- 11 Aralık 2015
- 20
- 14
- 3
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
maç yoksa olay ayrı bir tuhaf olurcanım şimdi google dan bugünün maçlarına baktım öyle önemli bi takımın maçı yok ki.. kimin maçı olduğunu yazmış mı?
Hmm...Hayır ben hemen mesajdan sonra aradım onu. Ne oluyor diye.
Eşinize dışarda ne yaptığını sormayıp durduk yere "maçı izliyoruz canım " diye mesaj atarsa size ne düşünürsünüz?
Aynen bende baktim önemli maç yok. Çaykur Rize ike trabzon maçıymis. Hayır bana öncesinden dese maça gitcem ben anlarım da benim maçtan bile haberim yok ki.canım şimdi google dan bugünün maçlarına baktım öyle önemli bi takımın maçı yok ki.. kimin maçı olduğunu yazmış mı?
ohoo canım sen o konuda 4 ayak üstüne düşmüşsün son 1 aydır kimlere mesaj atmış onu bile öğrebnebilirsin . ara müşteri hizmetlerini yollasınlar mailine . ama şunu da sor , eeşimin telefonuna bilgi gider mi de .Telefon hattı benim üzerime. Acaba bir şey yapabilir miyim?
Bilemedim ki kazen. Nasıl olur ? Görür mu?bu soruyu facebook sayfamızda paylaşabilir miyiz ?
Ben bir kez affettiysem eğer kurcalamazdım.Yanlış anlaşılacak bir şey yok. Evet vukaati oldu affettim. Ama bu tekrar affedecegim anlamına gelmiyor ki. Siz olsanız ne düşünürdunuz?
Yaa o zaman gece mi arasam o uyuduktan sonra en azindan mail gelirse ben engellerim.ohoo canım sen o konuda 4 ayak üstüne düşmüşsün son 1 aydır kimlere mesaj atmış onu bile öğrebnebilirsin . ara müşteri hizmetlerini yollasınlar mailine . ama şunu da sor , eeşimin telefonuna bilgi gider mi de .
Ben ona sormadan o bana demez nerde olduğunu. Hele bu saate hayatta bilgi vermez daha 1 saat önce mesajlastik çünküBen olsam yanlış anlardım.Yani mesajın asıl gönderilecek olanın ben olmadığımı düşünürdüm ne yalan söyliyim. Ama sürekli nerde ne yaptığını soran didikleyen bi yapınız varsa o ayrı.O zaman siz sormadan bile nasılsa sorcak ben haber veriyim demiş olabilir.Fakat böyle bi durumum olmasaydı ben kesinlikle mesajın bana olmadığını düşünürdüm ne yalan söyliyim.
Yoo geçmedi. Maç oldugunu bile bilmiyorum ki. Bilemedim şimdi.Hmm...
O mesajdan once sadece cig kofte almasini soyledin. Bunun disinda hic macla ilgili falan muhabbet gecti mi? Tel konusmasindan sonra o sana mac mesajini atana kadar baska mesajlasmalar oldu mu aranizda?
Bilemedim ki kazen. Nasıl olur ? Görür mu?
O zaman bana maç izliyoruz geçilebilirim canım. Demesi gerekmezmiydi. Sanki biri ona sordu da cevap verdi gibi attı mesajı.Ya boşuna bu moda girdiğinizi düşünüyorum. Gelecekti demek maç izlemeye karar verdi. Sizede haber verdi. Kurmayın.
hii evet de binlerce kişi arasından o da görür mu acepbinlerce kişi görecek :)
Ben ona sormadan o bana demez nerde olduğunu. Hele bu saate hayatta bilgi vermez daha 1 saat önce mesajlastik çünkü
Biraz fesatlık mı ne bizimkisi :) Sen eşini daha iyi tanırsın her zaman gittiği yeri haber verır mı ?Evet aynen yanlış anladım. Huyu değil çünkü.
hii evet de binlerce kişi arasından o da görür mu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?