ne demek bu anlamadım

akarsuberil

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
28
0
16
İstanbul
herkese merhaba benim 4 yıllık bır ılıskım vardı yanı vardı dıyorum
suan olaylar cok karıstı bırlıkte oldugum kısı evlılık olarak bır gelecegımız yok dedı (sankı gelecegı göruyor nerden bılıyorsa)

neyse ben cok agladım baya uzuldum gözumden yas gelmeyınceye kadar yanı sız dusunun.
sonra cok ah ettım hakkımı helal etmedım ona ne burda ne ahırette benden sonra kımseyle mutlu olmasın ıstedım
bu beyefendı bana sana cok söylemeye calıstım anlamadın dedı.tamam anlamamıs olabılırım acıkcası bırazda saf bır ınsanım sanırım ıkı gulenı dost bılırım
sımdı durum ıse bu olaylar olalı 2 hafta olacak nerdeyse ama gala benımle konusyor eglenıyor ee görüsmeyelım o zaman dıyorum sen ıstedıgın surece ben senı yalnız bırakmam dıyor yanı neden nedır bu gıt baskasını tanı o zaman zaten bıtıren sensın hem gelecek yok dıyor hemde sen ıstemedıgın surece ben yanındayım dıyor sımdı bu ne

yanı cıdden ne bende bır tepksızım ben be oldum bılmıyorum bazen cok kötu oluyorum bazen Allahından bulsun dıyorum ama

(kandılınız mübarek olsun bu arada)

söylediği üzere henüz evlilik gibi planları yokmuş illa birlikte olduğunuz kişiyle evleniceksiniz diye bir kaide yok onunla olmaktan mutluysanız zevk alıyorsanız ilişkiye böylede devam edebilirsiniz en azından açıkça düşüncelerini söylemiş sizde ona göre bi yol çizersiniz

Niye zamanını boşa harcasın canım...Kendine hemen yeni bir yol çiz, o sadece vicdanını rahatlatmak için seninle görüşmeyi istiyor. Ama arkadaşça görüşürsünüz orası size kalmış. Bence sevginin bitti yerde ilişkiyide tamamen noktalamak gerek. Kendinize değer verin ve sizi istemeyeni siz asla istemeyin. Size değer veren ve sizinle bir ömür geçirmek isteyen birileri mutlaka karşınıza çıkar üzülmeyin, salın ipini gitsin....:27:

Sorun sende değil canım sorun karşında ki insanın evlilik düşünmemesi. Sen olmasan hayatında yine evlilik düşünmüycek. Halinden, hayatından memnun fakat sen pek memnun değilsin anladığım kadarıyla. Bende olsam rahatsız olurdum. Bence bu şekilde daha çok üzülmek yerine. Alakanı kes ve yoluna bak. Güçlü olduğunu hissettir. O zaman o pişman olucak seni kaybettiğine. Sen zamanla daha çok güçlenirsin zaten görüceksin. Bu kişi uzun zamanda geçse aynı düşüncede olucak boşuna umut bağlama kendini umutlandırıp hayal kurup hayal kırıklığı yaşama derim canım :34:

Niye zamanını boşa harcasın canım...Kendine hemen yeni bir yol çiz, o sadece vicdanını rahatlatmak için seninle görüşmeyi istiyor. Ama arkadaşça görüşürsünüz orası size kalmış. Bence sevginin bitti yerde ilişkiyide tamamen noktalamak gerek. Kendinize değer verin ve sizi istemeyeni siz asla istemeyin. Size değer veren ve sizinle bir ömür geçirmek isteyen birileri mutlaka karşınıza çıkar üzülmeyin, salın ipini gitsin....:27:

Yazdıklarının geneline katılıyorum. Sadece arkadaş olarak görüşme kısmı hariç. Eski sevgiliye arkadaş gözüyle bakılmaz bence.. Güle papatya desen papatya gibi kokar mı? :19:

4 yıllık ılıskıde kı adam kalkıp da "evlılık ıcın gelecegımız yok "dıyor ıse

"ugurlar olsun sana" denır.

tavız verme bu adamın nıyetı bellı ,benı boyle kabul et dıyor acık acık .

evlenmeye nıyetı olmayan adamı da aglamakla sızlanmakla kararını degıstıremezsın emın ol

tam tesı onun elıne koz vermıs olursun .onsuz yapamayacagını dusunur ve sana her ıstedıgını

yaptırır .bu cumleyı kullanan adama karsı kesınlıkle dık dur ,onurunu gururunu dusun ve yol ver .

Yazdıklarının geneline katılıyorum. Sadece arkadaş olarak görüşme kısmı hariç. Eski sevgiliye arkadaş gözüyle bakılmaz bence.. Güle papatya desen papatya gibi kokar mı? :19:

katılıyorum .ne arkadaslıgı

nıye onu odullendırırmıs gıbı arkadas olayım .

ılıskı bıtmısse bıtmıstır !

herkese tesekkur ederim
ağlamak değmez belki ama işte 4 yıl yasanmıslık paylasım üzüntü sevinç cok koyuyor ınsana
benım aklımı karıstıran neden hala yanımda olmak ıster kı öyle davranınca benımde aklım karısıyor ama
hayır tavırları ıle söyledıklerı nıye tutmuyor

​4 yıl sen kızın zamanını harca ondan sonra evlilik düşünmüyorum dee ohhh ne alaaa ... madem öyle bir düşüncesi yok görüşmesin konuşmasın seninle gitsin kendine eğlenilcek kız bulsun doluu var

herkese merhaba benim 4 yıllık bır ılıskım vardı yanı vardı dıyorum
suan olaylar cok karıstı bırlıkte oldugum kısı evlılık olarak bır gelecegımız yok dedı (sankı gelecegı göruyor nerden bılıyorsa)

neyse ben cok agladım baya uzuldum gözumden yas gelmeyınceye kadar yanı sız dusunun.
sonra cok ah ettım hakkımı helal etmedım ona ne burda ne ahırette benden sonra kımseyle mutlu olmasın ıstedım
bu beyefendı bana sana cok söylemeye calıstım anlamadın dedı.tamam anlamamıs olabılırım acıkcası bırazda saf bır ınsanım sanırım ıkı gulenı dost bılırım
sımdı durum ıse bu olaylar olalı 2 hafta olacak nerdeyse ama gala benımle konusyor eglenıyor ee görüsmeyelım o zaman dıyorum sen ıstedıgın surece ben senı yalnız bırakmam dıyor yanı neden nedır bu gıt baskasını tanı o zaman zaten bıtıren sensın hem gelecek yok dıyor hemde sen ıstemedıgın surece ben yanındayım dıyor sımdı bu ne

Bence beddua etmemelisin.Ayrılmak istemek,illaki birisine kötülük etmek değildir.
Yürümeyeceğini anlayan taraf,ayrılmak isteyebilir.Her ilişki illaki evlilikle sonuçlanmıyor.

Belki aile yapılarınız farklıdır,belki yaşam tarzlarınız,hayattan beklentileriniz farklıdır veya belki ailesi seni tasvip etmiyordur.
Belki de yaşınız çok genç,sen daha yakın gelecekte evlilik düşünüyorsun,hepsi olabilir.

Seninle hala görüşmek istemesi,seni fazla üzgün görmesinden olabilir.
Belki fazla sorguluyor veya beni yüzüstü bıraktın moduna giriyorsundur.
O da seninle ilgilenmek zorunda hissediyordur.

ayrılmak istemekle sana iyilik yapmış bence yoksa sen bazı şeylerin farkında olsan bile bu ilişkiyi bitirecek güçte değilmişsin.bak hala seninle eğlendiğini söylüyorsun.peki sen ondan uzaklaşmak için hala neyi bekliyorsun arkadaşım? niye hayatına girmesine izin veriyorsun.istediği an geliyor seni darmadağın ediyor istediği an çıkıp gidiyor! niye kendi hayatının tüm sorumluluğunu ona verdin?

Yol ver gitsin !

Bir insan dört koca yıl birlikte olup, evlilik düşünmüyorum dediyse diyecek bir şey yok. Aklı nerdeymiş. Tüm ilişkilerin bir yola ihtiyacı vardır, amaçsız sadece iyi vakit geçirildiği için devam etmez ilişki, en azından biz kadınlar için böyle. Söylediği bu sözün üzerine onunla görüşmeye devam edersen aranızda saygı biter. Bensiz yapamıyor deyip, her türlü duygusal tacizi olağan hale getirir. Buna izin verme.

Üzülmüşsün ve o dört yılı kesip atmak kolay değil ama sen kendine yeni bir yol çiz. Sonradan değişmiyor bazı şeyler, daha fazla üzülmeden, daha kırıcı şeyler duymadan kendine bir hayat kur. O da derdine yansın bu saatten sonra. Pişman olacaktır ve geri gelecektir eminim ama sana evlenme teklif etmeden onu affetme, gel-gitlere ve seni oyalamasına izin verme.

Daha once anlatmaya calismis ama sen anlamamissin. Adam daha ne yapsin?

Gelecek dusunmuyorum diyorsa is bitmistir. Bence ne zorla ne de beddua et.

en tehlikeli erkek tipi. birlikte olduğu kızlara ''ben evlenmeyi düşünmüyorum, evliliğe karşıyım'' masalını anlatıp oyalayıp sonra da kendilerince evlenilecek bi kız bulduklarında da dakikasında evlenirler. artık bu cingözlerin tuzağına düşmeyin kızlar yaaa. yazık günah.

Orası kişiye göre değişiyor...eğerki içinde duygusal bişey kalmadıysa genelde mümkün oluyor ama tabiki de içinde hala bişeylerin kırıntısı varsa görüşmemesi en sağlıklısı. zaten dikkat ettiyseniz görüşün demedim onun kararını siz vereceksiniz dedim. Bu gün çok boşanıp ama dost kalan insanlar var bu biraz iyi niyet biraz medeniyet birazda tamamen duyguların aşkı bitirip saygıya bırakması gibi bişey. Ayrıca bu arkadaşlık kişilerin hayatına birileri girdiğinde de son bulmak zorundadır karşı tarafa saygıda:16:

yazılanlaları okudum
bazılarınız sana söylemiş sen anlamamıssın dıyorsun : cevap olarak bunu 2 hafta önce söyledi hani beni çekipte söylemedi bunca zaman ki bende hiç bişey anlamadım (baya safım heralde)

bazılarınız beddua etmeyin anlamış ayrılmayacağını söylemiş dıyorlar: cevap olarak bunu 4 yılda mı anladı heee eger 4 yıl ıcınde bu 2 3 de olabılır neden gelıp söylemedi benin derdim sanki dalga geçilmiş hissediyorum.herşey nasip kısmet tabi ama

bazılarınız yaşınız genç demişsiniz belki ben 24 yaşındayım kendisi 28 yaşında yanı çokta genç değil gibi.he zaten yarın evlenelim demiyorum bende ama birşeye niyet edilerek yola çıkılır olursa ne ala olmazsa o zaman kısmet değil denir ama burda en ufak çab abile yokmuş

bu 4 yılda yeri geldi dost olduk yeri geldi düşman olduk yeri geldi sevgili sadece sevgilimi kaybediyor gibi düşünmüyorum artık bir yandanda dostunu kaybetmek çok kötü
ruh halim çok karışık davranışları (örnek olarak :yemeğini yedin mi aç durma dinlen ya canım bişey istese gider alır hani nedir bu neden bu kadar düşünce hem sevgi hem nefret nasıl olacak bir arada

Her zaman söylerim:
'Bir erkek evliliğe kadından daha çok istekle yaklaşmalı'
Senin zorunla gün gelip de evliliğe ikna olsa nolur?
Evlendikten sonra adama sihirli değnek mi değecek?
Gene aynı tas, aynı hamam devam edecek ilgisiz tavırlarına.
Bir süre sonra da evde iki yabancı olacaksınız.
Hatta ve hatta söylenmeye başladığında, evlenmeyi sen istiyordun evlendik sus diyecek.
Değer mi bunları yaşamana?
Cevabı kendin ver.

herkes fikirlerini düşüncelerini söylerse çok güzel olur tarafsız bakış açısına cok ıhtıyacım var

şimdi 4 yıl bir insana güveniyorsun dertlerini mutluluğunu anlatıyorsun,sonra bu olaylar oluyor yıkılıyorsun.
zaten ona yalvarmadım beni bırakma diye ki yapamam bişeyleri içimde çözmeye çalışıyorum güçlü olmaya çalışıyorum ama gerçekte öyle değilim nasıl güvenicem başkasına nasıl sevicem hep aklıma o gelmiyecek mi nasıl söküp atıcam içimden bir çevremde yok ki biriyle tanışayım zaten sürekli hastanelerdeyim güvenemiyorum artık kimseye en güvendiğim adam bunu yaptıysa diğerleri neler yapar diyorum soğudum resmen nasıl atıcam bunu nasıl sökücem o sevgiyi

bırlıkte oldugum kısı evlılık olarak bır gelecegımız yok dedı (sankı gelecegı göruyor nerden bılıyorsa)

hem gelecek yok dıyor hemde sen ıstemedıgın surece ben yanındayım dıyor sımdı bu ne

"Evlilik olarak geleceğimiz yok" meali ;"Sen benim evleneceğim kız değilsin, öyle olsan dört yıldır bir adım atardım zaten"

"Gelecek yok ama istediğin sürece ben yanındayım" meali; "Seninle bir hayat düşünmüyorum, evlenmeyeceğim ama gittiği yere kadar takılalım, benden bir şey bekleme, ileride hak iddia etme..."

Bu kadar net...

Back
X