bu arada şimdi birşey daha aklıma geldi doğum günü için aldığım hediyeyi elini öpüp verdiğim de kayınvalidemden beni koparan cevap geldi..
..''e oğlumun bişey almasına da gerek yoktu canım''
cümle bu
güler misin ağlar mısın?
valla ben doğru olanı yapmaya çalışıyorum ve gülüyorum
zaten cevap olarakta oğlun almadı zaten üff püfff diye diye zor etti akşamı valla alana kadar akla karayı seçtim anne dedim hee falan dedi geçiştirdikomedi yaa oğlun kazanmış olabilir ama insiyatifi ben kullanarak onu hediye almaya götürdüm bence bu daha önemli yoksa aklından bile geçmiyordu ki 2 gün öncesinde benim doğum günüm vardı kimseden çöp bile almadığım halde hiç sorun etmedim anneme en güzelini seçmek istedim alın bir komedi daha bir de gitmek istediğim yere götürmedi eşim yoksa yeni aldığı çarşafının rengi kahverengi diye içim gidiyordu ve altına siyah ayakkabı giyiyor siyah çanta takıyor diye üzülüyordum benim niyetim kahve çanta ve ayakkabı kombini yapmaktı ama oturduğumuz yerdeki mağazalardan almayı istemedeğim burayı beğenmediğim için (ki herşeylerini burdan alırlar bu benim layık görmemle alakalı yoksa kimse laf etmezdi) sırf istediğim yere gidemedik diye istediğimi yapamadım ve sadece bir bluzle eşarp almak zorunda kaldım ama yinede oğlum aldı oldu
ben hep böyle kopuyorum valla her olayımız komedi bana diyorlar çok rahatsın yaa senin gibi olmak istiyorum rahat olmayıpta napıcam Allah aşkına bunlarla kafamı yorduğum zaman evde huzurum kalmıyo baktım ki eşim bu konuda objektif olamıyo zaten fazla konuşmayı seven karşısına alıp kim olursa olsun had bildirecek bir yapıda olmayan biri olduğu için ben kendim halletmeye başladım herşeyi ondan birşey beklemiyorum asla tarzı bu değil çünkü zaten bende istemem gidipte konuşsun had bildirsin falan o zaman da gelin doldurup doldurup bize gönderiyo oluyo yani burdaki tavır bu hep duyuyorum başkalarının örneklerinde o yüzden asla yapmam hem kişilik olarak kendime yakıştırmam hemde eşimi kadınlarla yüz göz etmek istemem annesi dahi olsa o bir erkek ve ağırlığı korunmalı bana göre buda bana düşüyor biraz ve kendi işimi kendim hallediyorum inanın kayınvalidemin eltileri bile bana isim taktı avukat diye bir laf bile söyletmiyorum hiç bir zaman ama kendileri bir araya geldimi (yani annem ve yengemler) neler oluyor ben az çok tahmin ediyorum o yüzden oluyor zaten bu bahsettiğim olumsuzluklar ya neyse dediğim gibi ben bir şekilde hallediyorum kalabalık ortam olunca böyle oluyor ama mesafenin her zaman aynı ölçüde tutulmasından yanayım ben bunu herkesin dikkate alması ve aradaki sınırı koruması lazım en azından ben kendi adıma yapıyorum ve çok rahatım çok şükür yoksa ohoooooooooo herşey başlamadan bitmişti
zorunlulukmu desem bilemiyorum değil aslında yani ayrı bi yere gitmek hiç konuşulmadı ne ben istedim nede olabilir istermisin diye soruldu aynı binada dairemiz vardı o yüzden burda oturmayı tercih ettik ben bi sıkıntı olarak görmedim 30 sene daha oturcak olsam otururum bi sıkıntım yok o konuda tabi aradaki mesafeyi muhafaza ettiğim müddetçeAynı binada oturmak zorunda mısınız, ya çok zor değil mi böyle bir kayınvalideyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?