Ne bu emzirme merakı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzenin akil hastasimi bir seyi yapma deyip dururken yapilirmi allah akil fikir versin kuzenine

Yok zaten gorusturmeyecegim olmayacak öyle bi ihtimal de. Şuan süt kardeş sayılırlar mi?

Zannedersem sayılıyorlar lakin kimi büyüklerden duyduğum doyumluk içmesi gerekiyormuş, ama sen gördüm hemen aldım dedin doymamıştır kızın

attığı mesajlar benı benden aldı tam sorunlu

şok oldum okurken..
emzirmesi de sonradan attığı mesajlarda bir tuhaf.. sorunlu bir insan izlenimi verdi bende..

Sana bir şey olursa ne demek ya.. Korkarım ben öyle insandan..

Bir kişi de ona hak vermedi ben abartmamisim demek ki her age buna tepki verir ve oda bir anne olarak bunu bana yaparken dusunebilirdi demek
Yarın arayacağım ve bu konuda neler düşündüğümu söyleyeceğim

Ruh hastasi resmen. Deli midir nedir korkutucu gercekten. Akli melekeleri yerinde olmayan senin gibi delilerin sutu gelse bile sut anne, sut kardes olmuyormus arastirdim de kapa suratina telefonu.

Bence kendisinin oglu var diye kız da hevesi var.Senin kızını sahiplenmeye çalısıyor gibi geldi bana.Ne olursa olsun hastaliklı bi düşünce yapısı var.Mesafe koy araya.Çok ayıp ve yanlış şeyler bunlar

Okurken darlandim kızın saçını basini yolasim geldi ne terbiyesizlik bu ya kimki çocuğunuzu emziriyor attığı mesajlar banada normal gelmedi ...

O kadar sinirlendimki, terbiyesiz midir cahil midir, nefret ettim şuanda o kadından.

Yorum yapamıyorum, yaptığının affı yok, kabul edemezdim ben.

Sütü acımıştır artık zaten, Bebeğiniz belki emdi belki süt gelmedi bilinmez.
Siz müftülüğe filan sorun, anlatın durumu, kardeş oldular mı diye..
Ayy nefret edilesi

Resmen hasta..
Ne demek o cocuk benim kokumu ariyor seni istemiyor...
Sen kimsin !!!
Deli olurum boyle yüzsüz tiplere ne desen boş...

190
190 i aradım haftasonu çalışmiyorlarmis pazartesi soracagim

Seni mi kıskanıyor evliliğini mi anlamadım. Mesele daha büyük bence ..benim gibi düşünen arkadaşlarda vardır sanırım.

Çok sinirlendim yahu. Ruh hastası resmen. Senin Rızan dışında geliştiği için süt kardeşliği olmayabilir.

Watsap mesajları duruyor seni dava edeceğim derseniz azcık çekinir belki .yuuhhhhhh
Az da onun canı sıkılsın .

Kızı olmasını istiyor filan da kendince totem mi yaptı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…