Ne denir bu eşe?

Ama bu dolandırıcılık. Eşiniz sizi ciddi ciddi dolandırmış, yeni evlendiği eşini, bu adamlardaki cesaret beni benden alıyor gerçekten. Bunu bir kadın yapıp eşini kandırsa adam ortalığı ayağa kaldırır taş üstünde taş bırakmazdı, hep çifte standard

İzlenecek yol yok.bundan sonra guvenmezsiniz ki türü ne olursa olsun güven sarsıldı mı bence toparlamak için ciddi çaba gerekir . Yaptığı çok çirkin öncede konuşmuş olsaydınız normal derdim ama ben de o zaman ekonomimi ayrı tutmakla işe başlarım çünkü artık güvenmiyorum . Ona da ben de bu altınları aileme verme kararı aldım diyin gidip kendinize bi hesap açıp oraya koyun . Bence size söyleyecek hiç bir şeyi yok.

Valla benim bildiğim düğüne gelenler evlenin çifte yuva kurarken yardımcı olmak kolaylaştırmak için takarlar.digeri yatırım olur.

Bu eşe söylenecek söz çok da söylenirse o evlilik devam eder mi?Emin değilim.
Benim bu duruma bakışım en hafif haliyle;
'Eşim tarafından kandırıldım' olurdu.
Kişisel olarak evlilikte ve ilişkilerde
'güven' benim için çok önemli.
Eşimi ve evliliğimi sorgulardım.
Bununla birlikte siz evliliğinize devam edecekseniz,
bu konuyu artık gündemden düşürün.
Sizin hakkınız olan altınları annenize verip,
sizin için saklamasını isteyin.
Parasal konularda da hep tetikte olun.

Altinlarinizi eşiniz de dahil kimseye vermeyin. Yangindan mal kaçırır gibi altinlariniza el konulması çok saygısızca.

Canım dugunde takılan altınlar yasal olarak kadınındır eger dugun fotolarınız fılan varsa kalsın. Bızım tanıdık bosandıgında butun altınları aldı be takıldıysa karsı taraf verdı. Bence esıne ve aılesıne bunu hatırlat kanunda bu boyledır mahkemeye versenız alırsınız. Esınızın gonullu vermesı onemlı degıl senın vermen onemlı. Onların gozunu korkut bence.

Hata sende yahu kaynana tarafına altın mı verilir.

Altinlari kendi aldi dugun oncesi degil mi? Ancak balayindan sonra esinin kendi parasiyla aldigi altinlar kayinvalidelerde. Dogru okudum degil mi? Simdi yapilacak tek sey sana kalanlari esinin haberi olmadan bir kasa kiralayip orada muhafaza etmek. Takilar kadinindir. Aslinda dugun CD'sinin bir kopyasini delil olarak mahkemeye verip taki davasi acsan alirsin takilarini. Kanunen dugunde takilan takilar kadinin hakkidir. Kimin taktiginin onemi yok.

Eş tarafından kandırılmak, verilen sözlerin hiç edilmesi ne demek iyi bilirim.
Ne yazık ki bu yaşadığınız olay evliliğinizde uzun yıllar içinizde bir yara olarak kalacak.
Ona sırtınızı gerçek anlamda yaslayamayacaksınız.
Haklısınız da, pek çok kişi için haklı bir boşanma sebebi bile olabilir bu.
Eğer evliliğe devam edecekseniz, siz de bencilce kararlar alın, ona danışmayın hatta onun gibi
yalanlar söyleyin gerekirse.
Bu şekilde bir parça iyi hissetmeniz mümkün.
Ben olsam altınlarımı anneme verir.
Ben de annemlere verdim kaldık sıfır, eşitlik oldu iyi oldu derim.

Size katılmiyorum, nisanda takılanlar evet kız tarafinda kalır. Yani kızın ceyizine harcanir, cebe cukka yapılmaz.

Düğünde takılanda evlenen çiftte kalır. Zaten onlara destek amaclı takılır takı. Ister borc öder ister kenara atar.

Konu sahibi, yapılan bir ayıptır evet ama olan olmuş. Zamanı gelince kv ye hosunuza gitmedigini söylersiniz bir şekilde. Madem öyle size takılanları borç vs. ne olursa olsun kullanmayin. Atın bankaya üstüne koymaya devam edin. Normalde karı koca arasında senin benim param düsüncesini hiç sevmem ama esiniz yapmış bir sekilde. Baska konularda yapmayın yinede, ama takılar konusunda bunu tavsiye edebilirim.

Yok valla gormedim. Daha dogrusu bizim buralarda daha gelinin aldigini gormedim. Benim annemler kinada takilan ceyreklerden bira verdi bize ama kaynanamlar ne para ne çeyrek vermedi. Takilan takilarla eksiklerinizi alicaz dediler oda yalan oldu. Burda genelde hangi tarafa takildiusa o tarafta kalır ceyrek ve paralar.. evlatlarina verenede helal olsun nediyim, bizde sans yok

Ben bana takılanı aileme verdim çünkü bizim orda böyle olur ama eşime bunu önceden söyledim hatta ona da dedim sen de sana takılanı ver kendi ailene diye kabul etmedi önceden sana söylemesi gerekirdi sen de ailene ver sana takılanı he bir de bizim orda borç mantığı vardır ben be taktıysam aynısı gelecek mantığı annemler tabi ki bu borcu da üstlenmiş oluyorlar alınca altını

Sende elindeki altınları al ailene ver altın falan kalmasın o eşine ne denilirki eşin daha en baştan belli etmiş nasıl bir eş olacağını

Gercekten merak ettim sizin taraf nere olaki?
Düğünde takilanlar gelin ve damadindir ya. 1 tl bile vermedik takilardan. Dugunumuz icin bikac bin masraf yapmislar istediler onlari geri verdik ama bizimkide oyle bir yore

Çok çok haklısınız bence de hakkı yok.Gelinsiz düğün yapsa da damat ailesi yine yıllarca millete taktıkları çeyrekleri geri toplayabilirdi.Düğünde gelin ne ki zaten , olmuş olmamış fark etmez.

Hanımefendi o altınlar düğün olduğu için geri geliyor , farkında mısınız bilmem de.Oğlu evlenecek kız bulamasa düğünü nasıl yapacaklardı acaba ve altını nasıl toplayacaklardı? Gelinin hakkı yok düşüncesine katılmıyorum bu nedenle.

Konusahibi i kadar yorum gelmis ne yapmayi dusunuyorsunuz?

Kesinlikle sen de seninkilerini ailene veriyorsun
Paraya sıkısmıslar de
Ver gitsin ailende kalsın ama eşin birdaha gelmeyecek sansın
Benim eski eşim de ayni şeyi yapmıstı

Biz de balayına giderken vermıstik annesine
Gelince geri aldık ama kv ne yaptı etti istedi oğlu da verdi

Ben de benimkileri annemin adına kasaya koydum bankada

Sonra boşandık zaten arabama peşinat yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…