Çocuklarım yıllardır okula gidiyorlar. Zaman zaman şikayet aldım, dersde tabletı kullandığı için tabletine el konulduğuda oldu kızımın. Gittim okuldan teslim aldım, kızımla konuştum bidaha yapmaması konusunda uyardım ama hiç bir zaman öğretmenleriyle kötü olmadım.
Ama sizinle gayet olurdum. Şikayetde ederdim konu sahibi. Benim çocuğumun eşyasına zarar verip, onu arkadaşları içinde o şekilde rencide etseydiniz sizinle çok uğraşırdım emin olun. Evde annesi yapsa öğretmenler arası dalga geçersiniz bir çocukla baş edemiyor, eşyasını camdan atıyor diye küçümsersiniz ama kendinize gelince nekadar kolay çocuğun kalbini kırmışsınız.
Şöyle iyiyim böyle iyiyim demenize gerek yok, lütüf etmiyorsunuz görevinizi yapiyorsunuz. Bu çocuk 2. Sınıfda okuması düzgün değilse bu birtek o çocuğun suçu değil. Çocuklar geçen sene okulamı gidebildi, belki online eğitime bile tam katılamadı ve geride kaldı.
Zengin koca esprisini siz yapmamışsınız ama orda üzerine espri yapmak yerine pedogojik cevap vermeliydiniz.
Ağlayan öğrenciyi güldürmek istemeniz doğru olabilir ama konu yanlış olmuş, yakışmamış.