Ne bu imdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımm saol evet daha 15 yaşında gibiyim olgunlaştım diyorum ama bu konuda hala olgunlaşmadım. Asla acele etmiyorum evlenmek için. Geçenlerde gene bana baskı yaptı gelicem yanına başlayalım artık işlemlere felan die ama kabul etmedim. Zaman var daha dedim.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alkisalkisalkis

katılıyorum yenıden bır oku özel araaaaamaa turkbayragi

Ya cnm bak beni çok iyi anlarsın sen Siz yine azcıkda olsa bişe yaşamışsınız böle düşünüyosun ben çok korkuyorum valla dünden beri

zemuszemus ehuehue bu da benım adam gıbı kabul etmıcegım zaman teklıf edıyyyy kaydirigubbakcemile3

yaa hep öyle oluyo işte ama şimdi gene bunalımda beyfendi

ne demek önüne geçilmeyen gerçek. Yapmasın. Banane. Ben yapsam töbe töbe sonra o öğrense aman canım kız bu nolucak yapar eder der mi beni kabul eder mi? Yüzüme bile bakmaz

e o zaman aL sewgiLini kitLe bir odaya,sen de rahat et biz de...ya canım kaç yaşındasın biLmiyorum ama gerçekten bazen çok mantıksız düşünüyorsun...
yani erkek işte yapacak bu 2 kere 2 dört...sen kendini de yırtsan,parçaLasan senin haberin oLmadan ya-pa-caaaaaaaak...e heraLde geLip de yüzüne karşı hayatım ben o işi yapmaya gidiyorum demicek...ha seninLe yaşar bazı şeyLeri,ama buna rağmen gözü dışarda oLur o zaman hakLısın...
aLLah için bırak şu çocuksu kaprisLeri ve de fikirLeri...

olmuyoki işte cnm aklımdan çıkmıyo bi türlü

iyi de tatLım yani böyLe giderse psikopata bağLarsın...düşünmemeye çaLış,çıkar bu konuyu kafandan..sewgiLini de kendini de sıkıntıya sokma...zaten barışmak için kendini paraLadın,yazdın hep buraya...
ne çabuk unuttun?ders aLmış oLman Lazım değiL mi?

Şimdi profiline baktım. Daha zaten 18 yalındaymışsın. Ya 18 yaşında konularında birçok yerde belirttiğin gibi "ciddi düşünmek ve gelecek planlamak" filan gibi şeylerle ilgilenmek biraz bana yaşından büyük işler gibi geliyor.
Çık, gez, dolaş, kızlarla dedikodu yap, kitap oku, müzik dinle, bir kursa git, kendini geliştir, sevgilin de olsun ama yaşının gerektirdiği tarzda bir ilişkin olsun... VE MUTLAKA ÇALIŞ. Az çok deme, iyi kötü deme bir iş bul, çalış. Daha kayınbirader, eşya, çeyiz, aile sorunları, evlilik işlemleri filan gibi şeyleri düşünmek için çok gençsin. Yazık değil mi sana? Neden yaşından daha büyük sorumlulukları ve yükleri alıyorsun omuzlarına. Yaşıtların sek sek oynuyor deyim yerindeyse.
Burda benzer mesajları defalarca kez yazdım. Zamanı gelince herşeyi yaşayacaksınız zaten. Ama ne olur acele etmeyin. Bu tür sorumlulukları yaşamaya 18 yaşında başlarsanız 35 yaşında hayat yorgunu kadınlar olacaksınız. Umarım anlatabilmişimdir iyi niyetimi.

kız senın konun neydı koptum ıyıce,
aldatcam mı dedı senı ne demıstı

arıcam yarın demıstın aradın mı pekı ?
ne dıyo acmadı mı arasana bı bakalım ne dıycek
CADIARZU

tabiki anladım cnm çok teşekkür ederim

her yenı gun
yenı bır macera kız ilişkılerı maceralı işte fenamıü , ah hawana sende hıc bılmın kaydirigubbakcemile3 yası 18 mıs aslında normal degıl mı böle hızlı yasaması normal....

yok ya 19 yaşındayım 1 yaş 1 yaştır

Canım benim tabi ki normal. Aslında senin dediğin 18 yaşında hızlı, biraz dertsiz tasasız, biraz gelgitli, bolca duygusal, mutluluğu da acısı da çok ilişkiler yaşar herkes, hepimiz yaşadık. Ama benim demek istediğim, böyle ilişkiler yaşamak ve acısıyla tatlısıyla keyfini çıkarmak varken, aile ilişkileri (sevgilini ailesinden bahsediyorum), çeyiz parası, gelecek düşünceleri, evlilik işlemleri gibi sorumlulukların altına girdiğinde genç kızlar ilerde kendileri de evlilikleri de çabuk yıpranıyor. Daha kendine bir gelecek kurmamışken, biriyle birlikte bir gelecek kurma düşüncesi o yaş için fazlasıyla CİDDİ geliyor bana. İlişkinin hızını kesiyor bence bu tür ağır yükler. Ne dersin?

hele sen azcık büyü ablacım ablan yaşındayım
evlilikmiş bilmem neymiş aramışmış yok gitmişmiş boşver bunları hayatının en güzel baharında böyle şeylerle yıpratma kendini
çünkü zamanla seni daha çok yıpratacak şeylerle karşılaşacaksın
bu yaşlarda bunlara takılman çok çok normal kendimden biliyorum ama büyüdüğünde göreceksin ki herşey boşmuş
sana ne desek faydalı olmaz yaşayıp tecrübe kazanacaksın muhakkak
umarım herşey hakkında hayırlı bi şekilde ilerler

cnm normaL de bu yaşta kafasına takarsa bu kadar 30Larına geLdiinde noLur acaba

Pardon ama siz ayrilmamismiydiniz?
Ben baya geride kalmisim actigin topicler arasinda kaybolmusum galiba..

O zamanda demistim simdide diyorum,
bu adamı cok sıkıyorsun...

Hem kendini hem onu hemde iliskinizi daha fazla yıpratma derim...

Baska bir konuda görüsmek dilegiyle vereliniortak

Not: Lütfen her kavganizda ayri bir topic acma, kendi basligindan devam et ki bizim icinde kolay olsun.

Ya Ozel_Arama arkadaşım herşeyi bukadar kafana takma ya valla kendine yazık ediyosun düşüne düşüne kafayı yiceksin.. Biraz farklı şeyler yapmayı dene kendinle ilgilen bişeylerle ilgilen ya yorma kafanı böyle şeylere saçma düşüncelere yazık sanada valla kendine eziyet ediyosun :1no2: valla ben bile sıkıntıya girdim böyle kendimi senin yerine koyunca sana bişey olmuyor mu :bbo:

Abowwwwwww okudum ve şoklardayımmm :O:O:O:O
Çocuk iyi sabretmiş valla sanaa. Dua etde ayrılmasın canm.ama gercekler acıdır gelecek göremiyorum. Kolay gelsinn

Abowwwwwww okudum ve şoklardayımmm :O:O:O:O
Çocuk iyi sabretmiş valla sanaa. Dua etde ayrılmasın canm.ama gercekler acıdır gelecek göremiyorum. Kolay gelsinn

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıs komedı
öle ılıskılerı, ya napsın kız adam ewlenek dıyormus ne dıcek hyır falan da demıs işte..
19mus aslında sımdı yıne erken evlenen de var turkbayragi aayy wala ben de sıkıldım kendı ılıskımle bu kdr ugrasmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…