Ne diyebilirim ki artık ...

Tavrini alsin tabi konu sahibi ama bosanacak kadar abartmasin. Erkeklerin sevgisi tuhaftir, baksa bile bu sevmedigi anlamina gelmiyor. Eski nesil baskaydi simdi ki baska. Bunlar benim dusuncelerim tabi.

Hadi bir kere böyle bi hata yaptı diyelim tavır alınır kesin konuşulur yapmaması gerektiği söylenir ( zaten biliyor da hadi bir kere uyaralım)
Ama ikinci defa böyle bişey olursa boşanmaya kadar da gayet gidilir.
Ne bu alışkanlık haline getirmiş, bi kadın bunu kaldıramaz bence.

Iste bende diyorum ki ona konu sahibi karar versin cunku ileride pisman olsa bile kendi kararidir. Ona saygi duymak lazim.

Iste bende diyorum ki ona konu sahibi karar versin cunku ileride pisman olsa bile kendi kararidir. Ona saygi duymak lazim.

Tabiki de onun kararı kimse zorlamıyor herkes fikir veriyor
Ama diyorum ya normal karşılanması çok garip geldi bana
Çünkü kim ne derse desin bir kadın için gercekten gurur kırıcı olmalı.

Tabiki de onun kararı kimse zorlamıyor herkes fikir veriyor
Ama diyorum ya normal karşılanması çok garip geldi bana
Çünkü kim ne derse desin bir kadın için gercekten gurur kırıcı olmalı.

Dedigim gibi bakmasi beni etkilemez cunku ben de aktorlere bakiyorum. Tabi herkese gore degisir bu:) Bence gurur kirici olan her gun onu yapmasi, ilgisiz, sevgisiz, dusuncesiz ve anlayissiz olmasidir.

Dedigim gibi bakmasi beni etkilemez cunku ben de aktorlere bakiyorum. Tabi herkese gore degisir bu:) Bence gurur kirici olan her gun onu yapmasi, ilgisiz, sevgisiz, dusuncesiz ve anlayissiz olmasidir.

Nese dediğiniz gibi bu gibi olay bile herkese göre değişiyormuş demek bu forumda anladım bunu.

Hmm az mağdur olduk, kötünün iyisine katlanalım diyosun.
Evet evet, biz kadınlar çok düşüğüz. Erkeksiz yapamayız.
Ay hayatımızda bir erkek olsunda nolursa olsun.
İsterse kötünün iyisi olsun.
Mecbur musunuz erkeğe ya.
Siz kendi başınıza bir birey değil misiniz.
Ne gerek var ya. En azından başını yastığa rahat koyarsın hayatında huzurunu kaçıran bir erkek yoksa.
Sanki hayati bir problem erkek olması.
İnsan kendi başına yetebilmeyi öğrenmeli.
Doğru düzgün insanla bir ömür geçirmeli.
Ama siz tabi böyle düşünmüyorsanız, hakediyorsunuzdur o erkekleri.

Arkadasim iyi misin? Erkeksiz yapamayan kim. Bari bana soyleme bunu. Evli kadin niye bosansin durduk yere. Siz goruslerinizi benim uzerimden degil kendi uzerinizden belirtin.

Ayrıca bir kere yapan hep yapar.
Siz içinize sindirebiliyorsanız, hazmedebiliyorsanız, oturmayacaksa içinize güzel.
Ama emin olun o adam aldatacak hep aldatacak..

Son düzenleme:
Arkadasim iyi misin? Erkeksiz yapamayan kim. Bari bana soyleme bunu. Evli kadin niye bosansin durduk yere. Siz goruslerinizi benim uzerimden degil kendi uzerinizden belirtin.

Durduk yere ne ya durduk yere ne!
Elalemin kadınlarına bakıp iç geçiren adamla niye evli kalsın kadın.

Erkekten erkeğe olduğu gibi kadından kadına da fark var.
Ben sevgilimde herşeyi buluyorum. Benim için dünyadaki tek erkek o. Başka kimseye de hayranlıkla iç geçire iç geçire bakmam.
Ya kıvanç mıvanç kimmiş ya benim aşık olduğum hayatımı geçirmek istediğim adamın yanında.

Bu arada, kıvanç tatlıtuğa iç geçirerek baktığın dakikalardan sevgiline de bahsetmelisin bence :)

Son düzenleme:
@Gozdems : Çok katı kurallısın bence, resmen kin kusmuşsun yazdıklarında. Evet bi yerde haksız değilsin ama devir nasıl bir devir oldu haberin yok herhalde!

Çevremde gördüğüm ve bu forumda okuduğum bir çok derde içim parçalanıyor ve bu tarz başlıklarda da hadi be buda dert mi artık diyorum resmen. Evet erkek milleti işin suyunu büsbütün çıkardı buna lafım yok lakin kadınlarında son sürat erkeklerin yolundan ilerlediği kabul edilmesi gereken bir gerçek. Arkadaşlar çiftlerin çocukları olmuyor, son başlıklarda ölümcül hastalıklara yakalanan arkadaşlarımız var, kadına şiddet aldı başını gidiyor...

Başlığın sahibesi en son uyarımdan sonra yapmamaya başladı demiş, ne güzel işte hatasının farkında demek ki artık. Ayrıca bi insana hayran olmak, iç çekerek bakmak adatmak olsaydı eğer kimse kusura bakmasın bu forumda aldatmayan da adatılmayan da yoktur.!

bayanlar aslında eşim beni o kadar çok beyenir ve severki anlatamam yani gözlerimin içine bakar birsey olsa 40 kere sorar ne oldu ne oldu diye ve en önemlisi benim yanımda hiç bi kadına bakmaz adını etmez neden böyle birşey yaptı içim içimi yiyor ama bana söz verdi normalde bana evine o kadar düşkünki yani nereye gitse haberim olur çoğu zaman evde sadece maçlara giden biri ama allaha çok dua ettim o şeytana uydu allah doğru yolu göstersin bir daha bakmasın inşallah

ne yazıkki eşin yine bakıcak şimdi olmazsa sen hamileyken yada lohusayken bakacak bir kere bakınca yine bakar yine bakar bari sana yakalanmasın

Kendimi yerine koyduğum da rahatsız oluyorsam baktıklarından asla belli etmem aynısını ona yaparım o zaman kendisi karar versin doğru olup olmadığına.

Ama sende aşırı tepki vermişsin ünlü birine bakıyor diye gururunla oynanacak değil tabi ki. Üzülme kafana takma böyle sıradan şeyleri.​

genelde bunları hepsi yapıyo anladığım kadarıyla...bunun senin çirkin bakımsız ilgisiz bir eş olmanla alakası yok ki.arada biz de güzel kadın resmi görünce bakmıyomuyuz ay ne hoş diye bu kadar katı olma.yani o resme aşıkmı oldu bu adam bir an bakıp geçmiş işte.zaten seni sevdiğine göre sorun yapma bence.ha senin bu evlilikten umudun olmasa o zaman farklı derim ama herşey güllük gülistanlık adam üstüne titriyor,neymiş bir resim bakmış.varsın bakmış olsun bunlarla evliliğini yıpratma...ayrıca bunları görene kadar eminim sende benim kocam asla bakmaz derdin dimi...ama gizlide olsa hepsi bakıyo bacım...benimki bakmıyo diyen kadında henüz yakalamamıştır

Altına imzamı atarım.

Zaman sana uymuyorsa,sen zamana uyacaksın mantığını anlamıyorum.

Her erkek,her kadın bakacak diye bi kural yok ki.

Forumda yazilanlari kaniksadigimdan dolayi sanirim, bende esimi yakaladigimda, normalmis gb karsiladim:))
2hafta sdc yaninda degildim, hemen o kotu sitelere bakmis.
Pc de dolanirken farkettim ve esime cok fazla tepki gosterdim.
Bana , ne var ki seni mi aldattim, dedi.
Sinirim gectiginde de, oturup sakince konustum, fazla tepki verdigime emin olduktan sonra.
Izlemek istiyorsan eger, beraber izleyelim bundan sonra dedim.
Ayrimiz gayrimiz mi var, dimi ama? :44: :44:
Yani tatlim uzme kendini, bakmayan erkek yoktur sanirim.
Akilli olsalarda, bize yakalanmasalar daha iyi olur aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…