ne demek istedi ?

Başka biriyle görüşmüştür ne arkadaş ne bunalım. Bi de bulmuş senin gibi iyi niyetli birini oynatıyor elinde. Sana bir tavsiye eğer ailesinden birine birşey olsaydı sana çok değer verse ilk önce seni arardı zaten. Yani acaba ailesinden birine birşey mi oldu da beni arayamadı diye avutmuşsun ya kendini, avutma. O sana yol vermeden sen onu bi şutla da pirince giderken elindeki bulgurdan olsun. Kısacası daha da anlamıyorsan aldatılıyorsun haberin yok diyorum.

megerse cok bunalmis bir arkadsyla tlfnu birakip bir yere gitmsler. biraz da sarhos olmus. anca ayilmis.
Sende inandın mı ?

Geçici bir heves gözüyle bakmış. Sizin kaptırdığınızı anlayınca da arayı soğutmaya çalışıyor. Bence olayı bıçak gibi kesmeliydiniz. Şaşırıp kalırdı. Böyle kıymete binmiş hissediyordur kendini.

Anlamadığım çok nokta var.
Daha bosanmadiginizi söylemişsiniz. Eşinizden bahsettiginizde bir arkadaş eski esiniz degil mi diye sormuş, eski ne kadar yakışıyor, kendisi ayrılmak istemiyor diye değişik bir kaç cevap vermissiniz.
Onu aradığınızı söylemişsiniz ama adam telefonu evde bırakıp çıkmış o yuzden telefonu acamamis demissiniz fakat birbirinizde numaralarınızın olmadığıni soyluyorsunuz.
Şu an eşinizle bir boşanma davanız da yok anladığım kadarıyla.
Ayrılmadan bu işlere kalkışmayın derim ben. Her anlamda zararlı çıkarsınız her anlamda.
Yazdiklariniz çelişkili. Daha açıklayıcı yazmalısınız. Ama hissettiğim şu ki, yürüdüğünüz yol sizi tehlikeye goturur, her anlamda.

Yazma israr etme sal beni diyor yani rahat bırak.Aklima gelen acikcasi yazan baskasinin olabileceği.Ama her durumda sen ona bi daha yazma cok da güvenme.

30 yaşında adam ciddi ciddi biriyle iletişim kurarken 'beni sal' mı dedi afjdkasf.

buna ben olsam cevap bile vermem. oturur, bana 'beni salar mısın' deme kapasiteli biriyle neden 1 ay boyunca iletişim kurdum, bu kadar mı opsiyonsuzdum diye kendime kızardım. salmakmış, ergene bak slkdfjs. varoluşsal sancılarını seveyim.

Peşinden koşmayı bırakırsanız en fazla 15 güne kendisi gelir neden peşimde değil diye. Çok üstelediğiniz için kendini bir şey sanmış tipik erkek hareketi.

1 ayın sonunda sal dediyse niyet belli boşver sal bacım ..üzerine düşerseniz daha da itici olur..alın telefonh elinize numarasını silin sosyal medyadan çıkarın tüm bu olanları o kendi farketsin siz sessiz kalın bence

evet cok kiymetli sandi. hic yazmasaydim o 1 gun yokken sasiricakti illa. bende sevgili gibi triplere girmisim

Canım vallahi ya bunalmış ya da başka biri var her şey olabilir iyisi mi sen sal bi bakalım zamanla görürsün
evet bilemiyorum bende. kimse yoksa da beni arada cqni skldikca yazdgi biri goruyor sanirim. bende donduramiyorum suan instagrami ama girmicem uzun bir sure bakalim. girip bakarsa gorsun gelmedigimi

numaram yok onda zaten. instagramdan konusuyorduk. onu da ben donduramiyorum suan 1 hafta gecmesi lazimmis. ama girmeyecegim uzun sure. girip bakinca gorsun bakalim hic girmedugmi

aslinda sasiritici dimi. 30 yasinda salar misin demek bende o cumlenin sonunda salar misin ne demek dedim. ama yiginla mesajlarim ses kayitlarmdan sinra ne oluyor buna kendi kendine gelin güvey olmus diye bunalip. hoop noluyo beni bi sal demis de olabilr bilemiyorum konusma tarzini

evet hic yuz yuze gelmedik. ama sabah aksam yazisiyorduk birden cok baglandim sanirim.
Sabah aksam konustuk dıye baglanıyorsanız adam sal demekte haklı bıde gorussenız ne olurdu acaba 6 yıllık kocama bıle cok baglanmadım ben. Sunu soylıyımmı bır erkege cok baglanma cok yazma cok ustune dusme cok sımartma yolsa hep benı sal lafını duyarsın. Bıkere daha sasıracam bır ay konustunuz dıye baglanmak ne allah askına

ben eski kocama da cok baglanmstim cok poh pohlamistim ki bu hallere dustum sonra durup napiyorum dedim adamin bana davranislarina bak. nankörluge ve yollari ayirdim. sanirim iflah olmazim yine ayni davranmaya baslamisim. cok simartmisim. valla sasirabilirsin canim bende oturdum kendime sasiriyorum. buraya da iyiki yazmisim. insan kendine yukardab bakamiyor ama simdi okudukca daha iyi anliyorum.

suan daha da yazmiyorum. uzun sure girip bakmayacagim acmayacagm instamu. oyle birakip gittim sanar belki
Yahu hala onun için bir şey yapmış oluyorsunuz bir şey yapmayarak farkında mısınız? Onun için girmemek ne o kim ki neden kendinizi gereksiz bunaltıyorsunuz. İstediğiniz kadar girin çıkın instaya. Takılın gitsin. Bu tarz küçük hesaplar insanı yorar bunaltmayın kendinizi. Siz daha önemlisiniz

yok ona baska instadan yaziyordum. asil kullandgmdan degil. yani o da bende sadece birbirimize bakmak yazmak icin kullanioduk. ona girersem ona bakms olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…