ne diyeyim bilemedim.

vay şerefsiz bir de evine götürmüş titizim temizim diye ayıptır ya..Benimde bir ark.var eşinin tayini çıkmıyo diye sdce h.sonları buluşabiliyorlar. Ben kızıyorum şahsen bu kadına içten içe bırakılırmı koca birbaşına öyle büyük şehirde hemde. Madem öyle evlenmeyi erteleyin. Heralde adamlardaki mantık evlendim ama karım yanımda değil bende onu böyle cezalandırırım. Tabiki yanlış ama yapıyorlar işte şekil a. Böylede başıboş bırakmamalı diye düşünüyorum..

söyleme kısmına gelince: Boşver söyleme sen sonuçta durumu öğrenir öğrenmez bırakmışsın doğrusunu yapmışsın. Senden günah gitmiş. Kimsenin evliliği senin yüzünden bozulmasın kendileri ne halleri varsa görsün. Unut gitsin..

Demek ki adamların medeni halleri şerefsizlik üzerine kurulu, bunu da basit birşey olarak gördükleri için sesleri çıkmıyor.

Evet
Konuşmaya bakar mısın
' Ben seni sevdim ama bi konuda yalan söylemiştim , evliyim sadece '

Ne bekliyolar ki
Hımm ondan bişey olmaz gel yine devam edelim mi ?
Demek ki bu derece arsızlaştık millet olarak

Eskiden ayıp denen birşey vardı..

ayy söyle karısına.yazık bir de düzenini bozup gelmesin kadın.

terbiyesiz herif canları cehenneme böyle ahlaksızların o tanıştıran da nasıl çocukmuş bilemedim pes evli olduğunu bildiği halde kes selamı sabahı onunla da yazık 3 aylık evli kadın çalışsın didinsin orada adamın rahatlığına bak pes doğrusu

sen ne ilksin onun için ne de son olacaksın
amacı da senle kesin cinsellikti de,fırsat kolluyordu,bulamadı..
ben karısının yerınde olsam gözumle görmeden inanmazdım,o yuzden boşuna kendını deşifre etme,onlar iyi olur,sen kocasını ayartan kadın olursun,enınde sonunda ortaya çıkacaktır zaten ne karaktersız olduğu,bırak eşi kendi anlasın..
sen bundan da bunu sana tanıştıran diğer kişiden de uzak dur yeter,verilmiş sadakan varmış...

beni tanıştıran kişi ile münasebetimi her türlü bozdum zaten. hatta ona bir ders vereceğim çok acı bir gerçekle karşılaşacak o

Yerinde olsam söylerdim, insanlık adına görevini yapmış olursun, inanıp inanmamak kadının bileceği iş. Sonuçta bizler kendi vicdanlarımızdan sorumluyuz değil mi.

dün arkadaşım görmüş yorumunuzu sahte profille durumu anlatabiliriz. facebook tan kadınla arkadaş olmayı deneyeceğiz önce.

kadının nasıl bir yaşantısı olduğunu kimse bilmiyor, ya ayrılamayacak durumdaysa? bence söyleyip bir ömür omuzlarında taşıyacak bir yük yükleme onada. aldatılmak her zaman zor olsa gerek ama daha cicim ayı denilen deönemde daha zor olur. kızlarında dediği gibi adamın foyası öyle yada böyle çıkar ortaya bırak kendi zamanla görsün, sebep olmamak lazım

Kendi adıma düşündüm de ben söylemezdim.. Kadına üzüldüm yazık ya.. Ama gözüyle görmediği şey, eşine inanmak isteyecektir, konu sahibi de siniriyle kalacaktır...

Konu sahibi aslında şanslısın, adam bir ayda değil de sen iyice kapılıp, senelerini verince söyleseydi, düşünemiyorum Her olayda daha kötüsünü düşünerek şükrediyorum, tarzım bu :)

Son olarak, seni de tebrik ediyorum, ne kızlar gördük ne yuvalar yıktılar..

Şerefsizliğin adı ne zamandır nefis oldu.

Ayağındaki ayakkabının topuğu ile delseydin onun olmayan beynini.

Nefret ediyorum hem bu naneleri yiyip hemde insanım diye ortalıklarda gezenlerden, yazık eşine çok ama çok üzüldüm.

evet çok normal bişeymiş gibi ben evliyim dedi. kabul edeceğimi zanetti herhalde. sabah aradı bu arada açtım ne diyorsun hala sen dedim. eşini ara dedim eşine ilgi gösterirsen nefsine yenik düşmezssin dedim. ne var bunda ben eşimi aldatmıyorum ki sadece seninle arkadaş olmak istedim olamaz mı yani dedi. bi kaç bişey söyledim kendisine. nişanlı iken kız arkadaşı varmış da o biliyormuş da bişey demiyormuş. bunda büyütülecek bişey yok muş evli olunca anlarmışım.

İnanamıyorum yaa! Yemin ederim bunların yüzlerinin astarı yırtılmış! Lütfen karısına söyle.

hiç hiseetmedim evli olduğunu istediği saatte çıkıyordu dışarı çünkü gece bile çıktığını görüyordum. söylemese asla bilemezdim. iyi ki söyledi diyorum kendi kendime. ilerde öğrenmiş olsamda üzülmezdim herhalde çünkü evli olduğunu öğrendiğim anda sevgi nefrete dönerdi bir anda.

Biz evliyiz ama anlamıyoruz ? Hem biz de de nefis var..

Bunun adı düpedüz aldatma
Her pisliği yapıpta nefis kisvesi altında kıvıramazsın
Sen yüz versen daha öteye de giderdi
Bence bi daha telefonlarını açma
Ne sanıyor bunlar kendini ya

Hala arıyor mu? Arsız bu adam arsız.. Ben senin gibi biriyle arkadaş olacak karakterde değilim deseydin, haspam sadece arkadaş olacakmış...

pazar gününden bu yana arıyor açmadım hiç bir şekilde fakat şayet eşine söylersem bir kanıtım olmalı sabah aradı açtım konuştum sesini telefona kaydettim

Tamam o zaman madem eşin biliyor böyle şeyleri
Nişanlıykende bilip normal karşılıyormuş
Bi de ben anlatayım bakalım nasıl normal karşılıyor de

Tükür diyeceğim ama tükürüğüne yazık , midem bulandı bu haysiyetsizden.. Ne rahat anlatıyor bir de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…