- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Ya tamam da biz onla zaten konuştuk. Sonrasında mesaj atti. İki dk sonra ben ona ne maçı, kimlesin ki diye sorunca aradan 20 dk geçtikten sonra cevap verdi.Haber vermiş ne istiyorsunuz anlamadım ?
Haber verdiğini düşünürüm. Bu kadar senaryolar yazmayın kafanızda.
Eski bi msjınızı yeni görmüş olabilirmiEvet. Çünkü durduk yere niye atsın. Yanı maçı izliyoruz ne canım ne demek. Ben onun maç izlediğini bilsem de sorsam ona ki " ne yapıyorsun" tamam atsın bana mesaj. Ama bu durduk yere atılan mesaj gerçekten tuhaf.
Evet 1 saat önce yazistik. Dışardaydi. Çiğ köfte alır misin gelirken dedim. O da tamam canım dedi o kdar. Sonrasında ve öncesinde Ben nerdesin, kimlesin veya ne yapıyorsun diye sormadım ki ona.Bu mesajdan önce yazisdiniz mi?
Yoo ne yapıyorsun diye sormadım ki ona hiç.Eski bi msjınızı yeni görmüş olabilirmi
valla içine kurt düşürmek istemem ama benmki durduk yere böyle bir mesaj atarsa birisi ona napıosun diye sormuş benimki de ona vereceği cevabı yanlışlıkla bana atmış diye düşünürümEşinize dışarda ne yaptığını sormayıp durduk yere "maçı izliyoruz canım " diye mesaj atarsa size ne düşünürsünüz?
Yanlış anlaşılacak bir şey yok. Evet vukaati oldu affettim. Ama bu tekrar affedecegim anlamına gelmiyor ki. Siz olsanız ne düşünürdunuz?Yanlış anlamayın ama..
Eşinizin daha önce vukuatı olmuştu ve affetmiştiniz diye hatırlıyorum.
O halde neden sorgu sual? Ya da basit bir durumdan şüphe?
Bence madem affettiniz önünüze bakın, psikolojik bütünlüğünüzü ve aile mutluluğunuzu sağlamanın tek yolu bu.
Aldatıyorsa bile en kötü ihtimalle kurcalamayın..
Siz üzülürsünüz..
Çiğköfteyi bir süre daha bekleme, maç izliyoruz çok açsan ye bişeyler demek istemiştir. Erkekler düzdür, dümdüz.Evet 1 saat önce yazistik. Dışardaydi. Çiğ köfte alır misin gelirken dedim. O da tamam canım dedi o kdar. Sonrasında ve öncesinde Ben nerdesin, kimlesin veya ne yapıyorsun diye sormadım ki ona.
Evet bende ayne n böyle düşünüyorum. Attığı mesajın peşine hemen mesaj attım ve adam telime cevap vermedi. Yarım saat kadar sonra döndü. Güya duymadı.valla içine kurt düşürmek istemem ama benmki durduk yere böyle bir mesaj atarsa birisi ona napıosun diye sormuş benimki de ona vereceği cevabı yanlışlıkla bana atmış diye düşünürüm
şüpheci yaklaşırım yani . hiç ılımlı kalamam bu mevzuda
Yazdım. Ben sana ne yaptığını sormadım ki sen niye böyle bir mesaj yazdın durduk yere dedim. Ben senin kimle olduğunu ve nerde olduğunu bile bilmiyorum. Sen sankj senin nerde olduğunu biliyorum da hala oradasin gibi mesaj attin dedim. Sinirlendi. Hayır sana attım haber vermek için diyor.hepmen mesaj at bence sende "aşkım napıyorsun diye mesaj atmadım ki" de
belki de arkadaşların dediği gibi de olabilir çok fevri davranma yine de sen ...Evet bende ayne n böyle düşünüyorum. Attığı mesajın peşine hemen mesaj attım ve adam telime cevap vermedi. Yarım saat kadar sonra döndü. Güya duymadı.
Hayır ben hemen mesajdan sonra aradım onu. Ne oluyor diye.Tamam iste teline hemen cevap vermedigi icin bi aciklama gibi mesaj yazmis ozaman?
canım şimdi google dan bugünün maçlarına baktım öyle önemli bi takımın maçı yok ki.. kimin maçı olduğunu yazmış mı?Eşinize dışarda ne yaptığını sormayıp durduk yere "maçı izliyoruz canım " diye mesaj atarsa size ne düşünürsünüz?
geriye tek yöntem kalıyor , pek hoş olmasa da telefon kurcalamak ... en azından şüphelerini giderirsin . uyuduktan sonra telefonunu karıştır bir bakalım . kafan rahat olur en azındaYazdım. Ben sana ne yaptığını sormadım ki sen niye böyle bir mesaj yazdın durduk yere dedim. Ben senin kimle olduğunu ve nerde olduğunu bile bilmiyorum. Sen sankj senin nerde olduğunu biliyorum da hala oradasin gibi mesaj attin dedim. Sinirlendi. Hayır sana attım haber vermek için diyor.
Valla bana masum gelmedi ama. Sinirlendim.belki de arkadaşların dediği gibi de olabilir çok fevri davranma yine de sen ...
yani çiğ köfte isteyince , gecikicem manasında atmıştır .
ama şüphelenmekte de haklısın . işte bunların hepsi yarattıkları güvensizlikten kaynaklanıyor .
Telefon hattı benim üzerime. Acaba bir şey yapabilir miyim?geriye tek yöntem kalıyor , pek hoş olmasa da telefon kurcalamak ... en azından şüphelerini giderirsin . uyuduktan sonra telefonunu karıştır bir bakalım . kafan rahat olur en azında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?