Bu denli çok sevdiğimi bu kadar dağılacağımı ben bile bilmiyordum. Çok alışmışım, sevmişimCanım bunu hakedecek birşey yapmadığın ortada belli ki çok seviyorsun ve bu kadar üstüne düşüyorsun ama bırakta artık o senin üstüne düşsün bence gönlü bu kadar çok sevebilen bir kadın daha iyisini hakediyor:)
Hadi yaa çok üzüldüm.. Sizde sorun neydi peki...Aramayin kendinizi biraz tutup aramazsaniz bakın nasıl kuzu kuzu dönüp ariyo sizi.biraz sabredip deneyin bunu.siz sorunu çözmek için aramissiniz zaten daha ne bırakın biraz da o uğraşsın.demesi kolay diyeceksiniz belki ama hiç öyle değil bende benzer bi durumdayım iki gündür konuşmuyoruz tartismaliyiz bizde
Merak eder mi dersiniz.. Annemlerle tatile gidicez zaten o zaman nete giremem ... Belki merak eder. Bi umut.aramayı bırak hiç bir yerde çevrim içi olma birkaç gün sana ulaşamasın merak eder döner illa ki.
Diğer konularınızı da okudum, bence erkek arkadaşınız şımarıklık yapıyor. Siz burada bir sürü düşünceyle boğuşurken o orada oyununun efendime söyleyeyim facebook şifrelerinin derdinde. Toparlanır mısınız, yoksa sonu ayrılık mı olur bilemem; ama en azından sizin değerinizi farkedebilmesi için yokluğunuzu tattırmanız gerekiyor bence. Aramaya devam ettikçe kendinize zarar vereceksiniz, bu da yetmezmiş gibi onun egosunu beslemiş olacaksınız. Çok üsteleyip kendinizden daha fazla ödün vermeyin ki olası ayrılık durumunda yokluğunuzu farkedip sizi kaybettiğine ya da bu ilişkinin bittiğine üzülsün.
Keşke kıymet bilse.3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen seni 2 kuruşa satar demektir...
En çok zoruma giden de bu !!...ne kadar değer verdiğini gör işte!
paşazade bir açıklamayı bile çok görmüş!!!
Evet hiçten yere hemde. 3 oldu bu böyle .Canım sana neden boyle davranıyor? Tartistiniz mi
Ben de ondaki durumun sadece kırgınlık veya kızgınlık olduğunu zannetmiyorum. Dışarıdan size bakan bir çift göz olarak kırılmış tarafın siz olduğunuzu görüyorum. O neden düşmüyor sizin kırgınlığınızın peşine? -Çünkü ne olursa olsun telefonun başında kendisini beklediğinizi biliyor. Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez.Haklısınız sanırım . Kızmış kırılmış bi insan dayanamazdı söylerdi derdini bu başka bir şey.
Evet inanılmaz değil mi. insan korkmaz mı tek başına bir kız otogarda yola çıkıcak diye.Canım eski konularnda okudum. Ben boyle bir saçmalık görmedim gerçekten. Sen otogardasin yanina gitmek için ugrasiyosun o ne ariyo ne soruyo sanki çok onemliymis gibide face şifresi değiştiriyor aklım almiyo gerçekten neyin peşinde acaba . Ortada hic bir şey yok bırak sende arama . Ben olsam terslikte olsa ne zamandan beri planlanmış bir şeyi boyle kestirip atmam aksine sevdiğim yanımda olsun isterdim .
Ben de ondaki durumun sadece kırgınlık veya kızgınlık olduğunu zannetmiyorum. Dışarıdan size bakan bir çift göz olarak kırılmış tarafın siz olduğunuzu görüyorum. O neden düşmüyor sizin kırgınlığınızın peşine? -Çünkü ne olursa olsun telefonun başında kendisini beklediğinizi biliyor. Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez.
Bizde sorun alışveriş,birlikte alışverişe çıktık ki ben isimin biraz uzayacagini önceden belirtmiştim çünkü almam gereken bircok sey vardı ve epeydir alışverişe cikamamistim.kaldı ki hiç dinlenmeden ordan oraya sürüklemedim onu alışveriş delisi gibi.yemek yedik oturup dinlendikte...yoruldum da yoruldun diye çileden çıkardı beni.sonrasını tahmin edersiniz zaten, ben surat yaptım o surat yaptı haklıyım haksızsin derken tartıştık İkimizde haklı olduğumuza inandığımizdan iki gündür konusmuyoruzHadi yaa çok üzüldüm.. Sizde sorun neydi peki...
Keşke bizimki de böyle bişi olsaydıBizde sorun alışveriş,birlikte alışverişe çıktık ki ben isimin biraz uzayacagini önceden belirtmiştim çünkü almam gereken bircok sey vardı ve epeydir alışverişe cikamamistim.kaldı ki hiç dinlenmeden ordan oraya sürüklemedim onu alışveriş delisi gibi.yemek yedik oturup dinlendikte...yoruldum da yoruldun diye çileden çıkardı beni.sonrasını tahmin edersiniz zaten, ben surat yaptım o surat yaptı haklıyım haksızsin derken tartıştık İkimizde haklı olduğumuza inandığımizdan iki gündür konusmuyoruz
Keşke uzatmasaymışsın .Tabi surat yapıp tartıştıktan hemen sonra susmadık ,tartışmadan sonra gönlümü almaya çalıştı uğraştı epey ama ben surat asinca o da benim gibi surat asip sustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?