- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
- Konu Sahibi sarilalem41
-
Başka biriyle görüşmüştür ne arkadaş ne bunalım. Bi de bulmuş senin gibi iyi niyetli birini oynatıyor elinde. Sana bir tavsiye eğer ailesinden birine birşey olsaydı sana çok değer verse ilk önce seni arardı zaten. Yani acaba ailesinden birine birşey mi oldu da beni arayamadı diye avutmuşsun ya kendini, avutma. O sana yol vermeden sen onu bi şutla da pirince giderken elindeki bulgurdan olsun. Kısacası daha da anlamıyorsan aldatılıyorsun haberin yok diyorum.o 30 ben 28 yasndaym. bir aydan fazladir sabah aksam konusuyoruz. baska sehirlerdeyiz. o iki univ bitirmis iyi konumda. bende son senemdeym univde. kafalarimz cok uyusuyor. hep bana nerden buldum seni deyip duruyordu. ruya gibi geciyodu gunlerimz. z
lakin bu karantinadan once bir gun sabah yazdm donmedi. butun gun yazdm hala cevap yok. diger gun aradm sonra cvp verdi. ama bu birgun meraktan catladm. ailesine mi bisey oldu diye merak ettim.
megerse cok bunalmis bir arkadsyla tlfnu birakip bir yere gitmsler. biraz da sarhos olmus. anca ayilmis.
boyle arada bunalima girdgi oluyordu iki gun pek konusmuyorduk. ama surekli haberlesiyorduk. bu sefer hicbisey yazmadan gitmis. ama ben bu birgun boyunca mesajlari yigdim. cok sey yazdim. mesela niye birakip gittigini. konusmak istemiyorum deseydin kabul ederdim . beni boyle birakip gitmeni haketmedim gibi. ses kayitlari attim vs vs. neyse olay aciga cikinca anlastik.
AMA diger gun yine yazmadi. bende "konusmayacak misin diye sordum" ve bana bunu yazmis.
"&& Hic keyfim yok cidden fena bunalimdayim canim beni bi sureligine salar misin " &&
bu ne demek oluyor kizlar. hem beni birakmak istemiyor hemde boyle konusmak istemedgni yazdi. oysa normalde cok bunaldgni ama tek iyi gelen seyin ben oldgumu soyluyordu. ben olmasam kafayi yemek uzere oldgnu soyluyordu, boyle karantina muhabbetlerinden dolayi. ama simdi bunu niye yazdi sizce. gercekten biraz yanliz mi kalmak istedi ?
megerse cok bunalmis bir arkadsyla tlfnu birakip bir yere gitmsler. biraz da sarhos olmus. anca ayilmis.o 30 ben 28 yasndaym. bir aydan fazladir sabah aksam konusuyoruz. baska sehirlerdeyiz. o iki univ bitirmis iyi konumda. bende son senemdeym univde. kafalarimz cok uyusuyor. hep bana nerden buldum seni deyip duruyordu. ruya gibi geciyodu gunlerimz. z
lakin bu karantinadan once bir gun sabah yazdm donmedi. butun gun yazdm hala cevap yok. diger gun aradm sonra cvp verdi. ama bu birgun meraktan catladm. ailesine mi bisey oldu diye merak ettim.
megerse cok bunalmis bir arkadsyla tlfnu birakip bir yere gitmsler. biraz da sarhos olmus. anca ayilmis.
boyle arada bunalima girdgi oluyordu iki gun pek konusmuyorduk. ama surekli haberlesiyorduk. bu sefer hicbisey yazmadan gitmis. ama ben bu birgun boyunca mesajlari yigdim. cok sey yazdim. mesela niye birakip gittigini. konusmak istemiyorum deseydin kabul ederdim . beni boyle birakip gitmeni haketmedim gibi. ses kayitlari attim vs vs. neyse olay aciga cikinca anlastik.
AMA diger gun yine yazmadi. bende "konusmayacak misin diye sordum" ve bana bunu yazmis.
"&& Hic keyfim yok cidden fena bunalimdayim canim beni bi sureligine salar misin " &&
bu ne demek oluyor kizlar. hem beni birakmak istemiyor hemde boyle konusmak istemedgni yazdi. oysa normalde cok bunaldgni ama tek iyi gelen seyin ben oldgumu soyluyordu. ben olmasam kafayi yemek uzere oldgnu soyluyordu, boyle karantina muhabbetlerinden dolayi. ama simdi bunu niye yazdi sizce. gercekten biraz yanliz mi kalmak istedi ?
Yazma israr etme sal beni diyor yani rahat bırak.Aklima gelen acikcasi yazan baskasinin olabileceği.Ama her durumda sen ona bi daha yazma cok da güvenme.o 30 ben 28 yasndaym. bir aydan fazladir sabah aksam konusuyoruz. baska sehirlerdeyiz. o iki univ bitirmis iyi konumda. bende son senemdeym univde. kafalarimz cok uyusuyor. hep bana nerden buldum seni deyip duruyordu. ruya gibi geciyodu gunlerimz. z
Peşinden koşmayı bırakırsanız en fazla 15 güne kendisi gelir neden peşimde değil diye. Çok üstelediğiniz için kendini bir şey sanmış tipik erkek hareketi.o 30 ben 28 yasndaym. bir aydan fazladir sabah aksam konusuyoruz. baska sehirlerdeyiz. o iki univ bitirmis iyi konumda. bende son senemdeym univde. kafalarimz cok uyusuyor. hep bana nerden buldum seni deyip duruyordu. ruya gibi geciyodu gunlerimz. z
evet cok kiymetli sandi. hic yazmasaydim o 1 gun yokken sasiricakti illa. bende sevgili gibi triplere girmisimGeçici bir heves gözüyle bakmış. Sizin kaptırdığınızı anlayınca da arayı soğutmaya çalışıyor. Bence olayı bıçak gibi kesmeliydiniz. Şaşırıp kalırdı. Böyle kıymete binmiş hissediyordur kendini.
evet bilemiyorum bende. kimse yoksa da beni arada cqni skldikca yazdgi biri goruyor sanirim. bende donduramiyorum suan instagrami ama girmicem uzun bir sure bakalim. girip bakarsa gorsun gelmedigimiCanım vallahi ya bunalmış ya da başka biri var her şey olabilir iyisi mi sen sal bi bakalım zamanla görürsün
numaram yok onda zaten. instagramdan konusuyorduk. onu da ben donduramiyorum suan 1 hafta gecmesi lazimmis. ama girmeyecegim uzun sure. girip bakinca gorsun bakalim hic girmedugmi1 ayın sonunda sal dediyse niyet belli boşver sal bacım ..üzerine düşerseniz daha da itici olur..alın telefonh elinize numarasını silin sosyal medyadan çıkarın tüm bu olanları o kendi farketsin siz sessiz kalın bence
30 yaşında adam ciddi ciddi biriyle iletişim kurarken 'beni sal' mı dedi afjdkasf.
buna ben olsam cevap bile vermem. oturur, bana 'beni salar mısın' deme kapasiteli biriyle neden 1 ay boyunca iletişim kurdum, bu kadar mı opsiyonsuzdum diye kendime kızardım. salmakmış, ergene bak slkdfjs. varoluşsal sancılarını seveyim.
suan daha da yazmiyorum. uzun sure girip bakmayacagim acmayacagm instamu. oyle birakip gittim sanar belkiYazma israr etme sal beni diyor yani rahat bırak.Aklima gelen acikcasi yazan baskasinin olabileceği.Ama her durumda sen ona bi daha yazma cok da güvenme.
Sabah aksam konustuk dıye baglanıyorsanız adam sal demekte haklı bıde gorussenız ne olurdu acaba 6 yıllık kocama bıle cok baglanmadım ben. Sunu soylıyımmı bır erkege cok baglanma cok yazma cok ustune dusme cok sımartma yolsa hep benı sal lafını duyarsın. Bıkere daha sasıracam bır ay konustunuz dıye baglanmak ne allah askınaevet hic yuz yuze gelmedik. ama sabah aksam yazisiyorduk birden cok baglandim sanirim.
Sabah aksam konustuk dıye baglanıyorsanız adam sal demekte haklı bıde gorussenız ne olurdu acaba 6 yıllık kocama bıle cok baglanmadım ben. Sunu soylıyımmı bır erkege cok baglanma cok yazma cok ustune dusme cok sımartma yolsa hep benı sal lafını duyarsın. Bıkere daha sasıracam bır ay konustunuz dıye baglanmak ne allah askına
Yahu hala onun için bir şey yapmış oluyorsunuz bir şey yapmayarak farkında mısınız? Onun için girmemek ne o kim ki neden kendinizi gereksiz bunaltıyorsunuz. İstediğiniz kadar girin çıkın instaya. Takılın gitsin. Bu tarz küçük hesaplar insanı yorar bunaltmayın kendinizi. Siz daha önemlisinizsuan daha da yazmiyorum. uzun sure girip bakmayacagim acmayacagm instamu. oyle birakip gittim sanar belki
yok ona baska instadan yaziyordum. asil kullandgmdan degil. yani o da bende sadece birbirimize bakmak yazmak icin kullanioduk. ona girersem ona bakms olucamYahu hala onun için bir şey yapmış oluyorsunuz bir şey yapmayarak farkında mısınız? Onun için girmemek ne o kim ki neden kendinizi gereksiz bunaltıyorsunuz. İstediğiniz kadar girin çıkın instaya. Takılın gitsin. Bu tarz küçük hesaplar insanı yorar bunaltmayın kendinizi. Siz daha önemlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?