- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Kazennn "z" olayıni anladım ben şimdik. Arkadaşıyla birlikte izliyormus dedi onu bana. Senin takıldığın kısım yanında ki mj? Bu arada niye taşıdın konumu? Bundan büyük dert mi var. Aldatilma sanirm buuBu arada ben balığa gidiyorum. Şu anda yoldayız
:)
Evet sordum. Bana attığını ve haber vermek için söylediğini söyledi.eşine sordunmu mesajı
Yoksa bana o arkadaşını mi ara diyorsun?Bu arada ben balığa gidiyorum. Şu anda yoldayız
:)
Ama öyle yapmadı eve gelmedi. Hala da bisy demiyor. Kendince açıklama yaptı o kadar.Konuyu baştan sona okudum, bence mesaj yanlışlıkla sana gelmiş gibi. Bu düşünmemin sebebi akşam eve gelmemesi. Sonuçta sormuşsun aramışsın sorun olduğunun farkında eve gelip seni ikna etmesi lazımdı.
Arada eşimden Banada böyle saçma mesajlar gelir ben her seferinde hayatım yine eşleri karıştırdın derim. Saçmalama diyip tepki gösterir ve neden Nasıl yazdığını açıklar. Eşinizinde yapması gereken bu bence.
Bir de popüler site yapanlara oturdukları yerden voleyi vuruyor derler ...Sanırım 6 sene önceydi benzer bir konuya üyemizde boşan yazdı. Sonra ne mi oldu adam silahla ofisimizi bastı sizin yüzünüzden eşim beni boşuyor diye.
Dişi kuşlar her yerde ve her fırsatı kolluyor.Canım yorum yapsam mi yapmasam mi arada kaldım.malum yuvayı dişi kuş yapsın diyen bazı disi kuşlar hemen cosabiliyor çünkü
Şimdi bütün konularını bilen biri olarak bu sefer kocanın bi halt karıştırdıgini pek sanmıyorum ancak yaşadığınız şeylerden sonra sen de güvensizlik oluştu sanırım.yani eşinin her hareketi sana altinda bir sey sakliyor gibi geliyor değil mi?şüphe ile yaşamak çok zor, cok yorucu.
ben msj da garip bir durum görmedim ne bileyim benim eşim yazsa onu tamam diye cevap yazar altında farklı bir şey aramam.
Eşinle şu anda aran nasıl bilmiyorum iyi misiniz? Onu affettin mi tamamen, sana nasil davraniyor?
Aynen öyle. Ornegin sen gel 7 aylık hamile ve aldatilan,kocasının ben başkasına aşığım dediği kadına canım yuvayı dişi kuş yapar diye akıl ver artık nasıl bir akılsa bu sonra ben kuş oldu beybi yuvayı kadın erkek birlikte yapar dediğim msji saldırmak olarak ya da yapıcı olmamak olarak gör.Dişi kuşlar her yerde ve her fırsatı kolluyor.
İki kez aldatılan ve sonuç olarak basit durumlardan bile nem kapacak kadar psikolojisi hassaslaşmış , sınavı varken bile eşinin tek mesajına kanalize olacak kadar kendinden ödün vermek zorunda kalmış hemcinsimin artık daha fazla yıpranmamısı gerektiğini, gerekirse kendi iyiliği için boşanadabileceğini söylemek çok büyük zaaf olmuş ..
Ben dışarıdan bakılınca koca hatta kayınvalide yanlısı gibi Bir imaj oluşturmuyormuşum .Aynen öyle. Ornegin sen gel 7 aylık hamile ve aldatilan,kocasının ben başkasına aşığım dediği kadına canım yuvayı dişi kuş yapar diye akıl ver artık nasıl bir akılsa bu sonra ben kuş oldu beybi yuvayı kadın erkek birlikte yapar dediğim msji saldırmak olarak ya da yapıcı olmamak olarak gör.
Bizim kadınlar anlayış göstermek ve yapıcı olmakla işin cılkıni çıkarmayı karıştırıyor. Bazen yorum yapmaya korkuyorum biri de çıkıp yuvami yiktiniz diyecek diye.
Ben bu konu sahibine en son konusunda boşan dedim eziyet çeken, mutsuz olan, eşine güvenmeyen ve her gün binbir şüphe ile yaşamak zorunda kalan bir hemcinsime canım yuvayı sen kurtar, bir şans daha ver diyemem.Ben dışarıdan bakılınca koca hatta kayınvalide yanlısı gibi Bir imaj oluşturmuyormuşum .
Buna rağmen , dişi kuşu anlamam imkansız !!!
Aile içinde huzursuzluk çıksın diye yok yere kadını gazlamayı ben de hoş karşılamıyorum ama hakaret edilen, istenmeyen veya aldatılan üyeye ne denir yani?
Hayatını mahvet , evli kal mı?
Sizin durumunuzu da okudum, hatırlıyorum. Dehşete düşmüştüm .
Ben öncelikle çocukları düşünüyorum . Bir çocuğun herşeyden önce Demir gibi psikolojisi olan bir anneye ihtiyacı var..Ben bu konu sahibine en son konusunda boşan dedim eziyet çeken, mutsuz olan, eşine güvenmeyen ve her gün binbir şüphe ile yaşamak zorunda kalan bir hemcinsime canım yuvayı sen kurtar, bir şans daha ver diyemem.
Açıkçası mesajı kime atıcaktın bana gönderdin derdimEşinize dışarda ne yaptığını sormayıp durduk yere "maçı izliyoruz canım " diye mesaj atarsa size ne düşünürsünüz?
Sanirim kamu yoklaması yapılıyor. Kazen bunla ilgili bir açıklama yapmıştı.Neden özel msj geldi bana bu konuya cevap yazmam icin anlamadım
Dedim zaten açık açık. Hatta bir daha oku mesajı dedim. İtiraz etti.Açıkçası mesajı kime atıcaktın bana gönderdin derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?