H
History
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Ozel_Arama
-
Dallas gibi hayatınız var heeoku oku bitmiyooo güzelim cok gıdıosun cocugun üstüne cokkkk. cınsel hayatım yok yasaklarına uyuyorum dedıgınde eee gıt ozman demek yerıne --
saol bitanem benı anlayısla karsıladıın ıcın tsk ederım -- desen olay buyumuzde sanırsam
qamze7161621 .!.:[BCOLOR="Red"Şaka maka şu ikizler çok dengesiz oluyo yaaabenimkide ikizlerrr az çektirmiyo bana :1closedeyes: ama seviyorum çoook :asigim:kaydirigubbakcemile3 benim burcumda balık çok uyumsuz aslında ama biz uyuyoruz birbirimize :roflol:[/COLOFONT]
koç la koç iyi anlaşmaz benim bildiğim. ıkiside inat
Ben Balık o Yengeç anlaşabilirmiyiz söleyin bakalım burclardan pek anlamıorum
yaa kızlar kafayı yicem yaa offfYa bişey desem çok mu ayıp kaçar bilemiyorum ki Dün bir de bana ne dedi biliyo musunuz? Ben senin getirdiğin her yasağa uyuyorum bir de özellikle yuvarlak içine aldığın yasaklara dedi. Neymiş onlar dedim. Cinsel hayatım yok mesela dedi bana. Yapmıyorum öyle şeyler gitmiyorum dedi. Senin koyduğun her yasağa uyuyorum dedi. Bende sinirlendim. Git öyleyse dedim. O da olur giderim dedi sonra akşam toparalamaya çalıştı ama bugün aklıma fena takıldı. Sabah en son aşkım ben işe geldim başlıyorum die msj attı bende kolay gelsin dedim ve bidaha msj atmadım. Öğlene kadar çok sessiz davrandım en ufak bir tepkimi bile göremediği için endişelendi. Susmamdan çok korkuyor kendisi. Öğle arasına çıkmadan 20 dk önce aradı. İyi konuşucaktı benimle ama ben baya soğuk konuştum. Neyin var dedi yok bişeyim sonra konuşalım senle konuşmam gerek biliyosun dedim. Biraz biliyorum ne konuşucanı dedi. Neyse dışarı çıktım ben. Kendisi öğle arasında yemeğini yarım saate ancak yer. Beni normal arayış saati 12.30 dur. Ama bi baktım 12.15 de aradı. Dışardaydım haliyle biraz konuşup kapattım. Eve gelince çağrı attım konuşmaya başladık. Dünkü meseleyi açtım. Dünkü dediğinde ciddi miydin dedim, hangisinde diyince evet gidicem dedi. Öyleyse bir zahmet ilişkimizi bitirde öyle git oldumu dedim. Ne gerek var ilişkiyi bitirmeye dedi. Ben baya ısrar ettim bitir bitirelim diye. Gitmicem dedi. Sen beni başkalarına nasıl yollarsın hem dedi. Sen git dedin diye gidicem dedi. Neyse o konuyu hallettik. Gitmiyo beyfendi yani umarım Ya kızlar sakın ayıplamayın beni. Aramızda cinsellikle alakalı en ufak bir konu bile geçmedi.. Yalnızca daha önce böyle bir konu açılmıştı. Bende gidenleri kınadığımı söylemiştim o da zaten ben böle bişey yapmam demişti bana. Ama ne kadar aramızda böle bi konu geçmese bile insanın sevdiği erkeği başkasıyla hemde o şekilde düşünmesi iğrenç bişey ya
Yapınca yabtım demiolarki nerden bilcez ruhumuz duymazz ki =(
Ben yabsam kısmını aklına bıle getırme canım erkek arkdasınada ben yabsam felan sakın deme gene ayrılırsınız valla :S
Kızlar slm. Az önce erkek arkadaşım mı diyim yoksa tanımlandıramadığım kişimi diyim onunla konuştum. Güzel konuşuyoduk çok güzel hemde. Ama iş birden tuhaflaşmaya başladı. Konu işten açıldı. Abisi benimkine bir öneride bulunmuş. ış önerisi. Şuan çalıştığın işten alabileceğin aylığı biz 2 haftada kazanırız demiş. ışin ne olduğunu tam bilmiyorum ama bu iş için belli sürelerde bir kaç günlüğüne istanbula gitme ihtimalleri varmış. Benimki bunu kabul etmemiş. Konu öylece kapanmış. Her neyse. Peki bu iş için herşey hazır olsa gider misin dedim. Giderim tabiki dedi. Üstüne basa basa bir daha sordum aynı soruyu ve yine aynı yanıtı aldım. Çok bozuldum kızlar. Bana kızabilirsiniz neden diye ama şöyle söyleyim. ıstediğim yalnızca bana gelip aşkım sence nasıl olur diye sormasıydı. ıstediğim yalnızca bu ufak soruydu. Sonra konu birden büyümeye başladı. Ya allah aşkına öyle birşey yok ortada biz neyi tartışıyoruz dedi. Ben sadece varsayımı tartışıyoruz dedim. Bana gelip sorabilirdin aşkım sence nasıl diye dedim. Öyle bişey olsaydı gelip sorardım dedi. Peki ya aksi yönünde cevap verirsem izin vermessem o zaman nolur dedim. Ne dedi biliyo musunuz kızlar? O zaman beni unutursun dedi. Bu lafında ilk şokumu yaşadım. Öylemi dedim öyle dedi bana. Herşeyime yasak getiriyosun ben de bu yasakların dışına hiç çıkmadım çıkmamaktanda sıkılmadım dedi. Ama böyle yapma dedi. ış için dedi. Sen zaten elimize para geçerse sormazsın evlenince ne iş yapıp nerde çalıştığımı ama para geçmeyince görürsün dedi. ışte o zaman soramaya başlarsın nerde çalışıyosun ne iş yapıyosun die dedi. Kızlar bunun üstüne ikinci şokumu yaşadım. Ve tüm bu konuşmalar sırasında benimle öyle umursamaz konuştu ki... Arkadaşlarıyla beraberdi. Onlar önden gidiyodu benimki arkadan. Sonra arkadaşı bundan pc de yapmak üzere bi kaç şey istedi mp3 felan. Benimki onları konuştu sonra bana ben seni sonra ararım dedi. Bende tlfnu kapadıktan bir süre sonra zaten sen beni gözden çıkartmışsın istediğim ufak bir soruydu ama sen beni unutursun dedin sen beni unutmaya başlayabilirsin dedim msjda kızlar ve msjı yollayalı yarım saati geçti hala cevap yok. Ne aradı ne msj attı. Eve gittimi o da belli değil.
Kızlar biliyosunuz benimkiyle ayrıyız. ıki gündür ne arıyorum ne soruyorum. Tabii o da beni. Az önce msj attı. Şunlar yazılıydı. Ama ne demek istediğini anlamadım. DÜŞSEMDE KALKARIM TUTMA ELLERıMDEN GURURUM MERHAMET UMMAZ ZALıMDEN BEDDUA ÇIKMAZDI ŞAıR DıLıMDEN CANIMA TAK ETTı CıĞERıN YANSIN
ne demek istiyor kızlar nolur bişey söyleyin
Kızlar slm. Daha önce sevgilimin bana attığı bir msj ile ilgili konu açmıştım. O konuda bana çook yardım ettiniz çok teşekkürler ama bu sefer başka bir şey için başınızı ağrıtıp fikirlerinizi rica edicem. Bana ettiğiniz yardımlardan sonra benimkiyle aramız eskisinden de güzel. Çok teşekkür ederim. Ama tam bişeyi hallettik derken bu sefer başka bişey çıkıyor. Uzun olabilir ama lütfen okuyun. Sandığınızın aksine bu sefer konu sevgilim değil müstakbel kayınbiraderim
Sevgilim askerdeyken abisiyle arasında çok sık kavga yaşanırdı para mevzusu yüzünden. Parası biterde askerde ben de çalışmıyorum ki para yollayım ee mecbur abisinden isteyecekti zavallım. Arardı abisini açmazdı tlfnu abisi sırf benden para istemesin diye. Ya da yollardı ama binbir trip atarak yollardı. Kardeşler arasında hiç borç olur mu? Evet olabilir diyebilirsiniz ama ben bugüne kadar buna hiç şahit olmamıştım taaki sevgilim askere gidip abisinden para isteyip bu konular açılana kadar. Neyse benimki askerden geldi ve çok şükür ki hemen iş buldu. Hem aklını dağıtıyo bu sayede hemde para kazanıyo diye sevinirken ortaya başka bir sorun çıktı. Müstakbel kayınbiraderim ne zamandır evlenmeye niyetli kız arkadaşıyla. Ama bir türlü olmadı. Benimkide artık askerdeyken isyan duruma geçmişti. Ben askerden gelince onun evlenmesini beklemem etmem diye. Askerden geldi şimdide demez mi önce bir abim evlensin diye. Bunu ilk dediğinde üstünde durmadım. Ara bozan kişi olmak istemedim. Ama sevgilim 3 gün önce haftalığını aldı. 200 milyon. Bunun yemesi içmesi ihtiyaçları var değil mi? Ama yokmuş işte. Benim müstakbel kayınbiraderim bizimki askerden gelmeden önce beyazeşya almaya başlamış ve esşya kartınıda mahsus benimkinin gözünün önüne koymuş. Benimki haftalığını alınca başlamış bana haftalık 125 ver bende ilerde sana yardım ederim demeye. Kendiside çalışıyor üstelik!! Benimkide kendisini abisine borçlu hissediyor ve ona yardım etmeyeceğini bile bile bana yardım eder değilmi aşkım diye kendini avutuyor. Bende tüm gerçekleri söyledim o sana yardım etmez dedim. Sana güvenerek almış resmen baksana dedim. Önce destek olmaya çalıştım ama biz de evlenmeyi düşünüyoruz bize ne oldu peki? Neden bizi 2. plana attı. Bende sitem dolu msjlar attım onun her mesajına. Benimkide bu sefer gaza geldi. Yok vermicem para felan ben de eşya alıcam edicem die. Şimdi işte pek de müsait değil bana yazmaya. En son kafayı yicem artık valla dedi. Sonrada sonra konuşuruz aşkım ss diyip konuyu o an kapattı bende üzerinde durmadım. Size sorum şu kızlar. Bizde gelecek planlıyoruz. Bizde evlenmek istiyoruz. Sizce bu konuda baskı yapmalı mıyım yoksa abisine yardım etmesine bişe dememeli miyim.
Kızlar acil yorum yazın gerçekten delirmenin eşğindeyim. Anlatıcaklarım belki uzun belki kısa olucak ama lütfen okuyun. Çok yardımınıza ihtiyacım var. Sevgilim dün askerden geldi ve ilk ayrılığımızı yaşadık. Nedeni iki şeydi. Ben askerden sonra bana olan ilgisini kaybediceni düşünüyodum ve bunu onada söyledim. Görevim bitecek felan die.. Diğer neden de arama dediği bir kişiyi aradığım ve sevgilimle ilgili konuştuğum için. Eve gelmesine iki saat kala bunu ona söyledim. Aslında söylemicektim ama söyledim. Herşeyi ilk benden duysun istiyorum çünkü.. O an çok tepki verdi eve gidince görüşücez dedi tlfnları kapadık.. Eve gidince bi saat 8 de bir de 10 da aradı akşam. ıkinci aradığında hastaydım felan neyse sonra çağrı attım ölesine o da bana çağrı attı ve konuşmaya başladık. Dün sabah daha askerlik yaptığı yerdeyken nete girdi kendisi cam açtı ama bana aç demedi. 5 dakika sonra aklına geldi ve öle dedi. Göreve gitmişlerdi son görevlerine. Millet görevden geldikten sonra hemen nete sarıldı sevgilisini görmek için o beni görmek bile istemedi. 2 gün sonra ben söyledim buna alındığımıda ertesi gün öyle girdi. Dün gece konuşuyoduk ve benimle o kadar umursamazca konuştu ki.. Merak etme korkma sana da vakit ayırıcam gibilerinden. Bu sözden sonra kavga etmeye başladık ve bana dediği laf şu oldu. Sen zaten ne zamandır ayrılmak istiyodun kızım hep bahane üretmeye çalışıyosun. Ben ortalığı düzeltmeye çalıştıkça sen batırıyosun tamam o zaman kabul ediyorum bitiriyorum dedi. Sen de bitir dedi. Ben emin misin diye sordukça evet eminim vs dedi. Sabaha kadar düşün ver kararını dedi. Sabah gene ben adım attım ayrılmama yönünde karar verdim die. Neyse msjdan 2 saat sonra aradı beni. Tartıştık ettik baya.. Ama barıştık. Sabahtan beri beraberi netteyiz. Annemle araları çok iyi. Annemi görmek istedi sürekli ama annem naz niyaz etti göstermedi kendini. Burdan da kavga çıkarttı kendileri. Yok annene anne diyorum ama sen benim anneme içten anne demiyosun ben bunları haketmedim vs. Annemle aranızda geçen tartışmayı neden bana yüklüyosun dediğimdeyse sana yüklediğim ettiğim yok dedi. Neyse annemi zar zor oturttum pc nin başına bu seferde beyfendi naz niyaz etmeye başladı. Annemle en sonunda konuşmaya başladılar. Annem yanaştıkça o naz etti. En sonunda kızdı annemde böle yapma ama benimle aranda geçenler yüzünden kızıma böyle cephe alma hiç doğru değil dedi. ılişkimiz boyunca sinir stresten reflüye yakalandım. Bak bu kızı üzme kızımı hasta ettin artık felan. Adam gibi anlaşabiliyosanız anlaşın anlaşamıyosanız ayrılın dedi. Annem gittikten sonra bizimki hemen benim reflüyü ortaya attı. Bak şöle şöle olmuş benim yüzümden ayrılalım gibisinden. Bu sefer bende diklendim tamam bahane yaratmana gerek yok ayrılmayı kabul ediyorum die. O sırada ailesinden birisi geldi ve daha sonra görüşürüz die kapatıp gitti. Kızlar sizce bu adam ne yapmaya çalışıyo. Nedir derdi. Gerçekten ayrılmak için bahanemi arıyor yoksa beni peşinde çok afedersiniz köpek mi etmek istiyor
Kızlar sonunda beklenilen konuşma yapıldı çok şoklar yaşadım hepsini anlatıyım. Telefonu açtığımda normal arkadaş gibi konuşmadı benimle. Biraz daha sıcak kanlı davrandı. Şaka yapmaya felan çalıştı. Ve günün ilk bombasını veriyim. Benden kendisi ayrılan adam bana çıkıp hesap sordu nette misin napıyosun nette felan diye.. Netteyim diyince bozuldu. ıyi felan takıl demeler başladı. Sonra hemen kendini topladı. Yine neşeli davranmaya çalıştı. Ben aklının yerinde olmadığını şuan içinde bulunduğu psikolojik durumu onun rahatsız ettiğini doktora başvurması gerektiğini söyledim. Beni kıskandırma yoluna gitti hemen. Ya doktor kadınsa ya bana bişey yaparsa diye. Biz hep böle şakalaşırdık. Ben nolcak cnm seninde işine gelir git bişey olmaz diyincede bozuldu. Öyle öyle gittik. Bir ara bana gene nette misin dedi. Yok dedim. Yakın bir arkadaşıda yanındaydı iş çıkışı. Benimkine kiminle konuşuyorsun dedi benimki diğer arkadaşına sen tanımazsın diye cevap verirken yakın arkadaşınada onunla konuşuyorum dedi ( ismimi söyleyerek) Arkadaşı lan hani ayrılmıştınız diye hatırlatıncada arkadaş olarak konuşuyoruz alla alla diyip güldü. Neyse bir yere geldiler böyle patırtılı gürültülü bir yere. Tabi oraya gelirken ben yeni aldığı msn ve konuşmasını istemediğim kızla ilgili öğrendiğim bilgileri verdim. Benimki kem küm etti durdu. Bana hep açıklama yapmaya çalıştı. Bu senin bilicen bişe ben karışamam diyince yine bozuldu. Neyse o gürültülü yere geldiler biz düğüne geldik dedi bana. O sırada görüşürüz dedi bana. Bende ismiyle seslendim ve hoşçakal dedim. Bir daha aramamı istemiyor musun dedi bir iki saniye durdu ve peki dedi. Sonra bir daha lütfen nickimle siteye ve mailime giriş yapma diyince bende mektuplarımı atmasını söyledim. O da bana yollıcanı söyledi. Ben hayır dedim. Yollıcam dedi. Yollasan bile kabul etmem sana geri yollarım onlar senin şahsına yollanmış felan derken tlfn yüzüme kapandı. Aradan 5 dk anca geçti annem çağrı attı benimkine neden bende bilmiyorum sanırım özlemiş onu ve sesini duymak istemiş. Benimki hemen aradı ve annem kapadıktan sonra çok şaşkındı. Seninkinin iyi morali bozuk ve sesi yalnız geliyodu diye. Düğüne girmemiş kızlarBirazdan arıcak bakalım nolucak
Kızlar slm. Yarın aşkımın askerliği bitiyor ve aklımada bin türlü soru yerleşti. Kendisi askerden önce bana pek bağlı değildi. Herhalde bağlanmaktan korkuyordu diye düşünüyorum. Askere gitmeden önce beni beklemek zorunda değilsin dedi fakat ben beklerim dedim. Çok güzel bir şekilde de beklediğimi düşünüyorum. Asla ilgisiz bırakmadım. Aç kaldığı zaman bende aç kaldım. Nöbette olduğu zaman o yatana kadar ben de nöbet tuttum. Zaten kendisi bana askere gidince bağlanmaya başladı. Benim çok hoşuma gitti ama askerliğinin bitmesine 3 ay kala benimle yalnızca oyalanıyor diye düşünmeye başladım. Herhalde askerliği bitince benimlede işe bitecek diye düşündüm. Bunu onada söyledim bana saçmaladığımı söyledi. Herhalde öyledir diye düşündüm fazlada üstünde durmadım. Son 1 haftadır allak bullak oldum diyebilirim. Nedenini bilmediğim bir şekilde içime kapandım. Bunun o da farkında ve bana Çok sinirlisin. Neden bilmiyorum ama bu sinirden dolayıda çok kötü patlayacaksın. O zaman ikimiz içinde kötü olacak dedi ve bugün patlamamı gerçekleştirdim. Bir konu geçti aramızda kızlar. Gittiği görev yerinde bana söylediği ufak bir detayın aslında tamda öyle olmadığını öğrendim bugün. Bana başka türlü söylediğini belirttiğimdeyse hayır öyle demedim dedi. Üstelik bunu bir kaç sefer yaptı. Ben de sinirlenip yalancı olduğunu söyledim ona ve bana çok kırıldı. Ben sana layık değilim dedi. Bunu dediği anda ise aklıma tekrar 3 ay önce düşündüğüm şey geldi. Acaba bunumu yapmaya çalışıyor diye ona artık onun yanında göreviminin bittiğini, kendisinin böyle düşündüğünü,benden biran önce kurtulmaya çalıştığını söyledim.
Çok sinirlendi ve o sinirle yüzüme kapattı tlfnu. 2 dk sonra tekrar aradı ve bu sefer hem ağlıyordu hem de alaycı bir tutum sergiliyordu. Tuhaftı yani kızlar.. Ben de ağlıyordum. Önceden olsa beni ikna etmeye, bu kararımdan geri döndürmeye çalışırdı fkat bu sefer öyle olmadı. Benim ayrılık kararımı onayladı. Herşey buraya kadarmış dedi. Seni çok sevdim çok da seviyorum ama böyle düşünmen ilginç doğrusu dedi. Şunu bil birgün muhakkak karşına çıkıcam dedi. Bunu demesi yerine seni bırakmıyorum demesini tercih ederdim tabi..
Herneyse bir şekilde barıştık ve bu sefer aramızda şekillenen konuşma beni şaşırttı. Bu konuda sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim. Biraz benim birazda onun çabasıyla barıştık. Seni bırakmam senden asla vazgeçmem seni kimseye yar etmem demeye başladı tamda istediğim gibi. Bu hoşuma gitti. Kimin gitmez ki? Söylediğin gibi düşünmüyorum ben dedi. Seninle asla işim bitmeyecek diye düşünüyordum dedi. Sonra konu bir şekilde evliliğe geldi. Evlilik hayalleri kuruyoduk askerlik boyunca hep. Aslında askerden önce karar vermiştik evlenmeye. Bana bu konuşma sırasında bak durumumuz iyi değil biliyosun sen başka şehirde ben başka şehirdeyim ailemi alıp yanına gelmemizin ne demek olduğunu biliyosun seni isticez ailenden dedi. Ama gelip gitmemiz nerden baksan baya tutar bizimde buna gücümüzün olmamasına rağmen hala senden vazgeçmedim vazgeçmem dedi. Seninin için ailemden vazgeçtim ben dedi. Sen düşün hadi dedi. erkek olsan ben de kız olsam sen benden vazgeçer miydin dedi. Sabaha kadar düşünmemi söylerek tlfnları kapattık kızlar. Şimdi ee ne var bunda diyebilirsiniz. Aklıma takılanlar ve fikrinizi almak istediğim noktalar şunlar. Gerçkten benimle askerlik boyunca oyalandı da yarın askerliği bitecek olduğu için mi ayrılmayı kabul etti? Ve bana evlilik için söyledikleri gerçekten beni sevdiğine ispat olabilir mi.
Kızlar uzun oldu ama gerçekten çok ihtiyacım var fikirlerinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?