Ne demek bu?

Biraz fesatlık mı ne bizimkisi :) Sen eşini daha iyi tanırsın her zaman gittiği yeri haber verır mı ?
Gittiği yeri bilmiyorum ki. Dışarda maç izlediğini bile bilmiyorum. Sormadim ki. Ha mesajı bana maçın bitimine 20 dk kala attı. Ben zaten bilmiyorum maç izlediğini neyin haberi bu yani.

Eşinize dışarda ne yaptığını sormayıp durduk yere "maçı izliyoruz canım " diye mesaj atarsa size ne düşünürsünüz?

Ben size özetliyeyim, adam ciddi ciddi maç izliyor. Maç heyecan yapınca çok detaya girmeden direk özet geçmiş. X kişiye mesaj atsa cevapla seçeneğini kullanırdı ve mesajda size gelmezdi. Boş yere kuruntu yapıyorsunuz.

Tutamadım ben ağzımi dedim Hemen.

benveutkumyazmiş : 44050254 .!.:
Kizlar söyle birsey söyliyim size. Ben kötü niyetlimiyim ya. Ben sanki başkasına attı da yanlıslikla bana geldi diye algıladim. Sanki o mesajın sahibi ben değilim....
bana da baskasina yazmis gibi geldi. nacizane tecrubelerime dayanarak söylüyorum

Çok mantıklı Ay biz biraz fesatmıyız ya kadın milleti

Tamam da kazen maç saat 7 de başlamış. Herif bana saat 8 de atıyor mesaj. Ha ben bilsem maç olduğunu ve ona ne yapıyorsun diye mesaj atsam tamam. Sen bana başta haber vermedin. Durduk yere maçı izliyoruz niye desin. Ben kimin maçı olduğunu bile bilmiyorum ki. Maç izleyeceğim dese bana öncesinden tamam.hala maçı izlediğini belirtmek istiyorum derim. Ama öyle bir durumda yok ki.

zor sorular sormayın bana ter bastı yeminle ...

belki basketbol maçıdır o uzatmaya giden bir maç türü

Bu kadar güvensizseniz neden evlisiniz, çok samimi soruyorum bunu yermek değil niyetim
Bir mesaj üzerine bu kadar kuruntu yapabilecek kadar güven duygunuz sarsılmışsa nasıl yaşıyorsunuz onunla
Adama güvenip yok evwt ama erkeklere de güven olmaz ki zaten. Daha yeni okumadık mi adam 7 aylık karısını birakti gitti aşık oldu. Bunların ne yapacağı belli olmaz ki. Bir halt ettik devam ediyorum.

Belki de haber verdiğini zannetti size bian.
Ama sizin iciniz sogumayacak belli. Bi arkadaşın dedigi gibj müsteri hizmetlerinden gecmise bakın. Sizin iciniz rahat etmeyecek çünkü.

Kazenin söyledigi aynen benimde aklimdan gecti. Ama sizi de anliyorum.. sonucta güvensizlik probleminiz varmis..böyle süpheye düsmeniz normal. Iciniz yinede rahat olsun istiyorsaniz telefonuna gelen giden mesajlarn icerigini mail adresinize iletebilirsiniz.. öyle bir uygulama turkcell de var bildigim kadariyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…