tamamen ilişkinizi kesseniz sizin hayrınıza olur ,belkide adamın size içten içe duyguları büyüyor ve sen telde onunla konuşunca
umutlanıyordur böyle manyaklarda var.
ben olsam ablası kırılacakmış diye hiç düşünmem gerekirse onunlada görüşmem olur biter.
bu konu da akıl istemeniz bile mantıksız geldi bana, bu konu da tartışacak ne var adam akrabanız değil karşılaşma imkanınızda yok açma telefonunu ne olacak seninle küsse ne olacak konuşmasa bozulsa ne olacak , açmayacaksız telefonunu bu kadar.ablasıyla olan ilişkiniz de aile hayatınızdan önemli değil heralde. Konuşmak seni mutlu ediyorsa bilemiyeceğim o kadarını
pardon da neden sizi arıyor sürekli ve neden görüşme zorunluluğu duyuyorsunuz teli açmadım ablasına şikayet etmiş diyorsunuz eh ablası da sizi arayıp kızdı mı kardeşimin niye telefonunu açmadın diye kızdıysa sen de söyle konuşmam uygun olmaz o benim arkadaşım değil dersin olur biter yani. Ne demek gözden ırak olan gönülden de ırak olur filan cesaret veriyorsunuz engelleyin numarasını yanlış anlarsa anlasın yani idrak etsin hatta ablasına açıkça söyleyin aramasını istemiyorum diye ablası konuşsun araöma rahatsız etme diye ne münasebet canım. Istemediğim biriyle neden zorla görüşeyim.
yaptığınız imayı anlamazlıktan geliyorum çünki vereceğim cevap kırıcı olabilir
ben bir şey ima etmedim ki açıkça yazdım çok net değil mi yazdığım. kimse başınıza silah dayamıyor alt tarafı ablasıyla da görüşmezsin aile huzurundan önemli mi
bu konu da akıl istemeniz bile mantıksız geldi bana, bu konu da tartışacak ne var adam akrabanız değil karşılaşma imkanınızda yok açma telefonunu ne olacak seninle küsse ne olacak konuşmasa bozulsa ne olacak , açmayacaksız telefonunu bu kadar.ablasıyla olan ilişkiniz de aile hayatınızdan önemli değil heralde. konuşmak seni mutlu ediyorsa bilemiyeceğim o kadarını
arkadaşlar belkide bu aile ile kayınvalidemlerin ve bizim samimiyet derecesini yeterince izah edemediğimden böyle kestir at sert konuş ...vs yorumları çok sık geldi benden öncesine dayalı akraba ötesi bir samimiyetleri sözkonusu iki kardeş aile gibi düşünün yedik içtik bir gidiyor ellerinde büyümüş torunlar çocuklar benim telefonlarını açmamış olmam bile kırılma sebebi oluyor kalkıp ben açık açık senden rahatsız oluyorum kocaman delikanlısın arama beni birdaha diyemiyorum ortada feda edilcek sadece ablası olan benim arkadaşım olsa hiç sorun değil ama ben bunun yansımasını aşağı yukarı tahmin ediyorum direk kayınvalidemlere laf gidicek bizim oğlan aramışta arama ben rahatsız oluyorum demiş neden rahatsız olmuş bir yanlışımı olmuş o onun ablası çocuk bunalınca arıyor işte ne demeye çalışmış ....vs vs inanın suçlu duruma ben düşerim hee kendisine zaten söylüyorum uygun ifadelerle ama sert cevaplar döner dolaşır beni huzursuz eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?