ne demek istedi ?

soyle de bir durum var benim esimle olaylarimi durumumu psikolojik bunalmimi biliyordu. tamam birgunde cok sey yazmis saplantili gozukmus olsam dahi. biraz da olsa anlayabilrdi beni. ya da azcik da olsa deger verse bence yine anlayisla karsilamasi gerekmez miydi. dimi ?

Su an bosluktasin adami da yara bandi yapiyor olabilirsin. Bosanmayi bekleyip biraz kendinle kalsan daha saglikli iliskiler kurabilirsin

yara bandi da olabilri. zaten saglikli dusunsem suan konusuyor olmazdm sanirim. ama resimlerimizi yan yana geitirjnce bile o kadar benziyoruz ki birbirimize saka gibi yani. burunlarimiz bile kopya gibi. hani simdi yoldan bir adam cevir kendine benzer mi. yuz sekli filan farkli olur illa. ama yuzumuzun sekli filan benziyor sadece birimz beyaz birmiz esmer. sevdgimz oyunlar kahveler sunlar bunlar bir suru sey ortak yani. ama iste yapacak bisey yok. demekki kimse mukemmel birini bulamiyor illa ki olur da ileride olur insallah diyeyim. ne bileyim.

Evlilik geciemis biri olarak dis gorunuse takilmaman lazim. Adamin sana kendini degerli hissettirmesi lazim. 1 ayda ıssız adam triplerine girmis. Siz kendinizi cekin biraz o adim atsin

Evlilik geciemis biri olarak dis gorunuse takilmaman lazim. Adamin sana kendini degerli hissettirmesi lazim. 1 ayda ıssız adam triplerine girmis. Siz kendinizi cekin biraz o adim atsin
yok zaten dis gorunus degil ilk bas resmni de gormemistim. hem yakisikli yazmadim ama birbirimze benziyoruz dedim :) yakisikli da ama guzellik mutluluk getirseydi bosaniyor olmazdm.. o adim atamaz ben instami kapattm baska yerden ulasamaz. numaram yok.

hala daha bunun inandırıcı olacağını düşünen var mıı yaa

bana birde sene de bir kere icerim demisti ama bir ayda ikinci oldu. boyle yazdginizi okuyunca gercekten iyiki basta olmuus boyle bisey

Evet. Siz henüz boşanma aşamasındasiniz. Psikolojik ve duygusal olarak yıpranmış olmanız gayet normal ve zamanla düzelir.
Şahsen hiç şu "kacan kovalanır" oyunlari oynamadım. Ne gerek var? Hayvan değiliz sonucuta kaçıp kovalanalim. Yeterli kadar olgunlasmis bir insan böyle şeylere gerekte duymaz. Siz şimdi o adamı unutun ve ilk önce kendinizle ilgilenin bir süre. Kendinizi başkasından bağımsız yeniden keşfetmenin tadını da çıkartın

yalan söylemeyi de ayrılmayıda beceremeyen erkek tipi.muhtemelen bunalımda kaçtığı kişi de bir başkasıdır.yalanını sevsinler.telefonu bırakmış.tuvalete giderken eline telefon alacak bir kitle var dünyada ama o günlerce unutabilir.sonra beni sal der.sal canım yolla gitsin.o yazana kadar yazma bitiriş konuşmanı.o yazarsa döktürürsün bi ton

Bak canım adam biraz kafasını dinlemek istemiş. Sadece bi güncuk ve adam sana haber vermeden böyle bi şey yapıyorsa ve sen bunu bu kadar abartıyorsan demek ki farklı kafalarsınız. Ve bence adam bu kadar bunalmışken üstüne gittiysen bence adam birazcık soğumuştur. Lütfen ilerki zamanlarda bu kadar abartmayın her şeyi.

tlfnu birakmasi da sacma. sarhostu bakamadim dese mantikli olurdu :) yazsa da goremem dondurdum numaramda yok.suan hesap acik daha kapanmamis daha farketmemis olabilir

tlfnu birakmasi da sacma. sarhostu bakamadim dese mantikli olurdu :) yazsa da goremem dondurdum numaramda yok.suan hesap acik daha kapanmamis daha farketmemis olabilir
saçmalığın ötesi hemde.şarjı bitti yanımda değildi bile diyebilir boşverrr kader yoluna güller sersin.o deve dikenine yol ver gitsin

tamam kendine iyi bak yazdm ve cktim. ama bir kere daha boyle pek keyfim yok yazmsti iki gunde iki kere anca konusuyoduk. eve kapaninca bunaldgni filan soyluyordu. kamplara filan gidiyomus normalde. bilemiyorum dogru mu diyordu bunaldim keyfim yok derken. biz konusmaya basladgmz da o kendi evindeydi. orda sabah aksam yaziyordu tek basinaydi. annesinin yanina gecince azalmaya basladi konusmalar

bilemiyorum beklemek istersen bekle ama burnuma iyi koku gelmedi benim nedense.

yani sorunun cevabı çok basit hayatım
evet...
belli işte biraz yalnız kalmak istemiş. İlişkiniz ne güzel hatta insanları kıskandıracak cinsten sence de gerek var mı bu kadar abartılı tepkilere
bir süre sonra bu kız yakamdan da bi düşmüyor
iki huzur vermiyor demeyecek mi
biraz zamana ihtiyacı var sen de ona zaman ver

simdi dusununce abartili geliyor ama o zamanki duygumla yazdim. hatta o sadece arkadsmlaydim deyince yazdklarimi okudum dedim ne yapmisim ya ama o da gitmeden yazabilrdi sanki hic mi eline tlfn almiyor. ki zaten burda yazilan yorumlardan sonra dondurdum instagramimi. suan ne yapiyor bilmiyorum numaram da yok baska ulasamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…