Ne bu imdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dallas gibi hayatınız var hee oku oku bitmiyooo güzelim cok gıdıosun cocugun üstüne cokkkk. cınsel hayatım yok yasaklarına uyuyorum dedıgınde eee gıt ozman demek yerıne --
saol bitanem benı anlayısla karsıladıın ıcın tsk ederım -- desen olay buyumuzde sanırsam

/QUOTE]
ben burçlara baktığımda ikizler burcuna en iyi partner teraziden olur diyo aslında :hihoyyyt kovayla ikizlerde iyi bir eşleşmeymiş opuyorumnanaktan[/QUOTE]
öle gülüm ya hepımız hava grubuyuz hava grubu 3 tane zaten terazı kova ikizler hepımız aynıyız o yuzden cok uıygunuz al işte üç dengesız carptır bırbırıne, özel arama koç koç muş ama onların da anlasmassı lazım gerek yaw, ikisi de böle düzgun ne bılım ınatcı ıstıkrarlı falan, aha ınatcılar ama ona mı takılıolar aceb. ya da yukselenlerı hava grubudur onlarında

kız olayı büyütmek mesele bence özel arama bunu yapabiliy kaydirigubbakcemile3

Şaka maka şu ikizler çok dengesiz oluyo yaaa benimkide ikizlerrr az çektirmiyo bana :1closedeyes: ama seviyorum çoook :asigim:kaydirigubbakcemile3 benim burcumda balık çok uyumsuz aslında ama biz uyuyoruz birbirimize :roflol:

valla canım yıllardır ikizler dengesizdir diyip durdular bana şimdi bir kova erkeğine çattım o benden beter.O yüzden evet belki dengesizim ama ama hangimiz değiliz ki diyorum buyrunnnnnnnnn

çok örnegını gordum ya balık bayan ikiz erkek anlasıyolar balık kadın guzel alımlı oluyo ya ikizler ona aşık oluyo tamamdır olay işte hem bıraz duygusal falan da oluyosunuz adamı derınden yaralıyonuz uygunsunuz kız,
[QUOT=magnefic;7161706valla canım yıllardır ikizler dengesizdir diyip durdular bana şimdi bir kova erkeğine çattım o benden beter.O yüzden evet belki dengesizim ama ama hangimiz değiliz ki diyorum buyrunnnnnnnnnQUOTE]
evet ya benımkı de benden daha dengesız ben böle bısey gormedım kendımı dengesız sanırdım benı astı walla erkekler daha dengesız olabılıolar walla kuzum ya
atacam kendımı walla ordan burdan yeter gari -tatlicadiarzu-

koç la koç iyi anlaşmaz benim bildiğim. ıkiside inat

koç la koç iyi anlaşmaz benim bildiğim. ıkiside inat

aman guzelım işte her burc %50 kendısıyle anlasır ya o olay,
ama en cok burçdasıyla anlasabılen burc terazı ve koç. yani terazı-terazı ve koç-koç en anlasan cıftler kendı burcdasıyla, bu durumda anlasman beklenıyor, anlas :1closedeyes:
:) astrolojı öle diiyyyy

Ben Balık o Yengeç anlaşabilirmiyiz söleyin bakalım burclardan pek anlamıorum

Ben Balık o Yengeç anlaşabilirmiyiz söleyin bakalım burclardan pek anlamıorum

ehehe balık yengec de mukemmel uyum
balık kadına yengec - boga kadına yengec ıyı gıder.
balık kadına aslan da gıdıyo
zaten aslan ikizler yengec balık hatuna tamamdır

Ohh Ohhhh iyi ozmann anlaşıcaz ehehhehe

seninLe cinseLLik yaşamıyor,tamam,ama her ne kadar sana gitmiyorum ya da gitmicem dese de erkek yani mutLaka yapacak...insanüstü bir varLık değiL ki bu...hiçkimse düşünmek istemez sewgiLisini o çerçeve içinde...ama önüne geçiLmeyen gerçekLer war işte...

Yapmayan erkek vardır yaa vardır vardırr olması lazım =((( Düşünmek istemiyorummmmmmm

ne demek önüne geçilmeyen gerçek. Yapmasın. Banane. Ben yapsam töbe töbe sonra o öğrense aman canım kız bu nolucak yapar eder der mi beni kabul eder mi? Yüzüme bile bakmaz

Yapınca yabtım demiolarki nerden bilcez ruhumuz duymazz ki =(
Ben yabsam kısmını aklına bıle getırme canım erkek arkdasınada ben yabsam felan sakın deme gene ayrılırsınız valla :S

Yapınca yabtım demiolarki nerden bilcez ruhumuz duymazz ki =(
Ben yabsam kısmını aklına bıle getırme canım erkek arkdasınada ben yabsam felan sakın deme gene ayrılırsınız valla :S

ejehehehehu
ben yapsam ruhun duymaz sakın deme yaa :)))) en sakıncalı kelimeler bunlar hihoyyyt

eheh gercı ben gecen gun deıdm
sen beklıon durmadan benım aldatmammı ama ben yapsam nerden anlıcan zaten aramıon aradıgın saat bellı dedım -tatlicadiarzu- ehueh ama bı rahatladı böle alkisalkisalkis

ya çok kötüyüm yaa hiç bi yere sığamıyorum valla içime fenalıktan başka bişe gelmiyo. Beynim uyuştu artık valla ya Bugün bi de haftalığını alıyo of off

Bütün konularınızı üşenmedim okudum. Daha önceden okumuştum zaten bazılarını. Ve de üşenmedim hepsini buraya alıntıladım. Bence siz de üşenmeden bir okuyun baştan tekrar. Sonra ilişkiniz hakkında bir karar verin. Bu ne biçim ilişki valla ben birşey anlamadım. Sanki evcilik oynuyorsunuz. Hadi herşeyi geçtim de bir yıldır görmediğiniz bir adamla evlenmeye nasıl cesaret ediyorsunuz. Bence çok çok genç ve deneyimsizsiniz. Sakın evlenmeyin, hiçbir bakımdan hazır değilsiniz. Biraz büyüyün. 15 yaşında filan gibisiniz. Üzgünüm, kızmayın, iyiliğiniz için söylüyorum. Çok üzülür, çok yıpranırsınız. Daha uzuuunnn bir ömür var önünüzde, acele etmeyin evlenmek için.

Son düzenleme:
yapmıcak da nereye kadar 3 ay 5 ay tamam yapmayabilir ama eninde sonunda her erkek yapıyodur hele seninki niye yapmasın onu anlamadım evde gül gibi karıları her an hazırda onları beklerken herşeyi yapabilecekken yapan erkekler var biz sevgiliyken ileri olmasada bişeyler yaşadık eşimle ben o zaman bile tereddüt ederdim kafama takardım bence bu konuları çok kurcalama sonuçta seninle yaşamıyorsa elbet başkasıyla yaşıcak bu tür şeyleri yapmıca varsada aklına sokup cazip hale getirme tatlım...sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…