O
Ozel_Arama
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Ozel_Arama
-
Bütün konularınızı üşenmedim okudum. Daha önceden okumuştum zaten bazılarını. Ve de üşenmedim hepsini buraya alıntıladım. Bence siz de üşenmeden bir okuyun baştan tekrar. Sonra ilişkiniz hakkında bir karar verin. Bu ne biçim ilişki valla ben birşey anlamadım. Sanki evcilik oynuyorsunuz. Hadi herşeyi geçtim de bir yıldır görmediğiniz bir adamla evlenmeye nasıl cesaret ediyorsunuz. Bence çok çok genç ve deneyimsizsiniz. Sakın evlenmeyin, hiçbir bakımdan hazır değilsiniz. Biraz büyüyün. 15 yaşında filan gibisiniz. Üzgünüm, kızmayın, iyiliğiniz için söylüyorum. Çok üzülür, çok yıpranırsınız. Daha uzuuunnn bir ömür var önünüzde, acele etmeyin evlenmek için.
yapmıcak da nereye kadar 3 ay 5 ay tamam yapmayabilir ama eninde sonunda her erkek yapıyodur hele seninki niye yapmasın onu anlamadım evde gül gibi karıları her an hazırda onları beklerken herşeyi yapabilecekken yapan erkekler var biz sevgiliyken ileri olmasada bişeyler yaşadık eşimle ben o zaman bile tereddüt ederdim kafama takardım bence bu konuları çok kurcalama sonuçta seninle yaşamıyorsa elbet başkasıyla yaşıcak bu tür şeyleri yapmıca varsada aklına sokup cazip hale getirme tatlım...sositososito
canımm saolevet daha 15 yaşında gibiyim olgunlaştım diyorum ama bu konuda hala olgunlaşmadım. Asla acele etmiyorum evlenmek için. Geçenlerde gene bana baskı yaptı gelicem yanına başlayalım artık işlemlere felan die ama kabul etmedim. Zaman var daha dedim.
ne demek önüne geçilmeyen gerçek. Yapmasın. Banane. Ben yapsam töbe töbe sonra o öğrense aman canım kız bu nolucak yapar eder der mi beni kabul eder mi? Yüzüme bile bakmaz
olmuyoki işte cnm aklımdan çıkmıyo bi türlü
canımm saolevet daha 15 yaşında gibiyim olgunlaştım diyorum ama bu konuda hala olgunlaşmadım. Asla acele etmiyorum evlenmek için. Geçenlerde gene bana baskı yaptı gelicem yanına başlayalım artık işlemlere felan die ama kabul etmedim. Zaman var daha dedim.
olmuyoki işte cnm aklımdan çıkmıyo bi türlü
iyi de tatLım yani böyLe giderse psikopata bağLarsın...düşünmemeye çaLış,çıkar bu konuyu kafandan..sewgiLini de kendini de sıkıntıya sokma...zaten barışmak için kendini paraLadın,yazdın hep buraya...
ne çabuk unuttun?ders aLmış oLman Lazım değiL mi?
her yenı gun
yenı bır macera kız ilişkılerı maceralı işte fenamıü , ah hawana sende hıc bılmın kaydirigubbakcemile3 yası 18 mıs aslında normal degıl mı böle hızlı yasaması normal....
her yenı gun
yenı bır macera kız ilişkılerı maceralı işte fenamıü , ah hawana sende hıc bılmın kaydirigubbakcemile3 yası 18 mıs aslında normal degıl mı böle hızlı yasaması normal....
Abowwwwwww okudum ve şoklardayımmm :O:O:O:O
Çocuk iyi sabretmiş valla sanaa. Dua etde ayrılmasın canm.ama gercekler acıdır gelecek göremiyorum. Kolay gelsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?