- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 33
Tavrini alsin tabi konu sahibi ama bosanacak kadar abartmasin. Erkeklerin sevgisi tuhaftir, baksa bile bu sevmedigi anlamina gelmiyor. Eski nesil baskaydi simdi ki baska. Bunlar benim dusuncelerim tabi.
Hadi bir kere böyle bi hata yaptı diyelim tavır alınır kesin konuşulur yapmaması gerektiği söylenir ( zaten biliyor da hadi bir kere uyaralım)
Ama ikinci defa böyle bişey olursa boşanmaya kadar da gayet gidilir.
Ne bu alışkanlık haline getirmiş, bi kadın bunu kaldıramaz bence.
Iste bende diyorum ki ona konu sahibi karar versin cunku ileride pisman olsa bile kendi kararidir. Ona saygi duymak lazim.
Tabiki de onun kararı kimse zorlamıyor herkes fikir veriyor
Ama diyorum ya normal karşılanması çok garip geldi bana
Çünkü kim ne derse desin bir kadın için gercekten gurur kırıcı olmalı.
Dedigim gibi bakmasi beni etkilemez cunku ben de aktorlere bakiyorum. Tabi herkese gore degisir bu:) Bence gurur kirici olan her gun onu yapmasi, ilgisiz, sevgisiz, dusuncesiz ve anlayissiz olmasidir.
Nese dediğiniz gibi bu gibi olay bile herkese göre değişiyormuş demek bu forumda anladım bunu.
Zaman degisiyor , zaman degistiriyor insani. Konu sahibine mutluluklar, sana da iyi geceler dilerim.
Burda okudugum kadariyla bosanan kadinlar fazlasiyla madur oluyor. Konu sahibesinin durumunda darp yok, aldatma yok(bana gore), takacagi bir durum yok bence. Evli erkeklerin internette neler yaptiklari ortada. Onlar kadar kotu degil en azindan. Ortalik sapik dolu evet ama kimin daha cok sapik olacagi bilinmez. Durum iyinin iyisini secmek degil, kotunun iyisini secmek.
Hmm az mağdur olduk, kötünün iyisine katlanalım diyosun.
Evet evet, biz kadınlar çok düşüğüz. Erkeksiz yapamayız.
Ay hayatımızda bir erkek olsunda nolursa olsun.
İsterse kötünün iyisi olsun.
Mecbur musunuz erkeğe ya.
Siz kendi başınıza bir birey değil misiniz.
Ne gerek var ya. En azından başını yastığa rahat koyarsın hayatında huzurunu kaçıran bir erkek yoksa.
Sanki hayati bir problem erkek olması.
İnsan kendi başına yetebilmeyi öğrenmeli.
Doğru düzgün insanla bir ömür geçirmeli.
Ama siz tabi böyle düşünmüyorsanız, hakediyorsunuzdur o erkekleri.
Arkadasim iyi misin? Erkeksiz yapamayan kim. Bari bana soyleme bunu. Evli kadin niye bosansin durduk yere. Siz goruslerinizi benim uzerimden degil kendi uzerinizden belirtin.
herkes aynı düşünseydi ne bu forum, ne bu site olurdu dimi.
resme bakmak aldatmaksa, ozaman ben kıvanç tatlıtuğa iç geçirerek baktığım her dakika sevgilimi aldatıyorum öylemi?
güzelim sadakat ayrı birşey, hayranlık-beğenmek ayrı bişeydir.
haa adam sapıkça düşlüyorsa doğru bıraksın o kocayı, hayır gelmez zaten.
bu arada bütün erkekler aynı değildir doğru, ben buldum umarım sende bulmuşsundur...
konu sahibi bu durumda sen bulamamışsın, üzgünüm
bayanlar aslında eşim beni o kadar çok beyenir ve severki anlatamam yani gözlerimin içine bakar birsey olsa 40 kere sorar ne oldu ne oldu diye ve en önemlisi benim yanımda hiç bi kadına bakmaz adını etmez neden böyle birşey yaptı içim içimi yiyor ama bana söz verdi normalde bana evine o kadar düşkünki yani nereye gitse haberim olur çoğu zaman evde sadece maçlara giden biri ama allaha çok dua ettim o şeytana uydu allah doğru yolu göstersin bir daha bakmasın inşallah
Erkekten erkeğe olduğu gibi kadından kadına da fark var.
Ben sevgilimde herşeyi buluyorum. Benim için dünyadaki tek erkek o. Başka kimseye de hayranlıkla iç geçire iç geçire bakmam.
Ya kıvanç mıvanç kimmiş ya benim aşık olduğum hayatımı geçirmek istediğim adamın yanında.
Bu arada, kıvanç tatlıtuğa iç geçirerek baktığın dakikalardan sevgiline de bahsetmelisin bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?