• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NE DERSİNİZ OLUR MU SİZCE?

IMPOSIBLE NOTTING

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
222
94
18
43
Merhaba kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce 40 yaşında bir kadınla 29 yaşında bir erkeğin sağlıklı ilişkisi olur mu?
İlişkiye başlarsam ne gibi şeyler bekliyor beni. Bu arada dış görünüş olarak yaşımdan gencim fakat bir çok hastalığım var . Yorumlarınızı bekliyorum. Ne dersiniz bizden olur mu?

ikiniz de daha once evlendiniz mi, cocuklar var mi, meslekleriniz denk mi vs bence onemli. 30lu yaslar bence insanin en hizli yaslari. cok ustun koru yorum yaparsam bence saglikli olmaz ama degisken bircok sey var.

Olur ama cok zorlar..
11 yil hayatinizda cogu seyi degistirir.
40'larinda hayata bakan bir gozle 29'larinda bakan bir goz cogu zaman ayni goremeyebilir..
Olabilir evet,ama zor.Ayrica yasca kucuk olanlar donem donem kendisinden buyuk kimslere ilgi duyabiliyor.Bu ask degil de heves gibi geldi bana..

neden olmaz ki ne gibi şeyler büyük sıkıntı yaşatır

ona kalırsa onun sevgisi her engeli aşarmış. kanı hızlı akıyor ondan olabilir
Kanı hızlı akabilir ama insanoglu bence o anın verdigi heyecan ile ileriye dönük plan yapmayı pek beceremiyor.
Sevginin her engeli aştıgına inanan birisi değilim ben.
Yani hayata biraz daha realist bakmaktan hoşlanıyorum, hayalci birisi değilim.
Vaatlere karnım tok.

Yas farki az olsa kadının erkekten büyük olmasi bence problem degil. Ama 11 yas farkla erkek buyuk olsa bile bence olmamali.
enerjim zaten düşük iyice düşürür mü yoksa güç mü verir bilemiyorum ki. bide 16 yaşında kızım var

kıskanç kısıtlayıcı yapısı var. sanki dünyada bi tek ben kalmışım gibi. bu huyu beni sıkıyor şimdilik normal arkadaşız teklifini kabul etmiyorum. ama iyi birisi de oda ayrı bi konu
Kesinlikle uzak dur bu adamdan.

enerjim zaten düşük iyice düşürür mü yoksa güç mü verir bilemiyorum ki. bide 16 yaşında kızım var
Hele ki 16 yasında kızınız var bence bu işe hiç girişmeyin.
Yaşınıza uygun ve olgun biriyle bir hayat düşünün.
Siz sizi kısıtlayacak adama degil, nefes aldıracak adama ihtiyacınız var.
Kısıtlama istemleri tamamiyle kendi bencilliğinden.
Yani siz kısıtlayacagı ve kıskanacagı ne gibi bir hayat yaşıyor olabilirsiniz de bu hakkı kendinde reva görüyor.
kadınlarımız kıskanılmayı ve kısıtlanmayı kafalarında çok seviyor beni ondan böyle diyerek kodladıkları için maalesef gerçeklere olgun gözle bakmayı beceremiyor.

Back
X