Yok hala hiç bi ses yok ...Hala ses yok mu?
Arama sorma , hatta seni aramaya basladiginda yüz verme ... belkide sen ariyosun diye cikmiyodur telefona.. sende takma
Yazik degilmi gozyaslarina , bisver DEGMEZZZZ
O zaman bence yakacaksınız gemileri, başka yolu yok gibi. Bir kısa mesajla "bitti" diyeceksiniz. Onu gönlünüzden azad edeceksiniz. Kaybetmek istemeyecek kadar değer veriyorsa sizi yeniden kazanmaya çalışır zaten. Hani derler ya "bırak gitsin, dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır" diye, işte aynen o hesap. Siz çok üzüldünüz, düşündünüz. Bırakın bu saatten sonra o düşünsün.Yok hala hiç bi ses yok ...
Elimde değil ki insan bekliyo , çok üzülüyorum.
Bitti diyecek kişi ben olamam . Yapamam . O güç yok bende hissetmiyorum.O zaman bence yakacaksınız gemileri, başka yolu yok gibi. Bir kısa mesajla "bitti" diyeceksiniz. Onu gönlünüzden azad edeceksiniz. Kaybetmek istemeyecek kadar değer veriyorsa sizi yeniden kazanmaya çalışır zaten. Hani derler ya "bırak gitsin, dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır" diye, işte aynen o hesap. Siz çok üzüldünüz, düşündünüz. Bırakın bu saatten sonra o düşünsün.
Doğru diyorsunuz aslında ama evlenince kopmak o kadar zor olmadığı için iki taraf da daha rahat oluyordur.Evlenmeden once neler icin aglamisim uzulmusum bir bilsen , bugun olsa asla aglamazdim.
Aramazdi aglardim sabahlara kadar uykusuz kalirdim. Tartisirdik kendime dert ederdim..
Ayy vugun tartissam takmiyorum artik , inan suan anlamak istemezsin ama ilerde sende bigun fark edeceksin , birak uzme kendini bosver. Kimse icin uzulmeye degmiyor ...
Doğru diyorsunuz aslında ama evlenince kopmak o kadar zor olmadığı için iki taraf da daha rahat oluyordur.
O zaman ona söylemesen de aramamak için kendini buna hazırla. Bitmiş gibi düşün, ve tepkisiz kal. Bunu mutlaka yap. Ne O'na ne de arkadaşlarına ulaşmaya çalış. Senden haber alamasın. Onu merak edip beklediğini bilmesin. Biraz zaman alacaktır, ama kararlı bir şekilde devam edersen illa ki bir zaman sonra sesinin kesilmesinin nedenini merak edecektir.Bitti diyecek kişi ben olamam . Yapamam . O güç yok bende hissetmiyorum.
Onu belkii hiç yaralamaz ama ben daha da kötü olurum biliyorum.
Yani şu an öyle bi durumdayız ki bitti diye mesaj atsam sanki ona bile bakmayacak .Rahatlikla alakasi yok aslibda , bazi seyleri daha iyi gorebiliyosun diyeyim daha iyi anliyosun. O vazgecilmez insan yine vazgecilmezin , ama artik kendini okadarda yipratmiyosun daha guclu duruyosun karsisinda....
Eğer dayanabilip yapabilrsem bunu ...O zaman ona söylemesen de aramamak için kendini buna hazırla. Bitmiş gibi düşün, ve tepkisiz kal. Bunu mutlaka yap. Ne O'na ne de arkadaşlarına ulaşmaya çalış. Senden haber alamasın. Onu merak edip beklediğini bilmesin. Biraz zaman alacaktır, ama kararlı bir şekilde devam edersen illa ki bir zaman sonra sesinin kesilmesinin nedenini merak edecektir.
Çek bence. Arkadaşına sorduğun soru onun kulağına mutlaka gider zaten..Eğer dayanabilip yapabilrsem bunu ...
Belki ufak bi ihtimal ..
Arkadaşını eklemiştim ama geri mi çekiym isteği şimdi.?
Çekiyorum isteği köşeme çekiliyorum ben de.Çek bence. Arkadaşına sorduğun soru onun kulağına mutlaka gider zaten..
Ben fikrimi söylüyorum ama sen yine de içinden geleni yap tabii.
Çekiyorum isteği köşeme çekiliyorum ben de.
Böylesi en azından kendini herşeye hazırlaman açısından daha iyi olur bence. Rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşAllah.Sanki ayrılmışız gibi yapıcam ...
Amin , çok teşekkür ederim.Böylesi en azından kendini herşeye hazırlaman açısından daha iyi olur bence. Rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?