Neden aradiginda acip muhabbet ediyosunuzki.acmayin olsun bitsin.hem ne sifatla ariyoki sizi.kankasimisiniz,akrabasimi arkadasimi.numaraniz niye var onda.
Numarasini engelleyin,yada nmaranizi degistirin.madem bu kadar yapiskan.
Anlamadigim sey neden direk soylemiyorsunuz aramandan hoslanmiyorum diye,sertce soylerseniz anlar heralde.[/QUO
akrabalık filan yok işte bende böyle düşünerek rahatsız oluyorum zaten. o mahllede bulunduğum zamanlarda yediğimiz içtiğimiz birdi benim kayınvalidemlerlede çok samimiyeti olan bir aile kırıcı olmak bnimde aklıma geldi bu seferde denilcekki aklına fesatlık mı gelmişde bu sözleri kullanmış sonuçta o onun ablası ne demek oluyor böyle konuşması .... vs
çoğu aramasını açmıyorum son dönemlerde geçenlerde ablası ile görüştüm ona şikayetçi olmuş ..... ablayı arıyorum arıyorum açmıyor geride dönmüyor sen görüştüğünde söyle gözden ırak olan gönülden demi uzaklaştı selam sabahtamı vermiycek artık demiş ne cevap vereceğimi bilemedim duymamışımdır canım filan dedim rahatsız oluyorum artık sonuçta kocaman adam desem inanın yanlış düşünülür diye korkuyorum
Neden aradiginda acip muhabbet ediyosunuzki.acmayin olsun bitsin.hem ne sifatla ariyoki sizi.kankasimisiniz,akrabasimi arkadasimi.numaraniz niye var onda.
Numarasini engelleyin,yada nmaranizi degistirin.madem bu kadar yapiskan.
Anlamadigim sey neden direk soylemiyorsunuz aramandan hoslanmiyorum diye,sertce soylerseniz anlar heralde.[/QUO
akrabalık filan yok işte bende böyle düşünerek rahatsız oluyorum zaten. o mahllede bulunduğum zamanlarda yediğimiz içtiğimiz birdi benim kayınvalidemlerlede çok samimiyeti olan bir aile kırıcı olmak bnimde aklıma geldi bu seferde denilcekki aklına fesatlık mı gelmişde bu sözleri kullanmış sonuçta o onun ablası ne demek oluyor böyle konuşması .... vs
kesinlikle ben yazacaktım şimdi ablasıyla konuşursan bu şekilde düşünme ihtimali var.. o yüzden sen hattını değiştir bence..
Aklıma iki seçenek geldi.
1- Büyüdüğünü göstermek istiyor olabilir.
2-Platonik bir ilgi duyuyor olabilir.
Ablasıyla görüştüğünüz için ablasına üstü kapalı şekilde bir çıtlatın. Platonik bir ilgisi varsa ablası anlayacaktır. Telefon numaranızı değiştirmeniz onda ters tepki yaratabilir.
kesinlikle ben yazacaktım şimdi ablasıyla konuşursan bu şekilde düşünme ihtimali var.. o yüzden sen hattını değiştir bence..
öncelikle hattımı değiştirmem ilk önce eşimin dikkatini çeker neden ihtiyaç duyduğumu sorar çözüm olsa inan bunuda göze alırımda ablasına da hatta kayınvalidemlere bile yeni numaramı vermemem lazım
ben de olsam acmazdım tellerini.. ısrarla arıyorsa eşime anlatırdım. ilk aradığında o çıkar ve müsait olmadığımı söylerdi. yani olayın çok dallanıp budaklanmasına gerek yok. kaldı ki yaşı da çocuk değil komşu oğlu sıfatıyla araması doğru değil benim açımdan.
kesinlikle öyle offf çıkamadım ki işin içinden evdeyken aradığında eşim açtı bir keresinde telefonu diyalog şu vayyyy..... nasılsın koçum annen baban nasıllar ..... sonra bana seslendi ........ gel ............ arıyor ulaşamamış sana
yani anlayacağınız ya ben anormal ve gerçekten fesatım yada başkalarında var sorun ben kendi ailemde böyle görmediiğim içinmi yadırgıyorum yanlış anlıyorum artık kendimden şüphe duycam ama sonuçta bir kadınım bazı şeyleri de farkettiğimi düşünüyorum ama dillendirmek gerçekten yürek istiyor inanın herkes beni yadırgar
valla senin eşin çok iyi tarafından bakıyor demek. benim eşim olsa bir iki rahatsız olurdu. yani hiç mi arayacağı kimse yok da sıra sana gelmiş.. akraba falan olsa yine anlayacağım ama.. dünya düzeninin belli olduğu bir dönemde bence etik aramamak lazım her şeyde.
Esinize soyle deyin o zaman.x beni ariyo sik sik.ablasiyla konusamadigi sikintilarini bana anlatiyo.biktim bu cocugun dertlerinden.sen cik o aradiginda ve benim musait olmadigimi soyle anlar belki o zaman sikildigimi diyin esinize.boylece fesat konumunda biri degil ergen dertlerinden sikilmis biri konumunda olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?