Ne Demektir ??? Ne demek oluyo bu yani ...

Diğer konularınızı da okudum, bence erkek arkadaşınız şımarıklık yapıyor. Siz burada bir sürü düşünceyle boğuşurken o orada oyununun efendime söyleyeyim facebook şifrelerinin derdinde. Toparlanır mısınız, yoksa sonu ayrılık mı olur bilemem; ama en azından sizin değerinizi farkedebilmesi için yokluğunuzu tattırmanız gerekiyor bence. Aramaya devam ettikçe kendinize zarar vereceksiniz, bu da yetmezmiş gibi onun egosunu beslemiş olacaksınız. Çok üsteleyip kendinizden daha fazla ödün vermeyin ki olası ayrılık durumunda yokluğunuzu farkedip sizi kaybettiğine ya da bu ilişkinin bittiğine üzülsün.

ne kadar değer verdiğini gör işte!
paşazade bir açıklamayı bile çok görmüş!!!

Bu denli çok sevdiğimi bu kadar dağılacağımı ben bile bilmiyordum. Çok alışmışım, sevmişim

Hadi yaa çok üzüldüm.. Sizde sorun neydi peki...

aramayı bırak hiç bir yerde çevrim içi olma birkaç gün sana ulaşamasın merak eder döner illa ki.
Merak eder mi dersiniz.. Annemlerle tatile gidicez zaten o zaman nete giremem ... Belki merak eder. Bi umut.

Haklısınız sanırım . Kızmış kırılmış bi insan dayanamazdı söylerdi derdini bu başka bir şey.

Canım eski konularnda okudum. Ben boyle bir saçmalık görmedim gerçekten. Sen otogardasin yanina gitmek için ugrasiyosun o ne ariyo ne soruyo sanki çok onemliymis gibide face şifresi değiştiriyor aklım almiyo gerçekten neyin peşinde acaba . Ortada hic bir şey yok bırak sende arama . Ben olsam terslikte olsa ne zamandan beri planlanmış bir şeyi boyle kestirip atmam aksine sevdiğim yanımda olsun isterdim .

Canım sana neden boyle davranıyor? Tartistiniz mi
Evet hiçten yere hemde. 3 oldu bu böyle .
İnsanın zoruna gidiyor iyi kötü bir şeyler yaşamışsın hayallerini paylaşmışssın.
Bir açıklama , kıytırık basit bir açıklama.. sadece.

Haklısınız sanırım . Kızmış kırılmış bi insan dayanamazdı söylerdi derdini bu başka bir şey.
Ben de ondaki durumun sadece kırgınlık veya kızgınlık olduğunu zannetmiyorum. Dışarıdan size bakan bir çift göz olarak kırılmış tarafın siz olduğunuzu görüyorum. O neden düşmüyor sizin kırgınlığınızın peşine? -Çünkü ne olursa olsun telefonun başında kendisini beklediğinizi biliyor. Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez.

Evet inanılmaz değil mi. insan korkmaz mı tek başına bir kız otogarda yola çıkıcak diye.

Haklısınız ama insan canı yanınca dışardan bakması hiç kolay olmuyor. Şu an olduğum duruma dşen kızlara çok gülerdim.
Yaşamadan ölmeyecek insan .

Ben neden böyleyim neden o ne yapıyor diye merak ediyorum ki...

Hadi yaa çok üzüldüm.. Sizde sorun neydi peki...
Bizde sorun alışveriş,birlikte alışverişe çıktık ki ben isimin biraz uzayacagini önceden belirtmiştim çünkü almam gereken bircok sey vardı ve epeydir alışverişe cikamamistim.kaldı ki hiç dinlenmeden ordan oraya sürüklemedim onu alışveriş delisi gibi.yemek yedik oturup dinlendikte...yoruldum da yoruldun diye çileden çıkardı beni.sonrasını tahmin edersiniz zaten, ben surat yaptım o surat yaptı haklıyım haksızsin derken tartıştık İkimizde haklı olduğumuza inandığımizdan iki gündür konusmuyoruz

Tabi surat yapıp tartıştıktan hemen sonra susmadık ,tartışmadan sonra gönlümü almaya çalıştı uğraştı epey ama ben surat asinca o da benim gibi surat asip sustu

Keşke bizimki de böyle bişi olsaydı
Barışırsınız yani böyle bişiden ayrılcağınızı sanmıyorum kaldı ki uzak mesafe ilişkisi değilmiş sizinkisi.
o şu an onun ailesinden birini umursamadığımı filan düşünüyor bence.
Tepkisiz ölü gibi .
Ne yapıyo ne ediyo hiç bilmiyorum. Belki çoktan sözlerini bozdu ..

Tabi surat yapıp tartıştıktan hemen sonra susmadık ,tartışmadan sonra gönlümü almaya çalıştı uğraştı epey ama ben surat asinca o da benim gibi surat asip sustu
Keşke uzatmasaymışsın .

Benim derdim her şeyden çok ne oldu şimdi yani. Ben bunu merak ediyorum . Bi anlasam belki daha çok üzülücem belki bi nebze rahatlıycam
Belirsizlik en zoru
Ben şu an onun bana tam olarak ne için kızıp küstüğünü bile bilmiyorum. Öyle bi durum var.
Sizin bu belli hiç değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…