geçin. O attığı mesaja da olumsuz cevap vermeyin. Tınlamıyorum, önemsemiyorum manasına gelen bir tavra girin. O zaman amacına ulaşamayacak ve bu gibi sizi sinir edecek konuları yapmaya kalkışmayacaktır.

cok kotu biseyyyy bnce daha cok tepkinizi belli edin yuzsuz bi kuzeniniz var

Çok teşekkür ederim bende araştırıyorum sabahtan beri süt geldiysede süt kardeş değiller bu tek tesellim suan

Süt kardeşliğinin bilimsel dayanağıda var zaten. Sıkıntı yok merak etmeyin.
Yorumları okumadan yazıyorum o kadını pişman edin bu yaptığı terbiyesizliklere

Kuzeniniz ruh hastası!!

Hd cahillik yaptı emzirdi diyelim ama sonraki tutumları ben emzirmeye devam ederim vs vs çok iğrenç.

En iyis bir tane daha doğursun ve bir daha da görüşme bence.

Ben yine burda okumuştum; Göğsünde süt olmayan kadını emen bebek büyüyünce o kadına çok bağlı olurmuş (Bir kaynana efsanesi tabi yine)
Kaynana bu niyetle emzirirken yakalanmış bebeğin annesine

manyak bu kadın ya beni reddetmedi çok mutlu etti nedir, bebek o. ben de çok kızıyorum böyle şeylere.

Kuzeniniz psikolojik olarak sıkıntılı sanırım.
Aile içindeki ilişkiler ve iletişimler sonucunda çocukta güven yada güvensizlik duygularının gelişmesine yol açar çocukla annenin ilişkisi ilk olarak emzirme sırasın da ortaya çıkar emzirme durumunda, çocuk tatmin edilmemiş olabilir ve kırıklığa, saldırganlığa, kaygı ve endişeye, güvensizlik duygusuna dönüşebilir.

Annenin emzirme sırasında kaygılı, huzursuz, sıkıntılı, aceleci, olması çocuğu etkiler bunlar kişiliğinin bir parçası olabilir. Emzirme sırasında bir sorun yaşanırsa çocukta nefret gibi olumsuz duygular gelişebilir yada suçluluk duyguları gelişebilir.

Çocuğunuzla aranızdaki bu en özel bağı taciz eden kuzeninizi sert bir dille uyarmalısınız. Bu yaptığının riskli olduğunu da anlatın. Çocuğunuz için o kÜzenle görüşmeyin bir süre eğer laftan anlamayacaksa!

190

190 i aradım haftasonu çalışmiyorlarmis pazartesi soracagim
şimdi bir dini sitede okudum. eğer şüphe varsa, süt kardeşlik olmaz diyor. çünkü dinde hiçbir şekilde şüpheli duruma kesin hüküm verilemezmiş.
yani süt kardeşliğin olabilmesi için çocuğun süt anneyi emdiğinden, yani midesine süt gittiğinden şüpheye yer bırakmayacak şekilde emin olmak gerekiyormuş.

ayrıca; Çoğunluğa göre, hısımlık doğuran sütün ilk iki yaş içinde emilmesi gerekir. Çünkü âyette "Anneler, çocuklarını iki bütün yıl emzirirler" buyurulmuştur. Nesep hısımı olan çocuklarla ilgili olan bu hüküm, süt emen diğer çocukları da kapsar. Hadiste "Süt hısımlığı ancak iki yaş içinde emzirilen sütle oluşur" (Buhârî, Nikâh, 21) buyurulur.

dolayısıyla ne süt kardeşlik, ne de süt annelik gerçekleşmemiş görünüyor.

Bebegi 3 kere tam doyacagi sekilde emzirirseniz süt çocuğu kriterine girer..
Oyle bi kere 2 3 dakikalik emzirmede süt evlat olmaz..

çok ama çok ciddi bozun.. çocuğu 2 dakika bıraktım emzirmeyen kalktın iyi ki eşimi bırakmıyorum diyebilirsin.. nasıl kırmamaktan çekinmişsin hayret, bazı insanlar dünyaya sadece kırılmak için gönderilmiş.. dinlen dinlen kır..

Okurken ben dişlerimi sktm ya sinirden bu nasıl bisey Allah akıl fikir versin ona noluyoms ben olsam saçını başını yolardm heralde bu mesajlardan sonra

Tam bir şizofreni.. bi din buyugune danissaniz benim rizam yoktu.. bana sormadan yaptı falan deseniz.. bi dahada görüşmeyin hasta ruhluyla esinizede anlatin..

Bu nasil bir manyaklik nasil bir cesaret

nasıl insanlar var ya.
aklı mı kıt, yoksa başka bir durum mu var.
kuzeniniz olduğu için böyle adetler olsa ailede bilirsiniz diye tahmin ediyorum.
hadi sizi geçtim, eşiniz ne dedi bu duruma.

y bilemiyorum, ben mi abartıyorum da, cinnet geçirip sonu kötüye biten durumlar yaşanabilirdi böyle bir vakada gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…