- Konu Sahibi sarilalem41
1 ayda ne ara bu kadar baglandin? Birak o aramazsa arama, destan destan mesaj yazma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir kapattm zaten instamiBence ilgisini çeken kafasını karıştıran biri var büyük ihtimalle.
Kızım ben senin yerinde olsam görüşmeyi hemen keserim. Her gün biri ile görüşürken böyle pat diye ortadan kaybolmak öyle veya böyle yakışıksiz. Bunun "tapulu mal gibi görmek" olarak algilamamak lazim. Hergün yazistigim biri ortadan kaybolsa bende merak ederim. Heleki şu koronali günlerde. İkincisi ve bunu ben bunda cok netim: psikolojik sorunlarin varsa baskalarin aklına girmeyeceksin (ve evet bunu ben - eskiden depresyon ve panik hastasi olarak söylüyorum. Kimse bizi öyle çekmek zorunda değil. Yada baştan söyle insanlar neyin ne olduğunu bilip görüşsünler). Tedavini gör öyle görüş. İlişkiler belli bir güven hissi gerektirir ve bu insan bunu size vermeyecek. Ilerde cok telefonunuza bakarsınız.
Ve en son: bazi erkekler kendilerini daha enteresan göstermek adına böyle oyunlar da oynuyor. Bence öyle veya böyle uzak durun.
Ek not : Önce bosanin sonra böyle işlere kalkisin. Daha hala evlisiniz kağıt üzerinde de olsa
cok tesekkur ederim msjin icin. cunku ben buraya bu yuzden yazdim. insan kendisi goremez de birinden bir tokat yer kendine gelir. cunku kimseye anlatamiyorum ama ben goremiyorum da dogrulari. en azindan baskasi disardan okudugunda ne dusunuyor nasil gozukuyor bunu merak ettim. sanirum beni begendi ya yan cebimde dursun dedi.
mutlaka izlicem duymamistim. buraya konu acmadan once tamam kendine iyi bak yazmstim. keske hic bisey yazmadan dondursaydim yaaSizin tek hem de tek yapmanız gereken sessiz kalmak.Yazarsaniz yanlış yaparsiniz.Adil Yildırim i tavsiye ediyorum size.Videolarini izleyip fikir edinebilirsiniz.Kadinlara iyi tavsiyeleri var.
bana birde sene de bir kere icerim demisti ama bir ayda ikinci oldu. boyle yazdginizi okuyunca gercekten iyiki basta olmuus boyle biseyÖyle veya böyle saygılı bir davranış değil. Ve açık konuşalım: sahsen öyle günlerce arkadaşları ile sarhoş ortadan kaybolan adamı tercih etmezdim ciddi bir ilişki icin. Hikayesi bana hiç inandırıcı gelmedi. Sanki sizi "yedek" tutuyor. Bunu hak etmiyorsunuz, hiçbir kadın böyle birseyi hak etmez
canim inanki bende bilmiyorum. boyle televizyonda goruyorduk internette tabisanlari vs. nasil da oluyor bu kadar mi saflar diyordum aha başima geldi iste. hayatta yapmam dememem gerekiyormus. hala inanamiyorum kendime cunku. ikiye bolunmus gibiyim bir yanim ruya da bir yanim gercek dunyadaydi.1 ayda ne ara bu kadar baglandin? Birak o aramazsa arama, destan destan mesaj yazma.
tamam canim. dondurdum bulamaz beni. numarami da bilmiyor.Kendine iyi bak demekte bisey yok.Bundan sonra seni merak etmesini istiyorsan ,sessizlik gerek
evet virus muahbbeti vardi yoksa gelecektide. ayy varya aynen sanki sevgili gibi yazmisim harbiden daha neler yazdm birde.Henüz yanyana bile gelmemişsiniz öyle değil mi ? Dolayısıyla başlayan bir şey yok aslında. Aranızda gerçek bir ilişki bile olmadan bu kadar sık boğaz ederseniz kim olsa daralır bunalır ve kaçar... Ben olsam korkarım bile. Ne demek beni bırakmanı hak etmedim vs.. Ne oluyoruz derim.. Duygularınızı biraz daha mı dizginleseniz ve daha gerçekçi mi olmaya çalışsanız acaba karşı cinsle ilişkilerinizde.. Saplantılı bir kişilik izlenimi uyandırırsınız böyle davranarak..
Peki ...galiba msjlarimla cok ustune gittim. hic mi yazmayayim bekleyeyim yoksa bitireyimmi.
oseni bir kalemde silmiş beni sal demiş
lütfen bir daha yazma ve onu sal
bunu bir ayda yasadim. ilk bas ben bitirdim ama o gidemedi bir turlu. sonra ben onu bir gun bulamayinca yiginla.msj atinca adam kendi gitti :))Erkekler bunaltılmayı sevmez direkt kaçar ne kadar umursadığınızı belli etmezseniz o kadar değerlisiniz onlara göre.. Aramayın sormayın bakın nasıl arıyor kendi..
Su an bosluktasin adami da yara bandi yapiyor olabilirsin. Bosanmayi bekleyip biraz kendinle kalsan daha saglikli iliskiler kurabilirsincanim inanki bende bilmiyorum. boyle televizyonda goruyorduk internette tabisanlari vs. nasil da oluyor bu kadar mi saflar diyordum aha başima geldi iste. hayatta yapmam dememem gerekiyormus. hala inanamiyorum kendime cunku. ikiye bolunmus gibiyim bir yanim ruya da bir yanim gercek dunyadaydi.