Ne diyebilirim ki artık ...

en başta demişsin ya bakımsızda çirkin bi kadında değilim neden böyle bişeye gerek duydu
Eşin seni aldatmamış ama
Yapılan araştırmalarda güzel kadınlar kendileri kadar güzel olmayan kadınlarla aldatılıyomuş:)
Seninle bi alakası yoktur yani rahat ol:)
benim bi yengem var mankelere taş çıkartıcak fiziği güzelliği var hani girse yarışmaya 1. olur yüzde yüz
dayımda yakışıklıldır ama yengem ona on basar ne yaptı benim dayım gitti bunu aldattı kadına ev falan bile tuttu yanii bayaa bi aldattı
tek gecelik bişeyde değildi sonra bıraktı yengemle barıştılar falan ama ne kadar eskisi gibi olunur bilmiyorum senin güzelliğinle çirkinliğinle alakası yok aldatılmanın Allah hiçbirimize yaşatmasın..
çok fazla baktı etti diye takma kafana bazen biz kızlar bile hoş bi bayan geçiyo takılıyo gözümüz onlar ne yapzsın:)

erkek adam bakar eder gayet doğal diyenlerin göz zinasından haberi yok galibaaa..
ha zina etmiş ha bakmış hiç bi farkı yok..

Yuva o kadar kolay kurulmuyor ki baska bir kadina bakti diye yikilsin. Guzel, alimli bir kadin gordugum zaman ben bile bakiyorum "ne hos kadin, sutun gibi bacaklari var, gozlere bak, saclara bak", ya da "ne havali hos kadin" vb. diye, erkek niye bakmasin? Turkan Soray'a bakmaya doyamiyorum, ayni sekilde Kadir Inanir hayraniyim, esim de bilir, beni bu yuzden bosamaya hic kalkmadi. Ben de hos ona hayranim diye gidip onla ask yasamayi dusunmedim, o da ayri.. Insan sirf begenmis, bakiyor diye esini mi bosamali? Hangi kadin esinin yerine gecebilir ki? Hakikatten niyeti bozmus bir sekilde bakmadiktan sonra.. Bakarken telefon numarasini ele gecirip o kadinla cikma niyetleri kurmadiktan sonra.. Isteyen istedigine baksin. Ne demisler? Guzele bakmak sevaptir.. Kiskanir miyiz? Kiskaniriz, o ayri, domuz degiliz ya.. Ama ayrilmak, bosanmak abesle istigal..

Ciplak kadin, azgin kadin resimlerine gelince.. Hangi erkek bu tip resimleri gordugunde sayfayi degistirir, ilgilenmez ki? Erkekler yapi olarak merakli dogmuslar zaten. Bir kadin vucudunu incelemek, kesfetmek de dahil. Soyunun ciplak karsisinda yatin, izin verirseniz en mahrem yerinize bile bakip incelemek isteyecektir o. Bunca bulusu erkeklerin icat etmesi tesaduf degil, onlarin bitmez merakinin, kesfetme hevesinin urunleri. Insanin dogasinda var, kadin kacar, erkek kovalar.. O kadinlarin resimlerine erkekler baksin diye basiliyor zaten. sadece bekar erkekler bakabilir, 50 yasin altindakiler bakabilir diye ne bir kistas var, ne de oyle bir beklenti. Her erkek bakar. Hayal urunu beklentilerinizle hayatiniza yon vermeyin, uzulursunuz...

Arkadaşlar lütfen birbirinize hakaret etmeyin herkeze teşekkür ediyorum derdimi okuyup cevap verdikleri için ama lütfen birbirinizi kırmayın burda güzel şeyler konuşup mutlu olalım hepimizin buna ihtiyacı var.

Arkadaşlar lütfen birbirinize hakaret etmeyin herkeze teşekkür ediyorum derdimi okuyup cevap verdikleri için ama lütfen birbirinizi kırmayın burda güzel şeyler konuşup mutlu olalım hepimizin buna ihtiyacı var.

Canım bazıları güzel şeyler konuşmaktan anlamıyor malesef.
Birinin yorumuna katılmıyorsan terbiye sınırları içinde katılmadığını belli et.
Ama öle yapmadı hakaret etti yok saf yok it gibi kelimeler ile.
Öle yapmadıysa da bende eyvallah diyip geçemem
Yoksa arkadaş hakaret etmese ben ağzımı açmazdım.

Son düzenleme:
Sahici ben son durumu gerçekten merak ettim
eşin hala devam ediyor mu o hiç normal olmayan şeye.
Ve senin tavırların nasıl canım

yok artık tamam erkegın baska bı kadına kotu bırsey ama bunun ıcınde yuva yıkılmaz alıskanlık halıne getırmedıkce

Bazen unutuyorum bazen aklıma geliyo üzülüyorum ben Ona o kadar çok şey söyledim vicdani ve aklı varsa birdaha yapmaz ama dediğim gibi artık bakmadığına emin olsam bile dahada inanmam ve demem ki benim kocam kimseye bakmaz diye artık bende onun her erkek gibi olduğunun farkındayım ve güvenmiyorum herşeyi söyledim içimde birşey kalmadı güvenimde gitdi şu an bakmıyorum diyo yemin ediyor eskide kalmış görüyr ama artık umrumda değil ilk gördüğümde kahrolmstüm ama şu an sad

Daha gecen hafta yasadik bizde ayni durumu iste.
Cabuk kabullendim ben nedense.
Ama sohbet esnasinda, esimin emin oldugum yonlerini, ona sayarken,
eskiden senin icin sadik diyebilirdim ama artik sadik degilsin dedim.
Tabi cok bozuldu.
Yani seni cok iyi anliyorum cnm.

Kadın ne ederse kendine eder..

Eşlerinize bu durumu normalmiş gibi algılattıran da biz kadınlar değil miyiz ?

Kürkçü dükkanına geri dönecek diyerek kendimizi avutuyoruz :)

Ben de bu hatayı vakti zamanında kendimde gördüm ve düzelttim eşime direk şunu diyorum..Sen bakabilme özgürlüğüne sahipsen ben de elbette sahibim :)

Film burada kopuyor işte :) Bakabiliyorsa baksın ama ben hissetmiyim hissedersem uygulayacagım mualemenin ne olduğunu iyi bilenlerdendir

şu an iyiyim ve bu akşam pc sine baktim geçmisinde birşey göremedim ve dedim daha bakmıyorsun demi sana söz verdim asla bakmıcam dedi inşallah sözünde durur ve tekrarlamaz ayrıca bayanlar ben ayrılmak istemiyorum düşünmedim bile sizden destek almak içimi dökmek ve derman aramak için buraya geldim tekrardan yorumlariniz için herkeze teşekkür ederim:)

Dinimizde bile ilişkide başka birilerini hayal etmek caiz değil,göz zinası bile var ama kocalar yapabilir canım ne varki bunda. Benim kocam 2 hafta önce plajda 2 tane kızı kesti hemde kaç kere bi tanesinde ayağa kalkmıştı oturunca görüş mesafesinde olmadığından ayakta kaldı uzun süre.ben bunların hepsinin farkına vardığım halde sustum. ama naaptımmm eve geldim güzel güzel davrandım sarıldım öptüm 2 saat sonra gayet normalmiş gibi o kızlara baktığını gördüm dedim ama önemli değil flfn filn dedim sucunu kabul ettirdim sonrası kızlca kıyamet. 2 haftadır eskisi gibi değilim olamamdaa. oda farkında ve pişman. ben yapsam noluurrdu biliyomusunuzzz tahmin bile edemiyorummm

Canim baksin ne olacak ki.. Yapmasa daha ii ama. Bence cok abartmissin.. Adam seni seviyor belli o kadar da dil dokmus bence abartma daha fazla. Mutlu giden evliligini boyle bisey icin bozma. İlerde fikrin degisecek zaten abarttigini sen de anlayacaksin:) insallah hersey yoluna girer canim.

Canim sakin oyle bisey apma zaten.. Cok ayip etmis olursun..
Kafana takip durma. Bakma da gecmisine ne yapmis diye. Bakmicam demis guven sevdigine.
Mutlu birlikteliginizi mutsuz yapma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…