- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Haberi varmış tabiki, Benimlede hep plan yaptı şu şekilde bankaya atarız falan, ta ki gün geldi benimkiler annemde dursun dedi yüzüme, borçları varmış, üstelik ailesi bana tek kelime etmedi alırken, borçlarını söylemeye utanmışlar, güvenim yerle bireşiniz ne diyor peki bu duruma? haberi var mıymış? hangi gerekçe ile almışlar?
Haberi varmış, üstelik altınları ayırmak, resmen bu senin al ne yaparsan yap der gibiEşinin haberi varmıymış böyle yapacaklarından? varsa bildiğin karısını dolandırmış. Bi daha bu adama nasıl güvenilir ki?
Eğer altınlarını vermezlerse sen de aileme verdim de gizlice koy kasaya. Araba alacağım ev alacağım diye onları da indirir cebe sonra. Ailesi vermedikten sonra daha yapılacak bir şey yok. Ya rezillik çıkacak işin ucu boşanmaya gidecek. Ya da bi bardak su içeceksin. bunu unutmayıp evliliğinde maddi manevi kendini hep garantiye al.
Valla ailesi yapsa bu kadar zoruma gitmez ama eşim yapsa heralde buz gibi soğurdum. Soygun resmen bu. Baştan verirken açıklasa hadi neyse de kandırmış. Bir daha toparlanır mı bu ilişki? Ne bileyim ben hep korkardım acaba arkamdan ne işler çevirecek daha diye.Haberi varmış, üstelik altınları ayırmak, resmen bu senin al ne yaparsan yap der gibi
Haberi varmış tabiki, Benimlede hep plan yaptı şu şekilde bankaya atarız falan, ta ki gün geldi benimkiler annemde dursun dedi yüzüme, borçları varmış, üstelik ailesi bana tek kelime etmedi alırken, borçlarını söylemeye utanmışlar, güvenim yerle bir
Ne düşüneceğimi bilemiyorum bende, şok etkisi yarattı, onun dışında normalde iyi anlaşırız ilgilidir sinirlenmez alttan alır her gün 2 ayrı para bırakır bunu markete harcarsın bunuda biriktirirsin diye, insanları kıramayan bir yapısı var, ama ne olursa olsun bana anlatmalıydı diyorum, soğudum tabi fakat artık evlendikValla ailesi yapsa bu kadar zoruma gitmez ama eşim yapsa heralde buz gibi soğurdum. Soygun resmen bu. Baştan verirken açıklasa hadi neyse de kandırmış. Bir daha toparlanır mı bu ilişki? Ne bileyim ben hep korkardım acaba arkamdan ne işler çevirecek daha diye.
İlginç bir bakış açısı, fakat biz önceden konuşmuştuk öyle bir düşüncesi varsa söylemeliydi benimde zoruma giden bu zaten, altınları şöyle hesabımıza atarız diyip gün gelince ailemde dursun demesiEsime takinlan ne altını ne parayi bende gormedim. Kaynanamlar yillarca veridklerini geri aldilar. Ve düğün salonu vs borcunu kapattilar. Benim kinamda takilanida ailem aldi. Yani olmasi gereken o. Sizin o altinlarda hakkiniz yok. Annengilin tarafi ve bilzeikelrini vermiş. Kadin yillarca kendi verdiklerini geri esden dostan almis,buna kizilip bozulunmaz ki.
Bence dediğim gibi yap sana kalan altınları bankaya koy haberi bile olmasın. Sorarsa beni ilgilendirir de. Hiç bi yatırımına da katma onları. Bi daha böyle bi hata yapmasın bari. Yoksa mesele altın da değil farzet takılmadı diğerleri.Ne düşüneceğimi bilemiyorum bende, şok etkisi yarattı, onun dışında normalde iyi anlaşırız ilgilidir sinirlenmez alttan alır her gün 2 ayrı para bırakır bunu markete harcarsın bunuda biriktirirsin diye, insanları kıramayan bir yapısı var, ama ne olursa olsun bana anlatmalıydı diyorum, soğudum tabi fakat artık evlendik
Madem Altınlar ayrıldı bu senin bu senin diye bana soramazsın artık dedim, öyle yapacağımBence dediğim gibi yap sana kalan altınları bankaya koy haberi bile olmasın. Sorarsa beni ilgilendirir de. Hiç bi yatırımına da katma onları. Bi daha böyle bi hata yapmasın bari. Yoksa mesele altın da değil farzet takılmadı diğerleri.
Yok artık! Üzüldüm adınıza. Herşeyinizi de verdiniz mi üstüne.Bende öihir olarak ıstemıstım altınlarıma dokunulmasın diye.Ev alıcaktık güya.Balayından geldım 3 gun sonra altınları satıorum dıye mesaj attı.Annesıde dugunde takılanları cantasına soktu.Benım tarafın taktıkları vardı hep.Onları da sattılar bir güzel.Sonra benden bılezıklerı ıstedı.Sonrada kayınbabam bana kefıl ol dedı.Yıne senın bılezıklerını vermısler.Eşinde saygılıymıs sana.Biz boşandık inza vermedım diye.
ne demek hakkı yok ya. Taki takılırken anne ile kayinvalide assinlar boyunlarına bir kurdele takılar onlara takılsın o zaman. Hukuken bile takılar kadına düşüyor, düğünde kadına yapılan bağış olarak düşünülüyor. ..Esime takinlan ne altını ne parayi bende gormedim. Kaynanamlar yillarca veridklerini geri aldilar. Ve düğün salonu vs borcunu kapattilar. Benim kinamda takilanida ailem aldi. Yani olmasi gereken o. Sizin o altinlarda hakkiniz yok. Annengilin tarafi ve bilzeikelrini vermiş. Kadin yillarca kendi verdiklerini geri esden dostan almis,buna kizilip bozulunmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?