NE deyip geçiyim kararsız kaldım

ASYA30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
2.837
1.306
198
arkadaşlar merhaba
31 yaşında evli bir çocuk annesi bir bayanım allaha şükür düzenli ve sakin bir hayatım var 22 yaşımda evlendim ve eşimin ailesinin oturduğu mahlleye gelin geldim karşı komşumuzun 16 yaşında sokakta top koşturan bir oğlu vardı aynı zamanda evlendikten sonra tanıştığım yine komşumuz olan arkadaşımın da kardeşi kendisinin o dönemlerde ki ilgisini hiç ama hiç ciddiye almadım çocukluk deyip geçtim orda yaklaşık 7 sene oturduk son 3 senedirde farklı bir ilde ikamet ediyoruz. orda oturduğum 7 sene boyunca yaşı ile büyümeye devam eden ilgisini hep ya küçüklüğüne bağladım yada görmezden geldim aslına bakarsanız ablasına şaka ile karışık bahsetmiştim ama dediğim gibi hiçbirzaman ciddiye almadık neyse aradan geçen 9 yılın ardından benim yaşş iyiden iyiye kemale erdi ve tabi, artık karşımdaki kişinin hal ve davranışlarınıda çocukluğa vermem zor olmaya başladı son 3 senedir ayrı bir ilde ikamet ediyoruz yanlız düzenli aralıklarla bana telefon etmeyi adet haline getirdi hal hatır sormak dışında herhangi bir patavatsızlıktada bulunmuyor gerçi yanlız buna rağmen artık 25 yaşında genç bir delikanlı var karşımda hernekadar çocukluk dönemini de biliyor olsam kendimi oldukça huzursuz hissediyorum en son aradığında bunu onunlada paylaştım durumun hoş olmadığını eğer dertleşmek istiyor ise bunu arkadaş çevresinden kişiler ile yapmasının daha uygun olacağını söyledim hatta bak artık kocaman delikanlı oldun dışardan bakan biri için kocaman adamsın ona göre davran dedim ve aldığım cevapla birlikte rahatsızlığım ikiye katlandı çünki !!sadece dışardan bakan için değil senin için ne zaman adam görüncem onu merak ediyorum ben!! dedi. ablası ile de çok sık görüşüyoruz şikayet edip etmemekte kararsız kaldım.bana hitap netmek zorunda kaldığı nadir zamanlarda abla diyebiliyor şimdi söylesem olayı büyütüyor yada yanlış anlıyor olarak görünmekte istemiyorum. eşimin yanında bile aradığı olur sonuçta oda tanıyıp bildiği için aklına birşey gelmemiş olacakki bu konuyla ilgili rahatsızlığından hiç bahsetmedi ne yapıcağım konusunda kararsızım çünki kendisine arama demem anlam ifade etmiyor allahtan farklı bir ildeyizde karşılaşma ihtimalimiz yok

açmayın aradığında teli.. yinede vazgeçmiyorsa hattınızı değiştirirsiniz konuşmanız bencede doğru değil..

Karışık bir durum .
Ben olsam beni aramasına müsaade etmezdim .

Telefon numaranızı degıstırın

Meşgulüm dersiniz,tam çıkıyordum dersiniz veya yemeğim var kusura bakma deyip kısa kesebilirsiniz.
İstediği gibi hoş karşılanıp muhabbet bulamazsa aramaz diye düşünüyorum.
Yani bir şekilde aramakla rahatsız ettiğini hissettirin.

Ben olsam ablasına söylerim.Artık büyüdü,koca adamın beni araması hoş kaçmıyor,yok mu bunun hiç arkadaşı filan beni arayıp duruyor diye yarı şaka söyleyebilirsiniz.

çoğu aramasını açmıyorum son dönemlerde geçenlerde ablası ile görüştüm ona şikayetçi olmuş ..... ablayı arıyorum arıyorum açmıyor geride dönmüyor sen görüştüğünde söyle gözden ırak olan gönülden demi uzaklaştı selam sabahtamı vermiycek artık demiş ne cevap vereceğimi bilemedim duymamışımdır canım filan dedim rahatsız oluyorum artık sonuçta kocaman adam desem inanın yanlış düşünülür diye korkuyorum

Neden aradiginda acip muhabbet ediyosunuzki.acmayin olsun bitsin.hem ne sifatla ariyoki sizi.kankasimisiniz,akrabasimi arkadasimi.numaraniz niye var onda.
Numarasini engelleyin,yada nmaranizi degistirin.madem bu kadar yapiskan.
Anlamadigim sey neden direk soylemiyorsunuz aramandan hoslanmiyorum diye,sertce soylerseniz anlar heralde.

Aklıma iki seçenek geldi.

1- Büyüdüğünü göstermek istiyor olabilir.
2-Platonik bir ilgi duyuyor olabilir.

Ablasıyla görüştüğünüz için ablasına üstü kapalı şekilde bir çıtlatın. Platonik bir ilgisi varsa ablası anlayacaktır. Telefon numaranızı değiştirmeniz onda ters tepki yaratabilir.

E böyle daha yanlış düşünülüyor ama.
Ablasıyla konuşmanızda tam yeri gelmiş aslında.
Kusura bakma canım,aramasından rahatsız oluyorum ondan açmıyorum diyebilirdiniz.
Seni de böyle birisi arasa sen de rahatsız olurdun,hatta eşin de rahatsız olurdu diye eklerdiniz.

ablasına söylüyorum o da çok sık arıyor ne yapıyım bir benmi varım dert yanacağını al karşına bi sen konuş bu seferde ... sen bilmiyormusun o küçüklüğünden beri hep senin sözlerine kıymet verir biz gitme etme deriz dinlemez sen söylersin aklına yatar bazen diyorum ki benmi senmi daha çok ablasıyız işte böyle düşünülünce bu sefer söylenmiyorda

ben de olsam acmazdım tellerini.. ısrarla arıyorsa eşime anlatırdım. ilk aradığında o çıkar ve müsait olmadığımı söylerdi. yani olayın çok dallanıp budaklanmasına gerek yok. kaldı ki yaşı da çocuk değil komşu oğlu sıfatıyla araması doğru değil benim açımdan.

kesinlikle öyle offf çıkamadım ki işin içinden evdeyken aradığında eşim açtı bir keresinde telefonu diyalog şu vayyyy..... nasılsın koçum annen baban nasıllar ..... sonra bana seslendi ........ gel ............ arıyor ulaşamamış sana
yani anlayacağınız ya ben anormal ve gerçekten fesatım yada başkalarında var sorun ben kendi ailemde böyle görmediiğim içinmi yadırgıyorum yanlış anlıyorum artık kendimden şüphe duycam ama sonuçta bir kadınım bazı şeyleri de farkettiğimi düşünüyorum ama dillendirmek gerçekten yürek istiyor inanın herkes beni yadırgar

valla senin eşin çok iyi tarafından bakıyor demek. benim eşim olsa bir iki rahatsız olurdu. yani hiç mi arayacağı kimse yok da sıra sana gelmiş.. akraba falan olsa yine anlayacağım ama.. dünya düzeninin belli olduğu bir dönemde bence etik aramamak lazım her şeyde.

Esinize soyle deyin o zaman.x beni ariyo sik sik.ablasiyla konusamadigi sikintilarini bana anlatiyo.biktim bu cocugun dertlerinden.sen cik o aradiginda ve benim musait olmadigimi soyle anlar belki o zaman sikildigimi diyin esinize.boylece fesat konumunda biri degil ergen dertlerinden sikilmis biri konumunda olursunuz.

onların iletişimi birçok akrabalarından daha fazla eşim benden 5 yaş büyük yani 36 sında ve doğumunu bilir .... ın aklına bişey gelememesini buna bağlıyorum
ben bu çocuğu ve görümcemin çocuklarını (aynı okuldaydılar) hergün işe giderken okula bırakıyordum o zaman gerçekten çocukluktu çünki hiçbir hareketi hakkında düşünmedim bile örneğin arabaya biner binmez ilk yaptığı şey saçlarımı koklamak oluyordu ya çekiştirme şimdi kaza yapıcam der geçiştitirdim ama artık iyiden iyiye büyüdü geçenlerde bana kendisi hatırlatıyor bu hareketini hatırlıyormusun saçlarını koklardım arabaya bindiğimde sende kızardın bazen çok özlüyorum o günleri ... senin hakkın bende çoktur sen götürmesen beni o okula gitmeye kimse ikna edemezdi

çok benzer bir cümle kullandım dedimki kocaman adam oldu hala beni arıyor bıktım ergen tribi dinlemekten sen konuş bidahakine aldığım cevap şu oldu valla ben hiçç uğraşamam açma o zaman sende !

Bence ablasıyla madem samimisiniz, eşinizin bu durumdan rahatsız oldugunu söyleyin. durumu kardeşine anlatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…