Ne bu emzirme merakı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
halen süt gelip gelmediği önemli değilmi

Eşime anlamadigim için o an görür diye sildim mesajları ama dediğiniz gibi bunu soylicem herkese

halen süt gelip gelmediği önemli değilmi
Önemli evet o an sütünün gitmesi zaten onu süt anne yapmaz diye düşündüm ama bi damlası bile kendine benzer çocuğum diye korkutuyor ki ben diyet yapıyorum benim cocugumun alerjisi var süt ve süt ürünlerine ya kötü birsey olsaydı onun yüzünden bunun hesabını nasıl verecekti

Vay manyak kari yaa yolarim ben onu cadaloz o ne oluyo kafasi iyi mi bunun ne kokusu ya bir bebek ana kokusun alir baskasi ile bir olur mu o senin kanin canin evet o anlik reddeder sinirlendi agladi yavrucak o yuzden sinirlenmekte cildirmakta dahi haklisin ayrica sana bise olursa nedir ya Allah korusun seni evledina evladini sana bagslasn onlag görüşme o kadin normal degil...benimde 2.5 aylik oglum var emzirme en guclu bag...onu emmis olsa bile ne bilsin bebis biberonu emzigi de aliyo hepsi anasi o zaman kafaya bak deli bu yaa

normal değil kuzeniniz sırf dammarınıza basma için bile yapmış olabilir msjları falan düşününce

GGORUSMEYECEGİM merak etmeyin.
Sanki çocuğuma sahip çıkamadım gibi hissediyorum onun yüzünden bir daha aynı ortama girip nasıl çocuğumu güvenle tutarım buna birsey demesem gorussem belki ilerde de gizlice başka şeyler yapabilir

keşke mesajları silmeseydin dava açabilirdin. sürünürdü en azından. bence muhattap olma veeeee uzak dur normal biri değil gibi geldi yazdıklarına göre. sıkıntı olur ilerde.

yani ben sinirlendim burda bu durumlar gönül rızası ile olur ne münasebet izin istemeden yapıp birde mesajla iyice sinirlendirmek

neyse olan olmuş ama artık kendinizi dahada üzmeye gerek yok

canım damla sütle kardeş olunmaz 3 ay emmesi gerekir diye biliyorum tkma

Çok teşekkür ederim bende araştırıyorum sabahtan beri süt geldiysede süt kardeş değiller bu tek tesellim suan

Kuzenimin 2 aylik bebegi var. Disari cikmasi gerekti. Annemler sen çik "rainwind" emzirir dediler. Bir tuhaf oldum zaten kuzenim de sasirdi. Hayati bir durum yoksa ne gerek var . Nasil bir fantazidir o boş buldugun bebegi emzirmek

Ne pis kadinmis ya bide resmen dalga geciyo sizle sizinle bi derdi var bence.sizi biraz zayif gormus ondan yuz bulmus dalga geciyo tutarsz konusuyo
İnsanları kirmadigim hatalarını hep orttugum için oluyor
Bu tavrimdan ötürü çok canım yandı bugüne kadar ama bu olay son olacak kendime söz verdim artık herkesin hatasını canımı yakiyorsa hakkima giriyorsa soyleyecegim

SiZi cok iyi anliyorum bende genelde boyleyim ama insanlr kendne toz kondrmaz,sizin hayatiniza mudahale eder..soyleyin artik aynen kendnizi daha iyi hissedersiniz.bu kadr iyi olmt
mya gerek yok iyiligi hakedenece yapicaksin (kendime cok soylyrm bunu )

O yüzden herkese anlatın işte kuzensiniz ya illa ki öbür akrabalarla beraber toplu buluştuğunuz zamanlar olur bayramdır seyrandır falan, o manyak da gelecekse gitmezsiniz, giderseniz de belki öbürleri de özen gösterir pek bir araya gelmezsiniz ya da herkese açık açık söylerseniz onu çağıracağınız zaman bana söyleyin onunla beni karşı karşıya getirmeyin, sizinle başka zaman buluşuruz falan diye.çünkü gerçekten korktum yani ben böyle bir insandan her şeyi beklerim.bu arada süt kardeşliği mevzusuna da fazla takılmayın, aynı kadından süt emmiş olmaları onları kardeş falan yapmaz.

Emzirme değilde damara basabasa msj yazması çok garip.psikolojisi mi bozuk,başka şeyi var bunu altında anlamadım

Süt annesi olması için bir kere emzirmesi yeterli degil birkaç öğün olmasi gerekiyor demisti nihat Hatipoğlu
Okadar sinirlendimki sanki biri benim çocuğumu emzirmis gibi oldum senin yerinde olsam o an kovardim onu evden bebegin sana ihanet etmedi allah bilir tutsun diye nasil zorlamistir kuzun senin kokunu alir merak etme bence aç telefonu bir guzel saydir icin rahat etsin yada benim içim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…