- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
ben o altınları alan ınsanlara ne anne ne baba derim çocuklarının altınlarına göz koyacak kadar mı acızler..adet adı altında yapıyorlar bütçe bunu..bı akrabamızdada kız tarafı almıştı altınları neymiş adetmiş,adetse önceden söylesene ,düğüne 1 hafta kala söylüyor .....ha eşinin de haberi var ve sana soylemedıyse kusura bakma ams sız es olamammışsınız esler arasında gızli saklı olmazBilen bilir 4 aylık evliyim, eşimle 5 yıl kadar sevgili olarak isteyerek evlendim, yaşadığım şehirden farklı bir şehire, ben bana düşen herşeyi tek başıma ailemden destek almadan aldım, geriye borç bırakmadım asla, eşiminse bilezikleri kendisi yapıp mobilyaların bazılarını ailesi aldı, ben nasıl borç yapmadıysam ondan da bunu bekledim önceden hep konuştum, düğün sonrası ne mi oldu, balayına gideceğiz diye altınları annesine verdik ne olur olmaz dönünce alırız dedik, döndük altınları ayrılmış buldum, benim tarafın taktıkları ve bileziklerim bana verildi, eşime takılan altın nakitler ailesi aldı, çok kızdım neden bana anlatmadığını derdim para değil, resmen beni kandırması, günlerce kavga kızgınlık, hala geçmiş değil, nasıl bir yol izlemeliyim bu eşe ne denir?
Esime takinlan ne altını ne parayi bende gormedim. Kaynanamlar yillarca veridklerini geri aldilar. Ve düğün salonu vs borcunu kapattilar. Benim kinamda takilanida ailem aldi. Yani olmasi gereken o. Sizin o altinlarda hakkiniz yok. Annengilin tarafi ve bilzeikelrini vermiş. Kadin yillarca kendi verdiklerini geri esden dostan almis,buna kizilip bozulunmaz ki.
Hukuken bile bosansalar dugunde takilan butun altinlar kadina verilir... nasil hakki yok?Esime takinlan ne altını ne parayi bende gormedim. Kaynanamlar yillarca veridklerini geri aldilar. Ve düğün salonu vs borcunu kapattilar. Benim kinamda takilanida ailem aldi. Yani olmasi gereken o. Sizin o altinlarda hakkiniz yok. Annengilin tarafi ve bilzeikelrini vermiş. Kadin yillarca kendi verdiklerini geri esden dostan almis,buna kizilip bozulunmaz ki.
Eşin belki sana dese hayatım annemlerın borcu var borcları kadar altını versek borclarını kapatsalar belkı razı geleceksın kızmadan soylenmeden vereceksın altınları ama şuan resmen senın arkandan ıs cevrılmıs esının haberı oldugunu dusunuyorum cunku aynı seyı halamın ogluda karısına yaptı ki halamlar daha kız gelın olmadan planlıyordu ıste o altınlar bızım sunlar bızım bunlar bızım dıye ve evlendı balayına gıderken altınları onlara teslım ettıler hepsine el koydular oyle kız tarafına da bırsey vermedıler yıne senınkıler ayırmıs bırseyler. Sonuc ne oldu halamlar herseylerındeydı bosatmadan rahatlamadılar ve malesef bosandılar. Şimdi kucuk kuzenım evlendı ona da aynısını yapıyormus. Yani olay tamamen esınde baslayıp esınde bıtıyor. Ya sana açıkca anlatacaktı ya da elını tasın altına koyup herseyı kendı alıp kendı borclanacaktı sızde evlendıkten sonra o borcları yavas yavas odeyecektınız.Bilen bilir 4 aylık evliyim, eşimle 5 yıl kadar sevgili olarak isteyerek evlendim, yaşadığım şehirden farklı bir şehire, ben bana düşen herşeyi tek başıma ailemden destek almadan aldım, geriye borç bırakmadım asla, eşiminse bilezikleri kendisi yapıp mobilyaların bazılarını ailesi aldı, ben nasıl borç yapmadıysam ondan da bunu bekledim önceden hep konuştum, düğün sonrası ne mi oldu, balayına gideceğiz diye altınları annesine verdik ne olur olmaz dönünce alırız dedik, döndük altınları ayrılmış buldum, benim tarafın taktıkları ve bileziklerim bana verildi, eşime takılan altın nakitler ailesi aldı, çok kızdım neden bana anlatmadığını derdim para değil, resmen beni kandırması, günlerce kavga kızgınlık, hala geçmiş değil, nasıl bir yol izlemeliyim bu eşe ne denir?
Mutlaka verin. Zaten onlar takmış. Saklasınlar ama Eşiniz harcadı bilsin.Sende sana takilanlari al ailene ver. Bı empati kurşun beyefendi
Esime takinlan ne altını ne parayi bende gormedim. Kaynanamlar yillarca veridklerini geri aldilar. Ve düğün salonu vs borcunu kapattilar. Benim kinamda takilanida ailem aldi. Yani olmasi gereken o. Sizin o altinlarda hakkiniz yok. Annengilin tarafi ve bilzeikelrini vermiş. Kadin yillarca kendi verdiklerini geri esden dostan almis,buna kizilip bozulunmaz ki.
Ne alaka ya sizin ozaman takıları kayın validene taksalardı madem öyle takı dediğin eş dost tarafından yeni evli çifte destek olarak takılır bana takılan şeyde nasıl benim hakkım yok böyle saçma şey görmedim sizi iyi kandırmışlarEsime takinlan ne altını ne parayi bende gormedim. Kaynanamlar yillarca veridklerini geri aldilar. Ve düğün salonu vs borcunu kapattilar. Benim kinamda takilanida ailem aldi. Yani olmasi gereken o. Sizin o altinlarda hakkiniz yok. Annengilin tarafi ve bilzeikelrini vermiş. Kadin yillarca kendi verdiklerini geri esden dostan almis,buna kizilip bozulunmaz ki.
ee bu kadar haklida neden arkadan iş ceviriyo. Sanki emanet almış gibi yapıp el koymak nedir? O altinlari en baştan sahiplenmis. Geline deseydi borcumuz var kızım böyle düşünüyoruz senin annenlerin taktigina ellemiycez belki seve seve gerçekti.aile olmak bunu gerektirir. Kimde varsa ötekine destek olur. Gelinin ailesi de eşe dosta takmiski karşılığı gelmiş. O altinlar yeni ev kuran gençlere destek için takiliyo anasına babasına borç kapatsın diye değil. Arkadaşların dediği gibi sizdekileri saklayın. Oh ne iyi onun ailesininkiler verilsin sizinki eve arabaya katılsın. Yazdikca sinirleniyorumEsime takinlan ne altını ne parayi bende gormedim. Kaynanamlar yillarca veridklerini geri aldilar. Ve düğün salonu vs borcunu kapattilar. Benim kinamda takilanida ailem aldi. Yani olmasi gereken o. Sizin o altinlarda hakkiniz yok. Annengilin tarafi ve bilzeikelrini vermiş. Kadin yillarca kendi verdiklerini geri esden dostan almis,buna kizilip bozulunmaz ki.
[/QUOTE
Siz iyi ki boşanmışsınız bu sülüklerden. Resmen zehirli sarmaşık gibi aileBende öihir olarak ıstemıstım altınlarıma dokunulmasın diye.Ev alıcaktık güya.Balayından geldım 3 gun sonra altınları satıorum dıye mesaj attı.Annesıde dugunde takılanları cantasına soktu.Benım tarafın taktıkları vardı hep.Onları da sattılar bir güzel.Sonra benden bılezıklerı ıstedı.Sonrada kayınbabam bana kefıl ol dedı.Yıne senın bılezıklerını vermısler.Eşinde saygılıymıs sana.Biz boşandık inza vermedım diye.
Düğünde takılan takılar geline aittir bu yasa geregide boyle gecen haberlerde kaıdn dava acıyor ve hepsini alıyor ! Sende esine bunu soyle acilen alsın o altınları siZe lazım ya saka gbi sn en bastan niye verdnki zaten güvenilirmi allah askına ben balayında yanımda göturdu. Kmseeye vermedmBilen bilir 4 aylık evliyim, eşimle 5 yıl kadar sevgili olarak isteyerek evlendim, yaşadığım şehirden farklı bir şehire, ben bana düşen herşeyi tek başıma ailemden destek almadan aldım, geriye borç bırakmadım asla, eşiminse bilezikleri kendisi yapıp mobilyaların bazılarını ailesi aldı, ben nasıl borç yapmadıysam ondan da bunu bekledim önceden hep konuştum, düğün sonrası ne mi oldu, balayına gideceğiz diye altınları annesine verdik ne olur olmaz dönünce alırız dedik, döndük altınları ayrılmış buldum, benim tarafın taktıkları ve bileziklerim bana verildi, eşime takılan altın nakitler ailesi aldı, çok kızdım neden bana anlatmadığını derdim para değil, resmen beni kandırması, günlerce kavga kızgınlık, hala geçmiş değil, nasıl bir yol izlemeliyim bu eşe ne denir?
Canım seni kandırmışlar farkında mısın?Esime takinlan ne altını ne parayi bende gormedim. Kaynanamlar yillarca veridklerini geri aldilar. Ve düğün salonu vs borcunu kapattilar. Benim kinamda takilanida ailem aldi. Yani olmasi gereken o. Sizin o altinlarda hakkiniz yok. Annengilin tarafi ve bilzeikelrini vermiş. Kadin yillarca kendi verdiklerini geri esden dostan almis,buna kizilip bozulunmaz ki.
Öncelikle hatalısın. Kaynanaya değil altın, çöp emanet edilmez. Senin tarafın taktıklarını ve hatta bileziklerini de annene ver de görsün nasıl oluyormuş. İş eşinde bitiyordu ama sesini çıkarmamış işte. Bu kaynanaların yegane bahanesidir. Biz o altınları oğlumuz için önceden dağıttıydık... bizim hakkımız derler hemenBilen bilir 4 aylık evliyim, eşimle 5 yıl kadar sevgili olarak isteyerek evlendim, yaşadığım şehirden farklı bir şehire, ben bana düşen herşeyi tek başıma ailemden destek almadan aldım, geriye borç bırakmadım asla, eşiminse bilezikleri kendisi yapıp mobilyaların bazılarını ailesi aldı, ben nasıl borç yapmadıysam ondan da bunu bekledim önceden hep konuştum, düğün sonrası ne mi oldu, balayına gideceğiz diye altınları annesine verdik ne olur olmaz dönünce alırız dedik, döndük altınları ayrılmış buldum, benim tarafın taktıkları ve bileziklerim bana verildi, eşime takılan altın nakitler ailesi aldı, çok kızdım neden bana anlatmadığını derdim para değil, resmen beni kandırması, günlerce kavga kızgınlık, hala geçmiş değil, nasıl bir yol izlemeliyim bu eşe ne denir?
Bilen bilir 4 aylık evliyim, eşimle 5 yıl kadar sevgili olarak isteyerek evlendim, yaşadığım şehirden farklı bir şehire, ben bana düşen herşeyi tek başıma ailemden destek almadan aldım, geriye borç bırakmadım asla, eşiminse bilezikleri kendisi yapıp mobilyaların bazılarını ailesi aldı, ben nasıl borç yapmadıysam ondan da bunu bekledim önceden hep konuştum, düğün sonrası ne mi oldu, balayına gideceğiz diye altınları annesine verdik ne olur olmaz dönünce alırız dedik, döndük altınları ayrılmış buldum, benim tarafın taktıkları ve bileziklerim bana verildi, eşime takılan altın nakitler ailesi aldı, çok kızdım neden bana anlatmadığını derdim para değil, resmen beni kandırması, günlerce kavga kızgınlık, hala geçmiş değil, nasıl bir yol izlemeliyim bu eşe ne denir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?