- 9 Nisan 2012
- 627
- 197
- 123
- 36
Bana bak sen kimsin ya it diyorsun
zorla beni de kendin gibi terbiyesizleştirmeye çalışıyorsun.
Birine saf birine it kimsin sen kimsin
İnsan ol insan !
ama bu bir atasözü güzelim, niye bu kadar gocundun ki
Ya deli olacağım artık.
Yorumları falan okudum. Hepimiz kadınız ben niye sizin gibi düşünmüyorum. Ben başka bir cinsten miyim neyim.
Ya hayatındaki erkek, bir kadına baktığı anda bitmez mi zaten.
Sevişince mi bitmeli illa ki. Ha sevişmiş, ha bakmış.
Onu düşlemesi yetmiyor mu?
Aldatma beyinde başlar beyinde biter.
Kadınlar olarak kendinizi neden, başka kadınlara bakan erkeklerle hayat geçirmeye mahkum ediyorsunuz.
Siz aynısını yapsanız, kocanın, sevgiliniz vs. sizden ayrılmayacak, sizi bağrına mı basacak.
Ayrılsanıza ya, ayrılsanıza. Bulunmaz hint kumaşı mı karşınızdaki sanki.
Dünyanın bütün meziyetleri olsa o erkekte, başka kadınlara baktıktan sonra ne yazar.
Ben kadınların kendilerini bu kadar küçük düşürdüklerini, değersiz bulduklarını, böyle ciğeri beş para etmez adamlarla ömür geçirecek kadar zayıf olduklarını görünce kahroluyorum.
Yapmayın lütfen ya. Yapmayın!
Arkadaşlar lütfen birbirinize hakaret etmeyin herkeze teşekkür ediyorum derdimi okuyup cevap verdikleri için ama lütfen birbirinizi kırmayın burda güzel şeyler konuşup mutlu olalım hepimizin buna ihtiyacı var.
şu an iyiyim ve bu akşam pc sine baktim geçmisinde birşey göremedim ve dedim daha bakmıyorsun demi sana söz verdim asla bakmıcam dedi inşallah sözünde durur ve tekrarlamaz ayrıca bayanlar ben ayrılmak istemiyorum düşünmedim bile sizden destek almak içimi dökmek ve derman aramak için buraya geldim tekrardan yorumlariniz için herkeze teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?