- 1 Eylül 2017
- 963
- 1.248
- 113
- 38
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Huzursuzluk çıkıyor aramız bozuluyor altın meraklısı yapıyor tek başına hareket eden konumuna düşürüyor sormak değil daha doğrusu. Ve bana balayından sonra alıcaz dedi not düştük tek tek takılanları, ama dönünce altınlarım ayrılmıştı ve dönünce alıcaz diyen adam yüzüme annemde kalsın dedi.
Kocanıza verin o vakit.Ailem uzakta, farklı bir şehire evlendim
İzlenecek yol yok.bundan sonra guvenmezsiniz ki türü ne olursa olsun güven sarsıldı mı bence toparlamak için ciddi çaba gerekir . Yaptığı çok çirkin öncede konuşmuş olsaydınız normal derdim ama ben de o zaman ekonomimi ayrı tutmakla işe başlarım çünkü artık güvenmiyorum . Ona da ben de bu altınları aileme verme kararı aldım diyin gidip kendinize bi hesap açıp oraya koyun . Bence size söyleyecek hiç bir şeyi yok.Bilen bilir 4 aylık evliyim, eşimle 5 yıl kadar sevgili olarak isteyerek evlendim, yaşadığım şehirden farklı bir şehire, ben bana düşen herşeyi tek başıma ailemden destek almadan aldım, geriye borç bırakmadım asla, eşiminse bilezikleri kendisi yapıp mobilyaların bazılarını ailesi aldı, ben nasıl borç yapmadıysam ondan da bunu bekledim önceden hep konuştum, düğün sonrası ne mi oldu, balayına gideceğiz diye altınları annesine verdik ne olur olmaz dönünce alırız dedik, döndük altınları ayrılmış buldum, benim tarafın taktıkları ve bileziklerim bana verildi, eşime takılan altın nakitler ailesi aldı, çok kızdım neden bana anlatmadığını derdim para değil, resmen beni kandırması, günlerce kavga kızgınlık, hala geçmiş değil, nasıl bir yol izlemeliyim bu eşe ne denir?
Valla benim bildiğim düğüne gelenler evlenin çifte yuva kurarken yardımcı olmak kolaylaştırmak için takarlar.digeri yatırım olur.Esime takinlan ne altını ne parayi bende gormedim. Kaynanamlar yillarca veridklerini geri aldilar. Ve düğün salonu vs borcunu kapattilar. Benim kinamda takilanida ailem aldi. Yani olmasi gereken o. Sizin o altinlarda hakkiniz yok. Annengilin tarafi ve bilzeikelrini vermiş. Kadin yillarca kendi verdiklerini geri esden dostan almis,buna kizilip bozulunmaz ki.
Hata sende yahu kaynana tarafına altın mı verilir.Bilen bilir 4 aylık evliyim, eşimle 5 yıl kadar sevgili olarak isteyerek evlendim, yaşadığım şehirden farklı bir şehire, ben bana düşen herşeyi tek başıma ailemden destek almadan aldım, geriye borç bırakmadım asla, eşiminse bilezikleri kendisi yapıp mobilyaların bazılarını ailesi aldı, ben nasıl borç yapmadıysam ondan da bunu bekledim önceden hep konuştum, düğün sonrası ne mi oldu, balayına gideceğiz diye altınları annesine verdik ne olur olmaz dönünce alırız dedik, döndük altınları ayrılmış buldum, benim tarafın taktıkları ve bileziklerim bana verildi, eşime takılan altın nakitler ailesi aldı, çok kızdım neden bana anlatmadığını derdim para değil, resmen beni kandırması, günlerce kavga kızgınlık, hala geçmiş değil, nasıl bir yol izlemeliyim bu eşe ne denir?
Esime takinlan ne altını ne parayi bende gormedim. Kaynanamlar yillarca veridklerini geri aldilar. Ve düğün salonu vs borcunu kapattilar. Benim kinamda takilanida ailem aldi. Yani olmasi gereken o. Sizin o altinlarda hakkiniz yok. Annengilin tarafi ve bilzeikelrini vermiş. Kadin yillarca kendi verdiklerini geri esden dostan almis,buna kizilip bozulunmaz ki.
Size katılmiyorum, nisanda takılanlar evet kız tarafinda kalır. Yani kızın ceyizine harcanir, cebe cukka yapılmaz.
Düğünde takılanda evlenen çiftte kalır. Zaten onlara destek amaclı takılır takı. Ister borc öder ister kenara atar.
Konu sahibi, yapılan bir ayıptır evet ama olan olmuş. Zamanı gelince kv ye hosunuza gitmedigini söylersiniz bir şekilde. Madem öyle size takılanları borç vs. ne olursa olsun kullanmayin. Atın bankaya üstüne koymaya devam edin. Normalde karı koca arasında senin benim param düsüncesini hiç sevmem ama esiniz yapmış bir sekilde. Baska konularda yapmayın yinede, ama takılar konusunda bunu tavsiye edebilirim.
Gercekten merak ettim sizin taraf nere olaki?Yok valla gormedim. Daha dogrusu bizim buralarda daha gelinin aldigini gormedim. Benim annemler kinada takilan ceyreklerden bira verdi bize ama kaynanamlar ne para ne çeyrek vermedi. Takilan takilarla eksiklerinizi alicaz dediler oda yalan oldu. Burda genelde hangi tarafa takildiusa o tarafta kalır ceyrek ve paralar.. evlatlarina verenede helal olsun nediyim, bizde sans yok
Çok çok haklısınız bence de hakkı yok.Gelinsiz düğün yapsa da damat ailesi yine yıllarca millete taktıkları çeyrekleri geri toplayabilirdi.Düğünde gelin ne ki zaten , olmuş olmamış fark etmez.Esime takinlan ne altını ne parayi bende gormedim. Kaynanamlar yillarca veridklerini geri aldilar. Ve düğün salonu vs borcunu kapattilar. Benim kinamda takilanida ailem aldi. Yani olmasi gereken o. Sizin o altinlarda hakkiniz yok. Annengilin tarafi ve bilzeikelrini vermiş. Kadin yillarca kendi verdiklerini geri esden dostan almis,buna kizilip bozulunmaz ki.
Kesinlikle sen de seninkilerini ailene veriyorsunHaberi varmış tabiki, Benimlede hep plan yaptı şu şekilde bankaya atarız falan, ta ki gün geldi benimkiler annemde dursun dedi yüzüme, borçları varmış, üstelik ailesi bana tek kelime etmedi alırken, borçlarını söylemeye utanmışlar, güvenim yerle bir
Esime takinlan ne altını ne parayi bende gormedim. Kaynanamlar yillarca veridklerini geri aldilar. Ve düğün salonu vs borcunu kapattilar. Benim kinamda takilanida ailem aldi. Yani olmasi gereken o. Sizin o altinlarda hakkiniz yok. Annengilin tarafi ve bilzeikelrini vermiş. Kadin yillarca kendi verdiklerini geri esden dostan almis,buna kizilip bozulunmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?