Ne Demektir ??? Ne demek oluyo bu yani ...

Arama sorma , hatta seni aramaya basladiginda yüz verme ... belkide sen ariyosun diye cikmiyodur telefona.. sende takma

Yazik degilmi gozyaslarina , bisver DEGMEZZZZ

Arkadaşını ekledim şimdi ona soracağım nasıl oldu, ablasının durumunda bi değişiklik var mı diye böyle de rezil olucam .

Arama sorma , hatta seni aramaya basladiginda yüz verme ... belkide sen ariyosun diye cikmiyodur telefona.. sende takma

Yazik degilmi gozyaslarina , bisver DEGMEZZZZ

Elimde değil ki insan bekliyo , çok üzülüyorum.

Yok hala hiç bi ses yok ...
O zaman bence yakacaksınız gemileri, başka yolu yok gibi. Bir kısa mesajla "bitti" diyeceksiniz. Onu gönlünüzden azad edeceksiniz. Kaybetmek istemeyecek kadar değer veriyorsa sizi yeniden kazanmaya çalışır zaten. Hani derler ya "bırak gitsin, dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır" diye, işte aynen o hesap. Siz çok üzüldünüz, düşündünüz. Bırakın bu saatten sonra o düşünsün.

Elimde değil ki insan bekliyo , çok üzülüyorum.

Evlenmeden once neler icin aglamisim uzulmusum bir bilsen , bugun olsa asla aglamazdim.
Aramazdi aglardim sabahlara kadar uykusuz kalirdim. Tartisirdik kendime dert ederdim..

Ayy vugun tartissam takmiyorum artik , inan suan anlamak istemezsin ama ilerde sende bigun fark edeceksin , birak uzme kendini bosver. Kimse icin uzulmeye degmiyor ...

Bir abimle konuştum bence senin durumu umursamadğını düşünmüş o yüzden böyle yapıyor dedi. Görüşmek istediği zaman sana gelir sen üstüne gitme , zaman ver dedi.
Ben de dedim ki ama araya mesafe girdi zaten bir de zaman giricek nasıl olucak ki o zaman dedim.
Ya dedim öfkem artarsa .
Bekleyemeyeceksen zaten boşver bitsin gitsin benzeri şeyler söyledi.
Erkek aklı işte bakın , o beni böyle üzücek ben de onu bekliycem olay budur yani.

Bitti diyecek kişi ben olamam . Yapamam . O güç yok bende hissetmiyorum.
Onu belkii hiç yaralamaz ama ben daha da kötü olurum biliyorum.

Doğru diyorsunuz aslında ama evlenince kopmak o kadar zor olmadığı için iki taraf da daha rahat oluyordur.

Doğru diyorsunuz aslında ama evlenince kopmak o kadar zor olmadığı için iki taraf da daha rahat oluyordur.

Rahatlikla alakasi yok aslibda , bazi seyleri daha iyi gorebiliyosun diyeyim daha iyi anliyosun. O vazgecilmez insan yine vazgecilmezin , ama artik kendini okadarda yipratmiyosun daha guclu duruyosun karsisinda....

Bitti diyecek kişi ben olamam . Yapamam . O güç yok bende hissetmiyorum.
Onu belkii hiç yaralamaz ama ben daha da kötü olurum biliyorum.
O zaman ona söylemesen de aramamak için kendini buna hazırla. Bitmiş gibi düşün, ve tepkisiz kal. Bunu mutlaka yap. Ne O'na ne de arkadaşlarına ulaşmaya çalış. Senden haber alamasın. Onu merak edip beklediğini bilmesin. Biraz zaman alacaktır, ama kararlı bir şekilde devam edersen illa ki bir zaman sonra sesinin kesilmesinin nedenini merak edecektir.

Bugün baya dua ettim Allah'a bana güç versin diye ..
Rahatlikla alakasi yok aslibda , bazi seyleri daha iyi gorebiliyosun diyeyim daha iyi anliyosun. O vazgecilmez insan yine vazgecilmezin , ama artik kendini okadarda yipratmiyosun daha guclu duruyosun karsisinda....
Yani şu an öyle bi durumdayız ki bitti diye mesaj atsam sanki ona bile bakmayacak .
Öyle hissediyorum. . .
Yarın hiç aramamak olayını deneyeceğim.

Eğer dayanabilip yapabilrsem bunu ...
Belki ufak bi ihtimal ..
Arkadaşını eklemiştim ama geri mi çekiym isteği şimdi.?

Eğer dayanabilip yapabilrsem bunu ...
Belki ufak bi ihtimal ..
Arkadaşını eklemiştim ama geri mi çekiym isteği şimdi.?
Çek bence. Arkadaşına sorduğun soru onun kulağına mutlaka gider zaten..
Ben fikrimi söylüyorum ama sen yine de içinden geleni yap tabii.

Çek bence. Arkadaşına sorduğun soru onun kulağına mutlaka gider zaten..
Ben fikrimi söylüyorum ama sen yine de içinden geleni yap tabii.
Çekiyorum isteği köşeme çekiliyorum ben de.

Sanki ayrılmışız gibi yapıcam ...

Böylesi en azından kendini herşeye hazırlaman açısından daha iyi olur bence. Rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşAllah.
Amin , çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…