Ne demek bu?

Yanlış anlamayın ama..

Eşinizin daha önce vukuatı olmuştu ve affetmiştiniz diye hatırlıyorum.

O halde neden sorgu sual? Ya da basit bir durumdan şüphe?

Bence madem affettiniz önünüze bakın, psikolojik bütünlüğünüzü ve aile mutluluğunuzu sağlamanın tek yolu bu.

Aldatıyorsa bile en kötü ihtimalle kurcalamayın..
Siz üzülürsünüz..

İrdelencek bişey değildir bence. Siz sormadan söyleyince olumsuz tepki verme ihtimalinizi düşürmek için haber vermiştir.

Eşinize dışarda ne yaptığını sormayıp durduk yere "maçı izliyoruz canım " diye mesaj atarsa size ne düşünürsünüz?
valla içine kurt düşürmek istemem ama benmki durduk yere böyle bir mesaj atarsa birisi ona napıosun diye sormuş benimki de ona vereceği cevabı yanlışlıkla bana atmış diye düşünürüm
şüpheci yaklaşırım yani . hiç ılımlı kalamam bu mevzuda

Yanlış anlaşılacak bir şey yok. Evet vukaati oldu affettim. Ama bu tekrar affedecegim anlamına gelmiyor ki. Siz olsanız ne düşünürdunuz?

hepmen mesaj at bence sende "aşkım napıyorsun diye mesaj atmadım ki" de

Evet 1 saat önce yazistik. Dışardaydi. Çiğ köfte alır misin gelirken dedim. O da tamam canım dedi o kdar. Sonrasında ve öncesinde Ben nerdesin, kimlesin veya ne yapıyorsun diye sormadım ki ona.
Çiğköfteyi bir süre daha bekleme, maç izliyoruz çok açsan ye bişeyler demek istemiştir. Erkekler düzdür, dümdüz.
Çok anlam yüklemeyin, onlar bizim gibi düşünse bir an inanın beyinleri yanar. Yiyin yemeğinizi, bu kadar çok da düşünmeyin.

Evet bende ayne n böyle düşünüyorum. Attığı mesajın peşine hemen mesaj attım ve adam telime cevap vermedi. Yarım saat kadar sonra döndü. Güya duymadı.

hepmen mesaj at bence sende "aşkım napıyorsun diye mesaj atmadım ki" de
Yazdım. Ben sana ne yaptığını sormadım ki sen niye böyle bir mesaj yazdın durduk yere dedim. Ben senin kimle olduğunu ve nerde olduğunu bile bilmiyorum. Sen sankj senin nerde olduğunu biliyorum da hala oradasin gibi mesaj attin dedim. Sinirlendi. Hayır sana attım haber vermek için diyor.

Evet bende ayne n böyle düşünüyorum. Attığı mesajın peşine hemen mesaj attım ve adam telime cevap vermedi. Yarım saat kadar sonra döndü. Güya duymadı.
belki de arkadaşların dediği gibi de olabilir çok fevri davranma yine de sen ...
yani çiğ köfte isteyince , gecikicem manasında atmıştır .
ama şüphelenmekte de haklısın . işte bunların hepsi yarattıkları güvensizlikten kaynaklanıyor .

geriye tek yöntem kalıyor , pek hoş olmasa da telefon kurcalamak ... en azından şüphelerini giderirsin . uyuduktan sonra telefonunu karıştır bir bakalım . kafan rahat olur en azında

Valla bana masum gelmedi ama. Sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…