- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
hii evet de binlerce kişi arasından o da görür mu acep
Gittiği yeri bilmiyorum ki. Dışarda maç izlediğini bile bilmiyorum. Sormadim ki. Ha mesajı bana maçın bitimine 20 dk kala attı. Ben zaten bilmiyorum maç izlediğini neyin haberi bu yani.Biraz fesatlık mı ne bizimkisi :) Sen eşini daha iyi tanırsın her zaman gittiği yeri haber verır mı ?
Paylaş be kazen bakim millet ne diyortek mesaj atan o olmayabilir .... belki üzerine alınmaz :)
Eşinize dışarda ne yaptığını sormayıp durduk yere "maçı izliyoruz canım " diye mesaj atarsa size ne düşünürsünüz?
Tutamadım ben ağzımi dedim Hemen.Hee.. O zaman bende yanlış anlarım ama bilemem çok ucu açık yani gerçekten maç izleyip geç kalıcağını söylemek içinde yazmış olabilir gibi geldi.İki türlü gibide geldi işin içinden çıkamadım. Benim de aklımda soru işareti kalsa bi süre ona bişey çaktırmadan telefonlarını sosyal medya hesaplarını ceplerini ceketlerini kurcalarım. Yaklaşık 2-3 hafta kadar düzenli olarak.Sonra bişe çıkmazsa demekki adam hakkaten bana haber vermiş der normal hayatıma döner yaşar giderim.Sizde öyle yapın olmadı.
Bana maalesef o mesaj baskasina atilmak istenmis gibi geldi...Gittiği yeri bilmiyorum ki. Dışarda maç izlediğini bile bilmiyorum. Sormadim ki. Ha mesajı bana maçın bitimine 20 dk kala attı. Ben zaten bilmiyorum maç izlediğini neyin haberi bu yani.
bana da baskasina yazmis gibi geldi. nacizane tecrubelerime dayanarak söylüyorumbenveutkumyazmiş : 44050254 .!.:Kizlar söyle birsey söyliyim size. Ben kötü niyetlimiyim ya. Ben sanki başkasına attı da yanlıslikla bana geldi diye algıladim. Sanki o mesajın sahibi ben değilim....
Paylaş be kazen bakim millet ne diyor
Ben size özetliyeyim, adam ciddi ciddi maç izliyor. Maç heyecan yapınca çok detaya girmeden direk özet geçmiş. X kişiye mesaj atsa cevapla seçeneğini kullanırdı ve mesajda size gelmezdi. Boş yere kuruntu yapıyorsunuz.
Tamam da kazen maç saat 7 de başlamış. Herif bana saat 8 de atıyor mesaj. Ha ben bilsem maç olduğunu ve ona ne yapıyorsun diye mesaj atsam tamam. Sen bana başta haber vermedin. Durduk yere maçı izliyoruz niye desin. Ben kimin maçı olduğunu bile bilmiyorum ki. Maç izleyeceğim dese bana öncesinden tamam.hala maçı izlediğini belirtmek istiyorum derim. Ama öyle bir durumda yok ki.Ben size özetliyeyim, adam ciddi ciddi maç izliyor. Maç heyecan yapınca çok detaya girmeden direk özet geçmiş. X kişiye mesaj atsa cevapla seçeneğini kullanırdı ve mesajda size gelmezdi. Boş yere kuruntu yapıyorsunuz.
Yanın da bir arkadaşı var o da bekar. Eşi falan yok. Bir de bana maç izliyoruz diyor. Ben kimle olduğunu bile bilmiyorum ki.Belki yanındakiler mesaj attıysa eşlerine falan o da öyle atmıştır ...
Tamam da kazen maç saat 7 de başlamış. Herif bana saat 8 de atıyor mesaj. Ha ben bilsem maç olduğunu ve ona ne yapıyorsun diye mesaj atsam tamam. Sen bana başta haber vermedin. Durduk yere maçı izliyoruz niye desin. Ben kimin maçı olduğunu bile bilmiyorum ki. Maç izleyeceğim dese bana öncesinden tamam.hala maçı izlediğini belirtmek istiyorum derim. Ama öyle bir durumda yok ki.
Adama güvenip yok evwt ama erkeklere de güven olmaz ki zaten. Daha yeni okumadık mi adam 7 aylık karısını birakti gitti aşık oldu. Bunların ne yapacağı belli olmaz ki. Bir halt ettik devam ediyorum.Bu kadar güvensizseniz neden evlisiniz, çok samimi soruyorum bunu yermek değil niyetim
Bir mesaj üzerine bu kadar kuruntu yapabilecek kadar güven duygunuz sarsılmışsa nasıl yaşıyorsunuz onunla
Kazennn sende işin içinden çıkamadın itiraf etzor sorular sormayın bana ter bastı yeminle ...
belki basketbol maçıdır o uzatmaya giden bir maç türü
Onu araştırmam lazim. Yarın bayiye gidip soracağım.Belki de haber verdiğini zannetti size bian.
Ama sizin iciniz sogumayacak belli. Bi arkadaşın dedigi gibj müsteri hizmetlerinden gecmise bakın. Sizin iciniz rahat etmeyecek çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?