- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
- Konu Sahibi mahpeyker34
-
Demek ki adamların medeni halleri şerefsizlik üzerine kurulu, bunu da basit birşey olarak gördükleri için sesleri çıkmıyor.
yaklaşık bir aydır biri ile konuşuyordum. erkek arkadaşlarımdan biri tanıştırdı. (erkeklere helal olsun diyorum yani pes arkadaşlarının sırlarını saklıyorlar üstüne birde utanmadan kız bulmalarına da yardımcı olabiliyorlar.) 27 Yaşında biri. gayet iyi, problem yok hatta gören saf bile zanneder yani o derece. neyse bir aydır görüşüyorduk biz bununla pazar günü buluştuk sinemaya felan gittik yemek yedik akşam beni bırakacak evimizin yakınında ki bankta oturduk sigara yaktı muhabbet ediyoruz. seni çok sevdim ben dedi ama sana yalan söylediğim bir konu var dedi. yaa neymiş o dedim. ben evliyim dedi şaşırdım hiç beklmezdim. soracaksınız hiç şüphelenmedin mi diye. hayır hiç şüphelenmedim. birincisi malum genç yaşı hala, bu yaşta bekar olma ihtimali yüksek. ikincisi evli erkek çapkınlık yapıyorsa genelde ya ikinci bir hat taşır yada belli bir saatten sonra telefonunu kapatır. ama bunda hiç öyle bişey olmadı gece 2 de bile konuşuyorduk artı akşam istediği saatte çıkabiliyordu. meğer eşi başka bir şehirde çalışıyor muş. tayin meselesi. tabi eşi yanında olmayınca rahat takılabiliyor. buraya kadar da değil bana pes dedirten olay ise tamam aldatan erkek çok gördük çok duyduk ama daha eylül ayında evlenip aldatana ilk kez şahit oldum. düşünebiliyormusunuz ya kaç ay geçti daha üzerinden ki bir aydır konuştuğumuzu düşünürseniz 3 ay ya 3 aylık eşine insan bunu yapar mı yaa yazık kadına vallahide yazık ya. anlattı bunları pes diyorum sana senden adam olmaz eşine acıyorum yazık kadına hiç mi vijdan yok sende dedim . nefis mefis dedi insan nefsine hakim olamıyo dedi başlarım nefsine dedim bir hışımla çektim evime girdim. tanıştıran arkadaşa açtım ağzımı yumdum gözümü. bu arada adamın eşini facebook tan buldum nerde çalıştığı vs yazıyor. söylemeyi düşündüm o sinirle ama arkadaşım yapma dedi. daha yeni evliler miş boşver dedi. bende söylemedim bişey. yeni evliler daha söylesen bir türlü söylemesen bir türlü...........
Şaka gibi yaa. Ne nefsi Allah aşkına adam baya baya arkadaşlarına haber salmış bana sevgili bulun diye. Sadece onunla değil diğerleriyle de irtatı kesin bence, bunun adı sır saklama değil iğrençlik.
Ben sizin yerinizde olsaydım, isim vermeden sahte bir profille söylerdim, kadın bilsin kocasının ne mal olduğunu.
evet çok normal bişeymiş gibi ben evliyim dedi. kabul edeceğimi zanetti herhalde. sabah aradı bu arada açtım ne diyorsun hala sen dedim. eşini ara dedim eşine ilgi gösterirsen nefsine yenik düşmezssin dedim. ne var bunda ben eşimi aldatmıyorum ki sadece seninle arkadaş olmak istedim olamaz mı yani dedi. bi kaç bişey söyledim kendisine. nişanlı iken kız arkadaşı varmış da o biliyormuş da bişey demiyormuş. bunda büyütülecek bişey yok muş evli olunca anlarmışım.
Evet
Konuşmaya bakar mısın
' Ben seni sevdim ama bi konuda yalan söylemiştim , evliyim sadece '
Ne bekliyolar ki
Hımm ondan bişey olmaz gel yine devam edelim mi ?
Demek ki bu derece arsızlaştık millet olarak
Eskiden ayıp denen birşey vardı..
evet çok normal bişeymiş gibi ben evliyim dedi. kabul edeceğimi zanetti herhalde. sabah aradı bu arada açtım ne diyorsun hala sen dedim. eşini ara dedim eşine ilgi gösterirsen nefsine yenik düşmezssin dedim. ne var bunda ben eşimi aldatmıyorum ki sadece seninle arkadaş olmak istedim olamaz mı yani dedi. bi kaç bişey söyledim kendisine. nişanlı iken kız arkadaşı varmış da o biliyormuş da bişey demiyormuş. bunda büyütülecek bişey yok muş evli olunca anlarmışım.
Kendi adıma düşündüm de ben söylemezdim.. Kadına üzüldüm yazık ya.. Ama gözüyle görmediği şey, eşine inanmak isteyecektir, konu sahibi de siniriyle kalacaktır...
Konu sahibi aslında şanslısın, adam bir ayda değil de sen iyice kapılıp, senelerini verince söyleseydi, düşünemiyorumHer olayda daha kötüsünü düşünerek şükrediyorum, tarzım bu :)
Son olarak, seni de tebrik ediyorum, ne kızlar gördük ne yuvalar yıktılar..
İnanamıyorum yaa! Yemin ederim bunların yüzlerinin astarı yırtılmış! Lütfen karısına söyle.
Biz evliyiz ama anlamıyoruz ? Hem biz de de nefis var..
Bunun adı düpedüz aldatma
Her pisliği yapıpta nefis kisvesi altında kıvıramazsın
Sen yüz versen daha öteye de giderdi
Bence bi daha telefonlarını açma
Ne sanıyor bunlar kendini ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?