Ne demek bu?

canım şimdi google dan bugünün maçlarına baktım öyle önemli bi takımın maçı yok ki.. kimin maçı olduğunu yazmış mı?
Aynen bende baktim önemli maç yok. Çaykur Rize ike trabzon maçıymis. Hayır bana öncesinden dese maça gitcem ben anlarım da benim maçtan bile haberim yok ki.

Telefon hattı benim üzerime. Acaba bir şey yapabilir miyim?
ohoo canım sen o konuda 4 ayak üstüne düşmüşsün son 1 aydır kimlere mesaj atmış onu bile öğrebnebilirsin . ara müşteri hizmetlerini yollasınlar mailine . ama şunu da sor , eeşimin telefonuna bilgi gider mi de .

Ben olsam yanlış anlardım.Yani mesajın asıl gönderilecek olanın ben olmadığımı düşünürdüm ne yalan söyliyim. Ama sürekli nerde ne yaptığını soran didikleyen bi yapınız varsa o ayrı.O zaman siz sormadan bile nasılsa sorcak ben haber veriyim demiş olabilir.Fakat böyle bi durumum olmasaydı ben kesinlikle mesajın bana olmadığını düşünürdüm ne yalan söyliyim.

Yanlış anlaşılacak bir şey yok. Evet vukaati oldu affettim. Ama bu tekrar affedecegim anlamına gelmiyor ki. Siz olsanız ne düşünürdunuz?
Ben bir kez affettiysem eğer kurcalamazdım.

Bir daha yaparsa affedip affetmemek sizin tekelinizde ama..

Ama siz affederken eşinize hep affedileceği mesajı gitti.

Klişe ama bir kez yapan ..

Diğer taraftan eğer gönülden affettiyseniz eşinizi, hiç vukuatı olmamış gibi, kompleksiz ve rahat davranmanızı tavsiye ederim.

Demem o ki, birşeyden mideniz mi bulandı , önceki vukuatı olmasa da bu tepkiyi verir miydim diye sorun kendinize..

Not: ben eşimden bu mesajı alsam sizin aklınıza gelenler asla benim aklımın ucundan geçmezdi .

Yaa o zaman gece mi arasam o uyuduktan sonra en azindan mail gelirse ben engellerim.

Ben ona sormadan o bana demez nerde olduğunu. Hele bu saate hayatta bilgi vermez daha 1 saat önce mesajlastik çünkü

Ya boşuna bu moda girdiğinizi düşünüyorum. Gelecekti demek maç izlemeye karar verdi. Sizede haber verdi. Kurmayın.

Hmm...
O mesajdan once sadece cig kofte almasini soyledin. Bunun disinda hic macla ilgili falan muhabbet gecti mi? Tel konusmasindan sonra o sana mac mesajini atana kadar baska mesajlasmalar oldu mu aranizda?
Yoo geçmedi. Maç oldugunu bile bilmiyorum ki. Bilemedim şimdi.

Trabzon rize maçı var bugün
Bence gayet normal bir durum ya haber vermiş işte

Ben ona sormadan o bana demez nerde olduğunu. Hele bu saate hayatta bilgi vermez daha 1 saat önce mesajlastik çünkü

Hee.. O zaman bende yanlış anlarım ama bilemem çok ucu açık yani gerçekten maç izleyip geç kalıcağını söylemek içinde yazmış olabilir gibi geldi.İki türlü gibide geldi işin içinden çıkamadım. Benim de aklımda soru işareti kalsa bi süre ona bişey çaktırmadan telefonlarını sosyal medya hesaplarını ceplerini ceketlerini kurcalarım. Yaklaşık 2-3 hafta kadar düzenli olarak.Sonra bişe çıkmazsa demekki adam hakkaten bana haber vermiş der normal hayatıma döner yaşar giderim.Sizde öyle yapın olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…