Ne bu emzirme merakı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu cüreti nerde bulmuş ya bide yağ gibi üste çıkıyo yetmiyo msjla bam tellerini geriyo ben olsam o msjdan sonra tepesine çökmüştüm

Bu kadın başkalarının çocuklarinida emdirmişse, o çocuklarda sizin kizinizlada süt kardeşi olmus olabilir. Resmen kadin bulaşıcı Hastalik gibi...

Eltimle 4yil once birer ay arayla dogum yaptik ben normal o sezeryandi o benden sonra dogum yapinca sutu gelmedi cok istedigi icin ilk dogdugu zaman emzirdim daha sonra sagdim verdim boyle seyler nasil izinsiz olur anlamiyorum

Okadar ozel bir bag ki buyuk terbiyesizlik yspmış affetme asla niye suclu olasinki bunormal bi durum degil

bebeğimi benden koparmakmı istiyosun deyip o kadının oracıkta ağzını burnunu dağıtırdım. bebeğimi doktora götürdüm hastalanmış senin sütün pismiş bebeğime iyi gelmemiş dersin

Nette bebek 2 yaşında olursa süt annelik olmaz diyor
Çok bencil cahil bir kuzenin var bu işe kendi tek başına karar veremez babaların bile onayı lazımdı.
Kaldı ki sırf süt kardeşliği olsun diye emzirme olayı bana ters olur da çocuğa süt veremez durumda olur anne o zaman bir süt anne düşünülür
Herkes kafasına göre iş yapıyor

Kocam kizar demissin.
Mutlaka soyle.
Yikin ortaligi.
Normalde sut annelik tabi ki iyi bir seydir fakat kuzenin yaptigi dupeduz sapiklik.
Sulaleye bile rezil edin.
Kesinlikle de gorusmeyin.

Ne pis kadinmis ya bide resmen dalga geciyo sizle sizinle bi derdi var bence.sizi biraz zayif gormus ondan yuz bulmus dalga geciyo tutarsz konusuyo

kadın emzirmeyi kesmiş korkmayın süt annelik oluşmaz, ama çok sinir bozucu, ben bile sinir oldum buradan

Kuzense kuzen ben olsam onu akraba olarak saymaz ve bir daha kesinlikle onunla konuşmazdım.kendi kendine kendini çocuğun ikinci annesi ilan etmiş manyak mıdır nedir bana hiç de normal biri gibi gelmedi akli dengesi yerinde değil galiba uzak durun bence.lütfen görüşmeyeceğim deyin ya yoksa içim rahat etmez.

Bi de eşinize anlatın, fazla tepki verir demişsiniz, e versin işte ne güzel.ben olsam herkese anlatırım, herkese o mesajları gösteririm, herkes anlasın nasıl bir manyak olduğunu.

Son düzenleme:
Ay ben okurken tiksindim bune garip bi insan böyle. Bencede bağını tamamen koparmalisin senin için çok önemli biri değilsen tabi. Belliki inadına yapmış. Çok adice... Ben olsam ablama anneme vs soylerdim onlarda tepkilerini göstersinler. Belki utanır... Sanmam ama...

Süt annelik için en az iki defa emzirmek gerekiyor, tek seferde süt annelik oluşmaz. Bu konuda için rahat olsun

Edit: Tek damla dahi olsa hüküm gerçekleşir diyor güvendiğim bi sitede. Ama bi şart daha var; emen bebek ile emziren kadının evladı aynı anda süt çağında olacakmış. Yani bi alim 2 yaş diğeri 2,5 yaş sınırdır demiş. Diğer çocuk zaten 3 yaşındaymış. Süt annesi falan olmuyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…